2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar sizin kullandiginiz ilaclar neler? Bnmkler o kadr cokki; coraspin, maltofer demir ilaci, decavit multivitamin, magnezyum, marincap balik hapi, enfeksion icinde, fitil ve cefaks.

Olabilior bazen oyle canim, bugun uykuculugu tutmustur. Benimkler en olmadik yerlerde hareket edior, beklesem hareket etmezler ama.
Ay napcagimi şasirdim canım..bugün pek hissetmedim..normalde geçen haftalarda çok sert tepki atardı simdi atmiyorda o kadar güçlü değil tekmelerimiz...

Kizlar sizin kullandiginiz ilaclar neler? Bnmkler o kadr cokki; coraspin, maltofer demir ilaci, decavit multivitamin, magnezyum, marincap balik hapi, enfeksion icinde, fitil ve cefaks.
İmom omega diye vitamin ilacı..bide progestan fitil..tiroid için eutryx..doktorum kan hapı ile magnezyum â gerek yok diyor ama ben ferro sanol içiyorum..bazen de magnezyum..yani doktorumun verdiği tek ilaç imom ve progesteron fitil o kadar..

Hmm bazen hangisini icecegimi sasiriyorum, kizina gelince cikolata ye, veya tatli bisey mutlaka tepki veriyor CANIM.

Kizlar benimkide tahin pekmeze tepki veriyor agzima aldigim an hareketini hissediyorum gecenlerde siden80 soylemisti bende hareket edince gobegime bi baktim cidden disardan belli oluyor minigim benim ne guzel duyguymus hamileligin en guzel yani karinda o hareketleri hissetmekmis hic kimseden duymamistim bunu

Yaaa tahin pekmez demekki..birde ben dışardan göremiyorum hareketlerini nerdeyse boyu 30 cm ama..görünürde birşey yok gobegimde küçüldü gibi..dun kaynanam bile dedi küçük gobegin sanki diye..bastan birden çıkınca çok büyüyecek zannetti herkes :)

Canim gecen benim de oyle oldu aksama kadar hic kipirdamadi sinir oldum o gun de biraz temizlik yapmistim aksam yattim dinlendim baktim tekmeliyo onlarda arada bir dinleniyorlar demek ki

Canim gecen benim de oyle oldu aksama kadar hic kipirdamadi sinir oldum o gun de biraz temizlik yapmistim aksam yattim dinlendim baktim tekmeliyo onlarda arada bir dinleniyorlar demek ki
Aklım çıkıyor canım haftaya 24 un içinde olcaz..geçen bebeklerimide 24.haftada kaybettim tam ikisi gene cakisti..haftaya onların ölüm senesi..ben de se korkular depreşti tabi..habire kasiniyorum psikolojik olarak..

canim biliorum seni bende ,cok cok saolasin kuzum tup bebek evet
2. tedavimin 2. denemesiyle meleğim benimle sukurler olsun onu veren Rabbime....
darisi basina olsun insallahhhhhhhhhhhhh Rabbim yar ve yardimcin olsun
tez vakitte hamiş haberlerini veririsin bize sende

Ay napcagimi şasirdim canım..bugün pek hissetmedim..normalde geçen haftalarda çok sert tepki atardı simdi atmiyorda o kadar güçlü değil tekmelerimiz...
canim endişelerinde hâklisin ama bebisler günlerinin cogu kismini anne karnindayken uyuyarak geçirirler
tekrardan sana hissettirecek annesi sabirli ol

20 tk cok abarti canim 10 -12 olsun hadi ,cabuk gelişip cabuk buyuolar zamanla olmuo ilk kiyafetler
boy boy alin derim cok kucuk seylerede bakmayin bikac kez anca giyiolar
bebekler cok uzerlerini batirmiolar sadce kusan bir bebekse batirir
kaka dersen civik yapiolar arada bir disina cikio
bebeklerde en rahati ayakli bacak arasi citcitli tulumlar alt ust hic kullanmayi sevmedim cok gicik oluo
büyüdükçe alt ust mecburen geciosun
zibin fln gereksiz

Aklım çıkıyor canım haftaya 24 un içinde olcaz..geçen bebeklerimide 24.haftada kaybettim tam ikisi gene cakisti..haftaya onların ölüm senesi..ben de se korkular depreşti tabi..habire kasiniyorum psikolojik olarak..

Canim lutfen aklina kotu seyler getirme unuttur kendine pozitif dusun bebesini etkileme alma agzina o kelimeyi hafta boyunca internetten kiyafetlerler bak al odasini dusun ama baska birsey dusunme allahin izniyle hepimiz kucagimiza alicaz insallah yavrularimizi insallah.

Tulum da kasıyormuş bebek cabuk büyüdüğü için biri öyle paylaşımda bulunmuştu..simdi acil birşey olursa diye aldım elimin altında olsun 30 u göreyim bak neler neler alacağım..rengarenk olcak badiler tulumlar..eşime kalsa nasılsa en ucuzu pijama takımı herkes getircek diyor..alma deyip duruyor..başladı bizimki tepismeye karnımda canım :)

Korkuyorum kuzu yaaa ne kadar zormus beklemek..çevremdeki herkes e gina geldi..geçmiyor zaman geçmiyor deyip duruyor herkes :))))

tulum da kasma hic yasamadim acikcasi
küçükleri zorla giydirirsen kasilir tabiki bebek de
esin doğru dioooo tebrikler..getiren gecelik tarzi seyler getirio
maşallah senin kuzuyaa canim

tulum da kasma hic yasamadim acikcasi
küçükleri zorla giydirirsen kasilir tabiki bebek de
esin doğru dioooo tebrikler..getiren gecelik tarzi seyler getirio
maşallah senin kuzuyaa canim
Ben hep arkadaslarima pahalı pahalı kıyafet almıştım kendim gibi zannettiğim için insanları öyle mi diyoossunn

Kızlar nasilsiniz?
Ben dün gece istifra ederek uyandım ve cok korktum ya uyanamasaydim en çok bulantı yasayanlardandim hamilelik basindayken ama hiç cikarmamistim ve hayatta en korktuğum seylerdendi,uykuda yaşayınca ödüm koptu...

Ay canim hastane cikisinin icinden t 6 psrca aldi goydirdi yani bide evet kiyafet cok gerek ama en az diyorum 7 takim alalim ay anlatamadim bosver kuzum ya oynar bi cikolata ye dinlen oynar arada bizede oluyor

Bende siseyle geziyorum ama belkide azaltmisimdir gene artirdim sayiyorum ictigim suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…