2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Günaydın kızlar. Uzun aradan sonra ben geldim. Sınavlarım bitti, mezun oldum. Yaz sonu gibi stajımı başlatacağım. Bebeğim 1 yaşına gelince de avukatım hayırlısıyla :) sınav stresinden kdndimi çok yormuşum herhalde dün gece hafif kanamam başladı. 11 gibi doktora gideceğim. Umarım cinsiyetini de öğreniriz. Herkese hayırlı günler

Gözün aydın canım sevindim sağlık la o güzel günlere kavuşmam dileğiyle.tebrik ederim

Kızlar selamun aleykum bende çok uzun zaman sonra yazıyorum.bugün hamilelikte 10.haftam bitiyo arada bulantılarımın dışında hiç bir şe hissetmiyorum.Ağrımda olmuyo korkuyorum salı günüde kontrolüm var bu şekilde olan va ağrısız geçiren?

teşekkürler canım. Doktordan çıktık. Ikinci oğluşum geliyor:) kanama için de normal dedi. Plasenta öndeymiş. Baskı yapıyormuş korkmana gerek yok dedi.
Cok sevindim gözün aydin bir erkek daha hayırlısıyla kucağına al inşallah. Bende yarın gidecem inşallah bu sefer gösterir. 2 randevumda gostermemisti.

Kizlar merhabalar, bnm sabah uyandigimdan beri sag kasigimin biraz ustu, ara ara sanci giriyor ve halada devam ediyor, on dkkada bir giriyor ne olabilirki yada normal ki, fitili kullandim, akinti falnda yok

Kizlar merhabalar, bnm sabah uyandigimdan beri sag kasigimin biraz ustu, ara ara sanci giriyor ve halada devam ediyor, on dkkada bir giriyor ne olabilirki yada normal ki, fitili kullandim, akinti falnda yok
Benim de ağrım var canım yaa..kasıklarım karnım üşütme nedeniyle mi fitilden mi hic bilemiyorum..sabah karin ağrısı ile uyanıyorum..

Bugun bende cok kotu uyandim cnm, acayip bir mide agrisi ve kasik agrisi, yururken bile zorlaniyorum, bnm de sag tarafim da agri oluyor,Allaha sukur kanama falan yok.

Bu kan gene oldu allahim cildiracam bi var bir yok insallah cogalmaz haplarimda kesmistim cok dusuk dozda progestan iceren bir ignem var sadece insallah kanamam artmaz allahim sen hayirlara cikar

Yatiyorum canim ama leke leke geliyor birde kasikta agri yok ama vajina kisminda agri var hafif surekli diken ustunde yasiyorum bebegim iyi olsun tek dilegim
Canim yaa, ben 3gun de 1 proluton depot igne vuruluyordum( dusuk onleyici )
Simdi haftada 1 e cikardilar. Dr um kanama,lekenlenme ,dusuk tehdidi olunca hemen 3gunde 1 e dön demisti.
Herkesin bunyesi farkli tabiki, kullan diyemem ama belki caresi olabilir bu. Dr una sormusmuydun?
Allah im korusun sizi, insallah bisey olmaz... rahim genisledigi icin de lekelenme olmasi normal diye okumustum, insallah senin de oyledir. Icini ferah tut canim.

Kızlar merhaba...2. tüp bebek denemizde 2 5. gün embriyosu transfer edildi. 9. gün degerim 282, 11. gün değerim de 721,88 çıktı. 18 gün sonra kese ve kalp atışı için randevu almamı söyledir. Benim aklıma takılan birsey var transferimin 2. gününden beri sadece sağ kasığımın orda bir agrı oluyor ara ara. Hala da devam ediyor şimdi aklıma dış gebelik olabilir mi diye aklıma takıldı. Bu agrı normal mi aranızda boyle tek taraflı agrı yasayan var mı?? dış gebeligin baska belirtileri de var mı??

Kizlar ya bisi sorucam benim bugun transferin 7. Gunu ama karnimdaki sislik gaz gecti ara ara oluyor acaba tutunamadimi bebegim

Canım değerlerin çok güzel çıkmış. Benimde 9 gün 267 11. Günde 577 idi . Yüce Rabbim nasip ederse ikizlerim olucak. Darısı inşallah senin başına inşallah. Sen içimi ferah tut benimde özellikle sol kasığımda Ağrı olmuştı

Canim her doktorun yontemi farkli buda dunkinin tam tersini dedi bebgim hala benimle detay vernedi kanamm dusuk riski oldugundan olurmus farkli bir igne yazdi onu vurmaya baslicam gunluk insallah bebegime birsey olmaz
Canım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Doktorum istirahat edeceksin dedi. Kamuda çalışıyorum. Rapor haklarım bitti şimdi heyet raporu verecek. Bol bol dinleneceğiz canım. Hem bu kanamalar olabilirmiş . Çok şükür bebeklerim benimle

Cok tesekkür ederim canım amin inşallah. kese ve kalp atıslarını duymadan daha rahat edemeyecegim belli :) ikiz demekk allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin kuzularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…