Progestron iceren bir igne verdi dusuk onleyici sanirim igneye baktimda simdi zaten igne kucukmus canim hepsi girecek sanirim minik ucluCanım tam giricek iğne.ne iğnesi bu arada seninki. Benimkini eşim yapıyor
Mecbur oturan canım ama olsun güzel bir şey için sonucu çünkü..hiiç takma 3 haftadır kaynanadayim her hafta elti gelip yaptıklarını anlatsam herkes bi yeriyle güler çocuk yapmaz dersiniz..kendimiz üzülüp bebekleri strese sokuyoruz..sana diyim mi öyle bir çıkar dünyası ki herkes bencil olmuş o yüzden sende bencil olacaksın ben de olcam bebeklerimiz için yapacazMerhaba kizlar guzel tavsiye dilekleriniz dualariniz icin sagolun varolun, ama inanin ne kadr kacarsa kacsin insan ejinde sonunda o tur insanlarla tekrr tkrr yuzyuze gelior. Allah im sabir veesin, bpve muhafaza etsin bizi oylelerinden. Anlatsam cok uzun ve karisik, o zamn ne demek istedigimi anlardiniz. Neyse bosvereyim bi muddet daha gittigi yere kadr. Bu arada bugunlerim cok hareketli yogun geciyor, dikkat ediyorum gene, sakincasi yoktur umarim. Haftaya abimin dugunu de var, mecbur oturarak gecirecem dugunu ne guzel degil mi
Bende erkek hissediyorum ama esim kuz diyor..komşularda karin yapısı popomun yapısından kız olcak diyorlar çünkü benim karnım baya sivrildi..Canim ama surekli atiyor ara sira degil ki takip et bak bende erkek hissediyorum olabilirmiki bunu ilk defa duydum neyse zaman gosterecek
Ben ingilteredetim cnm burada sistem Cook farkli turkiyeden mahalle dr gidiyorsun basta hamileyim diyorsun 8 haftada eve hemsire geliyor form dolduruyor 10 lie 14 hafta arasi hastaneden randevu geliyor zaten ultrasyon sadece hastanelerde var
Ne güzel iste yaa rahat geçiyor..benim de sabah karnım inik aksama doğru kocaman oluyor..Bende de bulantı kusma yok göğüsler de gerginlik büyüme yok..karnım da bazen o pit pit elimi koyunca hissediyorum bazen hissedemiyorum o zaman geriliyorum..birde yemek yerken birden yiyemiyorum bu aralar çok istahsizim..hic tat alamiyorumBen hic birsey hissetmiyorum, bende mi acayiplik var, ne bulanti ne kusma da olmayinca , ama 2 gundur gobegim aksama dogru sisiyor:))
Cnm karındaki şişlik hazımsızlıktan sanırım,bnm iştahım da cok değişme olmadı valla korkuyorum çok kilo almaktan:)) göğüslerde birsey yok senin gibi. Ama uçları koyulaştı sadece.bende elimi koyumca pıt pıt hissediorum ama bnm kalp atışım mı onlar mı anlayamadım:) saka maka zaman geçiyor cnm ya .Allah hepimize ve yavrularımıza sağlık versin.Ne güzel iste yaa rahat geçiyor..benim de sabah karnım inik aksama doğru kocaman oluyor..Bende de bulantı kusma yok göğüsler de gerginlik büyüme yok..karnım da bazen o pit pit elimi koyunca hissediyorum bazen hissedemiyorum o zaman geriliyorum..birde yemek yerken birden yiyemiyorum bu aralar çok istahsizim..hic tat alamiyorum
Yok canım bana sa kısıtlama yapmadi bazı doktorlar kan sulandırıcı iğne de bazı gıdaları yedirmiyormus iğnenin etkisi azalıyor diye ben de troid yuksek çıktı ona da ilaç verdiler..aşağıdaki linke bak sende o gıdaları abartma genede doktora sordum önemli değil pihtilasman dedi..Canım kadın doğum doktoru dedi 35-36.hafta dedi zaten ikizler 3 hafta erken doguyomus. Benimde eşim yapıyor dün senin dediğin gibi kolonyali denedik. Ama bende çok ödem var yapacak yer bulamiyoruz canım bana yemekte kısıtlama yapmadı sana yaptılar mi
Göbekten ne iğnesi canım o..ben clexan kullanıyorum tam dik vuruyorsun ve iki parmağınla deriyi sikistiriyorsun..göbeğin 4 parmak sağ sol çevresine vuruyorumYa kizlar bana gobekten igne yazdi aslimda vururken baktim ama igneyi tam mi sokucaz gobege azmi gobekten igne vuranlar bir bilgi verin lutfen ilk kez vuracamda
3 veya 4 gün ananas yedim azcik ta kabak çekirdeği hic kalkmadım sadece yemek ve wc için..salı transferim oldu ilk pazar evden çıktım uçakla evime döndüm..o kadar sonra gene yattım..Gunaydin anneler uzun zaman oldu giremedim ilk tup bebek yarida kalmisti hatrlayan vardir belki dun tranfer yapildi iki yumurta 3 gunluk simdi ne yapmaliyim sizinde yumurtalar toplandiginda agrilariniz varmiydi sonradan ve en onemlisi zamani nasil gecirdiniz 12 gun gecmezki
Bana verilen progestan iğnesi ni kabadan hemşire veya acil de yaptiriyordum iğnenin adı ne canimProgestron iceren bir igne verdi dusuk onleyici sanirim igneye baktimda simdi zaten igne kucukmus canim hepsi girecek sanirim minik uclu
İnsan acaba kendi kalbim mi diye düşünüyor çünkü tıbben anne hissetmezmis..yada tip yaniliyor :))amin canım inşallah sağlıkla alalım bebeleri kucagimiza..Cnm karındaki şişlik hazımsızlıktan sanırım,bnm iştahım da cok değişme olmadı valla korkuyorum çok kilo almaktan:)) göğüslerde birsey yok senin gibi. Ama uçları koyulaştı sadece.bende elimi koyumca pıt pıt hissediorum ama bnm kalp atışım mı onlar mı anlayamadım:) saka maka zaman geçiyor cnm ya .Allah hepimize ve yavrularımıza sağlık versin.
