2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sen dert bitiyor mu zannediyorsun bitmiyorki...bizde bugün yıkıldık kaynana ile birbirimize girdik :))) anlatırım sonra..git cem ben psikologa olmuycak boyle..

Sen dert bitiyor mu zannediyorsun bitmiyorki...bizde bugün yıkıldık kaynana ile birbirimize girdik :))) anlatırım sonra..git cem ben psikologa olmuycak boyle..
Hadi ya hadi benim ki uvey kaynana, seninkine ne oluyor kardesimm!! Nedir bu elti kaynana cilesi iyisi yokmu bunlarin.

Hadi ya hadi benim ki uvey kaynana, seninkine ne oluyor kardesimm!! Nedir bu elti kaynana cilesi iyisi yokmu bunlarin.
Hayirdir canim ne oldu
Biz bayramın 2.günü gittik kaynanaya 4 kat merdiven çıktım diye o gece orda kaldık..dun sabah ta kahvaltı yapınca çıkacaktık ben obur odada yatıyordum kaynana eşime bağırarak ikinizde kari ağızlı oldunuz diye bağırdı ordan koptu kıyamet iste..senin oğlun benim ağzımı dinleseydi emin ol boyle olmazdık dedim..asıl obur oğlun kari ağzına bakıyor diye açtım agzimi..kaynanamın derdi onlar geliyoruz diye biz kaçtık zanetti ki alakası yoktu esim dun ofise gidip çalışacaktı beni eve veya anneme bıraktıktan sonra..digerleride erkenden öğlen geldi saygısız kopek elti eşini de gazlamış artik oda abla demiyor bana ben farketmiyorum sanki..karşılaştık gene yani ağzını yaya yaya zordan bayramınız mübarek olsun dedi..gidicem doktora olmadi psikologa eşime o anlatsın bazı şeyleri..eşimde bir sürü söylendi annesine..ağzını topla ezbere sokak ağzı ile konuşma diye..onlar zaten bizi orda görünce takilmadilar isimiz var diye kalktılar..

Canim en iyisi evine git kafani dinle ne o ne bu varya evin gibisi yok ben yattigim surece esim izin aldi sonra annem geldi kalana kaynanam gel bizde kal ben sana bakayim dedi esim yok dedi gidecen kafani bozacaklar diye yok dedi iyi ki de demis evin gibisi yoktur annem ben kalkana kadar gitti geldi Allah razi olsun Rabbim analarimizi basimizdan eksik etmesin insallah

Kadın memlekete gitmiş 10 gün sonra gelcekmis temizlik için..bu toz haliyle nasıl gircem o eve burası çok fena sıcak zaten..is yapmaya kalksam tikanirim su anda annemde yattığım yerde terliyorum..

Canim bana dusmez ama bende hergun 4 kat inip cikiyorum ustelik isede gidiyorum hamileligim boyunca toplasan 3 hafta calismadim oda aralikli onun.disinda normal hayatima devam ediyirum ustelik dusuk riskin de yoksa bukadar kasma hareketlerini yavas tut gereksiz dolasma bende is olmadimi heo yatiyorum sende oyle yap artik evinde rahat ol strese gerek yok icimizdeki korku yetmiyormu zaten

Siden80 canim sen nasilsin randevun cuma gunu degilmi. Serencinin de iki tane prensi geliyor, bakalim prenslerimiz acik ara ondelr, bizimkiler ne

acelyacicegi Siden80 K kaderim35 kızlar nasılsınız ?
Doğru düzgün giremiyorum cevap veremiyorum bazen ne olur kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin..Geçmiş bayramınız mübarek olsun...
C ceylin_7409 gözün aydın arkadaşım tosun pasalar geliyormuş,benimde iki erkek cikti son muayenede :)
acelyacicegi Siden80 çok merak ediyorum sizinkilerin cinsiyetini :)Allahım şükürler olsun hangi konulardan hangi konulara geldik,dogumlarimizida konuşmayı nasip etsin rabbim

Mrb kizlar size yazmak icin ancak firsat bulabildim oncelikle gecmis bayraminiz mubarek olsun. Turkiyedeyim cuma geldik ama ben hala kendime gelemedim yuzum gozum bile sisti ucaktan ve yorgunluktan bugun dr agittik salak bi dr adenk geldik zaten bebiste gostermek istemedi once sonrada tatli falan ye 15 dk sonra gel dedi oyle yaptik iki sn bakmadan %90 kiz dedi ama hic guvenemedim zaten ultrason cihazida bozuk tv gibi karma karisik gosteriyordu bide ozel hastane olacak. Zaten esimede sinir oldum bes yillik evliyim kardeslerinin evine 2-3 defa ancak gittim oda yine kendi zorumla zaten anneside yok ama anne tarafiyla cok yakin kiz kardesleri erkek kardesleri falan anlamiyorum neden beni goturmek istemiyor ilk gunden beri aramizda kavga gurultu hic olmadi ama hep bi soguk savas var onlardan yana bu sene geldik ilk gun yanliz gitti ertesi gun yine yanliz gitti geceleri bize geliyor bende surat astim yanliz gidince bundan sonrada ben gelmicem diye oylesine soyledim ailen beni istemiyor dedim yoo istiyorlar diyor halen daha ailesine hamile oldugumu soylememis guya bilmiyorlarmis dun bana dediki yarin seni bekliyorlar goturucem senide hastaneden sonra gideriz bende mahsuz ben gelmem dedim tabi canina minnetmis onunda bugun hastaneden sonra yanliz giti hatta bide orda kaliyor istersen geleyim dedi hic gerek yok dedim anlamiyorum neden boyle yapiyorlar bu kadar samimi icten onlarla gorusmek icin istekli oldugumdanmi beni adam yerine koymuyorlar oof sinirim bozuldu gece gece defalarca gorumcelerle konustum neden boyle yapiyorsunuz ben turkiyeye geldigimde arayin geleyim beraber birseyler yapalim yok yillardir adam yerine konmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…