2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Teşekkür ederim canım...
Darisi başınıza inşallah,bugün büyük gün desene :)Hadi bakalım güzel haberlerle gel insallah canım..Ama cinsiyeti söyleyebilir bugün hazırlıklı ol:)
Malesef canım söylemedi malesef benimki hiç hareket etmedi öylece yatıyor inşallah normaldir ama ense kalınlığı falan normaldi çok şükür şimdide dogum tarihi için 31 aralık dedi her gittiğimde biraz daha erkene geliyor tarih. Şimdi normal sat agöre 12+3 üm bugün ama ultrasonda 12+6 göründü ona göre dogum tarihi için erkeni söyledi acaba gün olarak yine sat a göremi sayıcaz kaç haftalık oldugunu yoksa ultrasondaki haftaya göremi bu konuda kafam karıştı. Yolculuk yapabilirmiyim dedim evet sorun yok yapabilirsin dedi yanlızca uzun ucuslar için ucuş çorabı giy dedi ing-turkiye arasını uzun olarak saydı giymelisin dedi. Birde kan verdim test için işte benim bugunki dr randevumun ayrıntıları kızlar. Bir sonraki usg randevum 12 agustos tabi öncesinde türkiyeye gelirsem inşallah ilk iş dr a gidip cinsiyetini öğrenmek olacak inşallah.

hadi ya bende diyorum 12 den sonra rahatlarım diye .umarım tekrar olmaz canım ya
Benimde bulantım yeni başladı ben iki haftadır kullandıgım kan ilacına bağladım ama bulantımı bilemedim şimdi. Doğruyu söylemek gerekirse hafif bir bulantı bana iyi oldu hızlı kilo almaya başlamıştım korkuyordum 6 kilo alıp 60 a çıktım ve iki üç haftadır aynı kiloda kalmamı sağladı bu hafif bulantı ha birde kanama durumca hafiften ayaklandım hep yatıyordum oda beni kilo aldırıyordu.

Cnm burda cinsiyetini 18 20 hafta arasi soyluyorlarbenimde buyuk gorundu sata gore araligin 29 cikiyodu ultrasyon da23 aralik dediler yolcukta dikkat et cnm bizde dusunuyoduk gitmeyi ama korkudan vazgectik

Canim benim de bulantilarim ucuncu ayda basladi sabahlari cok kotu bir sekilde uyaniyorum bulantiyla birlikte bas agrisi insallah senin de baslamaz

Cnm burda cinsiyetini 18 20 hafta arasi soyluyorlarbenimde buyuk gorundu sata gore araligin 29 cikiyodu ultrasyon da23 aralik dediler yolcukta dikkat et cnm bizde dusunuyoduk gitmeyi ama korkudan vazgectik

Dr herhangi birşeymi söyledi yolculuk konusunda fikrini değiştirecek uçaklamı arabaylamı gitmeyi düşünüyordunuz.ben bayrama gitmek istiyorum esim islerini ayarlayamiyor yanliz gitme ihtimalim var gerci evlenmis evleneli her sene yanliz tatile gidiyorum ailemle biraz kalip donuyorum esimle bi tatil bile yapamadik o hep calisir her zamanda cok onemli isleri vardir sorsan istese ayarlarda iskolik sinir oluyorum o huyuna hamile hamile yanlizmi gideyim simdi durmakta istemiyorum gecen yazda gidemedim kisin gittim ama yaz tatilinin uerini tutmuyor. Aralık çocuğunun okul vs işleride zor oluyor dua ediyorum ocaga kalsın doğum normald 2 ocak ama hadi hayirlisi olsun saglikli olsunlar yeter bize

Canim benim de bulantilarim ucuncu ayda basladi sabahlari cok kotu bir sekilde uyaniyorum bulantiyla birlikte bas agrisi insallah senin de baslamaz
.

Bas agrilarin gectimi canim bendede bulanti ve bas agirisi iki haftadir var birde inanilmaz bir halsizlik.

