2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Malesef canım artık istifrar etmekten midemde yoruldu bende yoruldum:)
Off kiyamam yaa az kaldı canım sabır biraz daha 12 haftayı bi gör rahatlamaya baslayacaksin inşallah...Benimde problemli geçti ben hep hast lerdeydim bu 1,5haftadir iyiyim çok şükür ve her geçen gün dahada rahatliyor insan...

Inşallah canım ya gerçekten çok zormuş ömrümden ömür gitti . Bir aydır evdeyim çok sıkıldım artık . Rahat rahat gezmek istiyorum yemek yemek istiyorum herşey gözümde tütüyor

Gunaydin kizlar dun kirmizi kanamam oldu cok korktum acile gittik ultrasyon da bakti dr kalp atislari vardi cok sukur hareketlilerdi pruluton depot igne yaptirdik eve geldik kanama yok su anda hafif kahverengi geliyor peceteye yarina gene ultrasyon var umarim bebeklerime birsey olmaz

Herkese merhaba arkadaslar. Hepimiz icin güzel bir hafta olmasini , güzel haberler alacagimiz bir hafta olmasini diliyorum

Yüce Rabbim korusun bebeklerimizi

Sen istirahat et canım..bir kaç gün lekelenmenin de bitmesini bekle..yorma kendini ve bebeklerini..uzmede..inşallah bir şey olmaz ferah tut gönlünü..

Sen istirahat et canım..bir kaç gün lekelenmenin de bitmesini bekle..yorma kendini ve bebeklerini..uzmede..inşallah bir şey olmaz ferah tut gönlünü..
Dinleniyorum cnm kanama yok suanda peceteye kahverengi cok az bulasiyor yarina kadar bekliyelim

Dinleniyorum cnm kanama yok suanda peceteye kahverengi cok az bulasiyor yarina kadar bekliyelim
Bende kahverengi lekelere alışıyorum artik..napim geliyor ne yapsam ne etsem geliyor..yatsam da gezsek de..doktor da boyle geçecek galiba bir sıkıntı yok diyor..

Umarim birsey olmaz bebeklerimize bende dune kadar birsey yoktu kanama veya kahverengi akinti dun farkedince ne yapacagimi bilemedim allahtan sansimiza I bir Dr vardi ultrasyona koydu gorduk yarin bir daha ultrasyonda bakacaz

Umarim birsey olmaz bebeklerimize bende dune kadar birsey yoktu kanama veya kahverengi akinti dun farkedince ne yapacagimi bilemedim allahtan sansimiza I bir Dr vardi ultrasyona koydu gorduk yarin bir daha ultrasyonda bakacaz
Benim perşembe dikiş olcak doktor istirahatten sonra rahat olcagimi dusunuyor

Bu arada bn saglik ocagindan geliorm,ignemi yaptirdim, ordaki ebelerle kan uyusmazligi hakkinda bilgi aldim, bi steteskopla kalp seslerini duyabilirmyz ddm, hayir daha kucuk 5 aylik olunca duyarsin dedi. Bisey diyemedim sustum kaldim

Gecmis olsun canim allaha emanet. Senin bu haftaya kadar hic birsey olmamis simdi neden olmus acaba 14. Haftadasin olmamasi gerekiyor sanirim birde progesteron bagli dusukler 12. haftaya kadar yasanabilir diye biliyorum neden progesteron igne yaptilar acaba ay ne karisik isler gercekten yuregimiz agzimizda hayirlisiyla bi tamamlasakda rahat nefes alsak bebisler kucaklarda

Cok saol cnm bilmiyorum ki belki kendimi cok yordum belkide cok ayakta kaldim ewet dune kadar birsey yoktu ilaclari gecen hafta kesmistim ondanmi oldubilemiyorum tup bebek dr sorduk o yapin dedi yaptirdik acildeki Dr yapti uzaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…