2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ben cok salaş giyiniyorum. Yoksa sıkılıyorum:) topuklu ayakkabı içinse ben gecen bir düğünde giydim ama normalde giymiorum. Hafrasonu yine giyecegim

Cnm bende de acayip şişkinlik var ama bu ağrı farklı, yani afedersin makata vuruyor.@elsal

Ben cok salaş giyiniyorum. Yoksa sıkılıyorum:) topuklu ayakkabı içinse ben gecen bir düğünde giydim ama normalde giymiorum. Hafrasonu yine giyecegim

Ben normalde pek salas giyinmem salas kiyafetimde yok o nedenle hamilelik icinde cok erken onun icin elimdekilerle idare edicem zaten disari cikmiyorum hem evdeyim evdeyken bi tayt bi tisort olayi ara sira hastane icin cikiyorum haftada bir kerede esimle cikiyorum disari ama uc aydan sonra tehlike kalkinca insallah daha sik cikarim daha iki hafta var hayirlisiyla

Cnm bende de acayip şişkinlik var ama bu ağrı farklı, yani afedersin makata vuruyor.@elsal
Canim sen progesteronuda kestin ona ragmen hala fazlami oluyor siskinligin ben progesterondan dolayi asiri oluyor diye dusunuyordum

Ben cuma aksamindan bu yana cekiyorum agriyi ileri derecede kabiz oldum dk rum yemem icin onerilerde bulundu ama daha agrilarim ayni genel cerrah dan randevu aldim cuma gunune kendi kafana gore krem falan kullanma sakin.

Sağsalim şu 12 haftayı atlatalım inşallah cnm .senin de kanaman durdu dimi cnm?

Canim sen progesteronuda kestin ona ragmen hala fazlami oluyor siskinligin ben progesterondan dolayi asiri oluyor diye dusunuyordum
Progesteron kullanırken daha coktu şişkinlik.ama sabah kalktığımda dümdüz karnım. Akşama kadar şişiyor. Ama hamilelikten dolayı bir hazımsızlık durumuymuş.

Ben cuma aksamindan bu yana cekiyorum agriyi ileri derecede kabiz oldum dk rum yemem icin onerilerde bulundu ama daha agrilarim ayni genel cerrah dan randevu aldim cuma gunune kendi kafana gore krem falan kullanma sakin.
Cok geçmiş olsun cnm, bende cok kabızlık olmadıgı halde bu haldeyim zaten dra sormadan birsey kullanmam.benide haberdar et dra gidince cnm.

Kızla bugun hastanedeydim rutin diyabetik kontrolum için bebegede baktılar iyi dedi 12 haftama24 hazirana randevu verdi down sendromu bakıcaz dedi eger çıkarsa almamız gerkecek dedi çok canım sıkıldı kafama takıldı allah korusun ne kötü bir durum hamileliğin her dönemi ayrı bi sıkıntıymış gerçekten türkiyede ikili tarama dedikleri bu test heralde ama türkiyede bir çok kişiden bu testte ihtimal çıktıgını ama bebeklerin sağlıklı oldugunu gördüm ama burada nasıl bilmiyorum tabi. Bebişlerimiz sağlıkla gelişip vakti geldiğindede saglıkla kucagımıza almayı nasibetsin rabbim.

Evet canım ikili tarama testi o gönlünü ferah tut zaten bizimkiler en kaliteli gelişimi en iyi embriyolar transfer edildi.vesvese yapıp bebeğini kendini üzme..

İ
Evet canım ikili tarama testi o gönlünü ferah tut zaten bizimkiler en kaliteli gelişimi en iyi embriyolar transfer edildi.vesvese yapıp bebeğini kendini üzme..
internetten baktım şimdi diyorki tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlarda risk daha fazladır. 35 yaş üzeri hamilelerde ailesinde olanlarda şeklinde sıralanmış. Allah korusun rabbime emanet

Kızlar benim bebegin cinsiyeti daha belli olmadan bir sürü kiyafeti oldu :) Kayinvalidem 10 tane zibin almis 3 tane gezdirmelik takim almış :) minik minik eldivenleri sapkalari var cok tatlı lar rabbim giydirmeyi nasip etsin inşallah. Ama kaynanama bu kadar cok zibini ne yapacam dedim o da ne dese beyenirsiniz bebek dogdugundu kusacak, isicek durmadan dedi :) ne güldüm yaa :))

İ

internetten baktım şimdi diyorki tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlarda risk daha fazladır. 35 yaş üzeri hamilelerde ailesinde olanlarda şeklinde sıralanmış. Allah korusun rabbime emanet
Niye tüp bebek te daha fazlaymış 35 yas ustu tamam anlarım da..tüp bebekte oranın fazla olması şaşırttı beni sahsen

Herhalde kuzum çeşit çeşit giydir ben giydircem valla oyuncak gibi onu rengarenk..alışsın temiz giyinmeye..geçen bir tanıdık in bebeği olmuştu oda benim diğer bebegimle ayni zamanda hamile kalmıştık..gezmeye götürürken ev pijamalarıyla çıkarmış ne kızdım ona..çocuk gezmeye giderken ayrı bir kıyafeti giymesi gerektiğini anlaması gerekli..hatta kaynanam nolcak çocuk o dedi..bende o zaman ki ama benzer rahatına düşkün herzaman eşofmanla olmak ister olmaz iyle dedim :))benim adamı bıraksam ise de gider köyle çok rahatına düşkün çünkü :))

Kızlar merhaba, Benide alırmısınız aranıza :) 22mayıs transfer tarihimdi test sonucum pozitif kısmetse haftaya çarşamba ultrasonda görücez minişi inşallah :)
Hoşgeldin canım foruma..hayırlısı ile inşallah sende bebeğinin kalp atışlarını duyarsın canım..ilk transferin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…