Hee anladım. Bnm onceki görüştüğüm sadece ingilice biliyordu, turkcesi de yoktu. Bunun turkce iyi:)))yok ben ing olanı tercih ediyorum ama ozbekler genelde rusça biliyor ondan
Doktora sordun mu canım benim kolumda oluyor oda hamilelik yastığına yatarken kolumu yastığın altından geçirdiğim için uyuşuyor sanirsam..Kızlar akşam olduğunda ayak cekilmelerim başlıyor benim ve gece uykudaada rahatsız ediyor çok sizde var mı öyle birşey,sanki karincalaniyor ağrı gibide değil ama ayaklarımi sabit tutamiyorum
Sıkma canını biraz daha itinali sürmeye çalış artık olduğu kadar,catlayacaksa catliyormus zaten,benimde göbek deligim çıkacak galibaElimden geldiğince sürüyorum ama o beyazları görünce suremedigimi düşündüm zaten kilo alıp vermekten biraz vardı..büyümüş gibiler geldi
Anladım...Bende çok şey istiyorum,40 yaş üstü çirkin :) turkcesi olan ing olan hem ikiz bebeklere bakacak hemde ev islerini yapacak :))) geçen 28 yaşında bir kız vardı o tam istediğim gibiydi ama yaşından dolayi istemedim benimle aynı yaşta olmasına gerek yok benceHee anladım. Bnm onceki görüştüğüm sadece ingilice biliyordu, turkcesi de yoktu. Bunun turkce iyi
Benimkide bir acayip yaa o apayrı birşey oldu zaten..dışarımi çıkıyormuş göbek deliği anlamadım canım..Sıkma canını biraz daha itinali sürmeye çalış artık olduğu kadar,catlayacaksa catliyormus zaten,benimde göbek deligim çıkacak galibaresmen açılıyor ve cok canım yaniyor
Yok kuzum daha değişik birsey sanki böyle içinden damarlar çekiliyor gibi dr a sordum magnezyumu aksama dedi aksatmiyorum ama her gece ayniDoktora sordun mu canım benim kolumda oluyor oda hamilelik yastığına yatarken kolumu yastığın altından geçirdiğim için uyuşuyor sanirsam..
Bencede çok genç mis...Anladım...Bende çok şey istiyorum,40 yaş üstü çirkin :) turkcesi olan ing olan hem ikiz bebeklere bakacak hemde ev islerini yapacak :))) geçen 28 yaşında bir kız vardı o tam istediğim gibiydi ama yaşından dolayi istemedim benimle aynı yaşta olmasına gerek yok bence
Aynen göbek deliği dışarı çıkıyor,çoğu gebelerde çıkarmış zaten ama çok ağrılı oluyor birde göbek deliği acildikca mor gibi bir renk alıyor deliğin etrafıBenimkide bir acayip yaa o apayrı birşey oldu zaten..dışarımi çıkıyormuş göbek deliği anlamadım canım..
Yatmadan yarim saat önce filan iç o zaman magnezyum canım..benimki de kan hapı vermedi magnezyum vermedi ama ben içiyorum çok fenayim dimi :)))))Yok kuzum daha değişik birsey sanki böyle içinden damarlar çekiliyor gibi dr a sordum magnezyumu aksama dedi aksatmiyorum ama her gece ayni
Allah allah ilk defa duyuyorum senden benim kinin üstünden göğüs ortama doğru mor bir damar var yol gibi..birde gögusumdeki damarlar çok belirgin mor mor yollar olmuş resmen..sut arttırıcı besin şimdiden içsek mi acaba göğüslerim artik büyümüyor benim..bide çok yumusaklar bu ara :)))Aynen göbek deliği dışarı çıkıyor,çoğu gebelerde çıkarmış zaten ama çok ağrılı oluyor birde göbek deliği acildikca mor gibi bir renk alıyor deliğin etrafı
:)))) sen aşmışsın artık kendini :))) bazen bakıyorum herkese tek tek yazıyorsun her birseyim var diyene o öyle bu bu yüzden diye tek tek heryere yetiyosun:))))Yatmadan yarim saat önce filan iç o zaman magnezyum canım..benimki de kan hapı vermedi magnezyum vermedi ama ben içiyorum çok fenayim dimi :)))))
Magneyzum içmen lazım. İçiormusun?Kızlar akşam olduğunda ayak cekilmelerim başlıyor benim ve gece uykudaada rahatsız ediyor çok sizde var mı öyle birşey,sanki karincalaniyor ağrı gibide değil ama ayaklarımi sabit tutamiyorum
Bende başıma gelince araştırdım...Allah allah ilk defa duyuyorum senden benim kinin üstünden göğüs ortama doğru mor bir damar var yol gibi..birde gögusumdeki damarlar çok belirgin mor mor yollar olmuş resmen..sut arttırıcı besin şimdiden içsek mi acaba göğüslerim artik büyümüyor benim..bide çok yumusaklar bu ara :)))
İçiyorum tabiMagneyzum içmen lazım. İçiormusun?
Yatmaktan kuzum kaç tane forum takip ediyorum bir bilsen :))) gebelik koleastazi arkadaşım var çok şükür kavuştu kızına 3800 doğurdu geçen hafta..kan pıhtılaşma formu var..rahim ağzı yetmezliği formu birde izmir tüp bebek yaptıranlar var..izmirdeki arkadaşlarım bana çok destek oldu benle bir iki kişinin tuttu..diğerleri tekrar bastan tedavi oluyorlar..o kadar yardımcı oldular ki simdi hepsinin hamile kalması için yardımcı oluyorum elimden geldiğince..instagram dan bile ekledik birbirimizi..bir turlu bir araya gelip toplanamadik:)))) sen aşmışsın artık kendini :))) bazen bakıyorum herkese tek tek yazıyorsun her birseyim var diyene o öyle bu bu yüzden diye tek tek heryere yetiyosun:))))
Nasıl yani anlamadım..dışarıya akmıyor bende birşey sizde var mi...Bende başıma gelince araştırdım...
Aaa daha bugün ark anlattım aynısını,sisigi gitti goguslerimin benimde bi rahatladım,süt veriyormusuz biz artık ondanmis
Aklıma gelmedi degil ana aynı şehirde değiliz heralde:)))
Bende de yok.zaten olmasınada gerek yok.:)Nasıl yani anlamadım..dışarıya akmıyor bende birşey sizde var mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?