- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Cnm kiloyu hiç dert etme verirsin, boyunda uzunmuş zaten:) guzel haberlerini bekliyoruz. Bir an önce aramıza acillll dönersin inşallah:) içimden bir his guzel haberlerle geleceksin diyor
Her şey de pabuç gibi dili olan ailenin bu kadar buna tepki vermemesi uzuyor beni iste..bana muhatap olma diyorsa insanlar uygun şartları da getircek yerine..goya kaynanam konuşmuş saygısızlık etmeyeceksin demiş dediği halde buysa ne diyim artik..ben 4 sene kaynanam ile altlı üstlü oturdum bir aksam bu çocuk inerse obur akşam kaynanam inerdi evime sigara içmeye eşime hep dedim..yaa isten geliyom sofrada iki muhabet ediyoruz kapı çalıyor adamla paylaşımım bitti yemin ediyorum soğudum evden..gelsin de her aksam her aksam olmazki biraz konuş dedim..söyleyemem ben dedi..nasıl derim anneme öyle bir şey kardeşime dedi..ayrılma noktasına geldik..kaynanamın bir arkadaşı vardı benle de onla da çok iyi dertlesirdim onla eşimle kavgalarımızı da gördü bi kaç kez..o demiş rahatsız etme çocukları diye..gene suçlu ben oldum annem karışsa dışardan kaynana müdahale ediyor dencekti..kadın söyledi..benle kadın suçlu olduk..kadin fisfiklemis goya ki bu kadın anasınıf ogretmeni..eğitmen..böyle görünce iste bana sen kardeşlerin arasını bozacaksın oğlum gelir bu eve vs..bu eltiye birşey demediğini gördükçe o günlere geri dönüyorum..Çok sinirlerim bozuk eşime ağlasam her şeye niye agliyon der..Çok takıyorsun hep kafana takacak bir şey buluyorsun diyor..kaldiramiyorum..dönüp dolaşıp aklıma geliyor..ayy kız bende doktorun söylüyor sandım pardon.. aman eşler ne anlar bizim ruh halimizden. onlar bizim kadar ince ayrıntıya kadar düşünmüyorlar.. yavrum yaa ne diyim bilemedim. peki sen kendini bu kadar yıpratttın bebeğinide üzdün kendinide seni anlayan sana hak veren oldu mu? dediğin gibi yap. eltinle bir daha aynı ortama girme. senin sağlığın için en güzeli bu... sen herşeyi biliyorsun görüyorsun ve kimsenin bunu görmemesi insanları parmağında oynatması senin zoruna gidiyor haklısında. ben olsam bende uyuz olurdum.. hassas bir insansın belliki birde hormonlardan dolayı iki katı hassaşlaşmışsın.
bak şimdi sen pazardan beri kendini yıptarmışsın, sinirlerini bozmuşsun. peki sana burda bu kadar huzursuzluk yaratan insan şuan seni düşünüyor mudur? bu sebepten sende onu ve yaptıklarını artık kafana takma. evet biliyorum çok zor inan seni anlıyorum ama sen ne kadar zor sınavlardan geçmişsin. o kim ki seni bu kadar üzebiliyor. hemde hamileyken. gün gelir devran döner herkes yaptığını çekermiş. sen o zamanın gelmesini bekle.
Her şey de pabuç gibi dili olan ailenin bu kadar buna tepki vermemesi uzuyor beni iste..bana muhatap olma diyorsa insanlar uygun şartları da getircek yerine..goya kaynanam konuşmuş saygısızlık etmeyeceksin demiş dediği halde buysa ne diyim artik..ben 4 sene kaynanam ile altlı üstlü oturdum bir aksam bu çocuk inerse obur akşam kaynanam inerdi evime sigara içmeye eşime hep dedim..yaa isten geliyom sofrada iki muhabet ediyoruz kapı çalıyor adamla paylaşımım bitti yemin ediyorum soğudum evden..gelsin de her aksam her aksam olmazki biraz konuş dedim..söyleyemem ben dedi..nasıl derim anneme öyle bir şey kardeşime dedi..ayrılma noktasına geldik..kaynanamın bir arkadaşı vardı benle de onla da çok iyi dertlesirdim onla eşimle kavgalarımızı da gördü bi kaç kez..o demiş rahatsız etme çocukları diye..gene suçlu ben oldum annem karışsa dışardan kaynana müdahale ediyor dencekti..kadın söyledi..benle kadın suçlu olduk..kadin fisfiklemis goya ki bu kadın anasınıf ogretmeni..eğitmen..böyle görünce iste bana sen kardeşlerin arasını bozacaksın oğlum gelir bu eve vs..bu eltiye birşey demediğini gördükçe o günlere geri dönüyorum..Çok sinirlerim bozuk eşime ağlasam her şeye niye agliyon der..Çok takıyorsun hep kafana takacak bir şey buluyorsun diyor..kaldiramiyorum..dönüp dolaşıp aklıma geliyor..
