- 8 Mayıs 2015
- 287
- 121
- 23
Senin adına çok sevindim canım .darısı bizim Başımıza artık.Kızlar çıktım muayeneden digeride %95 erkek dedi de um :) çok mutluyum şükürler olsun darısı bütün arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin
Gecmis olsun cnmArkadaşlar en sonunda hastanedeyim. Sürekli kustuğum için serum takıldı.umarım rahatlarım . Bir ayda beş kilo verdim. Hiç takatim kalmadı
Teşekkür ederim canım. Umarım iyi gelir serumGecmis olsun cnm
Senide her hafta cagiriyorlar canim, boyle sık girme ultrasyona bnce. Bnm ilaclar da sunlar, progestan ecoprin prulotun depot hafta bir 14. Haftaya kadr devam edecem, ama ayriyeten surekli kullanacaklarim marincap omega3, demir hapi ismi maltofer, bide decavit tablet.Evett canimm
Evet canimm :)Şükürler olsun darısı başına insallah..
Ense ve buruna falan baktı çok şükür hersey yolunda dedi...
Kan verdim sonuca göre ilaç yazacak şimdilik ilave birsey vermedi haftaya tekrar gel hem bebeklere bakarız yine dedi :)Çok şükür Allahım a sagliklilar ya gerisi boş
Canim insallh bi an once kesilir bulanti kusman, cok zor ya, allah yardimcin olsun insallhArkadaşlar en sonunda hastanedeyim. Sürekli kustuğum için serum takıldı.umarım rahatlarım . Bir ayda beş kilo verdim. Hiç takatim kalmadı
Gözün aydin canım cok ama cok sevindim. Hadi bakalım artık darısı diger kizlarin basina. Bu arada benim kiz sanki oynucak gibi arada kasigin biraz üstünde minik bir tıklama hissediyorum :) bu cuma günü kizimin yüzünü gòrmeye gidicem renkli ultrasona.Kızlar çıktım muayeneden digeride %95 erkek dedi de um :) çok mutluyum şükürler olsun darısı bütün arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin
İnşallah Cnm:)Hayırlısı cnm.aynı zamanlarda öğreneceğiz.
Yok cnm.anca gelir.2 hafta dedi drum. Daha 10 gun oldu.Canım Evt aynen öyle oldu :) sağolasın darısı başınıza inşallah..
Bu arada hast karıştı araya soramadim,harmony test sonucun gelmedi mi senin daha?
Gozunaydın cnm. Histeroskopini olmuşsun.Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin.guzel haberlerini bekliyoruz cnm.Merhaba kızlar. Bugun histeroskopim vardı. Çok şükür güzel geçmiş. Miyom varmış. Bir hafta on gün sonra kontrolüm var. İnşallah herşey yolunda gider
Bu arada bebiş haberleri alan arkadaşlarımı, cinsiyet öğrenen anneleri tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Darısı başımıza
Ahh canım benim ya çok geçmiş olsun...Zofran kullaniyordun dmi sen ?Arkadaşlar en sonunda hastanedeyim. Sürekli kustuğum için serum takıldı.umarım rahatlarım . Bir ayda beş kilo verdim. Hiç takatim kalmadı
Gözün aydın canim benim hayırlı haberlerini bekliyoruz..İnşallah sende tez zamanda kavusursun yavrunaMerhaba kızlar. Bugun histeroskopim vardı. Çok şükür güzel geçmiş. Miyom varmış. Bir hafta on gün sonra kontrolüm var. İnşallah herşey yolunda gider
Bu arada bebiş haberleri alan arkadaşlarımı, cinsiyet öğrenen anneleri tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Darısı başımıza
Aa daha fazla oldu sanıyordum ben :) aynen 2 haftada geliyormuş dediğin gibi...Yok cnm.anca gelir.2 hafta dedi drum. Daha 10 gun oldu.
Teşekkür ederim canım...serenci canım gözün aydın öncelikle bebişlerin sağlıklı oldugunu öğrenmişsin tabi cinsiyet merakında giderilmiş çok şükür darısı bizlerin basına yarında benim ayrıltılı ultrasonum var bakalım cinsiyet hakkındada birşey söyleyecekmi. Ense kalınlığı falan bakacak şimdiden heyecanlandım sabahı zor edicem heralde
Evet canım artık oda fayda etmez olduAhh canım benim ya çok geçmiş olsun...Zofran kullaniyordun dmi sen ?
Hadi ya...Bu arada ben geçti diyordum bulantilarim dünden bugüne felaketim bende suan bile salona inemiyorum yattım kaldım,dünde yiyemedim birsey Eyvah ya tam kurtuldum derkenEvet canım artık oda fayda etmez oldu
Benimde hiç midem bulanmazdı bu sabah kustum ya. Ama kahvaltı edebildim.midem kötü halaHadi ya...Bu arada ben geçti diyordum bulantilarim dünden bugüne felaketim bende suan bile salona inemiyorum yattım kaldım,dünde yiyemedim birsey Eyvah ya tam kurtuldum derken
Arkası gelmez inşallah arkadaşım...Benimde hiç midem bulanmazdı bu sabah kustum ya. Ama kahvaltı edebildim.midem kötü hala
Hafta sonu bir buyugumuzle görüştüm,onun 12. Haftadan sonra başlamış .oyle diyince korktum.inşallah olmaz artıkArkası gelmez inşallah arkadaşım...
Bende bi kaç yerle görüştüm yarım gün yardımcı alacağım artık çünkü evde hiç birşey yiyemiyorum mutfağa giremiyorum bu yüzden hiç beslenemiyorum tam geçti derken bugün dahada kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?