Aminnn canimİnşallah kuzum..rabbim hicbirimize aci yasatmasin hepimiz mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşalım inşallah...
Arabada çekmiş fotoları alemsin yaagüzel günlerde giymeyi nasip etsin allah canım..
Sağol canim benim...Sende hiç kötü şeyler düşünme olur mu?
O günler geride kaldı kızın dünyaya sağ salim gelecek annesi :)
Olabilir canım benimde sağ kaburgamin altına vuruyor bir ağrı sürekli off bitmedi derdimiz valla:)Evet canim alir almaz cektim ablam merakte hergun soruyor ne aldin diye boyle payasim icindeyim sureki
Canim cok gecmis olsun usuttun heralde bende 4-5 gundur mide agrisi yasiyorum ozellikle sabahlari geceleri mide agrisiyla uyaniyorum sanki sirtimdan bi darbe almis asina sirtima vuruyor agri.
Ben çok kullanıorum ama mecburum cnm .yoksa hiç birsey yapamam.Allaha emanet artık.Kızlar bu arada araç kullananiz varsa artık trafiğe çıkmayın derim ben dün kaza yaptım aklım çıktı,kaza yapmak illa sizinle alakali degil,ben çok dikkatli kullaniyordum ama işte trafik canavarları dışarıda kol geziyor,ben trafigede çıkmama kararı aldım
Çok geçmiş olsun canım..ben de eşimle birlikte bile geriliyorum dediğin gibi o kadar çok dengesiz manyak insan varki trafikte kendini birşey zanneden..Kızlar bu arada araç kullananiz varsa artık trafiğe çıkmayın derim ben dün kaza yaptım aklım çıktı,kaza yapmak illa sizinle alakali degil,ben çok dikkatli kullaniyordum ama işte trafik canavarları dışarıda kol geziyor,ben trafigede çıkmama kararı aldım
Sağol canim...Aynn valla öyle,misafirlerim vardı biliyosun caddede normal gidiyoruz önümdeki aniden sola döndü sinyalsiz ve hızını kesmeden ben hadi bir şekilde durdum tam oh kaza olmadı derken arkadan bana carptilar zincirleme gitti ama arkamdaki araba pert resmen ve işin kötü tarafı kazaya sebep veren kaçtı bizler öylece kaldık ,bana carpanda hamile çıktı Allah korusun 1 tık ustu olsa katliam olabilirdi...O yuzden cikmamak lazimÇok geçmiş olsun canım..ben de eşimle birlikte bile geriliyorum dediğin gibi o kadar çok dengesiz manyak insan varki trafikte kendini birşey zanneden..
Kızlar bu arada araç kullananiz varsa artık trafiğe çıkmayın derim ben dün kaza yaptım aklım çıktı,kaza yapmak illa sizinle alakali degil,ben çok dikkatli kullaniyordum ama işte trafik canavarları dışarıda kol geziyor,ben trafigede çıkmama kararı aldım
Gecmis olsun canim ucuz atlatmissin. Allaha emanetSağol canim...Aynn valla öyle,misafirlerim vardı biliyosun caddede normal gidiyoruz önümdeki aniden sola döndü sinyalsiz ve hızını kesmeden ben hadi bir şekilde durdum tam oh kaza olmadı derken arkadan bana carptilar zincirleme gitti ama arkamdaki araba pert resmen ve işin kötü tarafı kazaya sebep veren kaçtı bizler öylece kaldık ,bana carpanda hamile çıktı Allah korusun 1 tık ustu olsa katliam olabilirdi...O yuzden cikmamak lazim
Aynen öyle canım ama işte genel olarak bakınca hiç bir şekilde guvenligin yok ki eslerde kullansa aynı trafik ve aynı kaza potansiyeli ayrışan tek şey direksiyon basindayken panik yapma ihtimali...Allah korusun hepimizi herkesiEvt canim dogru bir karar almissin ozellikte turkiyede senin arabayi nasil kullandiginin bi onemi yok trafik korkunc bende zaten cok halsiz oldugum icin disariya hic cikasin yok sadece gecen seferki kontrolume esime kizgin oldugum icin ben tek gittim birde yarin cikmak istiyorum sikildim evde burada trafik cok duzenli kazalar cok istisna olarak goruluyor ama biliyorumki istisnada olsa goze almak istemiyorum o riski.
