Doğru aslında bende büyümeyen aldım,yataktan dusmeyecek hale gelsinler genç odasina ceviricem yatakları zaten ondan çiçekli böcekli almadım dolap la sifonyeriİyi kuzu yaa kaynanam uyandırdı...3 tede doktora gitcez eşimle 4 te randevum var doktorla..antreye gömme dolap mutfağa da küçük bir dolap yaptırdık marangoz onu montaja gelcekmis..bu marangoz un da ikizleri olcakti bugün en geç alırız demişti doktor...aldılar demekki doğum oldu normalde pazartesi montaja gelcek ti gelemedi...kendi bebek odası takimini kendisi yapmış..hazır modüler sistemden daha uygun hazır modüler ler sunta hem bu mdf yapcak..benim herif tutturdu azcik büyüyünce genç odası alcakmis..kızı ben bebekmiyim diyecekmis ilerde..büyümeyen beşik ile dolap istiyor sadece benim de gönlüm büyüyen beşik olsun ufff...çok karıştı kafam
:)))))aynen büyük olsun bizim olsun :)))Etrafa koca meme li olma enerjisi yoooolllluuuuyyyyoooorrruuummmm.....hhhaa haaaa haaaa....elsal
Selam canim cslisiyirum bi yandan biyandan havadaki toz sibir bozuyor bi yandan trdeki olaylar mutsuzum ama napim bunada sukur tatile cikacaz yavas yavas evimi toparlim gelince kolay olsun bi ysndsn onla ugrasiyorum bide hediye tabi onada cikicam daha doktora gidicem yarin bebek iyiyse ufaktan hizlandiracam bende durumlar boyle yorgun gececek gunler tr yeye gidedimde kalmadi zaten
merhaba arkdaşlar nasip olursa şubat annesi olacam donmuş emb. transferi ile tek embriyo olmasına rağmen kan değerim yüksek çıkmıştı 11. gün sonra 2li test yapıldı ve forma tüp bebek işareti atıldı sonuç 1/50 geldi size ikili test yapıldı mı arkadaşlar bunda hcg hormonuna bakılıyormuş zaten öğrendiğim an bile çok yüksekti donmuş emb. oldugu için mi yoksa gerçekten sorun mu var bilmiyorum sizde durum nedir acaba sağolun.
Öyle canım sonunda bu hale getirdiler bizi ülkemizi...Selam canim cslisiyirum bi yandan biyandan havadaki toz sibir bozuyor bi yandan trdeki olaylar mutsuzum ama napim bunada sukur tatile cikacaz yavas yavas evimi toparlim gelince kolay olsun bi ysndsn onla ugrasiyorum bide hediye tabi onada cikicam daha doktora gidicem yarin bebek iyiyse ufaktan hizlandiracam bende durumlar boyle yorgun gececek gunler tr yeye gidedimde kalmadi zaten
teşekür ederim size. başka yaptıran var mı acaba.Slm insallah bebeklerimizi zamani gelince saglikla kucagimiza aliriz. Benimkide dondurulmus embriyoydu cok sukur ne ikili nede uclu taramada birsey cikmadi. Bende dondurulmus embriyoda dusuk riski daha yuksek oldugunu ogrenmistim dr. umdam en cok o korkuttu beni ama saglik acisindan taze embriyodan hic bir farki yok denilmisti insallah seninkindede sorun olmaz allh bizi daha fazla evlatsizlikla imtihan etmesin sagliklariylada yuzumuzu guldursun hepimizin hepimiz bu ugurda cok goz yasi doktuk.
Ben ikidir yazıyorum yok görmüyorGerçekten nasılsınızacelyacicegi meraktayız hepimiz..
Bir şikayeti varmıydı son zamanlar???hatirliyormusun canımBen ikidir yazıyorum yok görmüyor
Elimden geldigince dinleniyorum ama gneede biraz daha yapmaliyim cok sagol sende evin tadini cikar bende erken ayrilacam izne yaa oyle calisirim diyordum ama ev keyfi yapim biraz diyorumÖyle canım sonunda bu hale getirdiler bizi ülkemizi...
Yogunsun çok dikkat et canım aman dinlenmeyi ihmal etme sakın
Aynen insallah iydir ya musait deildir belkiGerçekten nasılsınızacelyacicegi meraktayız hepimiz..
Alla alla cok merak ettim ya,belki bi yere falan mı gitti.?sanki bir ara boyle yine girmemişti diye hatırlıyorum.Gerçekten nasılsınızacelyacicegi meraktayız hepimiz..
Çıkarıyorum canım :)Elimden geldigince dinleniyorum ama gneede biraz daha yapmaliyim cok sagol sende evin tadini cikar bende erken ayrilacam izne yaa oyle calisirim diyordum ama ev keyfi yapim biraz diyorum
Evet ya ablası gelmişti yada o mu gitmişti öyle birseydi...Alla alla cok merak ettim ya,belki bi yere falan mı gitti.?sanki bir ara boyle yine girmemişti diye hatırlıyorum.
İnsaalah canım yaa..kasılmalar oluyor enfeksiyon için antibiyotik vermişti doktoru merak ettim ondanAynen insallah iydir ya musait deildir belki
Günaydın canım...Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?