- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Bnmde gecen sefer gittigimde biri hareketli biri hareketsizdi, bakalim bnmkiler ney? Tatliyla aram kalmadi canim surekli eksi seyler cekiyor, limona tuz dokup yiyorum o derece yani. Eskiden sevmezdim eskiyi. Sen ne yiyorsun canin ne cekiorSaglikLiymis ya boşver gerisini canım...Birde benim kız olan çok hareketli erkek olan çok hareketsizdi yani her bebek aynı olmuyor korkma bebek kipirdamiyordu resmen:)
Doğum için burada görüyorum bir kaç kişiye daha gün vermiş Drlari bak sanada vermiş gün bana hiç öyle birşey demedi drum Allah allah şaşırdım...
Yok canim gecmedi sicak da daha kotu ediyor hemen tansiyonum dusuyor basim agriyor zaten halsizlik hamile kaldim kalali var bir is yaparken biraz yapiyom gidip biraz yatiyorum sonra gidip yine yapiyorum
İlk haftalarda çok tatlı yedim son 2 haftadır bende deliriyorum eskiye :)bugün iki ye yakın limon yedim tuzlayarak :)öf yine canım istedi ama bugunluk yeter :)tuz çok zaafim var canm birdeBnmde gecen sefer gittigimde biri hareketli biri hareketsizdi, bakalim bnmkiler ney? Tatliyla aram kalmadi canim surekli eksi seyler cekiyor, limona tuz dokup yiyorum o derece yani. Eskiden sevmezdim eskiyi. Sen ne yiyorsun canin ne cekior
Bende şaşırdım benim 9 gün falan oluyor yaptirali...Ama seninde gelir bugün yarın canimBnm sonuç niye gelmedi ya
Cnm seninde yurtdisinami gitti degil mi?Bende şaşırdım benim 9 gün falan oluyor yaptirali...Ama seninde gelir bugün yarın canim
Tabi cnm trde yok zatenCnm seninde yurtdisinami gitti degil mi?
Canim benim de bulantilarim ucuncu ayda basladi sabahlari cok kotu bir sekilde uyaniyorum bulantiyla birlikte bas agrisi insallah senin de baslamaz
Muayeneye gitmeden evde mi yiyecez canım hafta ya kismetse bende ogrenicemelsal canim keske gitmeden biraz bitter cikolata yeseydin, bebek hareketleniyormus cikolata yiyince , bn oyle okudum topiklerde, sayet bnde bir daha muaynemde deniyecm insallh
Kızlar çıktım muayeneden digeride %95 erkek dedi de um :) çok mutluyum şükürler olsun darısı bütün arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin
Bendegeldim Dr plesentadan kaynaklandigini soyledi gorduk bebeklerimizi ama cinsiyete cok vardaha 4 agustosta soylerler ama bence bir kiz bir erkek
Bende de migren var ama cok sukur migren agrim tutmadi hic zaten tutsa kafayi yerim hayirlisiyla kucagimiza alalim gecer insallah canim yaBenimde felaket baş ağrısı 4 gündür devam ediyor zaten migrenim var parol bile fayda etmiyor tansiyonuma baktırdik 10/5 biraz düşük heralde fazla anlamıyorum. Bulantim sabahları keşke sadece bulansa ogurtuyor beni ne zaman bitecek bu sıkıntılar artık biraz rahat etmek istiyorum Evimi bile supuremedim kafam kalmıyor
Bn yenildigini okudum canim, doktorda sira bekliyeceksen orsa yersin, ustinude bi bardak su icersin. Bn oyle yapacam bakalim temmuzda mi gidiyon doktora , bnde 2 temmuz gibi gidecem ins. Hayirlisi artikMuayeneye gitmeden evde mi yiyecez canım hafta ya kismetse bende ogrenicem
Sen naptin canim ciktinmi hastaneden daha iuimi bulantilar falnevet canım sessizlik var.
Çıktım canım ama mide bulantılarım hala devam ediyor.yemek yiyemiyorum:)Sen nasılsın pekiSen naptin canim ciktinmi hastaneden daha iuimi bulantilar faln
Gecsin insallh bir an once canim bulantilarin, bnde iki gu dur ne yesem rahhatsiz oluyorum midemde eksiyor, gecti ddim ama geri geldi sanki mide agrimÇıktım canım ama mide bulantılarım hala devam ediyor.yemek yiyemiyorum:)Sen nasılsın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?