2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

yokkk cnm sadece tuvalete kalkıom ben gak dıyom yemek gelıo guk dıyom su gelio
Ne güzel valla..ama benimki geçen ne dese beğenirsin afedersin k.cimin üstüne oturamadım senin yüzünden..bunlar sana elektrik su yol olarak geri doncek biliyon demi..sanki ben çok meraktayim kendi yatırıyor beni :))))

Ne güzel valla..ama benimki geçen ne dese beğenirsin afedersin k.cimin üstüne oturamadım senin yüzünden..bunlar sana elektrik su yol olarak geri doncek biliyon demi..sanki ben çok meraktayim kendi yatırıyor beni :))))
yookkk valla benımkı çok azımlı bu konuda temızlık de yapıo valla tıtızdır de ole kenarı köseyı anlamıo ama yapıo yemeklerı de cok guzel oluyo

yookkk valla benımkı çok azımlı bu konuda temızlık de yapıo valla tıtızdır de ole kenarı köseyı anlamıo ama yapıo yemeklerı de cok guzel oluyo
Benimkinin de eli benden lezzetli valla :) çok güzel süpürür vileda yapar ama hayatta toz almaz :)) geçen hafta anneside gelmeyince ütüler yığıldı ise giderken giyecek birşey yok gece hem utu yaptı hem mac izledi bir yandan da sıkıldım dedi..ilk defa o kadar utu yaptı çünkü :))) bide yemek yaparken pis elleriyle butun beyaz dolaplara dokunmasa mutfakta :))))

benımkı sureklı utusunu edıo bırıktırmıyo olew bırıkse benımkı de darlanır

benımkı sureklı utusunu edıo bırıktırmıyo olew bırıkse benımkı de darlanır
Benim utu kazanlı diye isittimmi hepsi olsun diyorum..bir parca için zaten ısıtmaya degmiyorki ütüyü..annem tatildeydi anneside hic gelmedi o ara..adam hergun ter içinde atıyor mecbur yikanmaya..doldu taştı sepet..hayatta yapmaz ki utu bile ona gore çok gereksiz..çarşafları ütüleyince çok kızıyor..neymiş yatacakmış üstünde gene kiriscakmis..

eee o baska o zaman benımkı normal utu gıyecegını cıkarıp utuluyo hemen

Takınca hemen o ısınıyor zaten..benimkinin ısınması 5 dk :))) sen birşeyler almaya başladinmi bebise canım..
yok daha baslamadım ayrıntılı da bı kesınlessın o zaman alıcam sen aldın mı bıseyler

yok daha baslamadım ayrıntılı da bı kesınlessın o zaman alıcam sen aldın mı bıseyler
Hastane çıkışı aldım birde alttan çitcitli badi..esim bebek arabası ile ana kucağını aldı..biraz daha geçsin diye bekliyorum gene alırım yavaş yavaş birşeyler doktor 28 i gorsek iyi olur diyor yasama şansı daha fazla olur diyor..kipirtilarini hissediyormusun..yavaş yavaş hissetmeye başlarsın..

hıssedıyorum ben bı haftadır bebısı :) benımkıne kalsa yılbasını beklıo ondan once hıcbısey almıycakmıs da ben kesınlessın bıseyler sıparıs etcem netten :)

hıssedıyorum ben bı haftadır bebısı :) benımkıne kalsa yılbasını beklıo ondan once hıcbısey almıycakmıs da ben kesınlessın bıseyler sıparıs etcem netten :)
Korkuyordur oda hakli kendince..ben de bu sefer almayacaktim sonra esim bana dediki İkizler de hic bir şey almadık kendimi hamile gibi hissedemedim eşyalarla butunlesebilirdim belki bebeğim tutunurdu bana dediğim için bu sefer alıcaz hic birşey de olmayacak dedi..isim bulamadık halaa..çocuğumu ne diye seviyorum nasıl seslencegimi bilemiyorum..

ben oburunde bıssuru esya aldım baya bı bavul ederdı hepsını yıkadım kuruttum toplayamadan bebegımı kaybettım

ben oburunde bıssuru esya aldım baya bı bavul ederdı hepsını yıkadım kuruttum toplayamadan bebegımı kaybettım
Boşver canım simdi onu düşünme bu sefer önlemini aldın bak..sürekli istirahat ediyorsun..ben de oyuzden alamiyorum kotu deneyimlerimiz olduğu için

Boşver canım simdi onu düşünme bu sefer önlemini aldın bak..sürekli istirahat ediyorsun..ben de oyuzden alamiyorum kotu deneyimlerimiz olduğu için
aynennn sımdı de bı hastane cıkısı begendım alıcamm esım kızsada ama net bısey demedı dr kız olabılır ama kesın degıl dedı dıye beklıom bı kesınlessın alıcam ısterse kızsın

Valla o şart diye aldım onu..battaniyesi vs hepsi içinde..çok ucuz birşey alma netten kumaşlara dokunamadigimiz için bebegin giyeceği ilk kıyafet te o olcağı için rahatsız etmesin birde bidiklari..detaylı da görür doktor yaa cinsiyetini mutlaka..kaç dk bakıyor tek tek bir yerden gösterir kendini minik herhalde :)))

valla muayenenm yattım kalktım 3 dakka anca surdu zaten kafasını ölçtu agırlıgını ölçtu dıkıse baktı en son soyle bı cevırdı hımm kız mı bu kız gıbı ama kesın degıl bak degısebılır gıdıp bırseyler alma dedı

Detaylı da kalbine bobreklerine beynine omueiligine filan bakıyor tek tek canım o surede mutlak açık verir senin ki..ilaç olarak ne kullanıyorsun sen şimdi..kimi iğne kullaniyormus

Bende hafta 1 iğne oluyorum inşallah daha sonraki haftalarda görürsün...
Ben internetten hiç alışveriş yapmadığım için birsey diyemiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…