- 8 Mayıs 2015
- 287
- 121
- 23
Saol canım. 22 nisanda transfer oldum . 18 Mayıs'ta da kalp atışlarını duydukarkadaşlar merhaba transferden kaç gün sonra kalp atışı duyulur güzel bir gebelik geçirin inşallah
Off kiyamam yaaMalesef canım artık istifrar etmekten midemde yoruldu bende yoruldum:)
Canım ben 6.hafta da duydum...Senin ne kadarlıkarkadaşlar merhaba transferden kaç gün sonra kalp atışı duyulur güzel bir gebelik geçirin inşallah
Inşallah canım ya gerçekten çok zormuşOff kiyamam yaaaz kaldı canım sabır biraz daha 12 haftayı bi gör rahatlamaya baslayacaksin inşallah...Benimde problemli geçti ben hep hast lerdeydim bu 1,5haftadir iyiyim çok şükür ve her geçen gün dahada rahatliyor insan...
Çok iyi anlıyorum seni,yaşayan bilir arkadaşımInşallah canım ya gerçekten çok zormuşömrümden ömür gitti . Bir aydır evdeyim çok sıkıldım artık . Rahat rahat gezmek istiyorum yemek yemek istiyorum herşey gözümde tütüyor
Yüce Rabbim korusun bebeklerimiziGunaydin kizlar dun kirmizi kanamam oldu cok korktum acile gittik ultrasyon da bakti dr kalp atislari vardi cok sukur hareketlilerdi pruluton depot igne yaptirdik eve geldik kanama yok su anda hafif kahverengi geliyor peceteye yarina gene ultrasyon var umarim bebeklerime birsey olmaz
Amin cnm diken ustundeyiz resmenYüce Rabbim korusun bebeklerimizi
Aynen canım .Amin cnm diken ustundeyiz resmen
Sen istirahat et canım..bir kaç gün lekelenmenin de bitmesini bekle..yorma kendini ve bebeklerini..uzmede..inşallah bir şey olmaz ferah tut gönlünü..Gunaydin kizlar dun kirmizi kanamam oldu cok korktum acile gittik ultrasyon da bakti dr kalp atislari vardi cok sukur hareketlilerdi pruluton depot igne yaptirdik eve geldik kanama yok su anda hafif kahverengi geliyor peceteye yarina gene ultrasyon var umarim bebeklerime birsey olmaz
Dinleniyorum cnm kanama yok suanda peceteye kahverengi cok az bulasiyor yarina kadar bekliyelimSen istirahat et canım..bir kaç gün lekelenmenin de bitmesini bekle..yorma kendini ve bebeklerini..uzmede..inşallah bir şey olmaz ferah tut gönlünü..
Bende kahverengi lekelere alışıyorum artik..napim geliyor ne yapsam ne etsem geliyor..yatsam da gezsek de..doktor da boyle geçecek galiba bir sıkıntı yok diyor..Dinleniyorum cnm kanama yok suanda peceteye kahverengi cok az bulasiyor yarina kadar bekliyelim
Benim perşembe dikiş olcak doktor istirahatten sonra rahat olcagimi dusunuyorUmarim birsey olmaz bebeklerimize bende dune kadar birsey yoktu kanama veya kahverengi akinti dun farkedince ne yapacagimi bilemedim allahtan sansimiza I bir Dr vardi ultrasyona koydu gorduk yarin bir daha ultrasyonda bakacaz
Merhaba canim, serklaj mi olcak yarin, peki bu dikis doguma kadr duruyormuBenim perşembe dikiş olcak doktor istirahatten sonra rahat olcagimi dusunuyor
Cnm hayırlısı olsun,serklajdan sonra daha rahat edersin.Benim perşembe dikiş olcak doktor istirahatten sonra rahat olcagimi dusunuyor
Gecmis olsun canim allaha emanet. Senin bu haftaya kadar hic birsey olmamis simdi neden olmus acaba 14. Haftadasin olmamasi gerekiyor sanirim birde progesteron bagli dusukler 12. haftaya kadar yasanabilir diye biliyorum neden progesteron igne yaptilar acaba ay ne karisik isler gercekten yuregimiz agzimizda hayirlisiyla bi tamamlasakda rahat nefes alsak bebisler kucaklardaUmarim birsey olmaz bebeklerimize bende dune kadar birsey yoktu kanama veya kahverengi akinti dun farkedince ne yapacagimi bilemedim allahtan sansimiza I bir Dr vardi ultrasyona koydu gorduk yarin bir daha ultrasyonda bakacaz
Cok saol cnm bilmiyorum ki belki kendimi cok yordum belkide cok ayakta kaldim ewet dune kadar birsey yoktu ilaclari gecen hafta kesmistim ondanmi oldubilemiyorum tup bebek dr sorduk o yapin dedi yaptirdik acildeki Dr yapti uzaniyorumGecmis olsun canim allaha emanet. Senin bu haftaya kadar hic birsey olmamis simdi neden olmus acaba 14. Haftadasin olmamasi gerekiyor sanirim birde progesteron bagli dusukler 12. haftaya kadar yasanabilir diye biliyorum neden progesteron igne yaptilar acaba ay ne karisik isler gercekten yuregimiz agzimizda hayirlisiyla bi tamamlasakda rahat nefes alsak bebisler kucaklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?