Ama ben küçük 5 veya 4 deyince küçükte çok düşük muş niye dedi ki o zaman..Benimde düşük hatta sınırda dedi 9/5 aman yüksek olmasinda
Bana da antibiyotik vermedi ki..ben israrla sordum geçen sefer doktorum vermişti antibiyotik mikrop kapmayayım diye..bu doktor vermedi..burdaki hastanedeki diğer doktor da geçen gün gittiğimde progestan fitil olarak kullan dedi..dikişi rahatlatır dedi.. bunun demesi üzerine fitil e başladım..başka da ilaç yok malesef
Kizlr mwrhaba bayadie takip ediyorum grubu ama yazmaya firsat bulamamistim. TüpBebek topiginde yazioduk. Artk buraya gelmenin vakti gelmiste geciomus:)). Kilar bende de hafif bas donmeleri düşük tansiyon az da olsa oluyo sarı akintim basladi doktorum demisti zaten. Bnm karnim artk bu kadin hamile cekilin yoldan diebilecek raddede. Kizlar bnm problemim kuyruk sokumunda. Yaklasik bir aydir bicak sapmalari oturup kalkarken artk napacami şaştım. Simit minderlerden aldm işte onla oturabiliyorm. Ne zamn gecer napacam bilmiyorum. Bu aradanursecan arkadaşım cok cok gecmisler olsun rabbim hepimizin bebislerini kucagimiza almayi nasip etsn. Ya bende ne zamandir vajinal muayene etmedi acaba ölçüyor mu doktorum bilmiyorum. Simdi sizden okuyunca meraklandim. Yarn bizde diğer doktorumuza gidecez ona siram bakam bi allahim korusun hepimizin yavrularini.
Bana da antibiyotik vermedi ki..ben israrla sordum geçen sefer doktorum vermişti antibiyotik mikrop kapmayayım diye..bu doktor vermedi..burdaki hastanedeki diğer doktor da geçen gün gittiğimde progestan fitil olarak kullan dedi..dikişi rahatlatır dedi.. bunun demesi üzerine fitil e başladım..başka da ilaç yok malesef((
26.haftaya kadar mi yaticaksin..acaba benimki önlem amaçlı atıldığı için herhangi bir kısalma olmadığı için mi yat filan demedi..dikişten sonra rahim ağzı olcumu yapılırmı acaba..hic kalkma canım sende dinlen yemek yapmak için bile kalkma..bana yat demediği halde 3.5 aydır yatıyorum sadece kanamalarda yat dedi..Canım antibiyotik verdi. İçinde 3 tane var. İçini okudum hamileler icebiliyor. Progestan demedi bana da. Bugün gittim dikisleri kontrol etti. Yatacaksin 8 hafta riskli dedi sadece tuvalet ve yemek..
26.haftaya kadar mi yaticaksin..acaba benimki önlem amaçlı atıldığı için herhangi bir kısalma olmadığı için mi yat filan demedi..dikişten sonra rahim ağzı olcumu yapılırmı acaba..hic kalkma canım sende dinlen yemek yapmak için bile kalkma..bana yat demediği halde 3.5 aydır yatıyorum sadece kanamalarda yat dedi..
Bende görmüştüm dikişi ultrasonda..evet o gün hemşireye genel anestezi olmadan olsa dayanamam mi dedim hayır çekiştirerek dikiliyor acısına kimse dayanamaz o yüzden derin uyku veriyoz dedi..varmı kanama filan..yat dinlen canım birileri yapsın yemeğini..eşinde gelince ısıtır kalkma ayağa..bende eve gidince öyle yapcam kaynanam yapsin fazla fazla esimin işi onun evine yakin akşamları alsın birer tabak çeşit yemek ara,ara annem gelir yapar temizlik vs...bende çok yormuyorum kendimi her ne kadar herşey serbest desede doktorum gözüm yemiyor açıkçası..İlk dönemec 26 hafta sonraki 35 canım. Ama seni 26 haftadan sonra kaldirabiliriz dedi.benimkinde kısalma var.kendimde gördüm hemen bebeğin yanında dikişler görünüyor. Dikebilmek için Rahmi cekistirdik dedi. Baya sıkıntılı anlıycan. Yemeği bile yatakta yedim napiyim başka çarem yok.
