- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
Detaylı da kalbine bobreklerine beynine omueiligine filan bakıyor tek tek canım o surede mutlak açık verir senin ki..ilaç olarak ne kullanıyorsun sen şimdi..kimi iğne kullaniyormus
Maltofer ne canım..sende pıhtılaşma da varmıydı..1- progestan
2- clexane 0,4
3- maltofer
4-elevit
5- magnezyum
6- kalssiyum ve d vitamini
progestan ve magnezyumu hergün diğerlerını gün aşırı kullanıyorum
ewet ayrıntılı da kesın bellı olur ahhh ayaga kalabılsem gıdıp magazaya dokunup bırseyler alabılsem
demır ılacı cnm pıhtılaşma var ama heterozıgot o yuzden kullanıyoz da daha cok plasenta ıyı beslensın dıye erken dogum olursa bebeıs beslenmıs olsunMaltofer ne canım..sende pıhtılaşma da varmıydı..
Hangi mutasyon var pıhtılaşma da..benim de heterizigot kaç doktora gittim gerek yok diyor lar..demır ılacı cnm pıhtılaşma var ama heterozıgot o yuzden kullanıyoz da daha cok plasenta ıyı beslensın dıye erken dogum olursa bebeıs beslenmıs olsun
mthfr c677t bana da gerek yokmus ama bızım dururmumuzda her koldan erken dogumla savasmak gerekırmıs ayrıca ben kılluyum da bebek az beslkenırse erken dogum olursa sıkıntı olurmus zaten bı gun vurup bı gun vurmuom hergun degıl yanıHangi mutasyon var pıhtılaşma da..benim de heterizigot kaç doktora gittim gerek yok diyor lar..
Hımm anladım canım..benimki gerek yok diyor benimde aklım karıştı bak simdi..senin doktorun perinatolog muydu canım..mthfr c677t bana da gerek yokmus ama bızım dururmumuzda her koldan erken dogumla savasmak gerekırmıs ayrıca ben kılluyum da bebek az beslkenırse erken dogum olursa sıkıntı olurmus zaten bı gun vurup bı gun vurmuom hergun degıl yanı
İyi kuzuu size de iyipazarlar napalim evde yat kalk yapıyorum ben sen se ne var ne yok ??Kızlar iyi pazarlar nasılsınız?
İyi canım ne olsun erken kalkmaya aliskinim ya yapacak bişey kalmadı bakiniyorum öyle :))) ama yine misafirlerim gelecek aksama ne yapsam die düşünüyorum :))İyi kuzuu size de iyipazarlar napalim evde yat kalk yapıyorum ben sen se ne var ne yok ??
Yemekli misafir mi cay içmeye mi..bende de esim in çocukluk arkadaşı var yemeğe..transfer zamanı askerden gelmişti hiç görüşemedik..bugün de esim evde diye balık günümüz..çağır oda gelsin dedim..ama yoruldum ayakta durmaktanİyi canım ne olsun erken kalkmaya aliskinim ya yapacak bişey kalmadı bakiniyorum öyle :))) ama yine misafirlerim gelecek aksama ne yapsam die düşünüyorum :))
Tek başına bir şey kaldırıp çekme canım..dikkat et nolursun..Bende evdeyim bugün eşimde çalışıyor yanlızım sıkılıyorum. Bebek odası yapmayı düşündüğüm odadakileri çıkarayım dedim koyacak yerde bulamadım sinir oldum oturdum öyle.
Haklisin canim o tarz seyler yoktu o odada cantalarim vardi onlari tasidim tek tek ama sigmadilarTek başına bir şey kaldırıp çekme canım..dikkat et nolursun..
Hic keyfim yok canım yaaaKizlar ne yapoyorsunuz kimseler yok bugub
Hayirdir canim benim de hic keyfim yok basim agriyor nefesim daraliyor neden bilmiyorumHic keyfim yok canım yaaa
Söylemezler canım hiçç bekleme..olabildiğince kaynananla muhatap olma bence...en güzeli o...çalışıyorsan be mutlu çalışmıyorsan eve geliyorsa açma kapıyı yanlızken dışarıdaymış gibi davran...Merhaba canlar bugün cnm çok sıkkın kaynanam ustume geliyor hep laflariyla eşime söylüyorum al karşına konuş annenle diyorum anlamaz o konuşmaktan yine bildiğini okur diyor.bebeklerimin zarar girmesinden çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?