Masallah cnm kızına, bende evde seker kontrolune devam .sonuclar çok iyi çıkıyor. Birde bazı testler istemişti.onlatda iyi çıkmışnasıl yuklemede yuksrk çıktı anlamadım.neyse bahaneyle diyet yapıorum:)))Benim kız 650 gr olmuş kızlar..serviks te 4 cm..2 hafta sonra kontrol..haftaya da özel hastaneye gideceğim şeker yüklemesi için..ordaki kadın doğuma kontrol ettireceğim...
Yerimm maşallah prensesine :))) şeker yuklemesi daha yeni mi yapılıyor sana bana bir kaç hafta oldu yapılalı,insallah normal çıkar şekerin...Birde 14 ünde aşım var tettnz çok korkyrmBenim kız 650 gr olmuş kızlar..serviks te 4 cm..2 hafta sonra kontrol..haftaya da özel hastaneye gideceğim şeker yüklemesi için..ordaki kadın doğuma kontrol ettireceğim...
:))) benim doktor çok rahat şeker yüklemesi konusunda da sorun yok tur diyor içimiz rahat etsin önlem için yapalım diyor..28 e kadar zamanımız var diyor..başka ne testi istedi canım..seker le ilgilimi yoksa başka değerlere mi bakmak istiyor doktorunMasallah cnm kızına, bende evde seker kontrolune devam .sonuclar çok iyi çıkıyor. Birde bazı testler istemişti.onlatda iyi çıkmışnasıl yuklemede yuksrk çıktı anlamadım.neyse bahaneyle diyet yapıorum:)))
Seker yüklemesi 24 28 arası oluyor canım..ben oldum tetanoz sen ilk defa mi oluyorsun...Yerimm maşallah prensesine :))) şeker yuklemesi daha yeni mi yapılıyor sana bana bir kaç hafta oldu yapılalı,insallah normal çıkar şekerin...Birde 14 ünde aşım var tettnz çok korkyrm
Sekerle ilgili HbA1c ve fruktozamin testleri yaptı.onlatında sonucları iyi çıktı.:))) benim doktor çok rahat şeker yüklemesi konusunda da sorun yok tur diyor içimiz rahat etsin önlem için yapalım diyor..28 e kadar zamanımız var diyor..başka ne testi istedi canım..seker le ilgilimi yoksa başka değerlere mi bakmak istiyor doktorun
Evet canim,birde iki kerede olabiliyormus dr un yonlendirmesine goreymis ama benim dr bir kere yeter dedi,senin iki mi bir mi?Seker yüklemesi 24 28 arası oluyor canım..ben oldum tetanoz sen ilk defa mi oluyorsun...
Bende 2. Ciyi ekim bası olacagım.ama hiç acımadı korkma cnm.hissetmiorsun bile.Yerimm maşallah prensesine :))) şeker yuklemesi daha yeni mi yapılıyor sana bana bir kaç hafta oldu yapılalı,insallah normal çıkar şekerin...Birde 14 ünde aşım var tettnz çok korkyrm
Çok şükür kuzum..Sekerle ilgili HbA1c ve fruktozamin testleri yaptı.onlatında sonucları iyi çıktı.
Benim ki iki kür du canım...ilk kürüm İkizler de olmuştu o yüzden bu sefer bir kez yeter dediler..kullanmadığım koluna uygulat çok acımıyor vurulurken sadece 2 gün uyuşuk gibi oluyor insanın kolu..Evet canim,birde iki kerede olabiliyormus dr un yonlendirmesine goreymis ama benim dr bir kere yeter dedi,senin iki mi bir mi?
Tamam canım...Bıktım ignelerden ilaclardan artık offf bir tane yi bile insan nasıl büyütüyor gözünde,zaten haftada bir de var ya ignem oda iki gün yakıyor zaten neyse son aylarimiz artıkBenim ki iki kür du canım...ilk kürüm İkizler de olmuştu o yüzden bu sefer bir kez yeter dediler..kullanmadığım koluna uygulat çok acımıyor vurulurken sadece 2 gün uyuşuk gibi oluyor insanın kolu..
