2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar günaydınn K kaderim35 kuzum nasılsın bugün daha iyisindir inşallah
Siden80 canım seninde muayenen vardı bugün hadi git gelde yaz bize ne kadar olmus kızların :)))

Çok sevindim canım gözün aydın,benimde bi tanesi 1 hafta geriden gelmişti
Teşekkür ederim çok yardımcı oldun şimdiye kadar bana rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebislerini cnm İnşallah onunda kalp atışını duyarım Dua istiyorum

Hayirlisi olsun cnm, ben varim, daha sonra duydum kalp atisini

Kızlar günaydınn K kaderim35 kuzum nasılsın bugün daha iyisindir inşallah
Siden80 canım seninde muayenen vardı bugün hadi git gelde yaz bize ne kadar olmus kızların :)))
İyi olmaya çalışıyorum hic keyfim yok canım..esim kabristana gitti urla ya defin edilmişti orasida uzak diye ben gidemedim..sen nasılsın..

Teşekkür ederim çok yardımcı oldun şimdiye kadar bana rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebislerini cnm İnşallah onunda kalp atışını duyarım Dua istiyorum
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...Amin canim hepimiz evlatlarimizi kucagimiza alırız insallah...ama genelde bir tanesi arkadan geliyor duyarsin inşallah onun kalp atisinida

İyi olmaya çalışıyorum hic keyfim yok canım..esim kabristana gitti urla ya defin edilmişti orasida uzak diye ben gidemedim..sen nasılsın..
iyi olmuş gitmemen hamile halinde Allah korusun kuzum bu aylar zaten artık tehlikeli..Zaten o melek gelip goruyordur o seni

Kızlar merhaba :) bizde de bir hareketlilik var petekleri büyüttük ev isinmiyordu çocuk odasını da boşalttık. Yarın boya yapılacak eşimde Mobilyacı Mobilyacı gezip bana fotoğraflarını atıyor. Beğenirsek bayramdan sonra onuda alacağız. Haftaya da hastane cantami hazirliycam inşallahhh kısmetse. .. Bu arada yarın dan itibaren bir kaç gün kayinvaldedeyim. Malum boya kokusu çıksın diye. Ayy çok heyecanlıyım.. bu günleri gösteren yüce Rabbime sukurler olsun.

iyi olmuş gitmemen hamile halinde Allah korusun kuzum bu aylar zaten artık tehlikeli..Zaten o melek gelip goruyordur o seni
Kızı rüyamda hic görmüyorum da oğlanı hep görüyorum..tabi onu o diye görmedim sonradan erkek olduğunu farkettim bembeyaz pamuk gibiydi..saçları da benim ufaklığın gibi sarımsı idi.. .bu gece gene gördüm..evde 2 gündür kelebekler gezip duruyor..esim de dua et diyor..yataktan kalkmak istemiyorum ki abdest alıp nasıl okuycam..karnımdaki de iki gündür kuduruk gibi aşırı hareketli sürekli bir şeyler yapıyor doktora gidince sorcam yarin bakalım..rahatsız mi oluyor birseyden anlamadım hic durmuyor aralıksız 1 veya 2 saat boyunca tekme arıyor kızanım..

Can
Canım senin beveklerde erkekmiydi. Hazırlık olRak neler yaptın Ben ne alacağımıda bilmiyorum

Kızlar okuyorum yazdıklarınizi 1 saattir kendi kendine gözümden yas geliyor..4 sene önce 1 saat önce doğumdaydım..yazamiyorum hic keyfim yok kendinize iyi bakin dikkat edin nolursunuz...

Canım internete giremedim. Bu acının tarifi yok eminim. Ama karnındaki minigi düşün. Başın saolsun canım. Kendini üzme ne olur..

Canım internete giremedim. Bu acının tarifi yok eminim. Ama karnındaki minigi düşün. Başın saolsun canım. Kendini üzme ne olur..
Elim de olsa keske canım..deniyorum ama olmuyor..bu gece de rüyamda gördüm görünce de kotu oluyorum..kokusunu duyuyorum minigimin..gene kotu oluyorum..

Karnindakide melek kzuum hissediyordur kardeşlerini...Benim ablamin da iki tane bebeğini kaybettik ikiside doğup 3 gün emip Vefaat ettiler ordan biliyorum ateş düştüğü yeri yakar canım...Ama bizim tek avundugumuz şey var oda;ablamin da seninde öbür tarafta bekleyenleriniz var onlar kurtaracaklar sizi orada

Can

Canım senin beveklerde erkekmiydi. Hazırlık olRak neler yaptın Ben ne alacağımıda bilmiyorum
Aynen canım ikiside erkek :)
Ben odalarını aldım ama 45 gün teslim süreleri,ekim3 de gelecek bende o zamana kadar odayı bosaltip duvar kağıdıni falan halledecegim,hastane cantasini hazırladım biraz eksikler var ama açıkçası bende çok bilmiyorum :)

Canim basin sagolsun korkma benimkide hareketli uyurken bile dedim hatta gece uyumuyor bu uyurkende oynar dedi korkma saglikli ki oynuyor ultrasondada gordum kipir kipir ama huzurlu benim bebiste iyi cok sukur ama bugun korktm sonra bel agrisi basladi olecem agridan ins gecer ya

Ben yüzlerini görmedim doğumda hic kalkmaya bakmaya çalıştım ama resmen bir perde geldi önüme..o halsizlikle allahın bir bildiği var dedim..geri yattım..simdi de hep ayni kokuyu rüyamda duyuyorum..ablanın ki benden de zor onu kucağında hissetmek daha aci..niye Canım vefat etti bebekleri..kan uyuşmazlığı vs filan mi var..

Belindeki ağrı tam nerde nasıl bir ağrı canım..sağol Canım allah kimseye böyle acılar yaşatmasın ölüm agir bir olay zaten zamanında sıralı ölüm versin rabbim..

İlki kızdı canım kan uyuşmazlığı vardı tabi erken doğum oldu ikiside 8 ayda dogdular,digeride erkek onunda ciğerleri gelismedi dendi su topladı dediler çok acı Allah yaşatmasın kimseye

Kizlar bizde bebegimi gorduk cok sukur iyi durumu hepinze tek tek yazamadim ama okudum bizde haftaya gidiyoruz tr ye donuste aldiklarimizi paylasiriim sizlerle heyecanlandik kizimi ve tum bebekleri allah korusun insallah

Belindeki ağrı tam nerde nasıl bir ağrı canım..sağol Canım allah kimseye böyle acılar yaşatmasın ölüm agir bir olay zaten zamanında sıralı ölüm versin rabbim..
Tam ortada asagiya dogru korktum sarsildimda aracta ondan sonra oldu drdan geliyodum ins iyidir kizim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…