- 8 Mayıs 2015
- 287
- 121
- 23
Cnm çok çok geçmiş olsun. Şükür kahverengiye dönmüş kanaman .Cok saol cnm bilmiyorum ki belki kendimi cok yordum belkide cok ayakta kaldim ewet dune kadar birsey yoktu ilaclari gecen hafta kesmistim ondanmi oldubilemiyorum tup bebek dr sorduk o yapin dedi yaptirdik acildeki Dr yapti uzaniyorum
Cok saol cnm kahverengine donmesi iyimi kotumu bilmiyorumCnm çok çok geçmiş olsun. Şükür kahverengiye dönmüş kanaman .
Benimde bu hafta kesmemi soyledi fiti korkuyorum keseyim. Tekrar gecmis olsun canim allah hic birimize yasatmasin bu korkulari bir dahaCok saol cnm bilmiyorum ki belki kendimi cok yordum belkide cok ayakta kaldim ewet dune kadar birsey yoktu ilaclari gecen hafta kesmistim ondanmi oldubilemiyorum tup bebek dr sorduk o yapin dedi yaptirdik acildeki Dr yapti uzaniyorum
Cnm tabi iyi ,kanamanın çok azaldığını gösterir,gonlunu ferah tut,Cok saol cnm kahverengine donmesi iyimi kotumu bilmiyorum
Cok saol cnm rahatlattin beniCnm tabi iyi ,kanamanın çok azaldığını gösterir,gonlunu ferah tut,
Cok saol cnm rahatlattin beni
Canım benimde kanamam oldu hastanede birgün yattım. Kanama rengi sonra kahveye Dönüyor . Korkma içini ferah tut . Benim şuan kanamam geçti. Beş günde bir proluton iğne oluyorum. Progestan capsül günde üç defa vajinal kullanıyorumCok saol cnm kahverengine donmesi iyimi kotumu bilmiyorum
Kizlar hapsirmak bile iskence oldu az once hapsirdim sanki icim sokuldu hala agriyor allahim hapsirmaktan bile korkuyorum hepimiz dogurmadan rahat edemicez isim bile dusunemiyorum esya bile almaya hevesim yok tadini cikaramiyorum bebegime heran beni birakma diyorum seviyorum elimden geln bu allah yardim etsin hepimize
teşekür ederim sanırım 5. hafta oluyor geçen çarşamba kan pozitifti güzel ve mutlu bir gebelik yaşayın inşallah...Saol canım. 22 nisanda transfer oldum . 18 Mayıs'ta da kalp atışlarını duyduk
Canım ben 6.hafta da duydum...Senin ne kadarlık
Çok saol canım hep birlikte inşallahteşekür ederim canım sağol mutlu bir hamilelik yaşa inşallah...
teşekür ederim sanırım 5. hafta oluyor geçen çarşamba kan pozitifti güzel ve mutlu bir gebelik yaşayın inşallah...
öncelikle merhaba benim haziran 2013 tedavisinden bir oğlum var burda korkulardan bahsedilmiş bende doğurana kadar tetikte bekledim resmen tuvalete gitmeye korktum ya kan gelirse diye sonra 12. hafta 28. hafta ve kanda pozitif aldığım zamanlarda kan gördüm herşey biiti dedim ama bitmedi hatta bizimki gelmeye niyetlenmedi 39. hafta sezeryanla doğdu kilosu gayet iyiydi korkuları bir yere bırakın tadını çıkarın ben o kadar korktum ki hamile kıyafeti bile almadım hatta bebeğim doğana kadar kıyafet bile almak istemedim ama mecburen 30. haftaya girince alışverişi eşim yaptı içimde kaldı ben son 2 ay sürekli yatmak zorunda kalınca siz keyfini çıkarın inanın sonra üzülüyor insan keşke eğlenseydim korku dolu anlar yaşamasaydım diye şuan içerde uyuyan bir oğlum var şimdi 2. için uğraşıyorum ve sanırım oda rahimde keyfi yerinde güzel bir gebelik yaşasın inşallah
teşekür ederim canım sağol mutlu bir hamilelik yaşa inşallah...
teşekür ederim sanırım 5. hafta oluyor geçen çarşamba kan pozitifti güzel ve mutlu bir gebelik yaşayın inşallah...
öncelikle merhaba benim haziran 2013 tedavisinden bir oğlum var burda korkulardan bahsedilmiş bende doğurana kadar tetikte bekledim resmen tuvalete gitmeye korktum ya kan gelirse diye sonra 12. hafta 28. hafta ve kanda pozitif aldığım zamanlarda kan gördüm herşey biiti dedim ama bitmedi hatta bizimki gelmeye niyetlenmedi 39. hafta sezeryanla doğdu kilosu gayet iyiydi korkuları bir yere bırakın tadını çıkarın ben o kadar korktum ki hamile kıyafeti bile almadım hatta bebeğim doğana kadar kıyafet bile almak istemedim ama mecburen 30. haftaya girince alışverişi eşim yaptı içimde kaldı ben son 2 ay sürekli yatmak zorunda kalınca siz keyfini çıkarın inanın sonra üzülüyor insan keşke eğlenseydim korku dolu anlar yaşamasaydım diye şuan içerde uyuyan bir oğlum var şimdi 2. için uğraşıyorum ve sanırım oda rahimde keyfi yerinde güzel bir gebelik yaşasın inşallah
Çok geçmiş olsun , birdaha hiç yaşanmasın inşallahDinleniyorum cnm kanama yok suanda peceteye kahverengi cok az bulasiyor yarina kadar bekliyelim
Valla canim atlatsak su donemleri hamilelik alacam elbise yazlik ama 1 sonraki kontrol diyip duruyorum alamiyorum korkumdanAyni duygular bendede var hayal bile kuramiyorum hep korkuyorum bebek magazasina girdim bir iki defa sadece bakip ciktim.
Günaydın canimm :) evet evet bugün randevum 1'de gideceğim :) bakalım cinsiyetini gösterecek mi digeri:)serenci senn kontrolun vardi bugunlerde gittinmi tekrar canim doktora
Oylemi hade bakalim guzel haberle gel canim bnm:)) karnimin alt tarafinda bi sertlik var o kadr gobeksiz biri oldugum icn cikmasini bekliorm, senin ciktimi peki canim. Ay senin yerine heyecanlandim, bakalim ne diyecek doktorunGünaydın canimm :) evet evet bugün randevum 1'de gideceğim :) bakalım cinsiyetini gösterecek mi digeri:)
Sen nasılsın kuzum ?Karnin çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?