Cok sagol cevabin icin sanki zaman hic gecmiyor3 veya 4 gün ananas yedim azcik ta kabak çekirdeği hic kalkmadım sadece yemek ve wc için..salı transferim oldu ilk pazar evden çıktım uçakla evime döndüm..o kadar sonra gene yattım..
Tiroit hapı bende kullanıyordum. İkinci testi yaptırdıgımda 5,5 cıktı sok oldum tabi. Hemen dozu yukselttı dr,şimdi çok düştü ama dr düşük olsun diyor dozu azaltmıyor.Yok canım bana sa kısıtlama yapmadi bazı doktorlar kan sulandırıcı iğne de bazı gıdaları yedirmiyormus iğnenin etkisi azalıyor diye ben de troid yuksek çıktı ona da ilaç verdiler..aşağıdaki linke bak sende o gıdaları abartma genede doktora sordum önemli değil pihtilasman dedi..
http://www.cnnturk.com/fotogaleri/saglik/hangi-ilacla-ne-yenmez?page=8
2.5 un altında olması lazimmis kontrol edilcek mis.1 ay icicem sonra kontrol edilcek..kahvaltıdan yarim saat önce aç karınla içiyorum ben..sıkıldım canım yaa..bu sefer de bumu yani dedim..korkuyorum ilaç kullanmaya karaciğerim enzimler fırlayacak gene erkenden diye..Tiroit hapı bende kullanıyordum. İkinci testi yaptırdıgımda 5,5 cıktı sok oldum tabi. Hemen dozu yukselttı dr,şimdi çok düştü ama dr düşük olsun diyor dozu azaltmıyor.
O zaman hic bir zaman geçmiyor..yeni yila girmeyi hic sevmem kişi da sevmem ama kis olsun istiyorum bebeğimi ele almak için..Cok sagol cevabin icin sanki zaman hic gecmiyor
Tiroit ilacı dışarıdan alınan bir hormon oldugu için. Karaciğer enzimlerini cok etkilemiyor sanırım.Ben bunu ömür boyu kullanacagım cnm2.5 un altında olması lazimmis kontrol edilcek mis.1 ay icicem sonra kontrol edilcek..kahvaltıdan yarim saat önce aç karınla içiyorum ben..sıkıldım canım yaa..bu sefer de bumu yani dedim..korkuyorum ilaç kullanmaya karaciğerim enzimler fırlayacak gene erkenden diye..
Oooo canim cok sevindiim, hadi darısı basima olsunCanım benim dün ense kalınlığına bakıldı. Ense kalinligi 1cm cikti çok şükür burun yapilarida iyi .bir de kan verdim sonucu 1 haftaya cikiyomus zaten kan tahlili çok net sonuçlar vermez bizim için önemli olan ense kalınlığı dedi. Harmony test içinde gerek yok dedi bundan sonra birde ayrıntılı ultrason varmış. Bende anlamadım her doktor ayrı konuşuyor
Yok canim, haftaya ense kalinligi icin randewum var. Merkez demir hapi al dedi fakat kendi dr um haftaya ne diyecek bakalim,ona gore birseyler yapariz..Sen demir hapı icebildin mi ?iki kere teşebbüs ettim berbat bir şey midemi bulandiriyor,bulandiriyor Afedersin cikariyorum
Ben 17 yasindan beri tiroit hapi kullaniyorum, 11 yil oldu ve bıktım daTiroit ilacı dışarıdan alınan bir hormon oldugu için. Karaciğer enzimlerini cok etkilemiyor sanırım.Ben bunu ömür boyu kullanacagım cnmalıştım ben 2 sene oldu.
Ay buna inanirim canimmm insallah alirsin rabim isteyen herkese nasip etsin okdar uzun geliorki su tedaviler insan beklemekten yoruluor ama senin dedigin gibi test gunu geldiginde ve tutarsa sukurler olsun allahim diyecegim ama sonra yine beklemek bu kezde 9 ay allahim hepmize sabir versinO zaman hic bir zaman geçmiyor..yeni yila girmeyi hic sevmem kişi da sevmem ama kis olsun istiyorum bebeğimi ele almak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?