Hadi bakalim simdide iki tosun oldu, %100 erkek dediyse doktorun, bidaha dehismez cinsiyeti :)) bende hala ogrenemeyenlerdenm, bayram haftasi doktor bulamadim, innsllh bayramdan sonra gidecegim doktora. Bakalim bizim findik kurtlarini cok ozledim.,..Kızlar merhabalar...
Ya bana bildirim gelmiyor ondan giremiyorum sürekli...
Nasılsıniz canlar?
Ay benim başıma gelene bakın ikiside erkek cikti bu muayenede soklardayiz ailece
Bir sürü pembis şeyler almıştım oysa
Eşim bayram yapıyor
Benimde kasigimda ağrı var ama normalmis artık bunlar...
Bayram tatiline cikabildim sonunda çok yoğun çalıştım bu ara...
Bende durumlar bu şimdilik
Canım yaa niye öyle hissediyorsun biri birseymi dedi..Hic keyfim kizlar nerlerdesiniz, aglayasim var hep.. biraz agrim oldumu bn ne yedim de oldu demeye basliorm, psikoljim bozuldu valla,
Gecmis olsun canim dikkat et aynisi bizdede var adim aterken bile korkuyirum araba sarsiyor vicdan azabi yasiyorum karnim carpsa bir yere deliriyorum insaniz sak8ndikca birseyler oluyor nazara inanirim ama boylede korkarak yasamk zor allaha emanet edlimHerkese merhaba arkadaslar ve iyi bayramlar. Dün kötü bir olay yasadim iki elimin ve tek dizimin üzerine yavasca düştüm karnima darbe almadim ama cok korktum aglama krizlerine girdim. Hemen en yakin acile gittim ultrason bakıldı cok şükür bir sorun yoktu doktor riskli bir durum gormedi ama önlem amaçlı yat dinlen dedi. Aman kizlar siz de dikkatli olun nazardan falan. Ben inanmazdim pek ama dün ziyarete gittiğim evdeki kadin icin hep onun nazari deger diyorlardı Artik gercekten korkuyorum siz de dikkatli olun nazardan falan
Canim ya bende oyle yim is yeri olmadiginda hep yatim istiyorum korkuyorum bende en ufak agrida kendimi sucluyorum ve acaba neoldu diyorum gezmeye gidemiyoruum gttigimdede zehir oluyor hep bir of puf pismanlik napcaz bilmiyorum hicHic keyfim kizlar nerlerdesiniz, aglayasim var hep.. biraz agrim oldumu bn ne yedim de oldu demeye basliorm, psikoljim bozuldu valla,
Valla bende çok korkuyorum annanemde gelen giden herkes öğrenmiş hamile oldugumu..korktum birinin gözü değecek diye..allah korumuş canım doktor birşey yok dediyse problem yoktur içini ferah tutHerkese merhaba arkadaslar ve iyi bayramlar. Dün kötü bir olay yasadim iki elimin ve tek dizimin üzerine yavasca düştüm karnima darbe almadim ama cok korktum aglama krizlerine girdim. Hemen en yakin acile gittim ultrason bakıldı cok şükür bir sorun yoktu doktor riskli bir durum gormedi ama önlem amaçlı yat dinlen dedi. Aman kizlar siz de dikkatli olun nazardan falan. Ben inanmazdim pek ama dün ziyarete gittiğim evdeki kadin icin hep onun nazari deger diyorlardı Artik gercekten korkuyorum siz de dikkatli olun nazardan falan
Benim de hic olmadı ama bazı arkadaşlarımın çok oldu hala benle bir olup bulantısı devam eden var..Bulantınız var mı kızlar benim. Hiç yok
Zaten hormanlar cosmus, en ufak seyde agliuorm. Bide ailesel durumlar var annenme babama faln uzuluyorm, hayirsiz cikan abimlerime kiziyorum. Kapisini calacagim bi annem babam var, allah korusun onlara bisey olsa, sırtimi dayayacagim kimim olacak die dertleniorm. Abimle dun tlfnda bayramlastik tpki bi yabanci gibiydi soguk ve mesafeli, halbuki canimdan ote seviyorum ama gel gor ki gozu kendi ailesinden baskasini gormuyor. Uzulmemek elde mi simdi. Icimden vay be ddm sadece. Esimle de paylasmadim, sonra yüzume vurmasin diye bunu.Canım yaa niye öyle hissediyorsun biri birseymi dedi..
Siz gene iyisiniz bnm 3 eltim var, bayram dolasiyla hepimiz kayinpederdeydik, turlu turlu sorular sordular bana, ne yiyorm ne aseriyorm, ne yapiorm, sorular sorular, ha bide cinsiyet. Bilmiorz ddim ama inanmamislardir simdi, 3 aylik belli oluyor ddlr. Ama ikiz oldugunu bilmiyorlar, insallh hic bi aksilik sorun olmazsa, ve rabbimin izniyle dogumda ogrenirler. Dogmamis cocuklarimi onlarin agzina veya tum tanidigim tanimadigimin agizlarina sakiz edemem. Nazar cok fena bisey allah korusun, bn bu niyetle soylemiyorum allahim sahit, gerisi ona kalmisValla bende çok korkuyorum annanemde gelen giden herkes öğrenmiş hamile oldugumu..korktum birinin gözü değecek diye..allah korumuş canım doktor birşey yok dediyse problem yoktur içini ferah tut
Evet evet bende oyleyim, esim kiziyor korkutuyorsun beni dior, napalim ama, inan elde degil. Onun haricinde bi sorunun yoktur insallh dimi canimCanim ya bende oyle yim is yeri olmadiginda hep yatim istiyorum korkuyorum bende en ufak agrida kendimi sucluyorum ve acaba neoldu diyorum gezmeye gidemiyoruum gttigimdede zehir oluyor hep bir of puf pismanlik napcaz bilmiyorum hic
Soylememk daha iyi tsbi kide, bakalim hayirlisi olsun insallh.bnde pazartesi sali doktor bulursam gidecem, kendi doktoruma randevum a daha cokkk var. O yuzden arasa baska bi taneye gideyim diyorum.Canim ben en son 27 haziranda gitmistim kendi doktoruma bir kiz bir erkek olma ihtimali var ama daha cok küçükler kesin bisey diyemem demisti. Bauramdan sonra burda tekrar gidicem doktora bakalim ogrenebilecek miyim. Yaa ben o dualari her gece okuyup uyuyorum ama evden cikmadan da yapayim bari. O kadin zaten kimin hakkinda konuşsa başına bişey geliyor hic aksama olmadan.Bu arada bende burda kimseye ikiz olduğunu söylemedim doguma kadar da soylemeyi düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?