2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bnmki 28 yasında.evli bir cocugu varmış.kocasıylada tanıştım.aslında genç olması daha iyi.neden istemiorsun.daha enerjik oluyorlar
Yok ben tercih etmiyorum canım,çocuğunu büyütmüş tecrübeli bir kadın istiyorum evde anne gibi olsun diye...Bu arada kamera her yere koy canım Allah korusun neler duyuyoruz görüyoruz

Yok ben tercih etmiyorum canım,çocuğunu büyütmüş tecrübeli bir kadın istiyorum evde anne gibi olsun diye...Bu arada kamera her yere koy canım Allah korusun neler duyuyoruz görüyoruz
Ben zaten çocuklarla yanlız bırakmam ama dediğin gibi diğer olaylar için lazım.

K kaderim35 süt içeri akarmis bebeklere gidermis yani hiç duymadin mi? Dışarı benimde akmiyor zaten
Benim bir arkadasımin dışarı akiyormusta..yok kuzu yaa hic duymadım ondan yumuşadılar demekki..bende seviniyordum daha da büyüyecekler diye..bir arkadaşım demişti çok fazla beklentin olmasın diye çok büyümüyor demişti..

Kız çok büyümesin zaten sarkarlar sonra evlerden ırak :))))

Kız çok büyümesin zaten sarkarlar sonra evlerden ırak :))))
Kaldirtiriz canım benim..koydum kafaya emzirme dönemi geçsin kesinlikle lazer yaptıracağım çok pişman oldum kil yumağı olmaktan :)) birde goguslerimi büyütmek istiyorum çok ağrıliymis ama çok tahta gibiler hic kadın gibi hissetmiyorum ben onları görünce..esim benle bur çok kilo aldı onun bile beni geçmiştir yani kendi bile diyor benimkiler büyük senden diye

Onlar kolay iş :) sen bir atlat süt verme dönemlerini sonra girisirsin operasyonlara :)))

Kizlar allah iyiliginizi versin sizi tebessumle okudum siden80 canim hayirli olsun serenci sanada insallah istedigin gibi biri denk gelir. Bu arada ben istemem buyumesini benim esim buyuk gogusleri igrenc buluyor aynen evlerden irak:))))

Kizlar allah iyiliginizi versin sizi tebessumle okudum siden80 canim hayirli olsun serenci sanada insallah istedigin gibi biri denk gelir. Bu arada ben istemem buyumesini benim esim buyuk gogusleri igrenc buluyor aynen evlerden irak:))))
Napalim canım yaatakiliyoruzz iste isimiz gücümüz goygoy :))) bende karpuz gibi kafam kadar koca memeden bahsetmiyorum canım :)))) benimkiler 75 i doldurmuyor oda destekli giydiğim halde ici boş silikonlar ile gogusumun arasına komple elim giriyor o kadar küçük yani benim... çok aci

:))))çatlak :))))
Kız dert etme o kadar dur bakalım belki bu aylarda böyledir bir bakarsın büyümeye devam eder daha süt vereceğiz o zamanda sisecek haliyle çok var canm göğüsleri küçük olup doğum sonrası büyük kalan

Cevremde hic duymadım oyleee....keskee nerdee...ben boyle dua ediyorum yaa karpuz gibi olurmuş benimkiler bu seferde kucultcem diye yirtinirmisim

Kaderim sana kötü bi haber emzirdikten sonra eski bedenindende küçük hale geliyorlarmış cevremdekiler öyle diyor. Benim 80 B küçülsede dert etmemde inşallah seninkiler küçülmezler eger çok küçükse.

Benim 75 b dr boşluk var düşün canım..küçüle küçüle ne kalcak geriye :) 70 filan da offf yaaa...kalmayacak birşey geriye

İyi kuzu yaa kaynanam uyandırdı...3 tede doktora gitcez eşimle 4 te randevum var doktorla..antreye gömme dolap mutfağa da küçük bir dolap yaptırdık marangoz onu montaja gelcekmis..bu marangoz un da ikizleri olcakti bugün en geç alırız demişti doktor...aldılar demekki doğum oldu normalde pazartesi montaja gelcek ti gelemedi...kendi bebek odası takimini kendisi yapmış..hazır modüler sistemden daha uygun hazır modüler ler sunta hem bu mdf yapcak..benim herif tutturdu azcik büyüyünce genç odası alcakmis..kızı ben bebekmiyim diyecekmis ilerde..büyümeyen beşik ile dolap istiyor sadece benim de gönlüm büyüyen beşik olsun ufff...çok karıştı kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…