2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

İlki kızdı canım kan uyuşmazlığı vardı tabi erken doğum oldu ikiside 8 ayda dogdular,digeride erkek onunda ciğerleri gelismedi dendi su topladı dediler çok acı Allah yaşatmasın kimseye
Basiniz sagolsun canim dogupta kaybetmek cok daha acidir allah sabirlar versin evlat acisi kimse yasamasin

İlki kızdı canım kan uyuşmazlığı vardı tabi erken doğum oldu ikiside 8 ayda dogdular,digeride erkek onunda ciğerleri gelismedi dendi su topladı dediler çok acı Allah yaşatmasın kimseye
Kuveze koymadılar mı canım madem ciğerleri gelişmediyse..doktor anlamıyor mu bakınca..

Tam ortada asagiya dogru korktum sarsildimda aracta ondan sonra oldu drdan geliyodum ins iyidir kizim ya
Mideni baz alırsak miden civarı ise sorun yoktur benim de geçen iki gün ağrıdı hatta bu haftada ağrıdı..önemli olan kasiklardan bele arkaya giden ağrılar canım...büyük bir ihtimalle kasildin arabada..benimde yatmaktan bir de karinlar büyüdü vücudun sekli değişmeye başladı..organlar o tarafa bu tarafa kayıyor..internette gördüm de hamileyken organlar baya baya yer degistiriyormus..

Anladim canim arastirdim da bende oule galiba tahmini hep bunlar zaten kziim460 gr iyimiki
Benimde 475 ti 22.haftada..Bence iyi..sağlığı yerinde olsun kilosuna çok takılma zaten su anda vücut organ gelişimleri daha önemli asil 24 ten sonra haftada 150 gr alır diye okumustum...

Benimde 475 ti 22.haftada..Bence iyi..sağlığı yerinde olsun kilosuna çok takılma zaten su anda vücut organ gelişimleri daha önemli asil 24 ten sonra haftada 150 gr alır diye okumustum...
Ay canim cok kotu ya agri karnimda yumusadi bi tuhaf agriyorrahime baski oluyor bebegime birsey mi olduki sarsilinca doktorada gidemem pinpirikli gibi of ya napicam ben

Ay canim cok kotu ya agri karnimda yumusadi bi tuhaf agriyorrahime baski oluyor bebegime birsey mi olduki sarsilinca doktorada gidemem pinpirikli gibi of ya napicam ben
En yakın bir hastaneye git acilden giriş yap kadın dogumcu ya acilden çık o zaman olmazmi orda öyle

BİZDEDE KAN UYUŞMAZLIĞI VAR KAN UYUŞMAZLIĞINDA ERKEN DOĞUM OLDUĞUUNU DUYMAMIŞTIM BEN ERKEN DOĞUM SEBEBİ OLARAK MI SÖYLENDİ SİZE

Kuveze koymadılar mı canım madem ciğerleri gelişmediyse..doktor anlamıyor mu bakınca..
1 tanesi girmişti canım ama bir çok rahatsizligi da oldu ablamin albüm vardı yüksek tansiyonu falan kaldı hep dogumdan da sonra bu arada kan uyusmazliginin iğnesi varmış meğer sagolsunlar dogumdan sonra söylediler kan uyusmazliginin olduğunu..Aman canim kötü şeylerden bahsetmeyelim Allah yaşatmasın kimseye

C

Canım rahim Uzunluğu demek ve senin uzunluk gayet güzel . Benimki de 5 canım . Erken doğum açısından serviks Uzunluğu Önemlidir
Sagol canim ama cok korku sardi bugun cik degisik vucudum korktum sonra hic toparlanamdim bel agrim var egilip kalkinca kasiklarim agriyo dinlenim gecer ins

Yaa iste tahlil vermeden edemiyorum bende o yüzden..amun Canım kimsenin başına boyle şeyler gelmesin..herkes Sağlık la yavrularina zamanında kavuşsun..bugün Siden80 doktora girecekti galiba dimi..yanlış mi okudum yada hatırlıyorum ?

Kızlar eve anca gelebildim:) işlerim vardı.bebişler iyi .birim640 gr . Biri 700 gr olmuş.çok hareketliker.ölüçmleri zor aldı dr.dıyetisyende diyet verdi.çok yuksek değilmiş şekerim. Diyetle cok rahat hallolurmuş.rahim boyu 34 mm ona da iyi dedi drum.11 kg almışım .:)) dr fazla dedi biraz.nasıl almışım bende anlamadım.goren diyor hiç kilo almamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…