2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Merhaba kizlar. Ben bir yıl önce beyazlarimi kapamak amacıyla sacima kına yakmaya başladım. Zaten genelde o tonlarda boyayi tercih ediyordum. Sac rengim de buna musait oldugu icin şanslıyım. Size de tavsiye ederim.

Merhaba kizlar bnm ilaclarlar gittikce artiyor ya, decavit die saglik ocagi verdi, doktor kan ilaci vermis daha almadik, ecoprin,progestan,folio,marincap ayy 14 haftaya kadr devam edecekmisim. Fitili kestim 12. Haftadyim ve bıktim iki hafta daha kullanmak istemiorum. Sizinkiler artti mi aZaldimi ilaclariniz

Benimki sadece fitil ve omega öneriyor..fitil de kanama olduğu için..ama tüp bebek doktorum iğnesi ni verdi bende buna söylemedim gidiyom vurduruyom iğnemi..bebekler daha iyi beslensin diye vermiştir rahat ol..bende doguruncaya kadar vitamin folik aspirin kullanmıştım..ben de benimki birşey( bu doktor) vermiyor diye kuduruyorum..leke lenme kesilmiyor o yüzden fitili kesemiyor bakalım yarin kontrolde ne diyecek psikolojik olarak çok yoruldum..

Bende Progestan capsül beş günde bir proluton iğne clexane ve Omega kullanıyorum

Kizlar ben sadece vitamin kullaniyorum baska bir ilacim da yok diger ilaclari da kalp atislarini duyunca biraktirmisti ama sadece jeli ikinci aya kadar kullandim

Kizlar ben sadece vitamin kullaniyorum baska bir ilacim da yok diger ilaclari da kalp atislarini duyunca biraktirmisti ama sadece jeli ikinci aya kadar kullandim
Canım merhabalar.kalp atışlarını ne zaman duydun.keseyi gördük ama kalp atışı bu haftaya verdi gün. İnş benimde bıraktırır.zira progeston iğneden bezesiz yerin kalmadı

Canım merhabalar.kalp atışlarını ne zaman duydun.keseyi gördük ama kalp atışı bu haftaya verdi gün. İnş benimde bıraktırır.zira progeston iğneden bezesiz yerin kalmadı
Canim kalp atislarini keseyi gordukden on gun sonra duyduk ozaman iki ilaci kesti sonra normal kadin doguma gittim o jeli birazdaha kullanmami soyledi bir kutu daha bitirdim daha kullanmadim suan sadece bir imom diye bir vitamin var onu kullaniyorum ayda birde devit iciyorum

bn zaten haftada bir prolutonda vurduruyorum dusuk onleyici igneyi, allah sonumuzu hayr etsin, sen gidip bebegini goreceksin ins cok sagliklidir guzel prenses, kiza benziyordu seninki dimi

Doktorum oruc tutmami yasakladi, susuz kalmamaliymisim, riskli donemdeymisim, cok ozledim bebislerimi ya ne zamn gelecek 2 temmuz, tekrar iyi olduklarini goreyimde allahim. Gecen bi sitede okudim, 12 haftadan sonra steteskopla kalp atislari duyuluyormus yaziyordu, esime soyledim, sana bi tane alalim ddi:))

Dedik sana dimi kuzum..su çok önemli..ben de aldırayım steteskop..sen bir dene..haber ver benim aklıma da gelmişti su steteskop isi..gerçekten duyuluyor mu acaba..

Dedik sana dimi kuzum..su çok önemli..ben de aldırayım steteskop..sen bir dene..haber ver benim aklıma da gelmişti su steteskop isi..gerçekten duyuluyor mu acaba..
Yarin igne vurulma gunum, steteskop bulursam deneyecem:)) senin karninin alt tarafinda sertlesme var mi, sabah esimde farkettik cok sert ddi anlamadim bebkten mi aceba yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…