Ay maşallah oglusunuza :) burada çok problem yaşayıp hamile kalanda var ilk denemesinde kalanda...Herkesin tutumu yasanmisligina göre şekilleniyor o yüzden bu iç güdüsel :) Allahım herkese Hayirli hamilelikler yaşatsin insteşekür ederim canım sağol mutlu bir hamilelik yaşa inşallah...
teşekür ederim sanırım 5. hafta oluyor geçen çarşamba kan pozitifti güzel ve mutlu bir gebelik yaşayın inşallah...
öncelikle merhaba benim haziran 2013 tedavisinden bir oğlum var burda korkulardan bahsedilmiş bende doğurana kadar tetikte bekledim resmen tuvalete gitmeye korktum ya kan gelirse diye sonra 12. hafta 28. hafta ve kanda pozitif aldığım zamanlarda kan gördüm herşey biiti dedim ama bitmedi hatta bizimki gelmeye niyetlenmedi 39. hafta sezeryanla doğdu kilosu gayet iyiydi korkuları bir yere bırakın tadını çıkarın ben o kadar korktum ki hamile kıyafeti bile almadım hatta bebeğim doğana kadar kıyafet bile almak istemedim ama mecburen 30. haftaya girince alışverişi eşim yaptı içimde kaldı ben son 2 ay sürekli yatmak zorunda kalınca siz keyfini çıkarın inanın sonra üzülüyor insan keşke eğlenseydim korku dolu anlar yaşamasaydım diye şuan içerde uyuyan bir oğlum var şimdi 2. için uğraşıyorum ve sanırım oda rahimde keyfi yerinde güzel bir gebelik yaşasın inşallah
Benim çıktı valla,önceden aksama doğru siserdi karnim şimdi sabah farkediyorum :)Oylemi hade bakalim guzel haberle gel canim bnm:)) karnimin alt tarafinda bi sertlik var o kadr gobeksiz biri oldugum icn cikmasini bekliorm, senin ciktimi peki canim. Ay senin yerine heyecanlandim, bakalim ne diyecek doktorun
Allahim oncelikle sagliklisini nasip etsin, sonrada gonlunden ne geciyorsa hakkimizda hayirli ersin, bnde bi kiz bi erkek istiyorum ama tabi nasip. Benim ogrenmeme dsha cok var 2 temmuzBenim çıktı valla,önceden aksama doğru siserdi karnim şimdi sabah farkediyorum :)
Bende çok heyecanlıyım...Biz geçen sefer kontrole giderken cinsiyet için gitmiyorduk aslında ve ben esime de drumda muayene öncesi bir tanesi bugün gösterecek gibi doguyor icime dedim ve gösterdi :) bu sabah uyandım digeride oğlan dedim :) ama belkide bir kızı oğlan istediğim içinde olabilir hiç bilmiyorum :)
Ii cnm cok saol agrim yok arada kahverengi lekelenme oluyor buranin saati ile 11 de randevum var bakalim
Hayirlisiyla guzel haberle dön insallh canimIi cnm cok saol agrim yok arada kahverengi lekelenme oluyor buranin saati ile 11 de randevum var bakalim
Bnde bi sorun mu varmyada cok zayifim ondan cikmiyor yaKizlar sizin karniniz ciktimi benim baya cikti
Yok cnm sorun sende degil benim 6 yasinda kizim var kizimdan once dusugum oldu normaldede cok zayif sayilmazdim kizimdan kalan gobekte vardiBnde bi sorun mu varmyada cok zayifim ondan cikmiyor ya( anlamadim. Sertlik var o kadr
Diger arkaslarinda yavastan cikmaya baslamis, er gec cikacak zaten bekleriz cnm. Cinsiyeti belli degil daha dimi minnaginYok cnm sorun sende degil benim 6 yasinda kizim var kizimdan once dusugum oldu normaldede cok zayif sayilmazdim kizimdan kalan gobekte vardi
Cnm bnmde karnım baya çıktı.sabah kalktıgımda baya bir karnım car artık.dışarıdan da belli oluyor.Benim çıktı valla,önceden aksama doğru siserdi karnim şimdi sabah farkediyorum :)
Bende çok heyecanlıyım...Biz geçen sefer kontrole giderken cinsiyet için gitmiyorduk aslında ve ben esime de drumda muayene öncesi bir tanesi bugün gösterecek gibi doguyor icime dedim ve gösterdi :) bu sabah uyandım digeride oğlan dedim :) ama belkide bir kızı oğlan istediğim içinde olabilir hiç bilmiyorum :)
En geç ben öğreneceğim cnm, 23 temmuzda gideceğim.ben napayım ya:))Allahim oncelikle sagliklisini nasip etsin, sonrada gonlunden ne geciyorsa hakkimizda hayirli ersin, bnde bi kiz bi erkek istiyorum ama tabi nasip. Benim ogrenmeme dsha cok var 2 temmuz( senin bebislerinle sevinecz o zamna kadr canimm
Of bi ay sonra ymis, en son ne zamn gittinki canim. Bugujlerde miEn geç ben öğreneceğim cnm, 23 temmuzda gideceğim.ben napayım ya:))
Son bir haftadır herkrs anlıyor:) baya cıktı cnm.Kizlar sizin karniniz ciktimi benim baya cikti
Yok cnm,ayın 12 sınde gittim ama sehır dışına gideceğim için bu zamana aldık randevuyu,Of bi ay sonra ymis, en son ne zamn gittinki canim. Bugujlerde mi
Cok mus ama sure, bn son 9 gun die sayiyorum cok ozledim merak ediyorm bebisleri, sen tee o zamna kadr tutabilorsan kendini iyiymis canimYok cnm,ayın 12 sınde gittim ama sehır dışına gideceğim için bu zamana aldık randevuyu,
Amin canim insallah...Olsun çok yok yinede az kalmış temmuz 2 ye bekleyecegiz canımAllahim oncelikle sagliklisini nasip etsin, sonrada gonlunden ne geciyorsa hakkimizda hayirli ersin, bnde bi kiz bi erkek istiyorum ama tabi nasip. Benim ogrenmeme dsha cok var 2 temmuz( senin bebislerinle sevinecz o zamna kadr canimm
Ay süper :) bende şimdi şimdi anlıyorum hamile olduğumu :) benimde birden çıktı karnım normalde aksamlari çıkardı şimdi sabahları da biz buradayiz diyorlar :)Cnm bnmde karnım baya çıktı.sabah kalktıgımda baya bir karnım car artık.dışarıdan da belli oluyor.
Canım bende sizin kullandığınız ilaçları merak ediyordum iyi hatirlattin..Ben hala folik asit coraspin ve progestan kullanıyorum başka ilave hiç ilaç yazmadi geçen hafta ama bugün yazacakmis gibi geliyor..Demir hapi yazdimi doktorun sana canim, hangi ilaclsri kullaniyorsun simdi
Canım bende il dışına gideceğim ama doktorum ikiz gebelik olduğu için riskli dedi. Senin doktorun izin vermiş ne güzelYok cnm,ayın 12 sınde gittim ama sehır dışına gideceğim için bu zamana aldık randevuyu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?