2008 de evlenmiştik 7.seneyi dolduruyoruz canım..Kaç yıl doldu canım bizimkide pzt evlilik yıldönümümüz az önce eve girdim hediye almak için çıkmıştım.
Maşallah canım allah bebişlerimzlede evliliğimizi taçlandırıyor çok şükür2008 de evlenmiştik 7.seneyi dolduruyoruz canım..
Bnde ictim zaten salgami esim icme belki sana yaramaz ddi, ondam sorayim ddim, icmeye devam. Eksi bnmde canim cok cekiyor limon tuzlayinca cok guzel, marulla beraber. Of bu aksam doya doya yedim.Bende din eşime aldırdım içiyorum sormadim hiç doktora sanki o içimin yanmasını bastircak gibi yaa limon tuzlayıp yiyorum yaa churchill yapıyorum içim çok yanıyor hatta annem tursu kurdu 1 gün oldu açtım yedim ondan düşünün..olmamış tursu yedim..
Evdede kutlanir csnim, nice huzurlu mutlu saglikli ve cocuklu senelere insallahh canimKızlar çok başım ağrıyor çatlıyor resmen..
minoset icsemmi acaba sakaklarim zonkluyor..yarin bizim evlilik yildinomumuz hic bir yere gitmiycekmisiz sadece doktora
Seninde evliligin de huzur saglik sevgi daim ve kaim olsun canim, tabi coluk cocukla beraber nice seneleriniz olur insKaç yıl doldu canım bizimkide pzt evlilik yıldönümümüz az önce eve girdim hediye almak için çıkmıştım.
Afiyet bal seker olsun canim o zaman, yarasin annesii:)))Birde ben her öğün acı yiyorum zaten.çok acı yerim. Onun bebeklere degil .olursa bizim mideye olur:) dr a sordum.
Maşallah canım allah bebişlerimzlede evliliğimizi taçlandırıyor çok şükür
Bende içtim bu aksam 1 cay bardağı..Bnde ictim zaten salgami esim icme belki sana yaramaz ddi, ondam sorayim ddim, icmeye devam. Eksi bnmde canim cok cekiyor limon tuzlayinca cok guzel, marulla beraber. Of bu aksam doya doya yedim.
Afiyet olsun canim bnmBende içtim bu aksam 1 cay bardağı..
Annem demi kutluycaz nasıl olcak 3 umuz..yok yaa İkizler de iken iste çalışıyordum alsancakta buluştuk ki çalıştığım yer baya uzaktı neyse beni aldı..bir yer ayirt etmemiş benim mal diyeceğim kusura bakmayın..amele gibi de kordon da boydan boya dolaştırdı beni en son kızdım aksam olsun diye oyalamıyormuşuz meğersem mekanlar dolsun diye..oturduk bir yere iste balık yemek için benimki rakı balık yapacakmis ondan arabayla gelip beni şirketten almamış..gece kullanamazmis..ben yer beğenmem diye de ondan dolastirmis.....Evdede kutlanir csnim, nice huzurlu mutlu saglikli ve cocuklu senelere insallahh canim
Sen annendeydin dimi, bn anneni sizin evde saniyordum, arada eve gider diye. Neyse zaten gecen sefer pekte renkli gecmemis anlasilan. Bu seferde boyle gecsin canimAnnem demi kutluycaz nasıl olcak 3 umuz..yok yaa İkizler de iken iste çalışıyordum alsancakta buluştuk ki çalıştığım yer baya uzaktı neyse beni aldı..bir yer ayirt etmemiş benim mal diyeceğim kusura bakmayın..amele gibi de kordon da boydan boya dolaştırdı beni en son kızdım aksam olsun diye oyalamıyormuşuz meğersem mekanlar dolsun diye..oturduk bir yere iste balık yemek için benimki rakı balık yapacakmis ondan arabayla gelip beni şirketten almamış..gece kullanamazmis..ben yer beğenmem diye de ondan dolastirmis.....
