Sen dert bitiyor mu zannediyorsun bitmiyorki...bizde bugün yıkıldık kaynana ile birbirimize girdik :))) anlatırım sonra..git cem ben psikologa olmuycak boyle..Zaten hormanlar cosmus, en ufak seyde agliuorm. Bide ailesel durumlar var annenme babama faln uzuluyorm, hayirsiz cikan abimlerime kiziyorum. Kapisini calacagim bi annem babam var, allah korusun onlara bisey olsa, sırtimi dayayacagim kimim olacak die dertleniorm. Abimle dun tlfnda bayramlastik tpki bi yabanci gibiydi soguk ve mesafeli, halbuki canimdan ote seviyorum ama gel gor ki gozu kendi ailesinden baskasini gormuyor. Uzulmemek elde mi simdi. Icimden vay be ddm sadece. Esimle de paylasmadim, sonra yüzume vurmasin diye bunu.
Hadi ya hadi benim ki uvey kaynana, seninkine ne oluyor kardesimm!! Nedir bu elti kaynana cilesi iyisi yokmu bunlarin.Sen dert bitiyor mu zannediyorsun bitmiyorki...bizde bugün yıkıldık kaynana ile birbirimize girdik :))) anlatırım sonra..git cem ben psikologa olmuycak boyle..
Hayirdir canim ne olduSen dert bitiyor mu zannediyorsun bitmiyorki...bizde bugün yıkıldık kaynana ile birbirimize girdik :))) anlatırım sonra..git cem ben psikologa olmuycak boyle..
Hadi ya hadi benim ki uvey kaynana, seninkine ne oluyor kardesimm!! Nedir bu elti kaynana cilesi iyisi yokmu bunlarin.
Biz bayramın 2.günü gittik kaynanaya 4 kat merdiven çıktım diye o gece orda kaldık..dun sabah ta kahvaltı yapınca çıkacaktık ben obur odada yatıyordum kaynana eşime bağırarak ikinizde kari ağızlı oldunuz diye bağırdı ordan koptu kıyamet iste..senin oğlun benim ağzımı dinleseydi emin ol boyle olmazdık dedim..asıl obur oğlun kari ağzına bakıyor diye açtım agzimi..kaynanamın derdi onlar geliyoruz diye biz kaçtık zanetti ki alakası yoktu esim dun ofise gidip çalışacaktı beni eve veya anneme bıraktıktan sonra..digerleride erkenden öğlen geldi saygısız kopek elti eşini de gazlamış artik oda abla demiyor bana ben farketmiyorum sanki..karşılaştık gene yani ağzını yaya yaya zordan bayramınız mübarek olsun dedi..gidicem doktora olmadi psikologa eşime o anlatsın bazı şeyleri..eşimde bir sürü söylendi annesine..ağzını topla ezbere sokak ağzı ile konuşma diye..onlar zaten bizi orda görünce takilmadilar isimiz var diye kalktılar..Hayirdir canim ne oldu
Canim en iyisi evine git kafani dinle ne o ne bu varya evin gibisi yok ben yattigim surece esim izin aldi sonra annem geldi kalana kaynanam gel bizde kal ben sana bakayim dedi esim yok dedi gidecen kafani bozacaklar diye yok dedi iyi ki de demis evin gibisi yoktur annem ben kalkana kadar gitti geldi Allah razi olsun Rabbim analarimizi basimizdan eksik etmesin insallahBiz bayramın 2.günü gittik kaynanaya 4 kat merdiven çıktım diye o gece orda kaldık..dun sabah ta kahvaltı yapınca çıkacaktık ben obur odada yatıyordum kaynana eşime bağırarak ikinizde kari ağızlı oldunuz diye bağırdı ordan koptu kıyamet iste..senin oğlun benim ağzımı dinleseydi emin ol boyle olmazdık dedim..asıl obur oğlun kari ağzına bakıyor diye açtım agzimi..kaynanamın derdi onlar geliyoruz diye biz kaçtık zanetti ki alakası yoktu esim dun ofise gidip çalışacaktı beni eve veya anneme bıraktıktan sonra..digerleride erkenden öğlen geldi saygısız kopek elti eşini de gazlamış artik oda abla demiyor bana ben farketmiyorum sanki..karşılaştık gene yani ağzını yaya yaya zordan bayramınız mübarek olsun dedi..gidicem doktora olmadi psikologa eşime o anlatsın bazı şeyleri..eşimde bir sürü söylendi annesine..ağzını topla ezbere sokak ağzı ile konuşma diye..onlar zaten bizi orda görünce takilmadilar isimiz var diye kalktılar..
