2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ay maşallah oglusunuza :) burada çok problem yaşayıp hamile kalanda var ilk denemesinde kalanda...Herkesin tutumu yasanmisligina göre şekilleniyor o yüzden bu iç güdüsel :) Allahım herkese Hayirli hamilelikler yaşatsin ins

Oylemi hade bakalim guzel haberle gel canim bnm:)) karnimin alt tarafinda bi sertlik var o kadr gobeksiz biri oldugum icn cikmasini bekliorm, senin ciktimi peki canim. Ay senin yerine heyecanlandim, bakalim ne diyecek doktorun
Benim çıktı valla,önceden aksama doğru siserdi karnim şimdi sabah farkediyorum :)
Bende çok heyecanlıyım...Biz geçen sefer kontrole giderken cinsiyet için gitmiyorduk aslında ve ben esime de drumda muayene öncesi bir tanesi bugün gösterecek gibi doguyor icime dedim ve gösterdi :) bu sabah uyandım digeride oğlan dedim :) ama belkide bir kızı oğlan istediğim içinde olabilir hiç bilmiyorum :)

Allahim oncelikle sagliklisini nasip etsin, sonrada gonlunden ne geciyorsa hakkimizda hayirli ersin, bnde bi kiz bi erkek istiyorum ama tabi nasip. Benim ogrenmeme dsha cok var 2 temmuz( senin bebislerinle sevinecz o zamna kadr canimm

Yok cnm sorun sende degil benim 6 yasinda kizim var kizimdan once dusugum oldu normaldede cok zayif sayilmazdim kizimdan kalan gobekte vardi
Diger arkaslarinda yavastan cikmaya baslamis, er gec cikacak zaten bekleriz cnm. Cinsiyeti belli degil daha dimi minnagin

Cnm bnmde karnım baya çıktı.sabah kalktıgımda baya bir karnım car artık.dışarıdan da belli oluyor.

Allahim oncelikle sagliklisini nasip etsin, sonrada gonlunden ne geciyorsa hakkimizda hayirli ersin, bnde bi kiz bi erkek istiyorum ama tabi nasip. Benim ogrenmeme dsha cok var 2 temmuz( senin bebislerinle sevinecz o zamna kadr canimm
En geç ben öğreneceğim cnm, 23 temmuzda gideceğim.ben napayım ya:))

Amin canim insallah...Olsun çok yok yinede az kalmış temmuz 2 ye bekleyecegiz canım

Cnm bnmde karnım baya çıktı.sabah kalktıgımda baya bir karnım car artık.dışarıdan da belli oluyor.
Ay süper :) bende şimdi şimdi anlıyorum hamile olduğumu :) benimde birden çıktı karnım normalde aksamlari çıkardı şimdi sabahları da biz buradayiz diyorlar :) acelyacicegi ninde çıkar bugün yarın

Demir hapi yazdimi doktorun sana canim, hangi ilaclsri kullaniyorsun simdi
Canım bende sizin kullandığınız ilaçları merak ediyordum iyi hatirlattin..Ben hala folik asit coraspin ve progestan kullanıyorum başka ilave hiç ilaç yazmadi geçen hafta ama bugün yazacakmis gibi geliyor..
Buarada ben progestani 3 aliyorken kendi kendime 1 e düşürdüm 13 hafta kesecegim demişti bugün keser inşallah...Psikolojik sanırım progestani görünce ögürüyorum bikmisim artık demekki aylardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…