Göbekten vurulcagim demistin onu sorduydum..biz Göbekten kan sulandırıcı vuruyoruzProlutex diye bir igne canim progestani bende acilde vurduruyodum
Gözün aydın canım sevindim sağlık la o güzel günlere kavuşmam dileğiyle.tebrik ederimGünaydın kızlar. Uzun aradan sonra ben geldim. Sınavlarım bitti, mezun oldum. Yaz sonu gibi stajımı başlatacağım. Bebeğim 1 yaşına gelince de avukatım hayırlısıyla :) sınav stresinden kdndimi çok yormuşum herhalde dün gece hafif kanamam başladı. 11 gibi doktora gideceğim. Umarım cinsiyetini de öğreniriz. Herkese hayırlı günler
teşekkürler canım. Doktordan çıktık. Ikinci oğluşum geliyor:) kanama için de normal dedi. Plasenta öndeymiş. Baskı yapıyormuş korkmana gerek yok dedi.Gözün aydın canım sevindim sağlık la o güzel günlere kavuşmam dileğiyle.tebrik ederim
Cok sevindim gözün aydin bir erkek daha hayırlısıyla kucağına al inşallah. Bende yarın gidecem inşallah bu sefer gösterir. 2 randevumda gostermemisti.teşekkürler canım. Doktordan çıktık. Ikinci oğluşum geliyor:) kanama için de normal dedi. Plasenta öndeymiş. Baskı yapıyormuş korkmana gerek yok dedi.
Evet canim gobekten vuracagim onu zatenGöbekten vurulcagim demistin onu sorduydum..biz Göbekten kan sulandırıcı vuruyoruz
Benim de ağrım var canım yaa..kasıklarım karnım üşütme nedeniyle mi fitilden mi hic bilemiyorum..sabah karin ağrısı ile uyanıyorum..Kizlar merhabalar, bnm sabah uyandigimdan beri sag kasigimin biraz ustu, ara ara sanci giriyor ve halada devam ediyor, on dkkada bir giriyor ne olabilirki yada normal ki, fitili kullandim, akinti falnda yok
Bugun bende cok kotu uyandim cnm, acayip bir mide agrisi ve kasik agrisi, yururken bile zorlaniyorum, bnm de sag tarafim da agri oluyor,Allaha sukur kanama falan yok.Kizlar merhabalar, bnm sabah uyandigimdan beri sag kasigimin biraz ustu, ara ara sanci giriyor ve halada devam ediyor, on dkkada bir giriyor ne olabilirki yada normal ki, fitili kullandim, akinti falnda yok
İstirahat et canım kalkma sakın..Bu kan gene oldu allahim cildiracam bi var bir yok insallah cogalmaz haplarimda kesmistim cok dusuk dozda progestan iceren bir ignem var sadece insallah kanamam artmaz allahim sen hayirlara cikar
Yatiyorum canim ama leke leke geliyor birde kasikta agri yok ama vajina kisminda agri var hafif surekli diken ustunde yasiyorum bebegim iyi olsun tek dilegimİstirahat et canım kalkma sakın..
Canim yaa, ben 3gun de 1 proluton depot igne vuruluyordum( dusuk onleyici )Yatiyorum canim ama leke leke geliyor birde kasikta agri yok ama vajina kisminda agri var hafif surekli diken ustunde yasiyorum bebegim iyi olsun tek dilegim
Canım değerlerin çok güzel çıkmış. Benimde 9 gün 267 11. Günde 577 idi . Yüce Rabbim nasip ederse ikizlerim olucak. Darısı inşallah senin başına inşallah. Sen içimi ferah tut benimde özellikle sol kasığımda Ağrı olmuştıKızlar merhaba...2. tüp bebek denemizde 2 5. gün embriyosu transfer edildi. 9. gün degerim 282, 11. gün değerim de 721,88 çıktı. 18 gün sonra kese ve kalp atışı için randevu almamı söyledir. Benim aklıma takılan birsey var transferimin 2. gününden beri sadece sağ kasığımın orda bir agrı oluyor ara ara. Hala da devam ediyor şimdi aklıma dış gebelik olabilir mi diye aklıma takıldı. Bu agrı normal mi aranızda boyle tek taraflı agrı yasayan var mı?? dış gebeligin baska belirtileri de var mı??
Canım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Doktorum istirahat edeceksin dedi. Kamuda çalışıyorum. Rapor haklarım bitti şimdi heyet raporu verecek. Bol bol dinleneceğiz canım. Hem bu kanamalar olabilirmiş . Çok şükür bebeklerim benimleCanim her doktorun yontemi farkli buda dunkinin tam tersini dedi bebgim hala benimle detay vernedi kanamm dusuk riski oldugundan olurmus farkli bir igne yazdi onu vurmaya baslicam gunluk insallah bebegime birsey olmaz
Canım değerlerin çok güzel çıkmış. Benimde 9 gün 267 11. Günde 577 idi . Yüce Rabbim nasip ederse ikizlerim olucak. Darısı inşallah senin başına inşallah. Sen içimi ferah tut benimde özellikle sol kasığımda Ağrı olmuştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?