2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ben hep arkadaslarima pahalı pahalı kıyafet almıştım kendim gibi zannettiğim için insanları öyle mi diyoossunn
Haha aynen bende hep iyisini ozel gun disindada herkese aldim kiyaafettte boy boy alicam zaten kis bebegi kalin polarli altlarda alicam ihtiyac dogrultusunda gne cikar alirim ya napim magazaya girdim hepsini alabilirdim ya fren yaptim hahah

Geçmiş olsun kuzumm

Ay canim hastane cikisinin icinden t 6 psrca aldi goydirdi yani bide evet kiyafet cok gerek ama en az diyorum 7 takim alalim ay anlatamadim bosver kuzum ya oynar bi cikolata ye dinlen oynar arada bizede oluyor
Su 30 u görelim de adam akilli alicam birşeyler bende napim..ne korkular bitiyor..ne dertler..

Haha aynen bende hep iyisini ozel gun disindada herkese aldim kiyaafettte boy boy alicam zaten kis bebegi kalin polarli altlarda alicam ihtiyac dogrultusunda gne cikar alirim ya napim magazaya girdim hepsini alabilirdim ya fren yaptim hahah
Aldıklarını paylaşmıyorsun kuzu..

Aklım çıkıyor canım haftaya 24 un içinde olcaz..geçen bebeklerimide 24.haftada kaybettim tam ikisi gene cakisti..haftaya onların ölüm senesi..ben de se korkular depreşti tabi..habire kasiniyorum psikolojik olarak..
Oyle dusunme canim birsey olmaz insallah Allah in izniyle dua et bol bol o yeter kendini uzme

Ne kadar yavaş geçiyor zaman..ne kadar uzun bir sure ymiş 9 ay onu farkettim
Biz bekledigimiz icin gecmiyo halbu ki geciyor ben bir ay once doktora gittim o zaman dedim bir ay nasil gececek diye haftaya kontrolum var altiyi doldurdum cok sukur yedilere adim attim birsey kalmadi Rabbimin izniyle insallah

Cok geçmiş olsun cnm.dikkat et kendine mideni üşüttün heralde

Biz bekledigimiz icin gecmiyo halbu ki geciyor ben bir ay once doktora gittim o zaman dedim bir ay nasil gececek diye haftaya kontrolum var altiyi doldurdum cok sukur yedilere adim attim birsey kalmadi Rabbimin izniyle insallah
Ayy ne güzel canım..darısı başımıza..sular seller gibi geçsin gitsin kış olsun da bebeciklerden konuşalım..

Ben hep arkadaslarima pahalı pahalı kıyafet almıştım kendim gibi zannettiğim için insanları öyle mi diyoossunn
canim arada guzel seyler getirenlerde oluo elbette
genel olarak oleee ufakta olsa hediye sonuçta...
bende gelenlerden cok azini giydirdim digerlerinide arkadaslarin fln doğumlarnda kullandim kullaniorum halada

Sağol canim benim...Sende hiç kötü şeyler düşünme olur mu?
O günler geride kaldı kızın dünyaya sağ salim gelecek annesi :)
İnşallah kuzum..rabbim hicbirimize aci yasatmasin hepimiz mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşalım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…