Ben ilk gelinim diyemi bütün lafları çektim o zaman..yada ben fazla eğrici doğrucuyum.zaten alıngan bir tipim yengeç burcuyum..iyice melankoli ye bağlıyorum iste tatlım sokaktaki dilenciyi görünce aglarim ben normalde..niye o halde diye..allaha havale ediyorum artik herkesi. .bana kim ne yaptiysa benim ucun kim ne dusunuyorsa rabbim misli misli versin ona.ama eşime de kusmadan rahat edemiyorum..o yuvasını toparlayicagina yeni evliyken görsün bak millet nasıl karısını el üstünde tutuyor..Çok takıntı yaptım gene 3 hafta üst üste beyinsizi görmek baya siyirtmis beni :))) öğretmen olcam diye kandırdı sosyoloji mezunu zaten hic umrunda kpss filan..kaynanam pek yaygara yapmış komşulara öğretmen olcak diye..evde ders çalıştığı bile yok gün filan yapıyor isi gücü goy goy..yok kıyameti koparcam bundan sonra hic bir şekilde bir araya gelmiycem..tmm o zaman demek ki yapılcak şey belli. daha da muhatap olma zorunlu olmadıkça tatlım. mecbur kaldıkça görüşürsün. gördüğün zamanda yabancıya nasıl davranıyorsan öyle davranırsın. bazen bazı insanlara mesafe koymakta fayda var. hele ki onu takmadığını umursamadığını gösterebilirsen o zaman o kişi seni takmaya başlar...
Ben siyirtik..birde bagirsaklarim bozuldu gibi..usuttum mu anlamıyorum..hic hamile gibi hissetmiyorum kendimiMerhaba kızlar nasılsınız bakalım
Ben ilk gelinim diyemi bütün lafları çektim o zaman..yada ben fazla eğrici doğrucuyum.zaten alıngan bir tipim yengeç burcuyum..iyice melankoli ye bağlıyorum iste tatlım sokaktaki dilenciyi görünce aglarim ben normalde..niye o halde diye..allaha havale ediyorum artik herkesi. .bana kim ne yaptiysa benim ucun kim ne dusunuyorsa rabbim misli misli versin ona.ama eşime de kusmadan rahat edemiyorum..o yuvasını toparlayicagina yeni evliyken görsün bak millet nasıl karısını el üstünde tutuyor..Çok takıntı yaptım gene 3 hafta üst üste beyinsizi görmek baya siyirtmis beni :))) öğretmen olcam diye kandırdı sosyoloji mezunu zaten hic umrunda kpss filan..kaynanam pek yaygara yapmış komşulara öğretmen olcak diye..evde ders çalıştığı bile yok gün filan yapıyor isi gücü goy goy..yok kıyameti koparcam bundan sonra hic bir şekilde bir araya gelmiycem..
