2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ruhlari sad olsun sehitlerimizin, bizi bu hale getirenler bin beter olsun insallah, Allah analarina babalarina sabir versin,artik haberleri izlemek izdirap oldu, yuregim yaniyor.

Gecmis olsun cnm,bnmde bu hafta karnim yukari cikti, masallah tosuncuklara ya bayagi iyi buyumusler,bende yarin gidecegim, bakalim ne Kadar olmus kizlarim:)
Sağol cnm senin oluyor mu peki kaburganda ağrı? Hareketlerini disaridan görebiliyorum artık tosunlarimin :)))
Dünkü dr biraz anlattı ikiz gebeliği,cok cok zor diyor,sabır gerekiyor artık bu aylardan sonra dedi resmen adam Üzgün Üzgün bakıyordu bana :)))

Kızlar okuyorum yazdıklarınizi 1 saattir kendi kendine gözümden yas geliyor..4 sene önce 1 saat önce doğumdaydım..yazamiyorum hic keyfim yok kendinize iyi bakin dikkat edin nolursunuz...

Kızlar okuyorum yazdıklarınizi 1 saattir kendi kendine gözümden yas geliyor..4 sene önce 1 saat önce doğumdaydım..yazamiyorum hic keyfim yok kendinize iyi bakin dikkat edin nolursunuz...
Basın sağolsun kuzum bak çok şükür şimdi kızın karnında ve Allahın izniyle kucağına alacaksın onu annesi

Canım tekrar başın saolsun. Yüce Rabbim inşallah kızını kucağına almayı nasip eder inşallah

Canim kaburga agrisi olmuyor bende, tabi olmayacak diye birsey yok, yarin cikabilir:)bende disaridan hareketleri 10 gune yakindir goruyorum, hatta bir gece uyandirdilar yaramazlar:))bende agitlastim cnm, artik hemen yoruluyor, alisverise ciktim bugun , 2 saat dolastim yoruldum simdi oturuyorum:))

Ohh iyi yapmissin:)))
Yerim onları ben buyumusler de uyandiriyorlarmis annelerini :)))
Bu arada sen ne yaptin bakici işini?
Ben bugün bir kişiyle daha görüştüm ama yine olumsuz,bir an önce bulmamız lazım sanırım,bir arkadaşım biraz korkuttu beni 3 tane ikiz doğuran ark olmuş ve 3 ü de 30. haftada dogurmus hazırlıklarını hizlandir dedi,bir yandan düşününce biz 6. Aylarimizi bitiriyoruz bu hafta ve 7. Aya giriyoruz daha ne odalar var ortada ne birşeyleri

Aynen canım ben bebeklerime bir Çorap dahi almadım . Ne yapsam acaba . Az da olsa bişeyler almakımıyız acaba ya

Cnm bende yarın bir bakıcıyka görüşecegim,bakalım nasıl olacak.ben besıkleri.kıyafetleri,battaniye .reflü yastıhı.kundak gibi battaniye v,s cogunu hallettim.zaten göğüs kremi .pişik kremi .şampuanlar vb lerinide almıştım. Yarın gecelik bakacagım ve hastane cantamı hazırlamaya baslayacagım.yani hazırlamasamda .elimde olsunlar.bende odayı hazırlamadım. Haftaya odayı boşaltacak eşim. Odanın duvar kagıdı halledilir bu ay içinde.ve bu hafta oda takımı bakayım diyorum.boyle boyle hallolur İnşallah.birde telsiz.streeilizatör gibi bakacaklarım var.onlarada bakıp biraz dikir sahibi oldum.onları internetten de hallederim.
30. Hafta cok erken bebeklerde kuveze girmiştir.inşallah bebişleri 35. Haftaya kadar tutarız inşallah.

İnşallah o haftalari görürüz...
Oda siparişini vermelisin bir an önce çünkü 1,5ayda anca geliyor daha mobilya kokusu çıkacak :)
Ben Erken başladım sizlere göre biraz ama şimdi zamanlama açısından düşününce bana bile zaman yetmiyor yapacaklarimi alacaklarimi düşününce

Kizlar ben oda yapma isini 8. Ayda yaparim diye dusunuyordum ama siz beni heyecanlandirdiniz daha erkenemi alsam ama odasini bosalttim ben. Bende kizim icin iki takim altlinistlu pijama 5 tane ayakli uzun kollu tulum birisi kalin esofman kumasindan uc tane pantolon 6 aylik icin bebek corabi 10 tane sanirim iki tane kisa kollu body 8 tane uzun kollu body kilotlu corap bir tane iki tane mont (esim almisti:)) bide minik bir elbise bunlari aldim ihtiyac olarak battaniye ,kolsuz body ve kapsonlu bi hirka tarzi birseye ihtiyacim kaldi kiyafet acisindan

Kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6+5 gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan

Canım ben ikiz oldugu icin biraz acele ediyorum şimdiden agirlastim 1 ay sonra kosusturamayabilirim diye ama yinede düsündügüm de tam zamanı artık diyorum hepimiz için,hastane cantalarinizi hazırlayın en azından...Ama sen kıyafet almissin onları tamamlarsin ufaktan eksiklerini yani

Çok sevindim canım gözün aydın,benimde bi tanesi 1 hafta geriden gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…