- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
Arkadaşlar bugün doktora gittim 11 hafta+1 gün olduk. 8 saat Süren bir yolculuk yapmamız gerekiyor . Ama doktorum izin vermedi. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Rahim Ağzına bakıcam dedi. Ikiz gebelik olduğu için çok önemliymiş.size bu şekilde söyleyen oldumu
Canım sen 15 haftalık olmuşsun sana izin verir bence Can'ını Sıkma .rahim ağzını ölçtümüMerhaba canim. Bende ikizlerime hamileyim ve bu yaz bayramda memleketime gidecektim henüz doktoruma soramadim. Ama cesaretim kırıldı bak simdi. Bir hafta sonra gidecem bende mutlaka sorayim.
canim tunaydin siden80 arkdsmzda rahim agzi uzunluga bakmisti doktoru, bnde bu sefer kontrole gittigimde soracam doktora yapsin,ikizlerde gereklidir bakmalari cunkuCanım sen 15 haftalık olmuşsun sana izin verir bence Can'ını Sıkma .rahim ağzını ölçtümü
Kaç haftalıkken bakıldı acabacanim tunaydin siden80 arkdsmzda rahim agzi uzunluga bakmisti doktoru, bnde bu sefer kontrole gittigimde soracam doktora yapsin,ikizlerde gereklidir bakmalari cunku
10 haftalikti sanirim canim yada 11 bi iki hafta once bakti demisti cunkuK
Kaç haftalıkken bakıldı acaba
Canım sen 15 haftalık olmuşsun sana izin verir bence Can'ını Sıkma .rahim ağzını ölçtümü
Eşin yapsın sende ye csnımKizlar tavuk cigeri yememde sakinca varmi, canim cekmis esim aldi ama sorun olmaz mi ddi kafami karistirdi ne dionuz, acil cvp yoksa mutfaga gidip yapmaya basliyacam
Yememde sorunmolmaz degilmi canim, canim cekiorEşin yapsın sende ye csnım
Elinle dokunma yemende ne kadar sorun olabilirki.ben hiç Ciğer yeme ile ilgili birşey duymadım. Ana ne güzel ki sen yiyebiliyorsun. Ben resmen aç yaşıyorum. Sabahtan beri hiçbirşey yiyemedimYememde sorunmolmaz degilmi canim, canim cekior
Elinle dokunma yemende ne kadar sorun olabilirki.ben hiç Ciğer yeme ile ilgili birşey duymadım. Ana ne güzel ki sen yiyebiliyorsun. Ben resmen aç yaşıyorum. Sabahtan beri hiçbirşey yiyemedim
Canım sütten çok yoğurt yemeye çalış . Yoğurtta daha çok kalsiyum var. Ben gebe kalmadan önce diş bakımımı yaptırmıştım. Çürüklerine dolgu yaptırdım kanal tedavisi yaptırdım .çok şükür diş ağrım yok. Tek sorunum kusma ve bulantı . Hiçbirşey yememek sürekli mide ağrısı öldürdü beniSenin durumunda zor canim allah kolaylik versin arada bir midem bulaniyor o zaman bile rahatsiz oluyorum cok birde bu donemde sut yogurt cok onemli gunde bir bardak iciyordum yeterli gelmedi dis agrim artti siz icebiliyormusunuz dis agriniz olmuyormu?
Keske bende yaptirsaydim dis tedavisi zaten sorunluydu dislerim ama bebek isiyle okadar hasirnesirdimki hayatimda baska seyle ugrasacak halim yoktu zamanimda yoktu. Sanada allah kolaylik versin.Canım sütten çok yoğurt yemeye çalış . Yoğurtta daha çok kalsiyum var. Ben gebe kalmadan önce diş bakımımı yaptırmıştım. Çürüklerine dolgu yaptırdım kanal tedavisi yaptırdım .çok şükür diş ağrım yok. Tek sorunum kusma ve bulantı . Hiçbirşey yememek sürekli mide ağrısı öldürdü beni
Esime soyledim yapmadi, eldiven takip dograyip pisirdim, bicak ve kesme tahtasini da sirkeyle yikadim, iyice pisirdim ellerimi de cok iyi yikadim. Gebelikte ciger yemek a vitamini cok icerdigi icin pek yemeyi tavsiye etmior doktorlar. Ama asiriya kacmiyanca sorun olmaz die gene sorayim ddim. Sana gelince az kaldi yakinda doya doya yersin her istedigini, bnde 8 ila 10. Haftalarda mide agrisi cektim, sukurki gecti, sadece yemek yedikten sonra hasimsizlik nefes darligi cekiorum. Oda ins gecer bi an once. Allah yardimcin olsun canimElinle dokunma yemende ne kadar sorun olabilirki.ben hiç Ciğer yeme ile ilgili birşey duymadım. Ana ne güzel ki sen yiyebiliyorsun. Ben resmen aç yaşıyorum. Sabahtan beri hiçbirşey yiyemedim
Bnde dis tedavisini yaptirp oyle tedavi olmak istiyordum ama ne yazikki yirmilik disim agri yapip dis eti iltihaplaninca, doktor cekmedi disimi. Sorunlu disim basima dert olacak ilerde, ama malesef iltihap yuzinden cektirmedim. Kalsiyum eksiklihi olunca bebekte, annenin disetlerinden ihtiyaclarini gideriyor, buda dislere zarar verior. Rabbim sifa versin canimKeske bende yaptirsaydim dis tedavisi zaten sorunluydu dislerim ama bebek isiyle okadar hasirnesirdimki hayatimda baska seyle ugrasacak halim yoktu zamanimda yoktu. Sanada allah kolaylik versin.acelyacicegi canim ciger konusunda hic bir fikrim yok canim zaten sakatat hic sevmem eti bile zor yiyenlerdenim onun icin arastirmadimda hic
Amin canim sagol zormusBnde dis tedavisini yaptirp oyle tedavi olmak istiyordum ama ne yazikki yirmilik disim agri yapip dis eti iltihaplaninca, doktor cekmedi disimi. Sorunlu disim basima dert olacak ilerde, ama malesef iltihap yuzinden cektirmedim. Kalsiyum eksiklihi olunca bebekte, annenin disetlerinden ihtiyaclarini gideriyor, buda dislere zarar verior. Rabbim sifa versin canim
İnşallah canımEsime soyledim yapmadi, eldiven takip dograyip pisirdim, bicak ve kesme tahtasini da sirkeyle yikadim, iyice pisirdim ellerimi de cok iyi yikadim. Gebelikte ciger yemek a vitamini cok icerdigi icin pek yemeyi tavsiye etmior doktorlar. Ama asiriya kacmiyanca sorun olmaz die gene sorayim ddim. Sana gelince az kaldi yakinda doya doya yersin her istedigini, bnde 8 ila 10. Haftalarda mide agrisi cektim, sukurki gecti, sadece yemek yedikten sonra hasimsizlik nefes darligi cekiorum. Oda ins gecer bi an once. Allah yardimcin olsun canim
Canım azcık daha sabret sen aynı benim gibi olmuşsun bende öyleydim kusamiyordum ama hiç birşey yoyemiyordum bulantilar dan hatta serum takviyesi falan almıştım...Leblebi al yatağının başına kusma anında durduruyor,erik yemeye çalış mide bulantisini azaltiyor ve çay bana çok iyi geliyorduElinle dokunma yemende ne kadar sorun olabilirki.ben hiç Ciğer yeme ile ilgili birşey duymadım. Ana ne güzel ki sen yiyebiliyorsun. Ben resmen aç yaşıyorum. Sabahtan beri hiçbirşey yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?