Slm cnm bnmde kasık agrılarım var cnm. Ama genel halim iyi şükür .bende cuma gunu doktora gidecegim.guzel haberlerle gelirim inşallah,Slm kizlar aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz. Bende son zamanlarda okuyup yazamayanlardanim dun yogun bir gun gecirdim aksamindada esimle tartistim sabah kalktigimda kasiklarim yara gibiydi ve hala agiriyorlar psikoloji cok onemliymis onu anladim Bugunde biraz yemek falan yaptim ayakta kaldim belim cok agirdi uzandim biraz. Benimde ara ara karin agrisi ve hazimsizlik sorunum var ama genel anlamda cok sukur iyim.arife1991 canim cinsiyetini ogrenmissin merakin yariladi allah anali babali buyutmemizi nasibetsin. Benim bu aralar randevum yok 24 hazirana kadar ozamanda ikili tarama testleri vs yapilacak insallah hersey yolunda gider bebisim saglikla gelismistir diye dua ediyorum
Başka bir forumda arkadaşım var 2 gündür çok fenayım ağlıyorum yazmış onla aynı gün doğmuşuz galiba burcumuzun etkisi var bunda..tutamıyorum kendimi yaa..adama da söylendim söylendim durdum..gitmiş babasını aramış bağırmış oda bir manyak..ben sana eşime anlatamadıktan sonra kime ne anlatayım dedim..ben sanki babasını arasın diye..fisfiklemis oldum şimdi de çok düşüncesiz bu adamlar yaa..oturur adam gibi konuşursun ailenle hoş gerçi onlar normal de bile alçak ses tonu ile konuşmuyorlar da..bu sefer de kendini kotu hissediyor insan..Oyy kuzum ya zaten bizim başımıza ne geldiyse duygusallığımızdan hassasiyetimizden ve dobralığımızdan geliyor. İnan seni çok iyi anlıyorum çünkü bende senin gibiyim. Duygusal bayram reklamlarında gözlerim dolar. Verdiğin dilenci örneği benim içinde geçerli. Hemen üzülür içim parçalanır dayanamam. İlk gelinle alakası yok. Bizde iki geliniz. Validem ikimizide hiç bi konuda ayırmaz. İnsanın huyu güzel olsun. İnsanları bu yaştan sonra değiştiremezsin. En iyisi görmezdez gelmek ve yapabilirsen umursamamak. Umursadıkça kendilerini hint kumaşı falan sanıyorlar. Sen kendini çek ondan. O zaman daha iyi hissedeceksin
Oyy maşallah annesi..Arkadaşlar herkese cok tesekkurler :) inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi aliriz. Bu arda benim bebis 15 cm olmuş. Eki Görüntüle 1553602
Masallah barek allah kuzuyaArkadaşlar herkese cok tesekkurler :) inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi aliriz. Bu arda benim bebis 15 cm olmuş. Eki Görüntüle 1553602
Günaydınnnn cnm. Burcunun,havanın, hormonlarının hepsinin etkisi vardır. Geçicii bir dönemde olabilir. Yinede sinirlerine hakim ol bebeğinde senden etkileniyor unutma cnm. Sen onlarla konuşmayı denedin mi hiç sakin sakin ama. Açık açık herşey konuşuldu mu? Şimdi sen eşinle paylaşıcaksın eşin ailesine bıdı bıdı yapıcak ama senin hislerinle hissettiklerinle yapmıcak bu hareketi. Tamamiyle kendi anladığı yada anlamadığı şekilde davranıcak. Ben eşime bişey diyorum ailesiyle paylaşıyor ortada anlaşılan şey bambaşka oluyorBaşka bir forumda arkadaşım var 2 gündür çok fenayım ağlıyorum yazmış onla aynı gün doğmuşuz galiba burcumuzun etkisi var bunda..tutamıyorum kendimi yaa..adama da söylendim söylendim durdum..gitmiş babasını aramış bağırmış oda bir manyak..ben sana eşime anlatamadıktan sonra kime ne anlatayım dedim..ben sanki babasını arasın diye..fisfiklemis oldum şimdi de çok düşüncesiz bu adamlar yaa..oturur adam gibi konuşursun ailenle hoş gerçi onlar normal de bile alçak ses tonu ile konuşmuyorlar da..bu sefer de kendini kotu hissediyor insan..
Masalah masallah guzel yavrunaArkadaşlar herkese cok tesekkurler :) inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi aliriz. Bu arda benim bebis 15 cm olmuş. Eki Görüntüle 1553602
Olabilir cnm. Telaşlanma. Senin formlarda mesajlarını görüyorum. Çok umutsuz,mutsuz ve negatifsin.bu sekilde yaparsan vücudun olumsuz yonde etkilenir.kendine çok eziyet ediyorsun.onceden çok olumsuz denemen mi oldu cnm?Kizlar yardim edin banatransferimin bugun 9. Gunu 7. Gununden buyana sabahlari ishal oluyorum annemlerdeyim bu durum sadece bende var merkezi aradim ilaclar yapmaz bol bol su icin dediler ama korkmaya basladim boyle bir durumla karsilasan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?