2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kantaronun caynı çok yaparlar ve içerler .egedede dağlarda coktur.sinir bozuklupuna birebir gelir.

Kantaronun caynı çok yaparlar ve içerler .egedede dağlarda coktur.sinir bozuklupuna birebir gelir.
Bizim bir tanıdık mersin li idi ondan duymuştum ilk kez kantaronu seneler önce...nasıl yaptığını filan..hic annemler den duymadım daha önceleri..

Rüyam da görünce o koca koca çatlakları :) kırmızı kırmızı önemli değil diyordum cocugum yanımda yaa diyordum...ama çok kötü gözüküyorlardı
Ah kiyamam sana :))) kabusmuş o rüya değilmiş resmen...Ya ben çok takintiliyim sevmiyorum bu huyumu ama şimdiden bi kaç kez aynaya bakıyorum gün içinde var mı çatlak oluşmuş mu diye

Hadi ya çok sevindim umarım degistirmek zorunda kalmazsin...Bu arada ne kadara anlastin neler yapacak? Nereli :)))) daha sorayım mi:)))
700 dolara anlaştım. Şimdi ev temizliği,düzeni,yemek işleri.bebişler olunca onada yardım edecek ama ev düseni devam etsin istiyorum.zatem annemle kayın validem olacaklar.annem gidincede ablam gelecek.

700 dolara anlaştım. Şimdi ev temizliği,düzeni,yemek işleri.bebişler olunca onada yardım edecek ama ev düseni devam etsin istiyorum.zatem annemle kayın validem olacaklar.annem gidincede ablam gelecek.
Hayırlı olsun tekrardan,banada hep Özbek denk geliyor bu hafta artık hizlandiracagim bu durumu bende...

Ah kiyamam sana :))) kabusmuş o rüya değilmiş resmen...Ya ben çok takintiliyim sevmiyorum bu huyumu ama şimdiden bi kaç kez aynaya bakıyorum gün içinde var mı çatlak oluşmuş mu diye
Benim popom da galiba olmuş biraz beyaz lik goremiyirum ki arkami delircem..pek birşey de süremiyorum..

Kızlar akşam olduğunda ayak cekilmelerim başlıyor benim ve gece uykudaada rahatsız ediyor çok sizde var mı öyle birşey,sanki karincalaniyor ağrı gibide değil ama ayaklarımi sabit tutamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…