- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
Bende bayramdan sonra öğrencem inş CnmEn geç ben öğreneceğim cnm, 23 temmuzda gideceğim.ben napayım ya:))
Çıkar tabiAy süper :) bende şimdi şimdi anlıyorum hamile olduğumu :) benimde birden çıktı karnım normalde aksamlari çıkardı şimdi sabahları da biz buradayiz diyorlar :)acelyacicegi ninde çıkar bugün yarın
Hayırlısı cnm.aynı zamanlarda öğreneceğiz.Bende bayramdan sonra öğrencem inş Cnm
Verdi.otobus yolcugu olmaz dedi.ama özel arabayla ,2 saatte bir durarak olur dedi. 5-10 yuru dedi.Canım bende il dışına gideceğim ama doktorum ikiz gebelik olduğu için riskli dedi. Senin doktorun izin vermiş ne güzel
Canim benimki ikiz daha belli degil detayli ultrasyon da soylerler agustosun 4 undeDiger arkaslarinda yavastan cikmaya baslamis, er gec cikacak zaten bekleriz cnm. Cinsiyeti belli degil daha dimi minnagin
Bu cuma kontrolüm var bakalım bana ne diyecek tekrar sorucam çünküVerdi.otobus yolcugu olmaz dedi.ama özel arabayla ,2 saatte bir durarak olur dedi. 5-10 yuru dedi.
amin rabbim hayırlı güzel hamilelik yaşatsın iç güdüsel tabiki ama tadını da çıkarın bol bol :)Ne kadar guzel yazmissin canim allah bagislasin oglusunu sanirim sende hamilesin ikinciye allah tamamina erdirsin hepimizinkini insallah ...
Ay maşallah oglusunuza :) burada çok problem yaşayıp hamile kalanda var ilk denemesinde kalanda...Herkesin tutumu yasanmisligina göre şekilleniyor o yüzden bu iç güdüsel :) Allahım herkese Hayirli hamilelikler yaşatsin ins
Ayyy masallah caniskolarima ya, allah gonlune gore verdi canim ne guzel darisi bize. Bi oglan bi kiz gelior demekkiKızlar çıktım muayeneden digeride %95 erkek dedi de um :) çok mutluyum şükürler olsun darısı bütün arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin
E anlat baska ne ddi ne yapti doktorun, ense kalinligina bakti mi, ilaclar neyKızlar çıktım muayeneden digeride %95 erkek dedi de um :) çok mutluyum şükürler olsun darısı bütün arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin
Hadi gozun aydin cnm cok sevindimKızlar çıktım muayeneden digeride %95 erkek dedi de um :) çok mutluyum şükürler olsun darısı bütün arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin
Seninde gozunaydin canim cok sukur iki bebisin iyiymis, hepimiz bi kiz bir erkek diyoruz bakalim sonuc nasil cikacak?? Serenin ki tuttu sirayla ogrencez ins,Bendegeldim Dr plesentadan kaynaklandigini soyledi gorduk bebeklerimizi ama cinsiyete cok vardaha 4 agustosta soylerler ama bence bir kiz bir erkek
Cnm çok sevindim:)))) gonlune gore oldu.Kızlar çıktım muayeneden digeride %95 erkek dedi de um :) çok mutluyum şükürler olsun darısı bütün arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin
Seninde gözunaydın cnm. Be eklerin sağlıklı olsun ,gerisi boş:))Bendegeldim Dr plesentadan kaynaklandigini soyledi gorduk bebeklerimizi ama cinsiyete cok vardaha 4 agustosta soylerler ama bence bir kiz bir erkek
Teşekkür ederim senin gözün aydın canim :)Hadi gozun aydin cnm cok sevindim
Evet canimm :)Şükürler olsun darısı başına insallah..Ayyy masallah caniskolarima ya, allah gonlune gore verdi canim ne guzel darisi bize. Bi oglan bi kiz gelior demekki
Canım Evt aynen öyle oldu :) sağolasın darısı başınıza inşallah..Cnm çok sevindim:)))) gonlune gore oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?