2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Çıkar tabi acelyacicegi ninde :)) zaten eninde sonunda büyütecek.hemde istemediğimiz kadar.bugunler kolay gunlerimiz degerini bilelim.:)

amin cümlemizinkini bağışlasın hayırlı güzel doğumlar olsun inşallah..
Ne kadar guzel yazmissin canim allah bagislasin oglusunu sanirim sende hamilesin ikinciye allah tamamina erdirsin hepimizinkini insallah ...
amin rabbim hayırlı güzel hamilelik yaşatsın iç güdüsel tabiki ama tadını da çıkarın bol bol :)

Kızlar çıktım muayeneden digeride %95 erkek dedi de um :) çok mutluyum şükürler olsun darısı bütün arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin
Ayyy masallah caniskolarima ya, allah gonlune gore verdi canim ne guzel darisi bize. Bi oglan bi kiz gelior demekki

Kızlar çıktım muayeneden digeride %95 erkek dedi de um :) çok mutluyum şükürler olsun darısı bütün arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin
E anlat baska ne ddi ne yapti doktorun, ense kalinligina bakti mi, ilaclar ney

Bendegeldim Dr plesentadan kaynaklandigini soyledi gorduk bebeklerimizi ama cinsiyete cok vardaha 4 agustosta soylerler ama bence bir kiz bir erkek

Bendegeldim Dr plesentadan kaynaklandigini soyledi gorduk bebeklerimizi ama cinsiyete cok vardaha 4 agustosta soylerler ama bence bir kiz bir erkek
Seninde gozunaydin canim cok sukur iki bebisin iyiymis, hepimiz bi kiz bir erkek diyoruz bakalim sonuc nasil cikacak?? Serenin ki tuttu sirayla ogrencez ins,

Evett canimm
Ayyy masallah caniskolarima ya, allah gonlune gore verdi canim ne guzel darisi bize. Bi oglan bi kiz gelior demekki
Evet canimm :)Şükürler olsun darısı başına insallah..
Ense ve buruna falan baktı çok şükür hersey yolunda dedi...
Kan verdim sonuca göre ilaç yazacak şimdilik ilave birsey vermedi haftaya tekrar gel hem bebeklere bakarız yine dedi :)Çok şükür Allahım a sagliklilar ya gerisi boş

Arkadaşlar en sonunda hastanedeyim. Sürekli kustuğum için serum takıldı.umarım rahatlarım . Bir ayda beş kilo verdim. Hiç takatim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…