- 8 Mayıs 2015
- 287
- 121
- 23
Bende işi bıraktım.bide bebislerim ikiz annem uzakta oturuyor.kayinvaldem tek başına ikisine bakamaz. Kahramanlık yapmiycam onlara en iyi şekilde bakmak için yardım alacağım. 2-3 yaşlarına kadar da yanlarında olmaz istiyorum.bende 33 yaşındayım canim[/QUOTE
Ikiz gebelik gerçekten zormuş.mide bulantılarım çok îstifrar ediyorum . Bende doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum . Annem vefat etti . Kayınvalidem de hasta bebeklerime çok bakamaz. Işim zor. Yüce Rabbim Herşeyin bir kolaylığını verir
Canım yine bak çok şanslısın ki annen var yanında. Çok stres yapma . Yüce Rabbim seni ve Bebeğini korur canım. İçimi rahat tut. Bak ben yanlızım. Annem i 2 sene önce kaybettim çok zor günler yaşadım. Şuan bebeklerimin doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum . İçini ferah tut. Karamsar olma. Hep iyi düşün iyi olsun.İyiyiz canım..sen nasılsın..yarin kontrol var..içinde ki evham korku bitmiyor..hep yarim kalcak mis gibi bir his var..sanki erken doğum olucakmış ben o kadar tasiyamiycakmisim gibi..adama diyorum psikologa git cem diye ne gerek var baba anlat diyor..geçen gün sinir krizi geçirdim kaynanamda onda 3 hafta kaldım simdi kendi anneme geldim..günler geçmiyor zaman geçmiyor iste..sen kendini nasıl hissediyorsun
Canimm bizde seni özledik :)merhaba kızlar nasılsınız? özledim sizinle sohbet etmeyi dertleşmeyi... neler yapıyorsunuz? hamile arkadaşlarım günleriniz nasıl geçiyor?serenci K kaderim35 EsEs50 Siden80 @patikli acelyacicegi @nursecan @arife1991 (unuttuklarım varsa özür dilerim kızlar)
Basın sağolsun canım..allah sana ve çocuklarına uzun omurler versin..benim aile durumu karışık canım..anne baba ayrı..ikisinede üzülüyorum ama hiç te gecinemiyorlardi..kotu oldum kusura bakma ağlıyorumCanım yine bak çok şanslısın ki annen var yanında. Çok stres yapma . Yüce Rabbim seni ve Bebeğini korur canım. İçimi rahat tut. Bak ben yanlızım. Annem i 2 sene önce kaybettim çok zor günler yaşadım. Şuan bebeklerimin doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum . İçini ferah tut. Karamsar olma. Hep iyi düşün iyi olsun.
Bebeğin ikiz mi bilmiyorum ana onların doğacağı günleri düşün ağlama tamammı . Bak bizler Varız yanında hepimiz bir aileyiz burda .Basın sağolsun canım..allah sana ve çocuklarına uzun omurler versin..benim aile durumu karışık canım..anne baba ayrı..ikisinede üzülüyorum ama hiç te gecinemiyorlardi..kotu oldum kusura bakma ağlıyorum
Yok canım tek benim..ikiz bebeklerimi erken doğum yapmak zorunda kaldım..gebelik koleastazi dediler..hic anlamadım 6 ayliktilar ben zannettim ki hep hareket ediyorlar hareket etme öyle olur diye düşünmüştüm meğersem onlara gore doğum başlamış hastaneye yatırıldım kan değerlerim kötü diye serum veremediler bebeklerimi tutamadık içerde..normal doğum yaptım mecbur narkoz da veremediler masada kalirim diye..bu sefer tüp bebek le tek embriyo koyuldu bundan öncede 2 kez kendiliğin den hamile kaldım gelişmedi kürtaj oldum..ama gebelik koleastazi riskim gene var o yüzden tatmin olamiyorum bir turlu içimdeki korkuyu bastıramıyorum..herkes tüm ikiz anneleri çok dikkatli olsun bütün ikiz anneleri yavrularını sağ salim kucağına alsın..ben biraz vücudumu dinlemedim kanamam oldu ise gittim geldim serklajoldu redüksiyon oldu çünkü 6 kese tuttu ..alacak nefesleri yokmuş yüzlerini bile göremedim göstermedi rabbim..kime benzediklerini bilmiyorum..allahım herkese sağlık la doğumlar versin kucağına herkes bebeklerini zamanında alsin..bu aralar gene moral olarak iyi değilim sadece..enerjim bitik..2 gündür de rahat wc ye çıkıyorum acaba birseymi oldu diye bu sefer içim korkuyor..yarin özel perinatolog â gidicem..bu sefer 2 doktora gidiyorum acaba birşey birinin gözünden kacarmi diye annelik iste..eminim sende çok güzel bir anne olacaksın..annen hep seninledir hic merak etme..rabbim seni ve bebeklerini korusun..Bebeğin ikiz mi bilmiyorum ana onların doğacağı günleri düşün ağlama tamammı . Bak bizler Varız yanında hepimiz bir aileyiz burda .
