2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Merhaba kızlar. Bugun histeroskopim vardı. Çok şükür güzel geçmiş. Miyom varmış. Bir hafta on gün sonra kontrolüm var. İnşallah herşey yolunda gider

Bu arada bebiş haberleri alan arkadaşlarımı, cinsiyet öğrenen anneleri tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Darısı başımıza

Senide her hafta cagiriyorlar canim, boyle sık girme ultrasyona bnce. Bnm ilaclar da sunlar, progestan ecoprin prulotun depot hafta bir 14. Haftaya kadr devam edecem, ama ayriyeten surekli kullanacaklarim marincap omega3, demir hapi ismi maltofer, bide decavit tablet.

Kızlar çıktım muayeneden digeride %95 erkek dedi de um :) çok mutluyum şükürler olsun darısı bütün arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin
Gözün aydin canım cok ama cok sevindim. Hadi bakalım artık darısı diger kizlarin basina. Bu arada benim kiz sanki oynucak gibi arada kasigin biraz üstünde minik bir tıklama hissediyorum :) bu cuma günü kizimin yüzünü gòrmeye gidicem renkli ultrasona.

Gozunaydın cnm. Histeroskopini olmuşsun.Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin.guzel haberlerini bekliyoruz cnm.

serenci canım gözün aydın öncelikle bebişlerin sağlıklı oldugunu öğrenmişsin tabi cinsiyet merakında giderilmiş çok şükür darısı bizlerin basına yarında benim ayrıltılı ultrasonum var bakalım cinsiyet hakkındada birşey söyleyecekmi. Ense kalınlığı falan bakacak şimdiden heyecanlandım sabahı zor edicem heralde

Gözün aydın canim benim hayırlı haberlerini bekliyoruz..İnşallah sende tez zamanda kavusursun yavruna

Teşekkür ederim canım...
Darisi başınıza inşallah,bugün büyük gün desene :)Hadi bakalım güzel haberlerle gel insallah canım..Ama cinsiyeti söyleyebilir bugün hazırlıklı ol:)

Hadi ya...Bu arada ben geçti diyordum bulantilarim dünden bugüne felaketim bende suan bile salona inemiyorum yattım kaldım,dünde yiyemedim birsey Eyvah ya tam kurtuldum derken
Benimde hiç midem bulanmazdı bu sabah kustum ya. Ama kahvaltı edebildim.midem kötü hala

Benimde hiç midem bulanmazdı bu sabah kustum ya. Ama kahvaltı edebildim.midem kötü hala
Arkası gelmez inşallah arkadaşım...
Bende bi kaç yerle görüştüm yarım gün yardımcı alacağım artık çünkü evde hiç birşey yiyemiyorum mutfağa giremiyorum bu yüzden hiç beslenemiyorum tam geçti derken bugün dahada kötüyüm

Hafta sonu bir buyugumuzle görüştüm,onun 12. Haftadan sonra başlamış .oyle diyince korktum.inşallah olmaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…