Cnm kaç çıktı ki degerin.bnmde cok düştü hapla ama dr dozu azaltmadı.gerekli diye.belki drun dozunu arttırır.Kızlar ben troid ilacı içtiğim halde geçen seferden yükselmiş bu sefer gene tsh ...napcam ben neden yükseliyor..yüksek olursa nolur ki..sınırları geçmiyor ama..ilaç içince düşmesi lazim..
Bende görmüştüm dikişi ultrasonda..evet o gün hemşireye genel anestezi olmadan olsa dayanamam mi dedim hayır çekiştirerek dikiliyor acısına kimse dayanamaz o yüzden derin uyku veriyoz dedi..varmı kanama filan..yat dinlen canım birileri yapsın yemeğini..eşinde gelince ısıtır kalkma ayağa..bende eve gidince öyle yapcam kaynanam yapsin fazla fazla esimin işi onun evine yakin akşamları alsın birer tabak çeşit yemek ara,ara annem gelir yapar temizlik vs...bende çok yormuyorum kendimi her ne kadar herşey serbest desede doktorum gözüm yemiyor açıkçası..
Sen dahileye yemi endokrinemi gidiyorsun canım..3.1 di 10 haftalıkken 5 haftada 3.35 olmuş..sonucu göstermem lazim doktora..ben 25 mg kullanıyorum sen kaclik kullaniyorsunCnm kaç çıktı ki degerin.bnmde cok düştü hapla ama dr dozu azaltmadı.gerekli diye.belki drun dozunu arttırır.
Yavaş yavaş cik yavaş yavaş in ozaman..me diyim canım..kiminin sürüyor 9 ay kusmaları malesef allah kolay lik versin..Benim doktor hem 16 da hemde 20 de ayrıntılı ultrason çekiyormuş..benim 4 veya 5 gün geldi çok ta kirlenmiştim dayanamayıp ayakta duş aldım abdest aldım ondan sonra kesildi kanamam çok şükür..keske daha fazla yardim edebilsek..Birgün annem birgün kayinvaldem birgün kız kardeşim geliyor.esim gelincede gidiyorlar öyle ayarladilar.canim valla kanama az az oluyor. Dün bide kustum hemen kan gelmiş çok korktum.bari kusmalarim bitseydi. Kan gelmesi normal heralde. Doktor bayramdan sonra bir daha çağırdı zaten bide ayrıntılı ultrasona gitcez .evden cikicam bi şekilde ama korkuyorum yolda bişey olursa evin asansörü yok bide 3.kat
Ben endokronologa gidiyorum , ben normalde 25 lik kullaniyordum , simdi 100 luk kullaniorum, bnm suan 1 in cok altinda,Sen dahileye yemi endokrinemi gidiyorsun canım..3.1 di 10 haftalıkken 5 haftada 3.35 olmuş..sonucu göstermem lazim doktora..ben 25 mg kullanıyorum sen kaclik kullaniyorsun
En altta cevapla varya onun yanında dosya yükleden yükleyebilirsin canımKizlar buraya resim nasil yukleniyo
Hamilelikte düşük olması daha iyi dimi canım..bende okudum hep forumlardan 2 veya 2.5 un altı olması lazim diye hatırlıyorumBen endokronologa gidiyorum , ben normalde 25 lik kullaniyordum , simdi 100 luk kullaniorum, bnm suan 1 in cok altinda,
Ewet dusuk olmasi iyiymis.2 nin alti gibi,Hamilelikte düşük olması daha iyi dimi canım..bende okudum hep forumlardan 2 veya 2.5 un altı olması lazim diye hatırlıyorum
Bakalım sonucu gösterince ne diyecek doktor..Ben normal dahiliye den aldım o gün çünkü endokrin doktoru haftada bir gün geliyormuş hastaneye..bir hafta daha beklemeyeyim dedim..Ewet dusuk olmasi iyiymis.2 nin alti gibi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?