2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Detaylı da kalbine bobreklerine beynine omueiligine filan bakıyor tek tek canım o surede mutlak açık verir senin ki..ilaç olarak ne kullanıyorsun sen şimdi..kimi iğne kullaniyormus

1- progestan
2- clexane 0,4
3- maltofer
4-elevit
5- magnezyum
6- kalssiyum ve d vitamini

progestan ve magnezyumu hergün diğerlerını gün aşırı kullanıyorum

ewet ayrıntılı da kesın bellı olur ahhh ayaga kalabılsem gıdıp magazaya dokunup bırseyler alabılsem

Maltofer ne canım..sende pıhtılaşma da varmıydı..

Maltofer ne canım..sende pıhtılaşma da varmıydı..
demır ılacı cnm pıhtılaşma var ama heterozıgot o yuzden kullanıyoz da daha cok plasenta ıyı beslensın dıye erken dogum olursa bebeıs beslenmıs olsun

demır ılacı cnm pıhtılaşma var ama heterozıgot o yuzden kullanıyoz da daha cok plasenta ıyı beslensın dıye erken dogum olursa bebeıs beslenmıs olsun
Hangi mutasyon var pıhtılaşma da..benim de heterizigot kaç doktora gittim gerek yok diyor lar..

Hangi mutasyon var pıhtılaşma da..benim de heterizigot kaç doktora gittim gerek yok diyor lar..
mthfr c677t bana da gerek yokmus ama bızım dururmumuzda her koldan erken dogumla savasmak gerekırmıs ayrıca ben kılluyum da bebek az beslkenırse erken dogum olursa sıkıntı olurmus zaten bı gun vurup bı gun vurmuom hergun degıl yanı

Hımm anladım canım..benimki gerek yok diyor benimde aklım karıştı bak simdi..senin doktorun perinatolog muydu canım..

İyi kuzuu size de iyipazarlar napalim evde yat kalk yapıyorum ben sen se ne var ne yok ??
İyi canım ne olsun erken kalkmaya aliskinim ya yapacak bişey kalmadı bakiniyorum öyle :))) ama yine misafirlerim gelecek aksama ne yapsam die düşünüyorum :))

İyi canım ne olsun erken kalkmaya aliskinim ya yapacak bişey kalmadı bakiniyorum öyle :))) ama yine misafirlerim gelecek aksama ne yapsam die düşünüyorum :))
Yemekli misafir mi cay içmeye mi..bende de esim in çocukluk arkadaşı var yemeğe..transfer zamanı askerden gelmişti hiç görüşemedik..bugün de esim evde diye balık günümüz..çağır oda gelsin dedim..ama yoruldum ayakta durmaktan bir banyoyu temizledim bugün dusa girdim çıktım yorulmuşum yani..sen de çok yorma kendini canım

Bende evdeyim bugün eşimde çalışıyor yanlızım sıkılıyorum. Bebek odası yapmayı düşündüğüm odadakileri çıkarayım dedim koyacak yerde bulamadım sinir oldum oturdum öyle.

Bende evdeyim bugün eşimde çalışıyor yanlızım sıkılıyorum. Bebek odası yapmayı düşündüğüm odadakileri çıkarayım dedim koyacak yerde bulamadım sinir oldum oturdum öyle.
Tek başına bir şey kaldırıp çekme canım..dikkat et nolursun..

Merhaba canlar bugün cnm çok sıkkın kaynanam ustume geliyor hep laflariyla eşime söylüyorum al karşına konuş annenle diyorum anlamaz o konuşmaktan yine bildiğini okur diyor.bebeklerimin zarar girmesinden çok korkuyorum

Kızlar merhaba .bnmde canım çok sıkkın.gebelik şekeri çıktı ki o kadar dikkat ediyorum yediğime, çarsamba dra gidicem. Büyük ihtimal diyet verecek.bebeklerime birsey olmasında drla konuştum ,birsey olmaz korkma dedi ama içim rahat değil.

Söylemezler canım hiçç bekleme..olabildiğince kaynananla muhatap olma bence...en güzeli o...çalışıyorsan be mutlu çalışmıyorsan eve geliyorsa açma kapıyı yanlızken dışarıdaymış gibi davran...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…