- 8 Mayıs 2015
- 287
- 121
- 23
İnşallah geçer canım . Yüce Rabbim sabrını veriyor .Gecsin insallh bir an once canim bulantilarin, bnde iki gu dur ne yesem rahhatsiz oluyorum midemde eksiyor, gecti ddim ama geri geldi sanki mide agrim
Amin neyseki bnm ki gene iyi bulantisi olanlara zor rabbim yardimciniz olsun insallhİnşallah geçer canım . Yüce Rabbim sabrını veriyor .
çok geçmiş olsun canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz.Çıktım hastaneden yatıyorum kendimi iyi hissedince yazarım..öptüm kızlar..hic halim yok sanki..
Gecmis olsun canimÇıktım hastaneden yatıyorum kendimi iyi hissedince yazarım..öptüm kızlar..hic halim yok sanki..
Çok çok geçmiş olsun canimÇıktım hastaneden yatıyorum kendimi iyi hissedince yazarım..öptüm kızlar..hic halim yok sanki..
Gecmis olsun cnm cok dikkat etÇıktım hastaneden yatıyorum kendimi iyi hissedince yazarım..öptüm kızlar..hic halim yok sanki..
Cok gecmis olsun cnm, iyice dinlen cnmÇıktım hastaneden yatıyorum kendimi iyi hissedince yazarım..öptüm kızlar..hic halim yok sanki..
Ok canım dinlenmene bak allaha emanet olun.Çıktım hastaneden yatıyorum kendimi iyi hissedince yazarım..öptüm kızlar..hic halim yok sanki..
Bn yenildigini okudum canim, doktorda sira bekliyeceksen orsa yersin, ustinude bi bardak su icersin. Bn oyle yapacam bakalim temmuzda mi gidiyon doktora , bnde 2 temmuz gibi gidecem ins. Hayirlisi artik
Kizlar bizim bebekler cift yumurta ikizi ya ikitanemi plesenta var
Çıktım hastaneden yatıyorum kendimi iyi hissedince yazarım..öptüm kızlar..hic halim yok sanki..
Ya oyleymis bakalim bebisler gosterir doktorda soyler bana insallh, bn bi oglan bi kiz istiyorum tabi ama nasipte ne varsa kabulum artik. Bide bnm ense kalinligina bakck doktor, cikolata yessemmi bilemdim,kipir kipir llursa olcebilecekmi kiSen benden önce gidiceksin. Bende 8 temmuzda kısmetse. Çok ta heyecanlıyım...Hayirlisi tabi..sendemi 1 kız 1 erkek istiyosun
Amin canim hepberaber ins, kontrole git bi ogrenemedi bu doktor kanin nerden geldigini, kan hormek insanin psikoljisni bozar yaw, sende insansin sonucta. Annen belini zeytinyagila ovsun bi guzel canim iyi gelir sana. Dikis atildi ya simdi acimiyordur yada aciyormudurDun 2 30 ta girdim ameliyathane ye 3.05 te gözlerimi açtım..nasıl sesleniyor da isan duyuyor o kadar onca şeyi sığmıyor bilemedim..kan geliyor iste kızlar doktor dikiş yerlerinden kaynaklı diyor yarin gideyim ama dimi ben kontrole..bebeği görelim genede bu kanın nerden geldiğini netleştirelim..bel fıtığım azdı galiba..sol bacağım 2 gündür çok kasıyor çektiriyor..bir o eksik zaten yaa..hepinize tesekkur ederim..allah razi olsun..cuma vakti hepimiz sağlık la kucagimiza alalım bebeklerimizi..
Hic aci ağrı yok allaha şükür bende agricak diye korktum dun..ama hic uyumuş kalmışım sabah kalktım direk..opu dan sonra daha çok içim ağrımıştı karnım kazınmıştı resmen çok fenaydı..doktor dun aksam aradı diktiğimiz için delindi oralar ondan geliyor kan dedi ama bi kaç damla gelmezmi deliğin çapı ne kadar dir..Peçete ye baya bulaşıyor ped koydum zaten..midem bulanıyor dun ac kaldım operasyon için dengem bozuldu valla..Amin canim hepberaber ins, kontrole git bi ogrenemedi bu doktor kanin nerden geldigini, kan hormek insanin psikoljisni bozar yaw, sende insansin sonucta. Annen belini zeytinyagila ovsun bi guzel canim iyi gelir sana. Dikis atildi ya simdi acimiyordur yada aciyormudur
Bitter yeniliyormus..kıpır kıpır olsada doktor uygun pozisyon yakaladimi donduruyor ekranı ona gore ölçüyor..benimkini hep öyle yaptım canım..Ya oyleymis bakalim bebisler gosterir doktorda soyler bana insallh, bn bi oglan bi kiz istiyorum tabi ama nasipte ne varsa kabulum artik. Bide bnm ense kalinligina bakck doktor, cikolata yessemmi bilemdim,kipir kipir llursa olcebilecekmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?