Canım ben bu kadar çok şey yaşadığını bilmiyordum.yüce Rabbim inşallah Bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Gerçekten gebelik zor bir süreç .Yok canım tek benim..ikiz bebeklerimi erken doğum yapmak zorunda kaldım..gebelik koleastazi dediler..hic anlamadım 6 ayliktilar ben zannettim ki hep hareket ediyorlar hareket etme öyle olur diye düşünmüştüm meğersem onlara gore doğum başlamış hastaneye yatırıldım kan değerlerim kötü diye serum veremediler bebeklerimi tutamadık içerde..normal doğum yaptım mecbur narkoz da veremediler masada kalirim diye..bu sefer tüp bebek le tek embriyo koyuldu bundan öncede 2 kez kendiliğin den hamile kaldım gelişmedi kürtaj oldum..ama gebelik koleastazi riskim gene var o yüzden tatmin olamiyorum bir turlu içimdeki korkuyu bastıramıyorum..herkes tüm ikiz anneleri çok dikkatli olsun bütün ikiz anneleri yavrularını sağ salim kucağına alsın..ben biraz vücudumu dinlemedim kanamam oldu ise gittim geldim serklajoldu redüksiyon oldu çünkü 6 kese tuttu ..alacak nefesleri yokmuş yüzlerini bile göremedim göstermedi rabbim..kime benzediklerini bilmiyorum..allahım herkese sağlık la doğumlar versin kucağına herkes bebeklerini zamanında alsin..bu aralar gene moral olarak iyi değilim sadece..enerjim bitik..2 gündür de rahat wc ye çıkıyorum acaba birseymi oldu diye bu sefer içim korkuyor..yarin özel perinatolog â gidicem..bu sefer 2 doktora gidiyorum acaba birşey birinin gözünden kacarmi diye annelik iste..eminim sende çok güzel bir anne olacaksın..annen hep seninledir hic merak etme..rabbim seni ve bebeklerini korusun..
Insallh canim, tabi sende oyle. Doktora gitmeden icimiz rahatlamior ki, yarin kaderim gidecek, hayirlisiyla su uc ayi bi bitirsek. Ramazanda gelior oruc tutmakta zorluk cekecekmiyim aceba zaren soracam da doktora, insallh bi sorun yoktur kontrolde ve bizim minikler iyilerdirDun bnmde cok kasık ağrum oldu. Ama kabız gibi olmuşum. Oda cok rahatsız etti.bugun iyiyim şükür.gidersen guzel haberlerini getir bize.
