2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sağol canim...
Hadi gözün aydin canım,banada drum o igneden vereceğini söyledi birde birsey merak ediyorum Allah korusun biz ikizlerde erken doğum riski var malum hangi haftadan sonra erken doğum riskine karşı içimiz rahat etmeli hiç bilgim yok bu konuda yani ciğer gelişimi ne zaman bitiyor ?
Kıyafet konusu benimde kabusum oldu günlük bile zor buluyorum hep salas elbiseler alıyorum,geçen gün hamile mağazasına gittim mümkün değil gitmem onları çok kötüler yine normal alışveriş yaptığım magazalara girdim ve bir üst bedenlerden almaya başladım ama düğün için daha zor tabi bulmak,terzi falan var mı canım yakınlarında sifon göğüs altından bir elbise diktirsen şık bir babetle giyebilecegin

Cnm ciğer gelişimi 34 . Haftada bitiyor.anlayacagın bize rahat yok:)

Amin...İkiz olunca zaten insan çok fazla şey düşünmek zorunda kalıyor birde kuvezden korusun Allah,hangi birini dusunecegiz o sırada :)))
Aynen öyle sizi bilmemde benim ki 34 u zor görür :) kaç haftada tamamlandığını pek bilmiyorum ama 15 güne bir bu iğnelerden olacağım heralde gene gidince doktora sorar sizede yazarım. Evde yazlık ip askılı elbiselerim var onları giyiyorum zaten boldular oluyor rahatça. Ama dediğin gibi düğün olunca birde kardeşimin... internetten mi baksam ki oda işte beden sıkıntı olabilir

Canım benim rahim ağzı yetmezliği formunda açık rahimle 36 yi görenler var..kendini öyle empoze edip enerjini erken doğuma açma..çağırma onu...

İyi kuzum sen nasılsın..sende ne var ne yok..
aynı yatıyoruz ıyızı bız de senın bebıs neydı cnm benımkıne kız olabılır kesın degıl dedı ılk basta kızım kızım dedım ama sımdı ya degısırse demeye basladım

aynı yatıyoruz ıyızı bız de senın bebıs neydı cnm benımkıne kız olabılır kesın degıl dedı ılk basta kızım kızım dedım ama sımdı ya degısırse demeye basladım
Kız olabilir dediyse kızdır canım o...benimkide kız..ne zmn gittin en son doktora ne kadar sıklıkta gidiyorsun

Kız olabilir dediyse kızdır canım o...benimkide kız..ne zmn gittin en son doktora ne kadar sıklıkta gidiyorsun
ayda bır cnm bı yerın agırırsa gel dıyor valla kadının oyle ısrar etmesı benı şüpheye dusurdu hanı aha kız bacak arası bos demedı ısrarla kesın degıl dedı ayrıntılıda kesınleşcek

Canım seninde komplikasyonun ben gibi çok..iki haftada bir git derim..doktor artik bana kontrolleri iki haftada bir yapalım içimiz rahat etsin dedi..sen ben gibi zırt pirt doktoru rahatsız etmiyorsun herhalde :)))

Canım seninde komplikasyonun ben gibi çok..iki haftada bir git derim..doktor artik bana kontrolleri iki haftada bir yapalım içimiz rahat etsin dedi..sen ben gibi zırt pirt doktoru rahatsız etmiyorsun herhalde :)))
yokk bu zamana kadar ıkı haftada bır dı ılk defa bır ay sonra gel dedı dıkıs ıyı durumdaymıs bısey olmazsa bır ay sonra anormal bı durum olursa hemen gel dedı ayrıntılı kaçıncı haftada yapılıodu benım 18 görunuyo sata gore ama bı hafta buyuk 19 dayız yanı ayın 28 i gec olmaz mı ayrıntılı ıcın

Ayin 28 inde 23 haftalık olacaksın simi..sanki geç gibi canım yaa..doktorun birşey demedi mi en iyisi 18-22 demişti benim doktorum..

Ayin 28 inde 23 haftalık olacaksın simi..sanki geç gibi canım yaa..doktorun birşey demedi mi en iyisi 18-22 demişti benim doktorum..
şimdi pazartesı arayıp ılaç yazdırcam onu da sorcam ayruıntılı ıcın ne zaman gelıyım gec olucak dıye bakalım ne dıycek drumun da annesı vefat ettı çok uzuldum o durumda bıle bana tavsıye verdı çok sevıom onu

yok yok gıtmıom 28 ınde heyet verıcek 32 ye kadar rapor sonrasında dogum ıznı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…