2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Merhaba canim. Bende ikizlerime hamileyim ve bu yaz bayramda memleketime gidecektim henüz doktoruma soramadim. Ama cesaretim kırıldı bak simdi. Bir hafta sonra gidecem bende mutlaka sorayim.

Merhaba canim. Bende ikizlerime hamileyim ve bu yaz bayramda memleketime gidecektim henüz doktoruma soramadim. Ama cesaretim kırıldı bak simdi. Bir hafta sonra gidecem bende mutlaka sorayim.
Canım sen 15 haftalık olmuşsun sana izin verir bence Can'ını Sıkma .rahim ağzını ölçtümü

Kizlar tavuk cigeri yememde sakinca varmi, canim cekmis esim aldi ama sorun olmaz mi ddi kafami karistirdi ne dionuz, acil cvp yoksa mutfaga gidip yapmaya basliyacam

Kimse yokmu yaa, cok guxel bisekilde yikasam iyice pisirsem, bi kereligne sorun olmaz degilmi

Elinle dokunma yemende ne kadar sorun olabilirki.ben hiç Ciğer yeme ile ilgili birşey duymadım. Ana ne güzel ki sen yiyebiliyorsun. Ben resmen aç yaşıyorum. Sabahtan beri hiçbirşey yiyemedim

Senin durumunda zor canim allah kolaylik versin arada bir midem bulaniyor o zaman bile rahatsiz oluyorum cok birde bu donemde sut yogurt cok onemli gunde bir bardak iciyordum yeterli gelmedi dis agrim artti siz icebiliyormusunuz dis agriniz olmuyormu?

Canım sütten çok yoğurt yemeye çalış . Yoğurtta daha çok kalsiyum var. Ben gebe kalmadan önce diş bakımımı yaptırmıştım. Çürüklerine dolgu yaptırdım kanal tedavisi yaptırdım .çok şükür diş ağrım yok. Tek sorunum kusma ve bulantı . Hiçbirşey yememek sürekli mide ağrısı öldürdü beni

Keske bende yaptirsaydim dis tedavisi zaten sorunluydu dislerim ama bebek isiyle okadar hasirnesirdimki hayatimda baska seyle ugrasacak halim yoktu zamanimda yoktu. Sanada allah kolaylik versin. acelyacicegi canim ciger konusunda hic bir fikrim yok canim zaten sakatat hic sevmem eti bile zor yiyenlerdenim onun icin arastirmadimda hic

Elinle dokunma yemende ne kadar sorun olabilirki.ben hiç Ciğer yeme ile ilgili birşey duymadım. Ana ne güzel ki sen yiyebiliyorsun. Ben resmen aç yaşıyorum. Sabahtan beri hiçbirşey yiyemedim
Esime soyledim yapmadi, eldiven takip dograyip pisirdim, bicak ve kesme tahtasini da sirkeyle yikadim, iyice pisirdim ellerimi de cok iyi yikadim. Gebelikte ciger yemek a vitamini cok icerdigi icin pek yemeyi tavsiye etmior doktorlar. Ama asiriya kacmiyanca sorun olmaz die gene sorayim ddim. Sana gelince az kaldi yakinda doya doya yersin her istedigini, bnde 8 ila 10. Haftalarda mide agrisi cektim, sukurki gecti, sadece yemek yedikten sonra hasimsizlik nefes darligi cekiorum. Oda ins gecer bi an once. Allah yardimcin olsun canim

Bnde dis tedavisini yaptirp oyle tedavi olmak istiyordum ama ne yazikki yirmilik disim agri yapip dis eti iltihaplaninca, doktor cekmedi disimi. Sorunlu disim basima dert olacak ilerde, ama malesef iltihap yuzinden cektirmedim. Kalsiyum eksiklihi olunca bebekte, annenin disetlerinden ihtiyaclarini gideriyor, buda dislere zarar verior. Rabbim sifa versin canim

Amin canim sagol zormus

İnşallah canım

acelyacicegi canım bende ciğer yemek iyi değil diye biliyorum,cok yeme o zaman tadimlik gibi ye :) ama o kadarcik yemekten de zararının olacağını düşünmüyorum

Canım azcık daha sabret sen aynı benim gibi olmuşsun bende öyleydim kusamiyordum ama hiç birşey yoyemiyordum bulantilar dan hatta serum takviyesi falan almıştım...Leblebi al yatağının başına kusma anında durduruyor,erik yemeye çalış mide bulantisini azaltiyor ve çay bana çok iyi geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…