Kantaronun caynı çok yaparlar ve içerler .egedede dağlarda coktur.sinir bozuklupuna birebir gelir.Bunlar yasak demişti doktorum eski doktorum vermişti bu listeyi..tr de olsa sorardım..kanada ya yerleşti malesefkantaron içilebilen bir bitkimi hep zeytinyağına koyulduğunu yaralara yanıklara özellikle çok iyi geldiğini biliyorum ama..icildigini hic bilmiyordum ??
Rüyam da görünce o koca koca çatlakları :) kırmızı kırmızı önemli değil diyordum cocugum yanımda yaa diyordum...ama çok kötü gözüküyorlardıÇok korkuyorum bende çatlak olayından :)))
Cnm görüşme umdugumdan iyi geçti.ptesi başlayacak inşallah.Siden80 görüştün mü bugün bakıcıyla,nasıl geçti?
Bizim bir tanıdık mersin li idi ondan duymuştum ilk kez kantaronu seneler önce...nasıl yaptığını filan..hic annemler den duymadım daha önceleri..Kantaronun caynı çok yaparlar ve içerler .egedede dağlarda coktur.sinir bozuklupuna birebir gelir.
Hadi gözün aydın canım..inşallah herşey istediğin gibi olur..iyi biridir..Cnm görüşme umdugumdan iyi geçti.ptesi başlayacak inşallah.
İnşallah cnm. İlk bir haftadan sonra belli olur zaten Hayırlısı inşHadi gözün aydın canım..inşallah herşey istediğin gibi olur..iyi biridir..
Ah kiyamam sana :))) kabusmuş o rüya değilmiş resmen...Ya ben çok takintiliyim sevmiyorum bu huyumu ama şimdiden bi kaç kez aynaya bakıyorum gün içinde var mı çatlak oluşmuş mu diyeRüyam da görünce o koca koca çatlakları :) kırmızı kırmızı önemli değil diyordum cocugum yanımda yaa diyordum...ama çok kötü gözüküyorlardı
Hadi ya çok sevindim umarım degistirmek zorunda kalmazsin...Bu arada ne kadara anlastin neler yapacak? Nereli :)))) daha sorayım mi:)))Cnm görüşme umdugumdan iyi geçti.ptesi başlayacak inşallah.
700 dolara anlaştım. Şimdi ev temizliği,düzeni,yemek işleri.bebişler olunca onada yardım edecek ama ev düseni devam etsin istiyorum.zatem annemle kayın validem olacaklar.annem gidincede ablam gelecek.Hadi ya çok sevindim umarım degistirmek zorunda kalmazsin...Bu arada ne kadara anlastin neler yapacak? Nereli :)))) daha sorayım mi:)))
Hayırlı olsun tekrardan,banada hep Özbek denk geliyor bu hafta artık hizlandiracagim bu durumu bende...700 dolara anlaştım. Şimdi ev temizliği,düzeni,yemek işleri.bebişler olunca onada yardım edecek ama ev düseni devam etsin istiyorum.zatem annemle kayın validem olacaklar.annem gidincede ablam gelecek.
Benim popom da galiba olmuş biraz beyaz lik goremiyirum ki arkami delircem..pek birşey de süremiyorum..Ah kiyamam sana :))) kabusmuş o rüya değilmiş resmen...Ya ben çok takintiliyim sevmiyorum bu huyumu ama şimdiden bi kaç kez aynaya bakıyorum gün içinde var mı çatlak oluşmuş mu diye
Bu arada bnmkıde ozbek:)Hayırlı olsun tekrardan,banada hep Özbek denk geliyor bu hafta artık hizlandiracagim bu durumu bende...
Sağdan soldan uzanamiyomusun cnm vücudunun her yerini nemlendir mutlakaBenim popom da galiba olmuş biraz beyaz lik goremiyirum ki arkami delircem..pek birşey de süremiyorum..
Tşk ederim cnm. İnşallah olur.çünkü bu iş hiç belli olmuyor.bir bakıyosun.2 hafta sonra degişiveriyorlar.hayırlısı artık:)Siden80 masallah canim bebislerinin kilosu cok güzel. Bakici isini de simdiden ayarlayabilmen süper. Insallah istedigin gibi olur.
Ruscasi vardır muhtemelenBu arada bnmkıde ozbek:)
Vardır muhakkak.sana ruscamı lazım:))Ruscasi vardır muhtemelen
Elimden geldiğince sürüyorum ama o beyazları görünce suremedigimi düşündüm zaten kilo alıp vermekten biraz vardı..büyümüş gibiler geldiSağdan soldan uzanamiyomusun cnm vücudunun her yerini nemlendir mutlaka
:)))yok ben ing olanı tercih ediyorum ama ozbekler genelde rusça biliyor ondanVardır muhakkak.sana ruscamı lazım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?