- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
Ense ölçümlerine kendi doktorunuzmu baktı
Seninde ikiz gebelikti değilmi. Bugün gittiğim doktoru hiç beğenmedim . Ense kalınlığına ben bakmıyorum perinotoloji uzmanı BAKIYOR dedi şaşırdım açıkçası .Hayır canim gittigim hastanede ikili testleri detayli ultrasonlari tek bir doktor yapiyor. Riskli gebeliklerde uzman bir doktor
O risk almak istememiş canım benim.Benim İkizler de ki doktorum normal operator doktordu..ikiz gebelik tansiyonu seker i romatizması olanlar riskli gruba girdiği için ondan perinatolog doktoruna yönlendirmiş..elini taşın altına sokmamis..için daha rahat eder ama ikizlerde perinatolog şart sağlıklı iseler normal doktorla devam edersin..Seninde ikiz gebelikti değilmi. Bugün gittiğim doktoru hiç beğenmedim . Ense kalınlığına ben bakmıyorum perinotoloji uzmanı BAKIYOR dedi şaşırdım açıkçası .
Çok saol canım . Tatile aydın a gideceğiz . Ben heyet raporu aldım.eşim Aydınlı orda peritonolog araştırdık . Alper bey varmış dalında uzmanmış. Ondan randevu almayı düşünüyorumO risk almak istememiş canım benim.Benim İkizler de ki doktorum normal operator doktordu..ikiz gebelik tansiyonu seker i romatizması olanlar riskli gruba girdiği için ondan perinatolog doktoruna yönlendirmiş..elini taşın altına sokmamis..için daha rahat eder ama ikizlerde perinatolog şart sağlıklı iseler normal doktorla devam edersin..
Dur bir dk bende perinatolog arastirirken orda çok iyi bir doktor varmış..ismini bulursam yazayım sana..izmirden aydına gitmem imkansızdı..gitsem istanbula tüp bebek doktoruma gitcektimÇok saol canım . Tatile aydın a gideceğiz . Ben heyet raporu aldım.eşim Aydınlı orda peritonolog araştırdık . Alper bey varmış dalında uzmanmış. Ondan randevu almayı düşünüyorum
Tamam canım haber bekliyorum sendenDur bir dk bende perinatolog arastirirken orda çok iyi bir doktor varmış..ismini bulursam yazayım sana..izmirden aydına gitmem imkansızdı..gitsem istanbula tüp bebek doktoruma gitcektim
Seninde ikiz gebelikti değilmi. Bugün gittiğim doktoru hiç beğenmedim . Ense kalınlığına ben bakmıyorum perinotoloji uzmanı BAKIYOR dedi şaşırdım açıkçası .
Evet canım.muhtemelen seninki alper tanriverdi..şimdiden ak randevunu ama perinatolog lar çok yoğun oluyor 1 ay filan dolu olabiliyor..hastalarıyla daha fazla zaman geçirdikleri için mi daha sık kontrole çağırdıkları için mi bilemiyorum..benim ki 1 ay dolu idi biri iptal etmiş randevuyu sabahın 8 inde gitmiştik inanmayacaksın ama..belki aydın daha rahattır..ama bu adam aydında çok unlu anladığım..Tamam canım haber bekliyorum senden
Evet canım Aydın'da çok ünlüymüş. Randevu alayım diyorum ondan. İçim rahat etsin. Bu arada sen nasıl oldun . Ağrın sızın varmıEvet canım.muhtemelen seninki alper tanriverdi..şimdiden ak randevunu ama perinatolog lar çok yoğun oluyor 1 ay filan dolu olabiliyor..hastalarıyla daha fazla zaman geçirdikleri için mi daha sık kontrole çağırdıkları için mi bilemiyorum..benim ki 1 ay dolu idi biri iptal etmiş randevuyu sabahın 8 inde gitmiştik inanmayacaksın ama..belki aydın daha rahattır..ama bu adam aydında çok unlu anladığım..