Iyi diyelim iyi olalim, hosgeldin canim, hamilelik korkuyla, soru isaretleriyle, merakla, heyecanla gecior cok sukur, sen nasilsin peki canimmerhaba kızlar nasılsınız? özledim sizinle sohbet etmeyi dertleşmeyi... neler yapıyorsunuz? hamile arkadaşlarım günleriniz nasıl geçiyor?serenci K kaderim35 EsEs50 Siden80 @patikli acelyacicegi @nursecan @arife1991 (unuttuklarım varsa özür dilerim kızlar)
İyiyiz canım..sen nasılsın..yarin kontrol var..içinde ki evham korku bitmiyor..hep yarim kalcak mis gibi bir his var..sanki erken doğum olucakmış ben o kadar tasiyamiycakmisim gibi..adama diyorum psikologa git cem diye ne gerek var baba anlat diyor..geçen gün sinir krizi geçirdim kaynanamda onda 3 hafta kaldım simdi kendi anneme geldim..günler geçmiyor zaman geçmiyor iste..sen kendini nasıl hissediyorsun
Iyi diyelim iyi olalim, hosgeldin canim, hamilelik korkuyla, soru isaretleriyle, merakla, heyecanla gecior cok sukur, sen nasilsin peki canim
Canimm bizde seni özledik :)
Bizler işte bulantilar lekelenmeler kasik ağrıları derken hamilelige alışmaya calisiyoruz hala büyük bir panikle:)
Asıl sen nasılsın toparlanabilmissindir inşallah canım
Basın sağolsun canım..allah sana ve çocuklarına uzun omurler versin..benim aile durumu karışık canım..anne baba ayrı..ikisinede üzülüyorum ama hiç te gecinemiyorlardi..kotu oldum kusura bakma ağlıyorum
Yok canım tek benim..ikiz bebeklerimi erken doğum yapmak zorunda kaldım..gebelik koleastazi dediler..hic anlamadım 6 ayliktilar ben zannettim ki hep hareket ediyorlar hareket etme öyle olur diye düşünmüştüm meğersem onlara gore doğum başlamış hastaneye yatırıldım kan değerlerim kötü diye serum veremediler bebeklerimi tutamadık içerde..normal doğum yaptım mecbur narkoz da veremediler masada kalirim diye..bu sefer tüp bebek le tek embriyo koyuldu bundan öncede 2 kez kendiliğin den hamile kaldım gelişmedi kürtaj oldum..ama gebelik koleastazi riskim gene var o yüzden tatmin olamiyorum bir turlu içimdeki korkuyu bastıramıyorum..herkes tüm ikiz anneleri çok dikkatli olsun bütün ikiz anneleri yavrularını sağ salim kucağına alsın..ben biraz vücudumu dinlemedim kanamam oldu ise gittim geldim serklajoldu redüksiyon oldu çünkü 6 kese tuttu ..alacak nefesleri yokmuş yüzlerini bile göremedim göstermedi rabbim..kime benzediklerini bilmiyorum..allahım herkese sağlık la doğumlar versin kucağına herkes bebeklerini zamanında alsin..bu aralar gene moral olarak iyi değilim sadece..enerjim bitik..2 gündür de rahat wc ye çıkıyorum acaba birseymi oldu diye bu sefer içim korkuyor..yarin özel perinatolog â gidicem..bu sefer 2 doktora gidiyorum acaba birşey birinin gözünden kacarmi diye annelik iste..eminim sende çok güzel bir anne olacaksın..annen hep seninledir hic merak etme..rabbim seni ve bebeklerini
Cnmm sukur iyiyim , biraz kasik agrilarim oluyor.onun disinda her sey guzel, sen nasilsin? Nelet yapiorsun? Bizde seni ozledik, gecdnlerde aklimdanda gectin cnm.merhaba kızlar nasılsınız? özledim sizinle sohbet etmeyi dertleşmeyi... neler yapıyorsunuz? hamile arkadaşlarım günleriniz nasıl geçiyor?serenci K kaderim35 EsEs50 Siden80 @patikli acelyacicegi @nursecan @arife1991 (unuttuklarım varsa özür dilerim kızlar)
Cnmm sukur iyiyim , biraz kasik agrilarim oluyor.onun disinda her sey guzel, sen nasilsin? Nelet yapiorsun? Bizde seni ozledik, gecdnlerde aklimdanda gectin cnm.
Allah kimseye yasatmasin canım..durumu olan herkes çift doktora kontrol ettirsin ki benim doktorum izmirin en unlu zenginlerin doktoru idi..ben çok pişmanım 2 doktora gitmedigime..ikiz gebelik zor bir süreç allahım hepimize hayırlı doğumlar yaşatsın..bebeklerimiz kucagimiza gelsin..Canım ben bu kadar çok şey yaşadığını bilmiyordum.yüce Rabbim inşallah Bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Gerçekten gebelik zor bir süreç .
