Haha aynen bende hep iyisini ozel gun disindada herkese aldim kiyaafettte boy boy alicam zaten kis bebegi kalin polarli altlarda alicam ihtiyac dogrultusunda gne cikar alirim ya napim magazaya girdim hepsini alabilirdim ya fren yaptim hahahBen hep arkadaslarima pahalı pahalı kıyafet almıştım kendim gibi zannettiğim için insanları öyle mi diyoossunn
Geçmiş olsun kuzummKızlar nasilsiniz?
Ben dün gece istifra ederek uyandım ve cok korktum ya uyanamasaydimen çok bulantı yasayanlardandim hamilelik basindayken ama hiç cikarmamistim ve hayatta en korktuğum seylerdendi,uykuda yaşayınca ödüm koptu...
Su 30 u görelim de adam akilli alicam birşeyler bende napim..ne korkular bitiyor..ne dertler..Ay canim hastane cikisinin icinden t 6 psrca aldi goydirdi yani bide evet kiyafet cok gerek ama en az diyorum 7 takim alalim ay anlatamadim bosver kuzum ya oynar bi cikolata ye dinlen oynar arada bizede oluyor
Aldıklarını paylaşmıyorsun kuzu..Haha aynen bende hep iyisini ozel gun disindada herkese aldim kiyaafettte boy boy alicam zaten kis bebegi kalin polarli altlarda alicam ihtiyac dogrultusunda gne cikar alirim ya napim magazaya girdim hepsini alabilirdim ya fren yaptim hahah
cnm decaviti her gün bir tne mi kullanıyorsun?Kizlar sizin kullandiginiz ilaclar neler? Bnmkler o kadr cokki; coraspin, maltofer demir ilaci, decavit multivitamin, magnezyum, marincap balik hapi, enfeksion icinde, fitil ve cefaks.
Oyle dusunme canim birsey olmaz insallah Allah in izniyle dua et bol bol o yeter kendini uzmeAklım çıkıyor canım haftaya 24 un içinde olcaz..geçen bebeklerimide 24.haftada kaybettim tam ikisi gene cakisti..haftaya onların ölüm senesi..ben de se korkular depreşti tabi..habire kasiniyorum psikolojik olarak..
Ne kadar yavaş geçiyor zaman..ne kadar uzun bir sure ymiş 9 ay onu farkettimOyle dusunme canim birsey olmaz insallah Allah in izniyle dua et bol bol o yeter kendini uzme
Biz bekledigimiz icin gecmiyo halbu ki geciyor ben bir ay once doktora gittim o zaman dedim bir ay nasil gececek diye haftaya kontrolum var altiyi doldurdum cok sukur yedilere adim attim birsey kalmadi Rabbimin izniyle insallahNe kadar yavaş geçiyor zaman..ne kadar uzun bir sure ymiş 9 ay onu farkettim
Cok geçmiş olsun cnm.dikkat et kendine mideni üşüttün heraldeKızlar nasilsiniz?
Ben dün gece istifra ederek uyandım ve cok korktum ya uyanamasaydimen çok bulantı yasayanlardandim hamilelik basindayken ama hiç cikarmamistim ve hayatta en korktuğum seylerdendi,uykuda yaşayınca ödüm koptu...
Ayy ne güzel canım..darısı başımıza..sular seller gibi geçsin gitsin kış olsun da bebeciklerden konuşalım..Biz bekledigimiz icin gecmiyo halbu ki geciyor ben bir ay once doktora gittim o zaman dedim bir ay nasil gececek diye haftaya kontrolum var altiyi doldurdum cok sukur yedilere adim attim birsey kalmadi Rabbimin izniyle insallah
canim arada guzel seyler getirenlerde oluo elbetteBen hep arkadaslarima pahalı pahalı kıyafet almıştım kendim gibi zannettiğim için insanları öyle mi diyoossunn
cok guzel canikom sicacik yatsin içinde kuzucukKizimin yeni cicisleri teyzeleri
Sagol canim amiin. ablama gondermek icin cekmistim simdi kaderim baska bir arkadasa yazinza aklima geldi resim gondermek.cok guzel canikom sicacik yatsin içinde kuzucuk
Sonra paylasicam hepsini ☺simdi fotolari gorenler olabilir malum tup bebek oldugunu kimse bilmiyor ya canim biraz daha alim hepsini aticam ☺☺anliyosun dimiAldıklarını paylaşmıyorsun kuzu..
Ay cok tatli guzel gunlerde giysin kuzucukKizimin yeni cicisleri teyzeleri
Arabada çekmiş fotoları alemsin yaaKizimin yeni cicisleri teyzeleri
Sağol canim benim...Sende hiç kötü şeyler düşünme olur mu?Geçmiş olsun kuzumm
Yerim ben onun cicilerini:)))iyi günlerde kullansın prensesin canımKizimin yeni cicisleri teyzeleri
İnşallah kuzum..rabbim hicbirimize aci yasatmasin hepimiz mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşalım inşallah...Sağol canim benim...Sende hiç kötü şeyler düşünme olur mu?
O günler geride kaldı kızın dünyaya sağ salim gelecek annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?