Hic bilmiyorum içeriğine de bakmadim valla bu sefer..normalde hepsini okurum..geçmiş olsun canım..allah şifa versin..Tiroit ilacı dışarıdan alınan bir hormon oldugu için. Karaciğer enzimlerini cok etkilemiyor sanırım.Ben bunu ömür boyu kullanacagım cnmalıştım ben 2 sene oldu.
Cnm dediğin gibi buna da şükür.ben de su an 100 mg kullanıorum. 1 in altında baya düştü.ama t3 il t4 sınırlar arasında oldugu için doktorum dozu değiştirmek istemedi.bende haziran sonu gibi gidecegim. Çok düser diye korkuyorum.doktorumda korkma ikiz grbelik dedi.daha iyi dedi.Ben 17 yasindan beri tiroit hapi kullaniyorum, 11 yil oldu ve bıktım da
Bazen diyorum kendime deli misin ya seker ignesi vurunsan hergun? Sonra diyorum buna da sukur.. 2.5 alti olmasi lazim, ben 200 mg iciyorum artik, 3 hafta sonra tekrar kan vercem insallah 2.5 a dusmustur (3.90 cikti gecen)
Ewet cnm testler yapiliyor elsal ile kaldimiz bolgeler farklielsal da ingilterede o gordu ultrasonda ikili tarama vs yapiliyormu orda da
Benim başlangıçta hiç belirtim olmadı,5-6 . Haftalarda cok hafif mide bulantısı kazınma. Sonra o da gect. Yani onuda cok saymıyorummide bulantısından :)) mide bulantısı kusma yok.sadece sigara dumanı beni mahvediyor. Göğüslerimde acı , çook şişlik yok. Uçları karardı sadece.bu zamana kadar 1.5 kg aldımKızlar bir fikrim var gelin belirtilerimizi yazalım belirtilere göre cinsiyet tahminleri yapalım bakalım doğru çıkacakmı??? Nedersiniz
Yemek yerken birden igreniyorum..midem almıyor...öğürme geliyor sadece..aşırı koku hassasiyeti var ayak ter hali toz hepsi kokuyor fazla fazla..göğüsler de sislik gerginlik hic birşey yok...mide yanması kaynamasi geçen hafta çok fazla idi..sürekli churchill yaptım içtim.kocaman da bir göbeğim oluştu şimdiden..ben erkek hissediyorum..Kızlar bir fikrim var gelin belirtilerimizi yazalım belirtilere göre cinsiyet tahminleri yapalım bakalım doğru çıkacakmı??? Nedersiniz
Bizimkiler ikiz ya bi kız bi erkekse.Kızlar bir fikrim var gelin belirtilerimizi yazalım belirtilere göre cinsiyet tahminleri yapalım bakalım doğru çıkacakmı??? Nedersiniz
Bnm karnım erken çıkacak galiba:)) karnım baya var .ama şişliktende oluyor.bende cok gaz ve şişlik var.belki onun etkiside olabilir.Bizimkiler ikiz ya bi kız bi erkekse.
Bn oyle istiyorum ama tabi rabbime kalmis. Bi tanesi ķiz hissim bni yaniltmaz ama digeri ne olacak bilemiyorum artik, hayirlisi ve sagliklisi olsun insallhh. Benm gogus uclaci kasiniyor, hassas dokunamiyorum, ve sismisler. Ikinci bir belirti ara sira mide agrisi oluyor bende hazimsizlik yani. Kilo almadim karnimda cikmadi hic hala dumduz bi karnim var
Beklemediyiz canim
Benim 7. Haftada ogurmeler basladi. 8. Haftada direk kustum hep bildiginiz buz dolabini acamadim. Her kokudan ama her kokudan midem bulanip kusuyordum. 3 kilo verdim. 14. Haftaya kadar devam etti derken yururken tek bacagima kramp giriyor artik bi anda. Son iki haftadir ara ara kusuyorum mesala en son 2 gün önce sabah 6 da kusmaya basladim. Ve en kötü şey de göguslerimin yirtilmaya basladini gördüm. Ve esimde belimin yanlarininda yirtildigini söyledi. Ama işin acayibi ben hamile kalmadan önce 58 kiloydum suan 56 niye yirtiliyor anlamadimBen söyle okudum ve cevremden duydum mide bulantısı kusma kız çocugu belirtisiymiş sizde duyumlarınızı yazın kızlar
Benim 7. Haftada ogurmeler basladi. 8. Haftada direk kustum hep bildiginiz buz dolabini acamadim. Her kokudan ama her kokudan midem bulanip kusuyordum. 3 kilo verdim. 14. Haftaya kadar devam etti derken yururken tek bacagima kramp giriyor artik bi anda. Son iki haftadir ara ara kusuyorum mesala en son 2 gün önce sabah 6 da kusmaya basladim. Ve en kötü şey de göguslerimin yirtilmaya basladini gördüm. Ve esimde belimin yanlarininda yirtildigini söyledi. Ama işin acayibi ben hamile kalmadan önce 58 kiloydum suan 56 niye yirtiliyor anlamadimsizce kiz mi erkek mi pazartesi inşallah gòsterirse ögrenicem.
Ben şimden duştan sonra bebek yağı sprey olanından kullanıyorum. Benim bacaklarım çok kalınlaştı üst kısımları bacak ve bel çevrem kalın gögüzlerim pek büyümedi sırtım falanda kilo almadı hala eski sütyenlerimde gayet rahatım.Cnm sen kilo almsanda .bel.karın ve göğüs büyüyor. Direkt kilo ile alakası yok.çatlak önleyici krem yada yağ sürmeye başla cnm.içime bebişin kız gibi doğuyor:)
Aynıyız cnmBen şimden duştan sonra bebek yağı sprey olanından kullanıyorum. Benim bacaklarım çok kalınlaştı üst kısımları bacak ve bel çevrem kalın gögüzlerim pek büyümedi sırtım falanda kilo almadı hala eski sütyenlerimde gayet rahatım.
Kaynanam 3 oğlan da da öğüreöğüre bir hal olmuş bir turlu de kusamazmis..ağzını tulbentle bağlayıp öyle mutfağa gider yemek yaparmış ama 3 ude oğlan çıkmış :))Ben söyle okudum ve cevremden duydum mide bulantısı kusma kız çocugu belirtisiymiş sizde duyumlarınızı yazın kızlar
Ellerim çok kuruyor başım bir kaç gündür ağrıyor kocamda kilo aldı anasının yemeklerini yemekten :) erkek gibi duruyor ama çok cildim kotu olmuştu buna bakarsam da kiz doktor sayesinde cildim toparlandı..
Prolutex diye bir igne canim progestani bende acilde vurduruyodumBana verilen progestan iğnesi ni kabadan hemşire veya acil de yaptiriyordum iğnenin adı ne canim
Anne ne hissederse o olurmus canimBende erkek hissediyorum ama esim kuz diyor..komşularda karin yapısı popomun yapısından kız olcak diyorlar çünkü benim karnım baya sivrildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?