2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hayirdir canim benim de hic keyfim yok basim agriyor nefesim daraliyor neden bilmiyorum
Sen tansiyonunu ölçüyormusun canım..bence gün içinde ölç..yuksek tansiyon olmasın..nefes darlığı yapar diye duymuştum..yarin çocuklarımın doğum tarihi..yaşasalardı 4. Yaşı bitecekti..her sene boyle oluyorum...

Geçmiş olsun canım benim..ilaç filan vermedi mi doktor..

Yani bazısı direk diyetisyene gidiyor ama ben once endokrıne gidicem.sanırım ikiz gebeküliklerde daha çok çıkıyormuş.inşallah kalıcı olmaz.
İnşallah canım..haberdar et mutlaka gelişmelerden..stres te etkiliyor seker i..tedavisi var sıkma canini önemli olan bir an önce farkedilmiş olması..

Gecmis olsun canim. Cok kadinda cikiyor dikkat edersen önemli degil ve cogu zaman da sonrasinda geciyor. Allah baska dert vermesin canim.

İnşallah canım..haberdar et mutlaka gelişmelerden..stres te etkiliyor seker i..tedavisi var sıkma canini önemli olan bir an önce farkedilmiş olması..
Gecmis olsun canim. Cok kadinda cikiyor dikkat edersen önemli degil ve cogu zaman da sonrasinda geciyor. Allah baska dert vermesin canim.
Kizlar cok tesekkur ederim desteginiz icin, bugun bu isin ordinaryusu olan bir drla gorustum, cogu ikiz gebeliklerde gorulurmus, cok sorun etme, diyetle rahatlikla duzelir dedi, icim rahatladi biraz. shopping sen nasilsin cnm? Iyisinizdir insallah...

Ben de iyiyim canim saol. Bebekler büyüyor 7 hafta gecti. Hastanede kalmak ilk günler psikolojimi baya bozmustu ama simdi umutlandigim icin heralde alisiyorum. Ama tabi daha cok var..

Ben de iyiyim canim saol. Bebekler büyüyor 7 hafta gecti. Hastanede kalmak ilk günler psikolojimi baya bozmustu ama simdi umutlandigim icin heralde alisiyorum. Ama tabi daha cok var..
İnşallah zaman su gibi akıp gecer senİn için, buyuk bir mucize yasıyorsun ve sonucu iyi olacak cnm.hep birlikte sagsalim yavrularımızı kucagımıza almak nasip olsun.kolay degil işin.surekli hastanedesin ama Allah bir sekilde sabrını veriyor cnm bnm.

Cok saol canim. Insallah sonu güzel olsun biz herseye katlaniriz. Hepimizinki birer mucize zaten Allahim hepsini korusun saglikla vaktinde kucagimiza versin insallah.

Slm canim gecmis olsun zor bi durum benim diyabetim var zaten sonradan cikmadi bugun gun boyunca hep yuksekti benim insulin kullaniyorum dikkat ediyorum ama bazen kontrolsuz yukseliyor ama benim diyabet hemsirem dediki ilk uc ay organlar olusurken cok daha onemli ama bu saatten sonra bebek kendi kendini korur arada bir yukselmeler canini sikmasin. Sende canini sikma canim bu saatten sonra bebislerin korur kendini insallah anasi
Canim basin sagolsun tekrar allah karnindaki yavrunu sana bagislasin hayirli saglikli omur versin babasigla beraber buyutmeyi nasibetsin sanada bizede insallah hayirlisiyla.

Çok tesekkurler cnm. Artık drun verdiği diyet listesine gore yitip.sanırım şeker ölçüm cihazıyla seker kontrolu yapacagım.inşallah.hepimiz için hersey yolunda gider.sende cok dikkat et kendine. Kaderimin dediği gibi streste tetikliyor sekeri.ben bu ara çok atresli ve üzücü gunler gecirdim.onunda etkisi olabilir tabi.

Günaydın kızlar bugün yine şehit haberleri var Anne olmadan evlat tadı bilinmez diyorlar ama çok üzülüyorum ALlahim tüm şehit ailelerin e sabır versin.Şehitlerimizin mekanları cennet olsun nurla dolsun yattıkları yerler

Siden80 canım geçmiş olsun...Bende diyetle duzelecegini duymuştum dr umdan olası bir durum için sormuştum şeker çıkarsa diye oda aynı şeyi söylemişti canm

K kaderim35 canım nasılsın? Kaburgamin altında bir ağrı diyordum ya dün gece artık çok zorladı hast gittik,bebekler yukarı çıktığı için organlar sıkışıyormus,cok normal dedi dr ağrı kesici serum veririm ama 2 saat sonra tekrar agrir dedi...
Yatmaylada alakaliymis sağına yatmissin dedi ama solunada yatsan diğer tarafında aynı olacak dedi,oturmak yerine artık uzanmayi tercih etmeliymisim yani artık mecbur yatak modu :) birde bebişler çok büyümüş tek gebelik gibi ilerliyormus çok şükür,biri 694 gr digeride 720 gr olmuslar :)))

Söylenecek o kadar çok şey var ki aslında...
İçim yanıyor birde aileleri düşünemiyorum
Allah sabır versin

Gecmis olsun cnm,bnmde bu hafta karnim yukari cikti, masallah tosuncuklara ya bayagi iyi buyumusler,bende yarin gidecegim, bakalim ne Kadar olmus kizlarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…