2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ne zaman geçti canım peki

Bende boyamak istiyorum . Ama çok kararsızım
Ben biraz araştırdım,boyadan kaynaklı zararlı %100 bir bulguya rastlanmamis hiç bu zamana kadar...Ama ona kalırsa kimyasal hayatımızın her yerinde mevcut artık mesela sampuanlarimizda kremlerimizde makyaj urunlerimizde herseyde var sonuçta öyle dusununcede anormal gelmiyor bende kararsizim

Kesinlikle canım . Benim arkadaşım bıyatıyor. Ismi nashi life . Sende araştır canım

Kızlar saç boyattınız mı?
Benimde ihtiyacim var ama hunuz boyatmayi dusunmuyorum belki son aylarda olabilir diye planliyorum makyaj krem hic birsey kullanmadim bu aya kadar hamile sampuani aldim sac kremi bakim urunu herseyi cikardim hayatimdan ben cok bakim urunu kullanan biriydim ilk basta zor geldi ama simdi alistim yuzumu sabunla yikiyorum. Siz makyaj yapiyormusunuz simdilik zaten evdeyim ihtiyacim yok ama tatile gittigimde yapmayi dusunuyorum cok saluk tenliyim bende makyaj ihtiyac

Kızlar sac boyatmak yasak sakin haa..ben geçen kuaforume takildim boyayalım çok sıkıldım diye ben boyamam git kim boyarsa boyasın dediki..doktorum zaten yasak demişti. Kuaför bile yüzde yuz organik diyenlere bile inanma dedi..organik makyaj malzemesi alayim demiştim..onu bile tasnif etmedi.doktor zaten uyarmıştı makyaj konusunda da..

10 haftalık baktı ama.asıl bundan sonea bakması lazım cnm.
Dün doktora gittim yolculuk yapmak gerektiğini söyledim . Bana daha gidemezsin rahim Ağzına bakıcam dedi. Ben o Yüzden sormuştum . Rahim ağzı Uzunluğu normal ise yolculuğun ne sakıncası olurki . Kendi arabamızda gideceğiz sonuçta

Kızlar ya bir kaç gündür sarı bi akıntim var doktorada ulaşamadım böyle olan varmi?

Cnm ben her gun makyaj yapıorum cnm. Bişey olurmu ki. Olmaz sanmıorum

Bence hiç birsey olmaz.bnm drum 2 saatte bir durup 5-10 yuru dedi o kadar

Ben zaten sacımı boyatmıorum,ama makyaj için rahatlıkla yapsbilirsin dedi.her dr farklı konuşuyor.en iisi içinize sinen neyse onu yapın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…