2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sen nasıl hissediyorsun çok mu agir hissediyorsun..benim de 2 hafta önce 7.5 kilo idi..yarin benimki kaç diyecek acaba..rahim ağzı için birşey dedimi canım..çok şükür kuzularına...sen bundan sonra pek yorma canım kendini..onlar hızla kilo alacaklar..rahim ağzına baskı çok olmasın..

Cnm çok agır hissetmiorum.ondan sasırdım bu kadar kg aldıgıma.rahim ağzı kapalı ve 3 ün üstünde dedi.zaten 3 ün üstü ise sorun yok diyor dr.

Ay ne guzel 11 kilo ben 16 kilo aldim bende nasil aldigimi anlamadim disardan bakista sadece karnin almis diyorlar ama yeterki bebisim bi tanem saglikla dogsun kucagima gelsin.

Ay ne guzel 11 kilo ben 16 kilo aldim bende nasil aldigimi anlamadim disardan bakista sadece karnin almis diyorlar ama yeterki bebisim bi tanem saglikla dogsun kucagima gelsin.
İnan cnm bende artık hiç dert etmiyorum.kilo geldiği gibi gider. Yeterki vermek iste:)) saglıkla elimize alalım baska birsey istemiyorum bende cnm.

Cnm çok agır hissetmiorum.ondan sasırdım bu kadar kg aldıgıma.rahim ağzı kapalı ve 3 ün üstünde dedi.zaten 3 ün üstü ise sorun yok diyor dr.
Evet sorun yok diyorlar ama genede temkinli olmakta fayda var bence..zaten iyice hareketlendiler 2 hafta önce tam rahim ağzına tekme yi koymuştu bizim cadı..3 gündür kasiklarim â bam güm birşeyler yapıyor içim zıplıyor resmen..

Dikkat et canım kendine kilo gider zaten o sorun değilde sen rahat haraket edemezsin..ben ondan korkuyorum..benimde iğneler le sayınca 11 ama bebeğin kalp atışlarına göre 7.5 tu yarın anyayi konyayı anlayacağım bakalım..ekmek yememeye çalışıyorum elimden geldiğince..mesela aksam yemekte de 1 dilim yedim..su anda acimmmmm hemde cokk

Kızlar çatlaklar başladımı sizde gobucuklere ne sürüyorsunuz....
Henüz başlamadı kzuum bende bu ara çok dikkatli bakıyorum kendime sağdan soldan :))) bir sürü şey sürüyorum,lierac sürüyorum bir gün,acı badem yağı,kayısı yağı,fındık yağı bunları karıştırıp sürüyorum :)) her gün başka birşey :))sen ne kullaniyosun

Su an yok gibi .lierac .kantarpn yagı ve biooil süroyorum.ayrınayrı bazen sadece gunde 2 kez lierac sürüorum.sen ne sürüyorsun?
Bu zamana kadar bebe yagi kullandım hep geçen doktora sordum oda bir marka verdi hic hatırlamıyorum markasını...sonra onun içeriğinde kakao yagi ve e vitamini yazıyormuş almayı vazgeçtim..zaten doktorunda dediği yok öyle bir dünya dedi :) sadece firma vermişti katoloğu ne kadar etkilidir bilemem dedi..o yüzden bende kakao yagi aldırdım birde aci badem yagi..zeytinyağlı bebe yağına karistirdim bugün hepsini :)))

Su an yok gibi .lierac .kantarpn yagı ve biooil süroyorum.ayrınayrı bazen sadece gunde 2 kez lierac sürüorum.sen ne sürüyorsun?
Kantoron yasak doktor bana liste vermişti orda kantaron yazıyordu yağını bilemedim simdi onu bir araştır canım..biliyorum çok faydalı bir bitki ama..doktorun verdiği listede yazıyor bak sana gönderiyorum listeyi

Bebe yagi surdum bugüne kadar hep :) rüyamda catlaklarida gördüm de ondan size sorayim dedim :) onlarda başlamıştı...

İçmek mi yadak. Yoksa kantaron yapımı yasak acaba. Bnm arkadasım hamileliğinde kullanmıştı.hiç çatlağı olmadı bir internetten arastırayım.

İçmek mi yadak. Yoksa kantaron yapımı yasak acaba. Bnm arkadasım hamileliğinde kullanmıştı.hiç çatlağı olmadı bir internetten arastırayım.
Bunlar yasak demişti doktorum eski doktorum vermişti bu listeyi..tr de olsa sorardım..kanada ya yerleşti malesef kantaron içilebilen bir bitkimi hep zeytinyağına koyulduğunu yaralara yanıklara özellikle çok iyi geldiğini biliyorum ama..icildigini hic bilmiyordum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…