2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar akşam olduğunda ayak cekilmelerim başlıyor benim ve gece uykudaada rahatsız ediyor çok sizde var mı öyle birşey,sanki karincalaniyor ağrı gibide değil ama ayaklarımi sabit tutamiyorum
Doktora sordun mu canım benim kolumda oluyor oda hamilelik yastığına yatarken kolumu yastığın altından geçirdiğim için uyuşuyor sanirsam..

Elimden geldiğince sürüyorum ama o beyazları görünce suremedigimi düşündüm zaten kilo alıp vermekten biraz vardı..büyümüş gibiler geldi
Sıkma canını biraz daha itinali sürmeye çalış artık olduğu kadar,catlayacaksa catliyormus zaten,benimde göbek deligim çıkacak galiba resmen açılıyor ve cok canım yaniyor

Hee anladım. Bnm onceki görüştüğüm sadece ingilice biliyordu, turkcesi de yoktu. Bunun turkce iyi
Anladım...Bende çok şey istiyorum,40 yaş üstü çirkin :) turkcesi olan ing olan hem ikiz bebeklere bakacak hemde ev islerini yapacak :))) geçen 28 yaşında bir kız vardı o tam istediğim gibiydi ama yaşından dolayi istemedim benimle aynı yaşta olmasına gerek yok bence

Sıkma canını biraz daha itinali sürmeye çalış artık olduğu kadar,catlayacaksa catliyormus zaten,benimde göbek deligim çıkacak galiba resmen açılıyor ve cok canım yaniyor
Benimkide bir acayip yaa o apayrı birşey oldu zaten..dışarımi çıkıyormuş göbek deliği anlamadım canım..

Doktora sordun mu canım benim kolumda oluyor oda hamilelik yastığına yatarken kolumu yastığın altından geçirdiğim için uyuşuyor sanirsam..
Yok kuzum daha değişik birsey sanki böyle içinden damarlar çekiliyor gibi dr a sordum magnezyumu aksama dedi aksatmiyorum ama her gece ayni

Bencede çok genç mis... Siden80 senin ki kaç yaşındaydı canım..

Benimkide bir acayip yaa o apayrı birşey oldu zaten..dışarımi çıkıyormuş göbek deliği anlamadım canım..
Aynen göbek deliği dışarı çıkıyor,çoğu gebelerde çıkarmış zaten ama çok ağrılı oluyor birde göbek deliği acildikca mor gibi bir renk alıyor deliğin etrafı

Yok kuzum daha değişik birsey sanki böyle içinden damarlar çekiliyor gibi dr a sordum magnezyumu aksama dedi aksatmiyorum ama her gece ayni
Yatmadan yarim saat önce filan iç o zaman magnezyum canım..benimki de kan hapı vermedi magnezyum vermedi ama ben içiyorum çok fenayim dimi :)))))

Aynen göbek deliği dışarı çıkıyor,çoğu gebelerde çıkarmış zaten ama çok ağrılı oluyor birde göbek deliği acildikca mor gibi bir renk alıyor deliğin etrafı
Allah allah ilk defa duyuyorum senden benim kinin üstünden göğüs ortama doğru mor bir damar var yol gibi..birde gögusumdeki damarlar çok belirgin mor mor yollar olmuş resmen..sut arttırıcı besin şimdiden içsek mi acaba göğüslerim artik büyümüyor benim..bide çok yumusaklar bu ara :)))

Yatmadan yarim saat önce filan iç o zaman magnezyum canım..benimki de kan hapı vermedi magnezyum vermedi ama ben içiyorum çok fenayim dimi :)))))
:)))) sen aşmışsın artık kendini :))) bazen bakıyorum herkese tek tek yazıyorsun her birseyim var diyene o öyle bu bu yüzden diye tek tek heryere yetiyosun:))))

Kızlar akşam olduğunda ayak cekilmelerim başlıyor benim ve gece uykudaada rahatsız ediyor çok sizde var mı öyle birşey,sanki karincalaniyor ağrı gibide değil ama ayaklarımi sabit tutamiyorum
Magneyzum içmen lazım. İçiormusun?

Bende başıma gelince araştırdım...
Aaa daha bugün ark anlattım aynısını,sisigi gitti goguslerimin benimde bi rahatladım,süt veriyormusuz biz artık ondanmis

Bnmki 28 yasında.evli bir cocugu varmış.kocasıylada tanıştım.aslında genç olması daha iyi.neden istemiorsun.daha enerjik oluyorlar

:)))) sen aşmışsın artık kendini :))) bazen bakıyorum herkese tek tek yazıyorsun her birseyim var diyene o öyle bu bu yüzden diye tek tek heryere yetiyosun:))))
Yatmaktan kuzum kaç tane forum takip ediyorum bir bilsen :))) gebelik koleastazi arkadaşım var çok şükür kavuştu kızına 3800 doğurdu geçen hafta..kan pıhtılaşma formu var..rahim ağzı yetmezliği formu birde izmir tüp bebek yaptıranlar var..izmirdeki arkadaşlarım bana çok destek oldu benle bir iki kişinin tuttu..diğerleri tekrar bastan tedavi oluyorlar..o kadar yardımcı oldular ki simdi hepsinin hamile kalması için yardımcı oluyorum elimden geldiğince..instagram dan bile ekledik birbirimizi..bir turlu bir araya gelip toplanamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…