Merhaba canim doktordan gelmissin, bebgini de gormussun oy ne guzel, bende gecen sefer kontrole girttigimde 10+6 dim, ama iltrasyonda 11+2 cikti dogumun 29 aralik ddi, bazen oyle olabiliyor, ama bn yine kendi hesabima gore hesapliyorum haftalrimi. Kafan karismasin o yuzden canim. Bnm icime seninki erkek die dogmus ins saglikli olsun, gobeginde gizel guzel buyumeye devam etsin de ogrenirsin onuda insallh.

elsal canim keske gitmeden biraz bitter cikolata yeseydin, bebek hareketleniyormus cikolata yiyince , bn oyle okudum topiklerde, sayet bnde bir daha muaynemde deniyecm insallh

Merhaba arkadaslar ben de 15 gün sonra memlekete gidecegim cumartesi günü de kontrolum var doktorum olumsuz bisey soylemez inşallah

Yok canim gecmedi sicak da daha kotu ediyor hemen tansiyonum dusuyor basim agriyor zaten halsizlik hamile kaldim kalali var bir is yaparken biraz yapiyom gidip biraz yatiyorum sonra gidip yine yapiyorum

SaglikLiymis ya boşver gerisini canım...Birde benim kız olan çok hareketli erkek olan çok hareketsizdi yani her bebek aynı olmuyor korkma bebek kipirdamiyordu resmen:)
Doğum için burada görüyorum bir kaç kişiye daha gün vermiş Drlari bak sanada vermiş gün bana hiç öyle birşey demedi drum Allah allah şaşırdım...

Canim gecer ins durimun, bnde hala ara ara hasimsizlihim oluuor. sen dun rahim uzunluhuna baktirdinmi aceba?
Of oda çok kötü ben onun için yüksek yastikla yatıyorum seninde aklında olsun...
Yok canım bakılmadi...Sadece kan aldı bi kaç şey söyledi rutin troid vs kontroluymus...Bugün aradı sorun yok hersey yolunda ama vitamin takviye vermem lazim midenin rahatlamasini bekliyorum dedi..Başka birşey var mı dedim p.tesi gel konuşuruz dedi...Birde ben harmony test yaptirmistim bugün oradanda aradılar sonuçlar gelmiş ondada bir sorun yokmuş çok şükür

Bnm sonuç niye gelmedi ya

elsal canim keske gitmeden biraz bitter cikolata yeseydin, bebek hareketleniyormus cikolata yiyince , bn oyle okudum topiklerde, sayet bnde bir daha muaynemde deniyecm insallh
Kesinlikle önceliğimin hayırlı ve sağlıklı olması. Eşime diyorumki ay bizimkide keyfine çok düşkün hiç istifini bozmadı eşşek ultrasondan çıktıktan dedimki aa keşke çikolata yeseydim hareketlendirdiğini söylüyorlar inşallah birdahaki sefere bende deniyicem benimki için uzaktan uzağa senind erkek hissetmen çok enteresan benim bütün ailem seninki oğlan öyle hissediyorum diyor baksana onlardan bağımsız sende öyle hissediyormuşsun bende ultrasonda diyorum ay sanki erkek tipli benimki erkek galiba aay çok heyecanlıyııııım.

Acaba erkek bebekler hareketsizmi oluyor. Canım gün konusunda ilk gittiğimde 7 ocak ikincide 2 ocak üçüncüde 31 aralık dedi tutarsızlık dizboyu
Çok şükür canım sağlıklı olsunlarda senin ense kalınlığı kaç çıkmıştı hatırlıyormusun benimkine 1.7 mm yazıyorduşükürler olsun bizimkile sağlıklı görünüyor inşallah topiğimizdeki herkesin ve hamile olan her kim varsa beişlerine sağlıkla kavuştursun evlat isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın.

Çok şükür.

Amin insallh canm, sende gittin kontrole, siradaki bnm sanirim insallh

Ne guzel insallh boyle sorinsuz devam eder gebeligin canim. Artik ciciler alirsin guzel bebislerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…