Anladım canım. İstanbuldayım bir türlü doktor bulamadım kendimeEvt canim benim de ikiz gebelik. Benim gittigim hastanede isleyis boyleymis sadece ikizlere degil herkese o doktor bakiyor. Hatta ben kendi doktorumdan o kadar memnun degilim keske o doktorla devam etsem diye cok düşünüyorum ama normal poliklinik muayenesi yapmiyormus
Canım bizim burda kadın dogumcu ultrason bakmadı bana hiç bir zaman radyolog sanırım bakıp rapor hazıyor dr da inceliyor. Benim normalde 12+3 de bakıldı ama ultrasonda üç gün ilerde çıktı demekki ense kalınlıgı ortalama öyle oluyor ay ben yerim onları şimdiden hayatımızın merkesine kondular.Canım ense kalınlığına kendi doktorunmu baktı yoksa perinotoloji uzmanını baktı
Aynen canım ya .çok güzel bir duygu. Yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım bizim burda kadın dogumcu ultrason bakmadı bana hiç bir zaman radyolog sanırım bakıp rapor hazıyor dr da inceliyor. Benim normalde 12+3 de bakıldı ama ultrasonda üç gün ilerde çıktı demekki ense kalınlıgı ortalama öyle oluyor ay ben yerim onları şimdiden hayatımızın merkesine kondular.
Ben hep içiorum.ne olcak ki cnm.Acili az acili salgam icebiliyormuyuz, bileniniz varmi, acimtirak eksi bi tadi vardi bi bucuk bardak ictim dun aksam, bisey olmadi ama gene de bilgiso oln vaesa paylasirmi bnmle.
Birde ben her öğün acı yiyorum zaten.çok acı yerim. Onun bebeklere degil .olursa bizim mideye olur:) dr a sordum.Acili az acili salgam icebiliyormuyuz, bileniniz varmi, acimtirak eksi bi tadi vardi bi bucuk bardak ictim dun aksam, bisey olmadi ama gene de bilgiso oln vaesa paylasirmi bnmle.
Çok şükür ağrım yok bir tarafıma çok yatarsam orda ağrım oluyor gibi ama dun ağrı kesici içmedim mesela 2 gündür sol bacağım kasıyor sanırım yaa romatizmam azdı yaa bel fitigim dizden bacağım kasıyor..o kadar..stresten herhalde bacagimda oldu..git canım için rahat eder..ben çok pişmanım İkizler de tek doktora gittiğim için..Evet canım Aydın'da çok ünlüymüş. Randevu alayım diyorum ondan. İçim rahat etsin. Bu arada sen nasıl oldun . Ağrın sızın varmı
Bende din eşime aldırdım içiyorum sormadim hiç doktora sanki o içimin yanmasını bastircak gibi yaa limon tuzlayıp yiyorum yaa churchill yapıyorum içim çok yanıyor hatta annem tursu kurdu 1 gün oldu açtım yedim ondan düşünün..olmamış tursu yedim..Acili az acili salgam icebiliyormuyuz, bileniniz varmi, acimtirak eksi bi tadi vardi bi bucuk bardak ictim dun aksam, bisey olmadi ama gene de bilgiso oln vaesa paylasirmi bnmle.
Bende senin gibiyim.syrekli ekşi tuzlu ve acı yiyorum.Bende din eşime aldırdım içiyorum sormadim hiç doktora sanki o içimin yanmasını bastircak gibi yaa limon tuzlayıp yiyorum yaa churchill yapıyorum içim çok yanıyor hatta annem tursu kurdu 1 gün oldu açtım yedim ondan düşünün..olmamış tursu yedim..
Kaç yıl doldu canım bizimkide pzt evlilik yıldönümümüz az önce eve girdim hediye almak için çıkmıştım.Kızlar çok başım ağrıyor çatlıyor resmen..
minoset icsemmi acaba sakaklarim zonkluyor..yarin bizim evlilik yildinomumuz hic bir yere gitmiycekmisiz sadece doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?