2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bnmde gecen sefer gittigimde biri hareketli biri hareketsizdi, bakalim bnmkiler ney? Tatliyla aram kalmadi canim surekli eksi seyler cekiyor, limona tuz dokup yiyorum o derece yani. Eskiden sevmezdim eskiyi. Sen ne yiyorsun canin ne cekior

Yok canim gecmedi sicak da daha kotu ediyor hemen tansiyonum dusuyor basim agriyor zaten halsizlik hamile kaldim kalali var bir is yaparken biraz yapiyom gidip biraz yatiyorum sonra gidip yine yapiyorum

Bende öyleyim 4. Aydan sonra rahatlarım diye ümidediyordum ama senin geçmediğine göre fazla ümitlenmiyim neyse bebişler sağlıkla büyüsünde bizde halsiz olalım

Bnmde gecen sefer gittigimde biri hareketli biri hareketsizdi, bakalim bnmkiler ney? Tatliyla aram kalmadi canim surekli eksi seyler cekiyor, limona tuz dokup yiyorum o derece yani. Eskiden sevmezdim eskiyi. Sen ne yiyorsun canin ne cekior
İlk haftalarda çok tatlı yedim son 2 haftadır bende deliriyorum eskiye :)bugün iki ye yakın limon yedim tuzlayarak :)öf yine canım istedi ama bugunluk yeter :)tuz çok zaafim var canm birde

Canim benim de bulantilarim ucuncu ayda basladi sabahlari cok kotu bir sekilde uyaniyorum bulantiyla birlikte bas agrisi insallah senin de baslamaz

Benimde felaket baş ağrısı 4 gündür devam ediyor zaten migrenim var parol bile fayda etmiyor tansiyonuma baktırdik 10/5 biraz düşük heralde fazla anlamıyorum. Bulantim sabahları keşke sadece bulansa ogurtuyor beni ne zaman bitecek bu sıkıntılar artık biraz rahat etmek istiyorum Evimi bile supuremedim kafam kalmıyor

Kızlar çıktım muayeneden digeride %95 erkek dedi de um :) çok mutluyum şükürler olsun darısı bütün arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin

Ahh canım Maşallah..Allah ta tam gönlüne göre verdi. Kucağına almakta nasip olsun insallah. Bende bir kız bir erkek istiyorum. Eşimde rüyasında görmüş 1 kız 1 erkek olacak dedi. Sağlıklı olsunlarda farketmez tabi. Allah isteyen herkese versin.

Bendegeldim Dr plesentadan kaynaklandigini soyledi gorduk bebeklerimizi ama cinsiyete cok vardaha 4 agustosta soylerler ama bence bir kiz bir erkek

Benimde plesentadan olmuştu 11 haftalıkken hiç sıkma canını rahim büyüdükçe bebek yukarı çıkıyor. Kanamada olmuyor

Bende de migren var ama cok sukur migren agrim tutmadi hic zaten tutsa kafayi yerim hayirlisiyla kucagimiza alalim gecer insallah canim ya

Ben de Rabbim nasip ederse insallah yarin bende ogrenmeye gidecem bebegimin cinsiyeti ben kiz cok istiyorrm ama herkes erkege benziyo diyolar bakalim artik hakkimizda hayirlisu

Muayeneye gitmeden evde mi yiyecez canım hafta ya kismetse bende ogrenicem
Bn yenildigini okudum canim, doktorda sira bekliyeceksen orsa yersin, ustinude bi bardak su icersin. Bn oyle yapacam bakalim temmuzda mi gidiyon doktora , bnde 2 temmuz gibi gidecem ins. Hayirlisi artik

Kizlar bebek nevresim takimi aLmak isteyenlere duyurulur, 30 hazirana kadr, indirimli 35,95 tl ye. İlke bebe sitesi

Eklentiler

• FB_IMG_1435238983035.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 48
  • FB_IMG_1435238978917.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 47
  • FB_IMG_1435238975236.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 41
  • FB_IMG_1435238971783.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 47
Herkese merhaba arkadaslar. Ben calisiyorum ve internete cok sık giremiyorum. Bazen sizden haberleri kaçırıyorum ama firsat buldukca girip okumaya calisiyorum. Umarim herkes iyidir ve herkesin güzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…