- 30 Ekim 2013
- 20.598
- 57.199
- 798
Yoo aslinda cok olunluyum olmazsada biz elimizden geleni yaptik gerisi Allahin takdiri sadece ben biraz pimpirikli bir insanim ondan soruyorum ilk tup bebek denememOlabilir cnm. Telaşlanma. Senin formlarda mesajlarını görüyorum. Çok umutsuz,mutsuz ve negatifsin.bu sekilde yaparsan vücudun olumsuz yonde etkilenir.kendine çok eziyet ediyorsun.onceden çok olumsuz denemen mi oldu cnm?
Cnm inşallah sıkı sıkı tutunmuştur. Bnmde ilk tup denememdi.olumlu oldu.inşallah seninde olumlu olur .Yoo aslinda cok olunluyum olmazsada biz elimizden geleni yaptik gerisi Allahin takdiri sadece ben biraz pimpirikli bir insanim ondan soruyorum ilk tup bebek denemem
Amin insallah hepimiz icin Allah olunlu hayirli sonuclar versinCnm inşallah sıkı sıkı tutunmuştur. Bnmde ilk tup denememdi.olumlu oldu.inşallah seninde olumlu olur .
Kız oldugunumu hissediyorsun canım. Banada benimki oğlanmış gibi geliyorKızlar kızım büyümüş kıpır kıpır hic durmuyor yandım ben..annesi gibi olcak.kolu bacağı hic durmadi 4.5 cm olmuş..
Basın sağolsun canım..allah sana ve çocuklarına uzun omurler versin..benim aile durumu karışık canım..anne baba ayrı..ikisinede üzülüyorum ama hiç te gecinemiyorlardi..kotu oldum kusura bakma ağlıyorum
Ben erkek hissediyordum ama malesef doktorum kıza benziyor dedi..:))esim uçuyor kızı duyunca...Kız oldugunumu hissediyorsun canım. Banada benimki oğlanmış gibi geliyor
İnşallah canım atlatırım..çok fena duygusallastim..sorma yaa..bugün de babama uğradım 3 ay sonra ilk defa gördüm..durumu çok kotu...üzülüyorum da ama yapcak birşey yok sürekli içiyor..romatizma si iyice azmış yuruyemiyor bile..Canım lütfen böyle yapma.. üzme bebisinide Sağlıklı bir şekilde kucagina alacaksın ben inanıyorum. Kendine vesvese yapma .herseyde bir hayır vardir. Bak zaten gecinemiyorlarmis. Üzme kendini iyice duygusallastin sen..
ayy inşallaaahhh canım benim. herşeyin hayırlısı.. inşallah 3. denemede herşey çok güzel ve hayırlısı olur.. sende kendine iyi bak tamam mı annecik :)
Arkadaşlar herkese cok tesekkurler :) inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi aliriz. Bu arda benim bebis 15 cm olmuş. Eki Görüntüle 1553602
Seninle haftamız aynı şimdi bende meraklandım acaba 12. Haftamda ayrıntılı usg miz var acaba belli olurmu cinsiyet belli olsada cicişler almaya başlasak. Ama 16 17. Haftadan önce belli olmaz diyorlar ama bilemiyorum artık net cevabı öğrenmemize daha var sankiBen erkek hissediyordum ama malesef doktorum kıza benziyor dedi..:))esim uçuyor kızı duyunca...
Organın oluşum şeklinden tahmin ediyorlar..İkizler de de ben çok erken öğrenmiştim ve doktorum göstermişti..3 nokta vardı birtanesinde erkek te mi kızdami hatirlamiyorum..kıza benziyor dedi tam cevabi 1ay sondalarsın öğreniriz dedi doktorum fotosunu koysam mi bilemedim baya belli benim çocuk sekli 3 boyutlu da çekti..tam suratı vücudu yukarı doğru idi çok net ti yani bütün vücut sekli..ayrıntılı ultrason 20.hafta dedi..yarık dudak el boğumlarına filan kıkırdak yapılarına bakılacak iste o zaman..haftaya ikili tarama olcam..4.5 cm in üzerindeki bebeklerde ölçüm oluyormus..haftaya yeterli ölçüm olur dedi bana..Seninle haftamız aynı şimdi bende meraklandım acaba 12. Haftamda ayrıntılı usg miz var acaba belli olurmu cinsiyet belli olsada cicişler almaya başlasak. Ama 16 17. Haftadan önce belli olmaz diyorlar ama bilemiyorum artık net cevabı öğrenmemize daha var sanki
Benimde 24 haziran ikili tarama testim ultrasondada ayrıntılı bakacaklarmış allahım inşallah hepimizinki saglıklıdır saglıkla gelişir kucagımıza almayı nasibolur. Bana bu haftada bi bebek görünümünü artık alır dediler sende gördügüne göre aldı demekki oy yerim ben onlarııııOrganın oluşum şeklinden tahmin ediyorlar..İkizler de de ben çok erken öğrenmiştim ve doktorum göstermişti..3 nokta vardı birtanesinde erkek te mi kızdami hatirlamiyorum..kıza benziyor dedi tam cevabi 1ay sondalarsın öğreniriz dedi doktorum fotosunu koysam mi bilemedim baya belli benim çocuk sekli 3 boyutlu da çekti..tam suratı vücudu yukarı doğru idi çok net ti yani bütün vücut sekli..ayrıntılı ultrason 20.hafta dedi..yarık dudak el boğumlarına filan kıkırdak yapılarına bakılacak iste o zaman..haftaya ikili tarama olcam..4.5 cm in üzerindeki bebeklerde ölçüm oluyormus..haftaya yeterli ölçüm olur dedi bana..
Benimde 24 haziran ikili tarama testim ultrasondada ayrıntılı bakacaklarmış allahım inşallah hepimizinki saglıklıdır saglıkla gelişir kucagımıza almayı nasibolur. Bana bu haftada bi bebek görünümünü artık alır dediler sende gördügüne göre aldı demekki oy yerim ben onlarıııı
Merhaba canimm hosgeldin yeniden.. sana vepatikli ye çok dua etmiştim ben o zaman yeni transferdim.. olmadı nasip diyelim.. Benimde 3.denememde oldu maddi manevi bitmistik çok şükür bu sefer oldu hemde ikiz.. Allahım sanada yasatsin ınsallllaaaah. .güzel haberlerini bekliyoruz
Maşallah yavruna canım allah bagışlasın kucagına aldıgın günleri göstersin inşallah sanada bizedeEki Görüntüle 1554284 bak resme canım için rahat olsun bayaa belli olmuş bizim miniklerr
İnşallah senin de ikiz olur canım..kucağına alırsın sağlık la..Canım benim Allah hepinizden razı olsun. Evet kısmet değilmiş. İnşallah yeni denememiz sonuncu olur ve bizdepatikli ve diğer bekleyen arkadaşlarla beraber mutlu sona ulaşırız. Allah sizlerede yardım etsin. Sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alacağınız gün gelsin. Ayyy hemde iki tane çok heyecanlı
Amin canım..cümlemize..Maşallah yavruna canım allah bagışlasın kucagına aldıgın günleri göstersin inşallah sanada bizede
canim benim transfer oldugumun ilk gunu bssladi bir ay kadar surdu korkma bence hatta dedim doktor kabizlik icin ilac yazmisti ben hic gerek duymadimKizlar yardim edin banatransferimin bugun 9. Gunu 7. Gununden buyana sabahlari ishal oluyorum annemlerdeyim bu durum sadece bende var merkezi aradim ilaclar yapmaz bol bol su icin dediler ama korkmaya basladim boyle bir durumla karsilasan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?