2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Slm kızlar okuduguma göre hepimizin ufak tefek sorunlsrı var düşük tehlikedi yada onun gibi birşey olmasın gerisi hiç önemli değil gercekten. Bende bugün tatil planlarına kaptırdımda kendimi ondan yoktum. K kaderim35 canım inşallah herşey yolundadır dualarım seninle ve aslında hepinizle kızlar herkese her an dua ediyorum bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallah.

Bn yenildigini okudum canim, doktorda sira bekliyeceksen orsa yersin, ustinude bi bardak su icersin. Bn oyle yapacam bakalim temmuzda mi gidiyon doktora , bnde 2 temmuz gibi gidecem ins. Hayirlisi artik

Sen benden önce gidiceksin. Bende 8 temmuzda kısmetse. Çok ta heyecanlıyım...Hayirlisi tabi..sendemi 1 kız 1 erkek istiyosun

Dun 2 30 ta girdim ameliyathane ye 3.05 te gözlerimi açtım..nasıl sesleniyor da isan duyuyor o kadar onca şeyi sığmıyor bilemedim..kan geliyor iste kızlar doktor dikiş yerlerinden kaynaklı diyor yarin gideyim ama dimi ben kontrole..bebeği görelim genede bu kanın nerden geldiğini netleştirelim..bel fıtığım azdı galiba..sol bacağım 2 gündür çok kasıyor çektiriyor..bir o eksik zaten yaa..hepinize tesekkur ederim..allah razi olsun..cuma vakti hepimiz sağlık la kucagimiza alalım bebeklerimizi..

Sen benden önce gidiceksin. Bende 8 temmuzda kısmetse. Çok ta heyecanlıyım...Hayirlisi tabi..sendemi 1 kız 1 erkek istiyosun
Ya oyleymis bakalim bebisler gosterir doktorda soyler bana insallh, bn bi oglan bi kiz istiyorum tabi ama nasipte ne varsa kabulum artik. Bide bnm ense kalinligina bakck doktor, cikolata yessemmi bilemdim,kipir kipir llursa olcebilecekmi ki

Amin canim hepberaber ins, kontrole git bi ogrenemedi bu doktor kanin nerden geldigini, kan hormek insanin psikoljisni bozar yaw, sende insansin sonucta. Annen belini zeytinyagila ovsun bi guzel canim iyi gelir sana. Dikis atildi ya simdi acimiyordur yada aciyormudur

Hic aci ağrı yok allaha şükür bende agricak diye korktum dun..ama hic uyumuş kalmışım sabah kalktım direk..opu dan sonra daha çok içim ağrımıştı karnım kazınmıştı resmen çok fenaydı..doktor dun aksam aradı diktiğimiz için delindi oralar ondan geliyor kan dedi ama bi kaç damla gelmezmi deliğin çapı ne kadar dir..Peçete ye baya bulaşıyor ped koydum zaten..midem bulanıyor dun ac kaldım operasyon için dengem bozuldu valla..

Ya oyleymis bakalim bebisler gosterir doktorda soyler bana insallh, bn bi oglan bi kiz istiyorum tabi ama nasipte ne varsa kabulum artik. Bide bnm ense kalinligina bakck doktor, cikolata yessemmi bilemdim,kipir kipir llursa olcebilecekmi ki
Bitter yeniliyormus..kıpır kıpır olsada doktor uygun pozisyon yakaladimi donduruyor ekranı ona gore ölçüyor..benimkini hep öyle yaptım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…