- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Ay napcagimi şasirdim canım..bugün pek hissetmedim..normalde geçen haftalarda çok sert tepki atardı simdi atmiyorda o kadar güçlü değil tekmelerimiz...Olabilior bazen oyle canim, bugun uykuculugu tutmustur. Benimkler en olmadik yerlerde hareket edior, beklesem hareket etmezler ama.
İmom omega diye vitamin ilacı..bide progestan fitil..tiroid için eutryx..doktorum kan hapı ile magnezyum â gerek yok diyor ama ben ferro sanol içiyorum..bazen de magnezyum..yani doktorumun verdiği tek ilaç imom ve progesteron fitil o kadar..Kizlar sizin kullandiginiz ilaclar neler? Bnmkler o kadr cokki; coraspin, maltofer demir ilaci, decavit multivitamin, magnezyum, marincap balik hapi, enfeksion icinde, fitil ve cefaks.
Hmm bazen hangisini icecegimi sasiriyorum, kizina gelince cikolata ye, veya tatli bisey mutlaka tepki veriyor CANIM.İmom omega diye vitamin ilacı..bide progestan fitil..tiroid için eutryx..doktorum kan hapı ile magnezyum â gerek yok diyor ama ben ferro sanol içiyorum..bazen de magnezyum..yani doktorumun verdiği tek ilaç imom ve progesteron fitil o kadar..
Saatli tablo yap canım alarm kur tedavi sırasında ben öyle yapmıştim..okadar çok ki ilaç öyle basa çıkıyordum :)Hmm bazen hangisini icecegimi sasiriyorum, kizina gelince cikolata ye, veya tatli bisey mutlaka tepki veriyor CANIM.
Yaaa tahin pekmez demekki..birde ben dışardan göremiyorum hareketlerini nerdeyse boyu 30 cm ama..görünürde birşey yok gobegimde küçüldü gibi..dun kaynanam bile dedi küçük gobegin sanki diye..bastan birden çıkınca çok büyüyecek zannetti herkes :)Kizlar benimkide tahin pekmeze tepki veriyor agzima aldigim an hareketini hissediyorum gecenlerde siden80 soylemisti bende hareket edince gobegime bi baktim cidden disardan belli oluyor minigim benim ne guzel duyguymus hamileligin en guzel yani karinda o hareketleri hissetmekmis hic kimseden duymamistim bunu
Aklım çıkıyor canım haftaya 24 un içinde olcaz..geçen bebeklerimide 24.haftada kaybettim tam ikisi gene cakisti..haftaya onların ölüm senesi..ben de se korkular depreşti tabi..habire kasiniyorum psikolojik olarak..Canim gecen benim de oyle oldu aksama kadar hic kipirdamadi sinir oldum o gun de biraz temizlik yapmistim aksam yattim dinlendim baktim tekmeliyo onlarda arada bir dinleniyorlar demek ki
canim biliorum seni bende ,cok cok saolasin kuzum tup bebek evetMerhaba canım seni senin topiginden tanıyorum martta bende tüp bebek yapmıştım negatif tutmadı ama ben seni takibe almıştım çünkü sende negatif almana ragmen bize hergün mesaj atıyor soruyorsun topikte tabi..seni cok sevmıstım neyse simdi hamile oldugunu gördüm cook sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah,...tüp bebekle mi hamile kaldın??
canim endişelerinde hâklisin ama bebisler günlerinin cogu kismini anne karnindayken uyuyarak geçirirlerAy napcagimi şasirdim canım..bugün pek hissetmedim..normalde geçen haftalarda çok sert tepki atardı simdi atmiyorda o kadar güçlü değil tekmelerimiz...
20 tk cok abarti canim 10 -12 olsun hadi ,cabuk gelişip cabuk buyuolar zamanla olmuo ilk kiyafetlerKızım iyi doğmuş 2800 ben 2200 doğmuşum..negatif şeyler söylemeyin..bende biyerde okudum 20 tk diyordu bol bol arkadaşlar sictigi ve kustuğu için..parçalar minik yıkaması zaten zor oluyor..ben alt üst alcam onlar çok rahat oluyormuş..arkadaşım doğurmuştu o öyle demişti..kustumu üstünü değiştiriyor sun altına gerek yok zaten 2 ayda 3 ayda inanılmaz fark atıyormuş...hastaneden çıkarken battaniyesi zibini badisi tam takim olsun valla..alışsın hayata güzel ciciler giymeye..sen gerek yok demissin kuzu yaa tam takıma almadı hemşire hepsini yazmisin...yada gene ben yanlış okudum iyice uçtum...bu kızan zaten benim kıpırdamıyor bugün delircem az kaldı..ufff...napim ben simdi..doktorumu arasam..