Kadın memlekete gitmiş 10 gün sonra gelcekmis temizlik için..bu toz haliyle nasıl gircem o eve burası çok fena sıcak zaten..is yapmaya kalksam tikanirim su anda annemde yattığım yerde terliyorum..Canim en iyisi evine git kafani dinle ne o ne bu varya evin gibisi yok ben yattigim surece esim izin aldi sonra annem geldi kalana kaynanam gel bizde kal ben sana bakayim dedi esim yok dedi gidecen kafani bozacaklar diye yok dedi iyi ki de demis evin gibisi yoktur annem ben kalkana kadar gitti geldi Allah razi olsun Rabbim analarimizi basimizdan eksik etmesin insallah
Ogrenebildiniz mi cinsiyetini canmMrb kızlar çok heyecanlıyım bugun doktor randevum war bebeğimi görücez inş cinsiyette belli olmuştur artık
Ay masallah gozunaydin canim tebriklerrr pasa annesi oluyorsun. Sende ogrendin darisi bize insallh, durumlari nasildiKızlar iki tane prens gEliyor :)
Sağlık la prenslerini kucağına alman dileğiyle canım..Kızlar iki tane prens gEliyor :)
Çok saol canım . Durumları çok iyi Şükürler olsun. Bir hafta önde gidiyorlarAy masallah gozunaydin canim tebriklerrr pasa annesi oluyorsun. Sende ogrendin darisi bize insallh, durumlari nasildi
Canım çok saol . Darısı hepimizin başına inşallahSağlık la prenslerini kucağına alman dileğiyle canım..
Ne guzel gece rahat rahat mutlu mesut yatarsin artik.Çok saol canım . Durumları çok iyi Şükürler olsun. Bir hafta önde gidiyorlar
Canim bana dusmez ama bende hergun 4 kat inip cikiyorum ustelik isede gidiyorum hamileligim boyunca toplasan 3 hafta calismadim oda aralikli onun.disinda normal hayatima devam ediyirum ustelik dusuk riskin de yoksa bukadar kasma hareketlerini yavas tut gereksiz dolasma bende is olmadimi heo yatiyorum sende oyle yap artik evinde rahat ol strese gerek yok icimizdeki korku yetmiyormu zatenBiz bayramın 2.günü gittik kaynanaya 4 kat merdiven çıktım diye o gece orda kaldık..dun sabah ta kahvaltı yapınca çıkacaktık ben obur odada yatıyordum kaynana eşime bağırarak ikinizde kari ağızlı oldunuz diye bağırdı ordan koptu kıyamet iste..senin oğlun benim ağzımı dinleseydi emin ol boyle olmazdık dedim..asıl obur oğlun kari ağzına bakıyor diye açtım agzimi..kaynanamın derdi onlar geliyoruz diye biz kaçtık zanetti ki alakası yoktu esim dun ofise gidip çalışacaktı beni eve veya anneme bıraktıktan sonra..digerleride erkenden öğlen geldi saygısız kopek elti eşini de gazlamış artik oda abla demiyor bana ben farketmiyorum sanki..karşılaştık gene yani ağzını yaya yaya zordan bayramınız mübarek olsun dedi..gidicem doktora olmadi psikologa eşime o anlatsın bazı şeyleri..eşimde bir sürü söylendi annesine..ağzını topla ezbere sokak ağzı ile konuşma diye..onlar zaten bizi orda görünce takilmadilar isimiz var diye kalktılar..
Canim sen nasilsin, annene gecmissinSağlık la prenslerini kucağına alman dileğiyle canım..
Cnm bnm persembedi ama c. Tesiye aldirdim randevuyu, nasip insallah bizde ogreniriz cnm cinsiyetleriniSiden80 canim sen nasilsin randevun cuma gunu degilmi. Serencinin de iki tane prensi geliyor, bakalim prenslerimiz acik ara ondelr, bizimkiler ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?