2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bende çok giremiyorum canım ya . Dün tsh baktırdım çok düşük çıktı. Aranızda tsh düşük olan varmı kızlar.

Canim benim devamli düşük cikiyor endokrin bölümüne gidiyorum serbest t3 de yüksek cikiyordu. Her 15-20 günde bir gidip tahlil yaptiriyordum. T3 normale döndü tsh da yavas yavas normal sinira dogru yukselmeye başlıyor. Endokrin doktoru baska sikayetim olmadigi icin carpinti titreme gibi ilac vermek istemedi. Hamileliktendir dedi. Takip ediliyor iste surekli. İnşallah normale donecek. Baska sikayetin yoksa korkma sende

Hoşgeldin canım izmire..çok sıcak dimi burası..sen nerden gelmiştin..dinlen zaten canım..

Canım gebeliğimin .4 haftasında normaldi.şimdi sadece tsh düşük t3 ve t4 normal canım. Sanırım gebeliğe bağlı Düşüyor. Bayram sonrası gideceğim doktora

Ben her gun giriyorum cnm.
Doktorum izin veriyor da esim götürmüyor..hem yol yapcam diye hemde geçen sefer girdim sanki ondan oldu diye..halbuki Ben de romatizma var ve yüzmem şart belime en iyi gelen şey o..yavaş agir ağır yüzme..

Kızlar merhabalar...
Ya bana bildirim gelmiyor ondan giremiyorum sürekli...
Nasılsıniz canlar?
Ay benim başıma gelene bakın ikiside erkek cikti bu muayenede soklardayiz ailece
Bir sürü pembis şeyler almıştım oysa
Eşim bayram yapıyor
Benimde kasigimda ağrı var ama normalmis artık bunlar...
Bayram tatiline cikabildim sonunda çok yoğun çalıştım bu ara...
Bende durumlar bu şimdilik

Hoşgeldin canım izmire..çok sıcak dimi burası..sen nerden gelmiştin..dinlen zaten canım..

Hosbuldum canim sagolasin ben istanbul dan once balikesire gectim orda 5 gün kalıp izmire gectim. Istanbuldan sonra hakikaten buralar cok sicakmis. 1 senedir gelmiyordum unutmusum sicagini bile

Doktorum izin veriyor da esim götürmüyor..hem yol yapcam diye hemde geçen sefer girdim sanki ondan oldu diye..halbuki Ben de romatizma var ve yüzmem şart belime en iyi gelen şey o..yavaş agir ağır yüzme..

Keşke girebilsen. Bizde kendimizi denize hazırlamıştık ama böyle oldu nasip işte. Dikişi olanlar için enfeksiyon olmamak çok onemliymis aman dikkat et

Slm kizlar bende iyim cok sukur bebisimde iyi insallah bende kac gundur tatil hazirliklari bilet falan derken giremedim yarin turkiyeye gidiyorum insallah nasipse agustos sonuna kadar esimden izinliyim. Hemen bayram ertesi bi dr agidip bebisimin cinsiyetini ogrenmek istiyorum bakalim hayirlisi olsun hepinizi cook opuyorum allaha emanet olun bebislerimizle beraber.

Saglicakla gel git canim simdiden iyi tatiller sana

Burdan da bize haber vermeyi unutma canım..bebegin cinsiyetini söyle mutlakaaa...

Merhsba can anneler nasilsiniz, herkesin Ramazan bayrami mubarek olsun insallh, guzel bi bsyram gecirmeniz dilegiyle, ilk defa bu guzel duyguyla bayrama girdik cokkkkkkkkk sukur rabbime, gelecek sene kucagimizda girmekte nasip olur insallhhh bizelre. Hepinizi öpuyorum annislerrr

Canlarim hepinizin bayramını Kutlarım. Şeker tadında bir bayram geçirmenizi dilerim. Benim içinde gezin,tozun bayramın tadını çıkarın. ..inşallah seneye bebislerimizle karsilariz bu bayramı hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…