2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Mecbur oturan canım ama olsun güzel bir şey için sonucu çünkü..hiiç takma 3 haftadır kaynanadayim her hafta elti gelip yaptıklarını anlatsam herkes bi yeriyle güler çocuk yapmaz dersiniz..kendimiz üzülüp bebekleri strese sokuyoruz..sana diyim mi öyle bir çıkar dünyası ki herkes bencil olmuş o yüzden sende bencil olacaksın ben de olcam bebeklerimiz için yapacaz

Canim ama surekli atiyor ara sira degil ki takip et bak bende erkek hissediyorum olabilirmiki bunu ilk defa duydum neyse zaman gosterecek
Bende erkek hissediyorum ama esim kuz diyor..komşularda karin yapısı popomun yapısından kız olcak diyorlar çünkü benim karnım baya sivrildi..

Ben ingilteredetim cnm burada sistem Cook farkli turkiyeden mahalle dr gidiyorsun basta hamileyim diyorsun 8 haftada eve hemsire geliyor form dolduruyor 10 lie 14 hafta arasi hastaneden randevu geliyor zaten ultrasyon sadece hastanelerde var
elsal da ingilterede o gordu ultrasonda ikili tarama vs yapiliyormu orda da

Ben hic birsey hissetmiyorum, bende mi acayiplik var, ne bulanti ne kusma da olmayinca , ama 2 gundur gobegim aksama dogru sisiyor:))
Ne güzel iste yaa rahat geçiyor..benim de sabah karnım inik aksama doğru kocaman oluyor..Bende de bulantı kusma yok göğüsler de gerginlik büyüme yok..karnım da bazen o pit pit elimi koyunca hissediyorum bazen hissedemiyorum o zaman geriliyorum..birde yemek yerken birden yiyemiyorum bu aralar çok istahsizim..hic tat alamiyorum

Cnm karındaki şişlik hazımsızlıktan sanırım,bnm iştahım da cok değişme olmadı valla korkuyorum çok kilo almaktan:)) göğüslerde birsey yok senin gibi. Ama uçları koyulaştı sadece.bende elimi koyumca pıt pıt hissediorum ama bnm kalp atışım mı onlar mı anlayamadım:) saka maka zaman geçiyor cnm ya .Allah hepimize ve yavrularımıza sağlık versin.

Yok canım bana sa kısıtlama yapmadi bazı doktorlar kan sulandırıcı iğne de bazı gıdaları yedirmiyormus iğnenin etkisi azalıyor diye ben de troid yuksek çıktı ona da ilaç verdiler..aşağıdaki linke bak sende o gıdaları abartma genede doktora sordum önemli değil pihtilasman dedi..
http://www.cnnturk.com/fotogaleri/saglik/hangi-ilacla-ne-yenmez?page=8

Ya kizlar bana gobekten igne yazdi aslimda vururken baktim ama igneyi tam mi sokucaz gobege azmi gobekten igne vuranlar bir bilgi verin lutfen ilk kez vuracamda
Göbekten ne iğnesi canım o..ben clexan kullanıyorum tam dik vuruyorsun ve iki parmağınla deriyi sikistiriyorsun..göbeğin 4 parmak sağ sol çevresine vuruyorum

3 veya 4 gün ananas yedim azcik ta kabak çekirdeği hic kalkmadım sadece yemek ve wc için..salı transferim oldu ilk pazar evden çıktım uçakla evime döndüm..o kadar sonra gene yattım..

İnsan acaba kendi kalbim mi diye düşünüyor çünkü tıbben anne hissetmezmis..yada tip yaniliyor :))amin canım inşallah sağlıkla alalım bebeleri kucagimiza..

Tiroit hapı bende kullanıyordum. İkinci testi yaptırdıgımda 5,5 cıktı sok oldum tabi. Hemen dozu yukselttı dr,şimdi çok düştü ama dr düşük olsun diyor dozu azaltmıyor.

Tiroit hapı bende kullanıyordum. İkinci testi yaptırdıgımda 5,5 cıktı sok oldum tabi. Hemen dozu yukselttı dr,şimdi çok düştü ama dr düşük olsun diyor dozu azaltmıyor.
2.5 un altında olması lazimmis kontrol edilcek mis.1 ay icicem sonra kontrol edilcek..kahvaltıdan yarim saat önce aç karınla içiyorum ben..sıkıldım canım yaa..bu sefer de bumu yani dedim..korkuyorum ilaç kullanmaya karaciğerim enzimler fırlayacak gene erkenden diye..

Tiroit ilacı dışarıdan alınan bir hormon oldugu için. Karaciğer enzimlerini cok etkilemiyor sanırım.Ben bunu ömür boyu kullanacagım cnm alıştım ben 2 sene oldu.

Oooo canim cok sevindiim, hadi darısı basima olsun ) insallah hersey daha da temiz cikar canim,hayirli olsun..,

Sen demir hapı icebildin mi ?iki kere teşebbüs ettim berbat bir şey midemi bulandiriyor,bulandiriyor Afedersin cikariyorum
Yok canim, haftaya ense kalinligi icin randewum var. Merkez demir hapi al dedi fakat kendi dr um haftaya ne diyecek bakalim,ona gore birseyler yapariz..

Tiroit ilacı dışarıdan alınan bir hormon oldugu için. Karaciğer enzimlerini cok etkilemiyor sanırım.Ben bunu ömür boyu kullanacagım cnm alıştım ben 2 sene oldu.
Ben 17 yasindan beri tiroit hapi kullaniyorum, 11 yil oldu ve bıktım da
Bazen diyorum kendime deli misin ya seker ignesi vurunsan hergun? Sonra diyorum buna da sukur.. 2.5 alti olmasi lazim, ben 200 mg iciyorum artik, 3 hafta sonra tekrar kan vercem insallah 2.5 a dusmustur (3.90 cikti gecen)

O zaman hic bir zaman geçmiyor..yeni yila girmeyi hic sevmem kişi da sevmem ama kis olsun istiyorum bebeğimi ele almak için..
Ay buna inanirim canimmm insallah alirsin rabim isteyen herkese nasip etsin okdar uzun geliorki su tedaviler insan beklemekten yoruluor ama senin dedigin gibi test gunu geldiginde ve tutarsa sukurler olsun allahim diyecegim ama sonra yine beklemek bu kezde 9 ay allahim hepmize sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…