2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Doğru aslında bende büyümeyen aldım,yataktan dusmeyecek hale gelsinler genç odasina ceviricem yatakları zaten ondan çiçekli böcekli almadım dolap la sifonyeri

merhaba arkdaşlar nasip olursa şubat annesi olacam donmuş emb. transferi ile tek embriyo olmasına rağmen kan değerim yüksek çıkmıştı 11. gün sonra 2li test yapıldı ve forma tüp bebek işareti atıldı sonuç 1/50 geldi size ikili test yapıldı mı arkadaşlar bunda hcg hormonuna bakılıyormuş zaten öğrendiğim an bile çok yüksekti donmuş emb. oldugu için mi yoksa gerçekten sorun mu var bilmiyorum sizde durum nedir acaba sağolun.

K kaderim35 E elegimmm Siden80 @nursecan ve diğer kızlar :))) Tünaydın nasilsiniz bugun? Kızlar acelyacicegi nerelerde geçenlerde de yazdım ama sesi çıkmıyor iyidir umarım
Selam canim cslisiyirum bi yandan biyandan havadaki toz sibir bozuyor bi yandan trdeki olaylar mutsuzum ama napim bunada sukur tatile cikacaz yavas yavas evimi toparlim gelince kolay olsun bi ysndsn onla ugrasiyorum bide hediye tabi onada cikicam daha doktora gidicem yarin bebek iyiyse ufaktan hizlandiracam bende durumlar boyle yorgun gececek gunler tr yeye gidedimde kalmadi zaten

Slm insallah bebeklerimizi zamani gelince saglikla kucagimiza aliriz. Benimkide dondurulmus embriyoydu cok sukur ne ikili nede uclu taramada birsey cikmadi. Bende dondurulmus embriyoda dusuk riski daha yuksek oldugunu ogrenmistim dr. umdam en cok o korkuttu beni ama saglik acisindan taze embriyodan hic bir farki yok denilmisti insallah seninkindede sorun olmaz allh bizi daha fazla evlatsizlikla imtihan etmesin sagliklariylada yuzumuzu guldursun hepimizin hepimiz bu ugurda cok goz yasi doktuk.

Öyle canım sonunda bu hale getirdiler bizi ülkemizi...
Yogunsun çok dikkat et canım aman dinlenmeyi ihmal etme sakın

teşekür ederim size. başka yaptıran var mı acaba.

Öyle canım sonunda bu hale getirdiler bizi ülkemizi...
Yogunsun çok dikkat et canım aman dinlenmeyi ihmal etme sakın
Elimden geldigince dinleniyorum ama gneede biraz daha yapmaliyim cok sagol sende evin tadini cikar bende erken ayrilacam izne yaa oyle calisirim diyordum ama ev keyfi yapim biraz diyorum

Benim kız 650 gr olmuş kızlar..serviks te 4 cm..2 hafta sonra kontrol..haftaya da özel hastaneye gideceğim şeker yüklemesi için..ordaki kadın doğuma kontrol ettireceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…