Basiniz sagolsun canim dogupta kaybetmek cok daha acidir allah sabirlar versin evlat acisi kimse yasamasinİlki kızdı canım kan uyuşmazlığı vardı tabi erken doğum oldu ikiside 8 ayda dogdular,digeride erkek onunda ciğerleri gelismedi dendi su topladı dediler çok acı Allah yaşatmasın kimseye
Kuveze koymadılar mı canım madem ciğerleri gelişmediyse..doktor anlamıyor mu bakınca..İlki kızdı canım kan uyuşmazlığı vardı tabi erken doğum oldu ikiside 8 ayda dogdular,digeride erkek onunda ciğerleri gelismedi dendi su topladı dediler çok acı Allah yaşatmasın kimseye
Mideni baz alırsak miden civarı ise sorun yoktur benim de geçen iki gün ağrıdı hatta bu haftada ağrıdı..önemli olan kasiklardan bele arkaya giden ağrılar canım...büyük bir ihtimalle kasildin arabada..benimde yatmaktan bir de karinlar büyüdü vücudun sekli değişmeye başladı..organlar o tarafa bu tarafa kayıyor..internette gördüm de hamileyken organlar baya baya yer degistiriyormus..Tam ortada asagiya dogru korktum sarsildimda aracta ondan sonra oldu drdan geliyodum ins iyidir kizim ya
Rahim ağzı uzunluğun canım 3 un altı 3 civarı kontrol edilmesi gereken bir uzunluk demişti benim doktorumKizlar raporda serviks uzunlugu 4.5 yaziyo bu ne
Anladim canim arastirdim da bende oule galiba tahmini hep bunlar zaten kziim460 gr iyimikiRahim ağzı uzunluğun canım 3 un altı 3 civarı kontrol edilmesi gereken bir uzunluk demişti benim doktorum
Benimde 475 ti 22.haftada..Bence iyi..sağlığı yerinde olsun kilosuna çok takılma zaten su anda vücut organ gelişimleri daha önemli asil 24 ten sonra haftada 150 gr alır diye okumustum...Anladim canim arastirdim da bende oule galiba tahmini hep bunlar zaten kziim460 gr iyimiki
Ay canim cok kotu ya agri karnimda yumusadi bi tuhaf agriyorrahime baski oluyor bebegime birsey mi olduki sarsilinca doktorada gidemem pinpirikli gibi of ya napicam benBenimde 475 ti 22.haftada..Bence iyi..sağlığı yerinde olsun kilosuna çok takılma zaten su anda vücut organ gelişimleri daha önemli asil 24 ten sonra haftada 150 gr alır diye okumustum...
En yakın bir hastaneye git acilden giriş yap kadın dogumcu ya acilden çık o zaman olmazmi orda öyleAy canim cok kotu ya agri karnimda yumusadi bi tuhaf agriyorrahime baski oluyor bebegime birsey mi olduki sarsilinca doktorada gidemem pinpirikli gibi of ya napicam ben
Olmaz canim ya napim gecmezse ararima artik doktorumu yada yarin bi bahane bulup giderimEn yakın bir hastaneye git acilden giriş yap kadın dogumcu ya acilden çık o zaman olmazmi orda öyle
1 tanesi girmişti canım ama bir çok rahatsizligi da oldu ablamin albüm vardı yüksek tansiyonu falan kaldı hep dogumdan da sonra bu arada kan uyusmazliginin iğnesi varmış meğer sagolsunlar dogumdan sonra söylediler kan uyusmazliginin olduğunu..Aman canim kötü şeylerden bahsetmeyelim Allah yaşatmasın kimseyeKuveze koymadılar mı canım madem ciğerleri gelişmediyse..doktor anlamıyor mu bakınca..
Canım rahim Uzunluğu demek ve senin uzunluk gayet güzel . Benimki de 5 canım . Erken doğum açısından serviks Uzunluğu ÖnemlidirKizlar raporda serviks uzunlugu 4.5 yaziyo bu ne
Canım tek sebep o değil bir çok rahatsizliklrida oldu hamileliğin deBİZDEDE KAN UYUŞMAZLIĞI VAR KAN UYUŞMAZLIĞINDA ERKEN DOĞUM OLDUĞUUNU DUYMAMIŞTIM BEN ERKEN DOĞUM SEBEBİ OLARAK MI SÖYLENDİ SİZE
Canım tek sebep o değil bir çok rahatsizliklrida oldu hamileli
ANLADIM BİR AN ENDİŞELENDİMCanım tek sebep o değil bir çok rahatsizliklrida oldu hamileliğin de
Sagol canim ama cok korku sardi bugun cik degisik vucudum korktum sonra hic toparlanamdim bel agrim var egilip kalkinca kasiklarim agriyo dinlenim gecer insC
Canım rahim Uzunluğu demek ve senin uzunluk gayet güzel . Benimki de 5 canım . Erken doğum açısından serviks Uzunluğu Önemlidir
Yaa iste tahlil vermeden edemiyorum bende o yüzden..amun Canım kimsenin başına boyle şeyler gelmesin..herkes Sağlık la yavrularina zamanında kavuşsun..bugün1 tanesi girmişti canım ama bir çok rahatsizligi da oldu ablamin albüm vardı yüksek tansiyonu falan kaldı hep dogumdan da sonra bu arada kan uyusmazliginin iğnesi varmış meğer sagolsunlar dogumdan sonra söylediler kan uyusmazliginin olduğunu..Aman canim kötü şeylerden bahsetmeyelim Allah yaşatmasın kimseye
Benimde bugun baktı 3 ün üstü dedi.33-34 mm ama sorun yok dedi.inş. YokturRahim ağzı uzunluğun canım 3 un altı 3 civarı kontrol edilmesi gereken bir uzunluk demişti benim doktorum
Geçen hafta hastaneye yatirdiginda benim 315 gibi bisiydi bayan doktor öyle dedi telefonda doktoruma..alttan mi ölçüm yaptı karından mi canım..Benimde bugun baktı 3 ün üstü dedi.33-34 mm ama sorun yok dedi.inş. Yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?