- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Risk almamak en iyisi tabi, biraz daha gecsin izin verir sen daha da iyi olusun. Bnde bugun gidip gitmemekte kararsizim doktora, persembe gunu gidecem aslinda ama bugun gitsem mi aceba. Cinsiyette merak ediyorum ense kalinligina bakar zatn, esimde hazir evde beraber gideriz diorm ama erken mi acebaDoktor herşey serbest deniz bile diyor..ama benim doktor hayır diyor..ama ben de sıkıldım çok fena yaa..geçermi böyle 6 ay daha doktor risk olsa yat derim diyor ama su anda herşey rahat diyor bir dahaki kontrol 16.hafta da çağırdı detaylı tarama yapacakmis..bebek yerindeydi sakindi bugün..tepismiyordi..
Cinsiyet biraz ultrason makinesine bağlı bence canım..biraz da doktorun deneyimine..bilen biliyor..kimi de risk alıp yanlış bilgi vermemek için bekliyor söylemiyor..ense kalınlığına geçen hafta baktı bende..Risk almamak en iyisi tabi, biraz daha gecsin izin verir sen daha da iyi olusun. Bnde bugun gidip gitmemekte kararsizim doktora, persembe gunu gidecem aslinda ama bugun gitsem mi aceba. Cinsiyette merak ediyorum ense kalinligina bakar zatn, esimde hazir evde beraber gideriz diorm ama erken mi aceba
E gideyim mi yoksa bekliyimmi ne yapsam, meraktayimCinsiyet biraz ultrason makinesine bağlı bence canım..biraz da doktorun deneyimine..bilen biliyor..kimi de risk alıp yanlış bilgi vermemek için bekliyor söylemiyor..ense kalınlığına geçen hafta baktı bende..
Ee git bari..bana doktor da dedi 3 hafta sonra kontrol dedi..ama sen bu arada canım sıkılırsa merak edersen bir problem olursa gelirsin zaten..içini rahat ettiririz dedi..doktor bile farkında :)))))E gideyim mi yoksa bekliyimmi ne yapsam, meraktayim
Aradim gelebi,irsin ddi de doktorun yardmcisi, esimin isi cikmis gelirse gideriz onu bekliyecem, ins bi an once biter isi. Merak ediyotuz, pimpirikliyiz napalim.Ee git bari..bana doktor da dedi 3 hafta sonra kontrol dedi..ama sen bu arada canım sıkılırsa merak edersen bir problem olursa gelirsin zaten..içini rahat ettiririz dedi..doktor bile farkında :)))))
Aradim gelebi,irsin ddi de doktorun yardmcisi, esimin isi cikmis gelirse gideriz onu bekliyecem, ins bi an once biter isi. Merak ediyotuz, pimpirikliyiz napalim.
Gozunaydin canim masallah guzel kizina, amin insallh bizde tasariz hayirlisiyla o guzel duygulari. Bnd egittim doktora malesef cinsiyet belli degil daha, bi daha ki sefere ogrenecem, cok israr ettim bi tanesi kiza bnziyor sanki ddi, bnm doktor garantici cikti. Ense kalinliklari da 1. 1 miydi oyle bisey ddi sanirim gayet iyi ddi. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallhKızlar dün kizimi gördüm büyümüş anatomik tarama testi temiz çıktı :) kızımın kilosuda 304 gram olmuş ve artık hissediyorum hareket lerini cok güzel bir duygu :) inşallah hepiniz sırayla bu duyguyu tadarsiniz.
Daha çok var ama canım 20.haftaya yaaaa..Kızlar dün kizimi gördüm büyümüş anatomik tarama testi temiz çıktı :) kızımın kilosuda 304 gram olmuş ve artık hissediyorum hareket lerini cok güzel bir duygu :) inşallah hepiniz sırayla bu duyguyu tadarsiniz.
Tek doktora mi gidiyorsun canım..hakikaten çok garantici doktorun :))Gozunaydin canim masallah guzel kizina, amin insallh bizde tasariz hayirlisiyla o guzel duygulari. Bnd egittim doktora malesef cinsiyet belli degil daha, bi daha ki sefere ogrenecem, cok israr ettim bi tanesi kiza bnziyor sanki ddi, bnm doktor garantici cikti. Ense kalinliklari da 1. 1 miydi oyle bisey ddi sanirim gayet iyi ddi. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallh
Evt tek doktora canim, garantici biliyordu ama kesinlesmeden soylemedi eminim, bi hafta sonra kesinlesir ddi, on gun sonra kontrole gelirsin ogreniriz ddi. 15 hafta olacak ya o zamna kadr. Napalim bekliyecez artikinTek doktora mi gidiyorsun canım..hakikaten çok garantici doktorun :))
Canım sen hangi ildesinEvt tek doktora canim, garantici biliyordu ama kesinlesmeden soylemedi eminim, bi hafta sonra kesinlesir ddi, on gun sonra kontrole gelirsin ogreniriz ddi. 15 hafta olacak ya o zamna kadr. Napalim bekliyecez artikin
Mecbur canım..evet..Evt tek doktora canim, garantici biliyordu ama kesinlesmeden soylemedi eminim, bi hafta sonra kesinlesir ddi, on gun sonra kontrole gelirsin ogreniriz ddi. 15 hafta olacak ya o zamna kadr. Napalim bekliyecez artikin
Günaydın canım..anca kalktım kahvaltı yapacağım..sen nasıl sin..bebiş nasıl..Gunaydin kizlar nasilsiniz
iyiyim cok sukur canim bebis iyi cok sukur arada bir kendini belli ediyor buradayim diyo yarin Allah nasip ederse cinsiyet icin gidecem bakalim artkGünaydın canım..anca kalktım kahvaltı yapacağım..sen nasıl sin..bebiş nasıl..
Canim benim de ilk sonucum 230 ikinci 370onun icin gitmistim doktora sordum neden iki katlanmadi dedim bu matematik hesabi degil dedi sen artmis mi ona bak dedi cok takilma benceArkadaslar tup bebek transferinin 11.gunu beta hcg 80 di.sonra iki gun arayla 180-330-500 oldu. Bu konuda bilgisi olan var mi? Degerlerim niye ikiye katlamadan az artiyo olabilir?
Benim doktorum iki kez detaylı ultrason taramasi yapcak mis..15 temmuz da çağırdı 16 haftalikken bakıyormuş birde 20 de..hiç geçmiyor sanki zaman..iyiyim cok sukur canim bebis iyi cok sukur arada bir kendini belli ediyor buradayim diyo yarin Allah nasip ederse cinsiyet icin gidecem bakalim artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?