2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bende yatiyorum...napalim Canım bugün doktor dan sonra annanem e geldik biraz uzak bizim eve..bayramda bir iki gün kalcaz..yoksa hic çıktığım yok valla..sağlıklı olsun bebecikler de..napalim sayılı gün cabuk geçecek inşallah..

Kizlar bende de kasik agrisi var nedendir acaba ya
Sordum bugün doktora gösterdim de..büyüdüğü için kasların geriliyor dedi..önemli olan yatış pozisyonunda ağrının geçip geçmemesi..başka pozisyona döndüğünde ağrı yoksa problem yok dedi

Yatarken agrimiyor zaten hareket edince agriyor seytan vesvese veriyor deli oluyorum varya

Yatarken agrimiyor zaten hareket edince agriyor seytan vesvese veriyor deli oluyorum varya
Yoruyorsun o zaman kendini..1 saat ayakta kalıyorsan 1 saat dinlen çok zorlama canım kendini..benim kaslarım gerilliyor çatır çatır sanki bebek rahatsız oluyor sanki tepki veriyor gibi..

Yoruyorsun o zaman kendini..1 saat ayakta kalıyorsan 1 saat dinlen çok zorlama canım kendini..benim kaslarım gerilliyor çatır çatır sanki bebek rahatsız oluyor sanki tepki veriyor gibi..
Bence rahim buyuyor ondan oluyor yoksa bebegi hissediyorum hareketlerini hissediyorum ama yine de birsey mi oldu diyorum hatta bugun doktora bile gitmeyi dusundum baktim gecti acaba psikolojik mi diyorum bilemiyorum ya hayirlisiyla bir kucagimiza alsaydik

Merhaba kizlar....cok oldu buraya yazmayali ama arada okuyorum sizi.sıkıntili durumlar yasayanlara gecmis olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebekleriniizi.

Doktorun dediği rahim büyüdüğü için..

Merhaba kizlar....cok oldu buraya yazmayali ama arada okuyorum sizi.sıkıntili durumlar yasayanlara gecmis olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebekleriniizi.
Sen nasılsın canım gorusmeyeli??amin cümlemize o güzel duyguyu yaşatsın Allahım..

Merhaba kizlar cok sukur bizde iyiyz iyi olmaya gayretliyiz, göbüş buyuyor, gece yatarken nasil yatacagimi sasirdim artik, bi sag sol yatiyorm, baska doktora da gidemedim, gitmek istdm ama tatildeler bayram dolasiyla, bnde bayramdan sonra insallh gidecem. Sizlerde iyisiniz insallh guzel annislerr.?

Kizlaaarrr günaydın..@serenci Siden80 acelyacicegi @elsal @elegimmm @nursecan @Benurde eskidendiii herkes iyimi son zamanlarda çok yazmamisiniz..bir problem yok dimi.....

Canim herkese merhabalar. Ben pazar günü izmire geldim. O gunden beri biraz dinleniyorum biraz da ailemle hasret gideriyorum. Cok şükür gayet iyiyim. Yolda problem de yadamadim. Hersey yolunda yani. Tek sıkıntı telden giriyorum net pek cekmiyor. Dogru noktayi tutturmak gerekiyor kolum agriyor

Kizlaaarrr günaydın..@serenci Siden80 acelyacicegi @elsal @elegimmm @nursecan @Benurde eskidendiii herkes iyimi son zamanlarda çok yazmamisiniz..bir problem yok dimi.....

Canim herkese merhabalar. Ben pazar günü izmire geldim. O gunden beri biraz dinleniyorum biraz da ailemle hasret gideriyorum. Cok şükür gayet iyiyim. Yolda problem de yadamadim. Hersey yolunda yani. Tek sıkıntı telden giriyorum net pek cekmiyor. Dogru noktayi tutturmak gerekiyor kolum agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…