Cok gecmis olsun cnm turkiyede araba kullanmak cok zor gercekten ama burasi oyle degil ama kaza geliyorum demiyor isteSağol canim...Aynn valla öyle,misafirlerim vardı biliyosun caddede normal gidiyoruz önümdeki aniden sola döndü sinyalsiz ve hızını kesmeden ben hadi bir şekilde durdum tam oh kaza olmadı derken arkadan bana carptilar zincirleme gitti ama arkamdaki araba pert resmen ve işin kötü tarafı kazaya sebep veren kaçtı bizler öylece kaldık ,bana carpanda hamile çıktı Allah korusun 1 tık ustu olsa katliam olabilirdi...O yuzden cikmamak lazim
Sağol canim aynen öyleCok gecmis olsun cnm turkiyede araba kullanmak cok zor gercekten ama burasi oyle degil ama kaza geliyorum demiyor iste
Aa gecmis olsn canim bende mecburen ise gidip geliyorum kullaniyorum bende korna.sesinden cok korkuyorum veya ani bi araba cikarsa korkuyorum surmek istemiyirum ama mecburum ben allaha emanetiz sende dikkat etKızlar bu arada araç kullananiz varsa artık trafiğe çıkmayın derim ben dün kaza yaptım aklım çıktı,kaza yapmak illa sizinle alakali degil,ben çok dikkatli kullaniyordum ama işte trafik canavarları dışarıda kol geziyor,ben trafigede çıkmama kararı aldım
canim ara ara girip bakiorum sizlere ama cok yazmiorumEsEs50 canım gelmissin topige uzun zamandır yazmiyordun,geçenlerde yazdım ben sana görmedin herhalde nasılsın ?
Bebisin durumu nasıl var mı bulantin falan kuzum
Sende dikkat et canım..Maşallah neredeyse herkes hala araç kullaniyormus kızlar :)Aa gecmis olsn canim bende mecburen ise gidip geliyorum kullaniyorum bende korna.sesinden cok korkuyorum veya ani bi araba cikarsa korkuyorum surmek istemiyirum ama mecburum ben allaha emanetiz sende dikkat et
Oh çok şükür Allah sorunsuz gecirmeni nasip etsin,ara ara yaz canım merak ediyiruzcanim ara ara girip bakiorum sizlere ama cok yazmiorum
hepinizin masallahi var süpersiniz kizlar
benim bulantı yok oyle sadece biraz hassaslaştım kokulara o kadar
en son kalp atimini gorduk cok sukur hersey yolundaydi
simdi diğer randevuyu bekliorum sabirsizlikla inşallah guzel sagliklica gelişip buyuodur bebeim Rabbime emanet artik ...
Şükürler olsun cnm,Allah bugunleri de gosterdi.kucagını saglıkla aldıgın gunleride gorursun inşallah.canim ara ara girip bakiorum sizlere ama cok yazmiorum
hepinizin masallahi var süpersiniz kizlar
benim bulantı yok oyle sadece biraz hassaslaştım kokulara o kadar
en son kalp atimini gorduk cok sukur hersey yolundaydi
simdi diğer randevuyu bekliorum sabirsizlikla inşallah guzel sagliklica gelişip buyuodur bebeim Rabbime emanet artik ...
Oh çok şükür Allah sorunsuz gecirmeni nasip etsin,ara ara yaz canım merak ediyiruz
cok cok saolun kizlar hepinizden Allah razi olsun guzel dilekleriniz dualariniz içinŞükürler olsun cnm,Allah bugunleri de gosterdi.kucagını saglıkla aldıgın gunleride gorursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?