2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bnde ictim zaten salgami esim icme belki sana yaramaz ddi, ondam sorayim ddim, icmeye devam. Eksi bnmde canim cok cekiyor limon tuzlayinca cok guzel, marulla beraber. Of bu aksam doya doya yedim.

Kızlar çok başım ağrıyor çatlıyor resmen..
minoset icsemmi acaba sakaklarim zonkluyor..yarin bizim evlilik yildinomumuz hic bir yere gitmiycekmisiz sadece doktora
Evdede kutlanir csnim, nice huzurlu mutlu saglikli ve cocuklu senelere insallahh canim

Kaç yıl doldu canım bizimkide pzt evlilik yıldönümümüz az önce eve girdim hediye almak için çıkmıştım.
Seninde evliligin de huzur saglik sevgi daim ve kaim olsun canim, tabi coluk cocukla beraber nice seneleriniz olur ins

Evdede kutlanir csnim, nice huzurlu mutlu saglikli ve cocuklu senelere insallahh canim
Annem demi kutluycaz nasıl olcak 3 umuz..yok yaa İkizler de iken iste çalışıyordum alsancakta buluştuk ki çalıştığım yer baya uzaktı neyse beni aldı..bir yer ayirt etmemiş benim mal diyeceğim kusura bakmayın..amele gibi de kordon da boydan boya dolaştırdı beni en son kızdım aksam olsun diye oyalamıyormuşuz meğersem mekanlar dolsun diye..oturduk bir yere iste balık yemek için benimki rakı balık yapacakmis ondan arabayla gelip beni şirketten almamış..gece kullanamazmis..ben yer beğenmem diye de ondan dolastirmis.....

Sen annendeydin dimi, bn anneni sizin evde saniyordum, arada eve gider diye. Neyse zaten gecen sefer pekte renkli gecmemis anlasilan. Bu seferde boyle gecsin canim

Sen annendeydin dimi, bn anneni sizin evde saniyordum, arada eve gider diye. Neyse zaten gecen sefer pekte renkli gecmemis anlasilan. Bu seferde boyle gecsin canim
Yontulmamış ağaç..bir sonraki sene boşanıyordum bir görsen şirkete ne çiçekler geliyordu..evlilik yıldönümünde sans istedi unlu bir teknede yer ayırt etmiş körfez turuna çıktık arabayla geldi beni şirketten aldı .mesela o günde alkol aldı ama arabayı otoparka koydu gece taksiyle döndük..ertesi gün gitti arabayı alsancaktan aldı..al iste yarin gene evlilik yıldönümü gene eski adam..ben napim..ince değil..

Benim eşim hiç bir sene kutlamadı nice senelere bugunde evlilik yıl dönümümüz bile demez saçma buluyormuş özel günleri ben herzaman hediyesini alırım özel günlerde ama onda tık yok hala.ama olaya dönüştürüp küsmem hiç takılmam yani öyle şeylere mesela bugğn durduk yere çiçek slmış gelmiş onu hiç eksik etmez ama hediye özel gün beş yıllık evliliğimizde sadece bir kere sevgililer gününde hediler balonlar çicekler almış eve koymuştu. İşte hepsi bu ilk ve sondu malesef:)))

Yapacak bisey yok zorla guzellik mi olur, bosver bu senede boyle gecsin bebisin hatrina. Bizede boyleleri denk gelir. Eger bu tur seylerden hoslanmasaydik onlar daha farkli olurdu. Allah eti dissiz kurda verirmis, bizimkide o meseele

Benimkine tepki verince yapıyor ama obur turlu hayatta yapmıyor..

Yapacak bisey yok zorla guzellik mi olur, bosver bu senede boyle gecsin bebisin hatrina. Bizede boyleleri denk gelir. Eger bu tur seylerden hoslanmasaydik onlar daha farkli olurdu. Allah eti dissiz kurda verirmis, bizimkide o meseele
Doktor herşey serbest deniz bile diyor..ama benim doktor hayır diyor..ama ben de sıkıldım çok fena yaa..geçermi böyle 6 ay daha doktor risk olsa yat derim diyor ama su anda herşey rahat diyor bir dahaki kontrol 16.hafta da çağırdı detaylı tarama yapacakmis..bebek yerindeydi sakindi bugün..tepismiyordi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…