- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
Bende çok giremiyorum canım ya . Dün tsh baktırdım çok düşük çıktı. Aranızda tsh düşük olan varmı kızlar.
Evet cnm İzmirdeyim.İzmirdemisin..???
Hoşgeldin canım izmire..çok sıcak dimi burası..sen nerden gelmiştin..dinlen zaten canım..Canim herkese merhabalar. Ben pazar günü izmire geldim. O gunden beri biraz dinleniyorum biraz da ailemle hasret gideriyorum. Cok şükür gayet iyiyim. Yolda problem de yadamadim. Hersey yolunda yani. Tek sıkıntı telden giriyorum net pek cekmiyor. Dogru noktayi tutturmak gerekiyor kolum agriyor
Hoşgeldin canım..izmirliler geliyor memleketine..bende dün urla ya anneanneme geldim..deniz diye inliyorum yaaa..Evet cnm İzmirdeyim.
Canım gebeliğimin .4 haftasında normaldi.şimdi sadece tsh düşük t3 ve t4 normal canım. Sanırım gebeliğe bağlı Düşüyor. Bayram sonrası gideceğim doktoraCanim benim devamli düşük cikiyor endokrin bölümüne gidiyorum serbest t3 de yüksek cikiyordu. Her 15-20 günde bir gidip tahlil yaptiriyordum. T3 normale döndü tsh da yavas yavas normal sinira dogru yukselmeye başlıyor. Endokrin doktoru baska sikayetim olmadigi icin carpinti titreme gibi ilac vermek istemedi. Hamileliktendir dedi. Takip ediliyor iste surekli. İnşallah normale donecek. Baska sikayetin yoksa korkma sende
Ben her gun giriyorum cnm.Hoşgeldin canım..izmirliler geliyor memleketine..bende dün urla ya anneanneme geldim..deniz diye inliyorum yaaa..
Doktorum izin veriyor da esim götürmüyor..hem yol yapcam diye hemde geçen sefer girdim sanki ondan oldu diye..halbuki Ben de romatizma var ve yüzmem şart belime en iyi gelen şey o..yavaş agir ağır yüzme..Ben her gun giriyorum cnm.
Hoşgeldin canım izmire..çok sıcak dimi burası..sen nerden gelmiştin..dinlen zaten canım..
Doktorum izin veriyor da esim götürmüyor..hem yol yapcam diye hemde geçen sefer girdim sanki ondan oldu diye..halbuki Ben de romatizma var ve yüzmem şart belime en iyi gelen şey o..yavaş agir ağır yüzme..
Slm kizlar bende iyim cok sukur bebisimde iyi insallah bende kac gundur tatil hazirliklari bilet falan derken giremedim yarin turkiyeye gidiyorum insallah nasipse agustos sonuna kadar esimden izinliyim. Hemen bayram ertesi bi dr agidip bebisimin cinsiyetini ogrenmek istiyorum bakalim hayirlisi olsun hepinizi cook opuyorum allaha emanet olun bebislerimizle beraber.
Girmiyorum napim kokumu içimi çekinceye kadar dayanicam..dayanicaz:)))))Keşke girebilsen. Bizde kendimizi denize hazırlamıştık ama böyle oldu nasip işte. Dikişi olanlar için enfeksiyon olmamak çok onemliymis aman dikkat et
Burdan da bize haber vermeyi unutma canım..bebegin cinsiyetini söyle mutlakaaa...Slm kizlar bende iyim cok sukur bebisimde iyi insallah bende kac gundur tatil hazirliklari bilet falan derken giremedim yarin turkiyeye gidiyorum insallah nasipse agustos sonuna kadar esimden izinliyim. Hemen bayram ertesi bi dr agidip bebisimin cinsiyetini ogrenmek istiyorum bakalim hayirlisi olsun hepinizi cook opuyorum allaha emanet olun bebislerimizle beraber.
Canim cok sukur yogunuz is ev bayram derken sen nasilsin bayramimiz kutlu olsun bebislerimizle ilk bayramKizlaaarrr günaydın..@serenciSiden80 acelyacicegi elsal E elegimmm nursecan B Benurde eskidendiii herkes iyimi son zamanlarda çok yazmamisiniz..bir problem yok dimi.....
Sizinde bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle nice mutlu güzel bayramalara inşallah..Canim cok sukur yogunuz is ev bayram derken sen nasilsin bayramimiz kutlu olsun bebislerimizle ilk bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?