Haftada bir vurulan progesteron mu canim..Tamam canım...Bıktım ignelerden ilaclardan artık offf bir tane yi bile insan nasıl büyütüyor gözünde,zaten haftada bir de var ya ignem oda iki gün yakıyor zaten neyse son aylarimiz artık
Evet canm kasilmalardan sonra verdi erken doğum olmasın diyeymisHaftada bir vurulan progesteron mu canim..
Super canim bak hersey yolunda yatiyorsunda bol bol oh kizin siksiki tututnuyor annesi sende mutlu ol konus onla guzel seyleer ye bol bol kilo alsin bebis masllahBenim kız 650 gr olmuş kızlar..serviks te 4 cm..2 hafta sonra kontrol..haftaya da özel hastaneye gideceğim şeker yüklemesi için..ordaki kadın doğuma kontrol ettireceğim...
Benimki iğne düşmanı onun yerine fitil veriyor ozelliklede sabah 1 gece 2 atiyorum..araştırmalar kasılmaların ve doğumun gece başladığını çoğunlukta olduğunu söyledi o yüzden gece 2 tane fitil atıyorum :) öyle yaparsan daha iyi olur dedi..Evet canm kasilmalardan sonra verdi erken doğum olmasın diyeymis
Çok sıkıldım canım benim yaa..Çok zor muş yatmak..allahım yatırmadan canımı alsın..kulaklarım in üstleri yara oldu biliyormusun yatmaktan düşün yani :) inşallah hepimiz yeni yılda kucaklarımız dolu inga inga sesleriyle 2016 ya gireriz....Super canim bak hersey yolunda yatiyorsunda bol bol oh kizin siksiki tututnuyor annesi sende mutlu ol konus onla guzel seyleer ye bol bol kilo alsin bebis masllah
Sık idrar,idrar yaparken yanma,alt kasıklarda ağrı belirtisidir canim..idrar kültürü yapmak doğrusu neyde üreme olduğu belirlenip ona gore ilaç veriliyor..Kizlar ya enfeksiyonu nasil anladi idrar tahlilimi kulturmu aldirdiniz bendede akinti varda normalmi deilmi cozemiyorum ya burada tetonoz bana yapilmadi ya soracaktim unuttum ya bidakine sorim bari
Arda otur sirt ustu uzan canim agir is yaoma yeter harekette lazim ev icinde dolan flan ya sabir kizlarimiza hersey deger dimi ama insallah seninde sezeryan mi benim sezeryan olucak aralik sonu alir heraldeÇok sıkıldım canım benim yaa..Çok zor muş yatmak..allahım yatırmadan canımı alsın..kulaklarım in üstleri yara oldu biliyormusun yatmaktan düşün yani :) inşallah hepimiz yeni yılda kucaklarımız dolu inga inga sesleriyle 2016 ya gireriz....
Aslinda bende o yokta iste akinti var cok rahatsiz etmiyor simdilikSık idrar,idrar yaparken yanma,alt kasıklarda ağrı belirtisidir canim..idrar kültürü yapmak doğrusu neyde üreme olduğu belirlenip ona gore ilaç veriliyor..
Doktor akışına bıraktı canım geçen 28 i görsek kurtarır diyordu dun de 30 u görelim kurtarır diyor risk olduğu için karaciğerden gelen enzimler safra asitleri bir anda çıkar sa diye hic o konuları konuşmadık...büyük bir ihtimalle 34 u görürsem ondan sonra konuşur hic onları ağzına almiyor...Arda otur sirt ustu uzan canim agir is yaoma yeter harekette lazim ev icinde dolan flan ya sabir kizlarimiza hersey deger dimi ama insallah seninde sezeryan mi benim sezeryan olucak aralik sonu alir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?