Kız o doktorum değil anlat diyen kocam..adam â gore hep ters psikolog psikiyatrist ama anlamıyor ben güçlü bir çocuk değildim her sene boşanan bir annem vardı giderdik annaneme rahat ettirmezler huzur olmaz annem gene tıpış tıpış dönerdi eve..uff çok uzun hikaye..eşimin ailesi herseyde yuksek sesle konuşan her şeyde feri çıkışlar yapan kişiler hic tatlı dil yok..ben de onlara uydum artik..zaten hamilelik kafam bir dünya..kaynanam değil elti problem geldiler gene haftasonu eşime de dedim gidelim bak görmek istemiyorum strese giremem diye..hayır dedi onlar gelcek diye gitmiycez bir sey yaparsa da cevabını vercem..ama kari kasla göz arasında yaptı yapcağını kaynanamda farketmedi diye bende farketsin artik diye herhalde tutamadım sinir krizi geçirdim başladım ağlamaya..artik görsün salaga yatmasin..içim buruk iste pazardan beri..sen niye sinir oluyon bebeğini dusun diyorlar..elti küçük birde benim akrabam benim nisanda denk geldi bizim oğlan teğmen olcak diye attı kanca yi..yüzüme söyledi anası daha bizim çocuk 20 yaşındaydı kel mel olsun her turlu veririm kızımı dedi yüzüme karşı.. ben suçluyum sanki..bizim çocuk ayrıldı sonra bende söyledim boyle denmişti zaten diye bana kızdı bile niye soylemedin diye..zaman geçti aradan gitti kızla barıştı gene ..evlendi bile bile.. kiz dediki annem söyledi ben annene benzemiyorum diye ama gel gelelim ben suçluyum simdi sanki ben bozdum bir ukala bir sinir bir bilmişlik kimsede bozmuyor ona sınır oluyorum eşimin ailesinde normalde hic çeneleri durmaz çünkü....pazar günü de yaptı terbiyesizliği kaynanamın gözüne soktum ben de ..simartin dedim..bağırdım çağırdım..ben babama tavır koymuş kisiyim onu mu cekcem..ben gelirsem o gelmiyecek o geldiğinde de beni cagirmiycan..kardeşide istiyorsa abisiyle görüşsün ama malesef oğlum kari ağzına bakıyor esim geçen hafta karısı yok diye çağırdı takılmak için gelemedi yaa..arkadaşlarıyla takilcakmis..bu kadar kari ağzına baktığını belli etti kari göndermiyor..Çok sinirlerim bozuk pazardan beri..içini çok dinleme cnm. evde durdukça kuruntu yapıyorsun eminim. içini ferah tut. şu senin kayınvalidene ayrıca uyuz oluyorum onuda belirtmeden geçemicem. bırak ne yaparlarsa yapsınlar. sen hayırlısıyla evladını kucağına alınca tek uğraşın bebeğin olcak. sende o zaman o insanlara ona göre davranırsın. gerçekten psikoloğa gitmen gerektiğini düşünüyorsan git tatlım. eminim ki seni rahatlatıcaktır. ama bu dönemlerde geçicek. bir çok insan hamileyken senin psikolojinde oluyordur. doktorun bana anlat demiş ya bi kere anlatmayı denesen. doktor sonuçta hamilelikle ilgili kuruntularında seni en çok rahatlatıcak insan kendi doktorun olacağını düşünüyorum. diğer konularda faydası olmayabilir belki ama ne kadar yararı olursa senin doğuma kadar kalan zamanın o kadar iyi geçer. bence hamilelik çok özel bir dönem. dokuz ayın her anını çok kıymetli geçirmeye çalış. kimsenin seni üzmesine germesine izin verme tatlım. senden ve bebeğinden kıymetli kimse yok bu hayatta. gitme bir daha validene madem seni bu kadar geriyor. çok kızıyor ve üzülüyorum böyle olunca. ne kadar zorluklardan geçtiğini bilmiyormuda böyle seni huzursuz ediyor... duyma görme yaptıklarını..her insanın huyu suyu, anlayışı farklı oluyor işte. aslında kafanı dağıtacak bir uğraşı bulsan.
cnm ben iyiyim. kürtajdan bir kaç gün sonra regli olmuşum doktorum kontrolde söyledi. bende onu kürtaj kanaması sandım. şimdi yine reglimi bekliyoruz histeroskopi için sonrasında ne zaman tedaviye başlarım bilemiyorum... beklemedeyim anlayacağın :) bu arada mümkün olduğunca sizleri takip ediyorum ve sohbetleri özlüüyorum...