Yontulmamış ağaç..bir sonraki sene boşanıyordum bir görsen şirkete ne çiçekler geliyordu..evlilik yıldönümünde sans istedi unlu bir teknede yer ayırt etmiş körfez turuna çıktık arabayla geldi beni şirketten aldı .mesela o günde alkol aldı ama arabayı otoparka koydu gece taksiyle döndük..ertesi gün gitti arabayı alsancaktan aldı..al iste yarin gene evlilik yıldönümü gene eski adam..ben napim..ince değil..Sen annendeydin dimi, bn anneni sizin evde saniyordum, arada eve gider diye. Neyse zaten gecen sefer pekte renkli gecmemis anlasilan. Bu seferde boyle gecsin canim
Bizimde beş bittiSizin kaçıncı sene canım
Yontulmamış ağaç..bir sonraki sene boşanıyordum bir görsen şirkete ne çiçekler geliyordu..evlilik yıldönümünde sans istedi unlu bir teknede yer ayırt etmiş körfez turuna çıktık arabayla geldi beni şirketten aldı .mesela o günde alkol aldı ama arabayı otoparka koydu gece taksiyle döndük..ertesi gün gitti arabayı alsancaktan aldı..al iste yarin gene evlilik yıldönümü gene eski adam..ben napim..ince değil..
Geçmiş olsun CnmSerklaj yapıldı cnm
Yapacak bisey yok zorla guzellik mi olur, bosver bu senede boyle gecsin bebisin hatrina. Bizede boyleleri denk gelir. Eger bu tur seylerden hoslanmasaydik onlar daha farkli olurdu. Allah eti dissiz kurda verirmis, bizimkide o meseeleYontulmamış ağaç..bir sonraki sene boşanıyordum bir görsen şirkete ne çiçekler geliyordu..evlilik yıldönümünde sans istedi unlu bir teknede yer ayırt etmiş körfez turuna çıktık arabayla geldi beni şirketten aldı .mesela o günde alkol aldı ama arabayı otoparka koydu gece taksiyle döndük..ertesi gün gitti arabayı alsancaktan aldı..al iste yarin gene evlilik yıldönümü gene eski adam..ben napim..ince değil..
Gunaydin canim ruhsuz muhsuz ama seviyoruz napalim, onsuzda olmuyor:))Hepinize günaydın arkadaslar. Benim fikrim şu az sayida ince ruhlu adam dünyaya gelmiş şanslı olanlar da hemen kapmış. Ama geriye kalan çoğunluk hep aynı adam
Benimkine tepki verince yapıyor ama obur turlu hayatta yapmıyor..Benim eşim hiç bir sene kutlamadı nice senelere bugunde evlilik yıl dönümümüz bile demez saçma buluyormuş özel günleri ben herzaman hediyesini alırım özel günlerde ama onda tık yok hala.ama olaya dönüştürüp küsmem hiç takılmam yani öyle şeylere mesela bugğn durduk yere çiçek slmış gelmiş onu hiç eksik etmez ama hediye özel gün beş yıllık evliliğimizde sadece bir kere sevgililer gününde hediler balonlar çicekler almış eve koymuştu. İşte hepsi bu ilk ve sondu malesef:)))
Doktor herşey serbest deniz bile diyor..ama benim doktor hayır diyor..ama ben de sıkıldım çok fena yaa..geçermi böyle 6 ay daha doktor risk olsa yat derim diyor ama su anda herşey rahat diyor bir dahaki kontrol 16.hafta da çağırdı detaylı tarama yapacakmis..bebek yerindeydi sakindi bugün..tepismiyordi..Yapacak bisey yok zorla guzellik mi olur, bosver bu senede boyle gecsin bebisin hatrina. Bizede boyleleri denk gelir. Eger bu tur seylerden hoslanmasaydik onlar daha farkli olurdu. Allah eti dissiz kurda verirmis, bizimkide o meseele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?