2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Risk almamak en iyisi tabi, biraz daha gecsin izin verir sen daha da iyi olusun. Bnde bugun gidip gitmemekte kararsizim doktora, persembe gunu gidecem aslinda ama bugun gitsem mi aceba. Cinsiyette merak ediyorum ense kalinligina bakar zatn, esimde hazir evde beraber gideriz diorm ama erken mi aceba

Cinsiyet biraz ultrason makinesine bağlı bence canım..biraz da doktorun deneyimine..bilen biliyor..kimi de risk alıp yanlış bilgi vermemek için bekliyor söylemiyor..ense kalınlığına geçen hafta baktı bende..

Cinsiyet biraz ultrason makinesine bağlı bence canım..biraz da doktorun deneyimine..bilen biliyor..kimi de risk alıp yanlış bilgi vermemek için bekliyor söylemiyor..ense kalınlığına geçen hafta baktı bende..
E gideyim mi yoksa bekliyimmi ne yapsam, meraktayim

Ee git bari..bana doktor da dedi 3 hafta sonra kontrol dedi..ama sen bu arada canım sıkılırsa merak edersen bir problem olursa gelirsin zaten..içini rahat ettiririz dedi..doktor bile farkında :)))))
Aradim gelebi,irsin ddi de doktorun yardmcisi, esimin isi cikmis gelirse gideriz onu bekliyecem, ins bi an once biter isi. Merak ediyotuz, pimpirikliyiz napalim.

Kızlar dün kizimi gördüm büyümüş anatomik tarama testi temiz çıktı :) kızımın kilosuda 304 gram olmuş ve artık hissediyorum hareket lerini cok güzel bir duygu :) inşallah hepiniz sırayla bu duyguyu tadarsiniz.

Eklentiler

• 20150626_165742.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 60
Gozunaydin canim masallah guzel kizina, amin insallh bizde tasariz hayirlisiyla o guzel duygulari. Bnd egittim doktora malesef cinsiyet belli degil daha, bi daha ki sefere ogrenecem, cok israr ettim bi tanesi kiza bnziyor sanki ddi, bnm doktor garantici cikti. Ense kalinliklari da 1. 1 miydi oyle bisey ddi sanirim gayet iyi ddi. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallh

Daha çok var ama canım 20.haftaya yaaaa..

Tek doktora mi gidiyorsun canım..hakikaten çok garantici doktorun :))

Tek doktora mi gidiyorsun canım..hakikaten çok garantici doktorun :))
Evt tek doktora canim, garantici biliyordu ama kesinlesmeden soylemedi eminim, bi hafta sonra kesinlesir ddi, on gun sonra kontrole gelirsin ogreniriz ddi. 15 hafta olacak ya o zamna kadr. Napalim bekliyecez artikin

Arkadaslar tup bebek transferinin 11.gunu beta hcg 80 di.sonra iki gun arayla 180-330-500 oldu. Bu konuda bilgisi olan var mi? Degerlerim niye ikiye katlamadan az artiyo olabilir?

Arkadaslar tup bebek transferinin 11.gunu beta hcg 80 di.sonra iki gun arayla 180-330-500 oldu. Bu konuda bilgisi olan var mi? Degerlerim niye ikiye katlamadan az artiyo olabilir?
Canim benim de ilk sonucum 230 ikinci 370onun icin gitmistim doktora sordum neden iki katlanmadi dedim bu matematik hesabi degil dedi sen artmis mi ona bak dedi cok takilma bence

iyiyim cok sukur canim bebis iyi cok sukur arada bir kendini belli ediyor buradayim diyo yarin Allah nasip ederse cinsiyet icin gidecem bakalim artk
Benim doktorum iki kez detaylı ultrason taramasi yapcak mis..15 temmuz da çağırdı 16 haftalikken bakıyormuş birde 20 de..hiç geçmiyor sanki zaman..

Kizlar taze nane ve maydanozu dusuge sebep oluyor diye yemiyorduk ya uc ayimizi gectikten sonra yesek olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…