bebeğine çok zor sahip oldun. senin çektiklerini bir Allah bir sen birde bizim gibi yaşayanlar bilir. sahip olduğun şey çok kıymetli çok özel. bu sebepten lütfen kendini başkalarının egoları yüzünden bu kadar yıpratma. kimsenin seni üzmesinede izin verme. bu kayınvaliden de olur annende arkadaşında... söylicek yazıcak çok şeyim var bu yazı uzar gider. kendine çok iyi bak. yarın bizi durumdan haberdar et cnm
Cnm kiloyu hiç dert etme verirsin, boyunda uzunmuş zaten:) guzel haberlerini bekliyoruz. Bir an önce aramıza acillll dönersin inşallah:) içimden bir his guzel haberlerle geleceksin diyorayy ne güzeeell... ben sizin güzel haberlerinizi okuyunca çok mutlu oluyorum tatlım. maşallah hepinize.. hep iyi olun bebişlerinizle...
bende iyiyim tatlişkom. tedavi sırasında fazladan aldığım 7 kilodan kurtulmaya çaışıyorum ama sanırım başarılı olamıyorum. 1,70 boyum var 58 kiloydum ama sonrasında 65'i gördümveririm belki tedaviye tekrardan başlayana kadar...iş güş hep aynı. histeroskopi olucam zamanını bekliyorum... inşallah en kısa zamanda aranıza geri dönerim. kısmetse ben geldiğimde sizler bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınıızz :) :)
Kız o doktorum değil anlat diyen kocam..adam â gore hep ters psikolog psikiyatrist ama anlamıyor ben güçlü bir çocuk değildim her sene boşanan bir annem vardı giderdik annaneme rahat ettirmezler huzur olmaz annem gene tıpış tıpış dönerdi eve..uff çok uzun hikaye..eşimin ailesi herseyde yuksek sesle konuşan her şeyde feri çıkışlar yapan kişiler hic tatlı dil yok..ben de onlara uydum artik..zaten hamilelik kafam bir dünya..kaynanam değil elti problem geldiler gene haftasonu eşime de dedim gidelim bak görmek istemiyorum strese giremem diye..hayır dedi onlar gelcek diye gitmiycez bir sey yaparsa da cevabını vercem..ama kari kasla göz arasında yaptı yapcağını kaynanamda farketmedi diye bende farketsin artik diye herhalde tutamadım sinir krizi geçirdim başladım ağlamaya..artik görsün salaga yatmasin..içim buruk iste pazardan beri..sen niye sinir oluyon bebeğini dusun diyorlar..elti küçük birde benim akrabam benim nisanda denk geldi bizim oğlan teğmen olcak diye attı kanca yi..yüzüme söyledi anası daha bizim çocuk 20 yaşındaydı kel mel olsun her turlu veririm kızımı dedi yüzüme karşı.. ben suçluyum sanki..bizim çocuk ayrıldı sonra bende söyledim boyle denmişti zaten diye bana kızdı bile niye soylemedin diye..zaman geçti aradan gitti kızla barıştı gene ..evlendi bile bile.. kiz dediki annem söyledi ben annene benzemiyorum diye ama gel gelelim ben suçluyum simdi sanki ben bozdum bir ukala bir sinir bir bilmişlik kimsede bozmuyor ona sınır oluyorum eşimin ailesinde normalde hic çeneleri durmaz çünkü....pazar günü de yaptı terbiyesizliği kaynanamın gözüne soktum ben de ..simartin dedim..bağırdım çağırdım..ben babama tavır koymuş kisiyim onu mu cekcem..ben gelirsem o gelmiyecek o geldiğinde de beni cagirmiycan..kardeşide istiyorsa abisiyle görüşsün ama malesef oğlum kari ağzına bakıyor esim geçen hafta karısı yok diye çağırdı takılmak için gelemedi yaa..arkadaşlarıyla takilcakmis..bu kadar kari ağzına baktığını belli etti kari göndermiyor..Çok sinirlerim bozuk pazardan beri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?