Aklım çıkıyor canım haftaya 24 un içinde olcaz..geçen bebeklerimide 24.haftada kaybettim tam ikisi gene cakisti..haftaya onların ölüm senesi..ben de se korkular depreşti tabi..habire kasiniyorum psikolojik olarak..
Tulum da kasıyormuş bebek cabuk büyüdüğü için biri öyle paylaşımda bulunmuştu..simdi acil birşey olursa diye aldım elimin altında olsun 30 u göreyim bak neler neler alacağım..rengarenk olcak badiler tulumlar..eşime kalsa nasılsa en ucuzu pijama takımı herkes getircek diyor..alma deyip duruyor..başladı bizimki tepismeye karnımda canım :)20 tk cok abarti canim 10 -12 olsun hadi ,cabuk gelişip cabuk buyuolar zamanla olmuo ilk kiyafetler
boy boy alin derim cok kucuk seylerede bakmayin bikac kez anca giyiolar
bebekler cok uzerlerini batirmiolar sadce kusan bir bebekse batirir
kaka dersen civik yapiolar arada bir disina cikio
bebeklerde en rahati ayakli bacak arasi citcitli tulumlar alt ust hic kullanmayi sevmedim cok gicik oluo
büyüdükçe alt ust mecburen geciosun
zibin fln gereksiz
Korkuyorum kuzu yaaa ne kadar zormus beklemek..çevremdeki herkes e gina geldi..geçmiyor zaman geçmiyor deyip duruyor herkes :))))Canim lutfen aklina kotu seyler getirme unuttur kendine pozitif dusun bebesini etkileme alma agzina o kelimeyi hafta boyunca internetten kiyafetlerler bak al odasini dusun ama baska birsey dusunme allahin izniyle hepimiz kucagimiza alicaz insallah yavrularimizi insallah.
tulum da kasma hic yasamadim acikcasiTulum da kasıyormuş bebek cabuk büyüdüğü için biri öyle paylaşımda bulunmuştu..simdi acil birşey olursa diye aldım elimin altında olsun 30 u göreyim bak neler neler alacağım..rengarenk olcak badiler tulumlar..eşime kalsa nasılsa en ucuzu pijama takımı herkes getircek diyor..alma deyip duruyor..başladı bizimki tepismeye karnımda canım :)
Ben hep arkadaslarima pahalı pahalı kıyafet almıştım kendim gibi zannettiğim için insanları öyle mi diyoossunntulum da kasma hic yasamadim acikcasi
küçükleri zorla giydirirsen kasilir tabiki bebek de
esin doğru dioooo tebrikler..getiren gecelik tarzi seyler getirio
maşallah senin kuzuyaa canim
Ay canim hastane cikisinin icinden t 6 psrca aldi goydirdi yani bide evet kiyafet cok gerek ama en az diyorum 7 takim alalim ay anlatamadim bosver kuzum ya oynar bi cikolata ye dinlen oynar arada bizede oluyorKızım iyi doğmuş 2800 ben 2200 doğmuşum..negatif şeyler söylemeyin..bende biyerde okudum 20 tk diyordu bol bol arkadaşlar sictigi ve kustuğu için..parçalar minik yıkaması zaten zor oluyor..ben alt üst alcam onlar çok rahat oluyormuş..arkadaşım doğurmuştu o öyle demişti..kustumu üstünü değiştiriyor sun altına gerek yok zaten 2 ayda 3 ayda inanılmaz fark atıyormuş...hastaneden çıkarken battaniyesi zibini badisi tam takim olsun valla..alışsın hayata güzel ciciler giymeye..sen gerek yok demissin kuzu yaa tam takıma almadı hemşire hepsini yazmisin...yada gene ben yanlış okudum iyice uçtum...bu kızan zaten benim kıpırdamıyor bugün delircem az kaldı..ufff...napim ben simdi..doktorumu arasam..
Bende siseyle geziyorum ama belkide azaltmisimdir gene artirdim sayiyorum ictigim suyuSuyu az iciyorsun demek, yada ictigin suyu terle disari atiyorsun. Bn sabah uyandigimda 3 bardak su iciyorum, p kadr susuyorum ki, sabaha kadr tuvalete gitmelten olsa gerek. 2, 3 litre su iciyorum, ayriyeten, ayran bi bardak cay, magnezyum bide sut icince, otomatik olarak lavabodan cikamiyorsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?