Akıntının rengi kokusu önemli canım..uydur idrar da yanma var çok akıntim var de yaptır idrar kültürü benim taktik o :)) bende enfeksiyon bakteri kan var değerlerde fakat ureme olmuyor o yüzden de ilaç vermiyor obur hafta şeker yüklemesi ile gene yaptircam idrar kültürü...önceden hep sirkeli su ile temizliyordum dikişlere iyi geliyormus diye acaba ondan üreme olmamazlik yapar mi diye bıraktım sirkeli suyu..bu ay belli olur artik :)Aslinda bende o yokta iste akinti var cok rahatsiz etmiyor simdilik
Canim bizede demdi beb sordum zaten tup bebek ya direk sezeryan riske gerek yok diyorlarDoktor akışına bıraktı canım geçen 28 i görsek kurtarır diyordu dun de 30 u görelim kurtarır diyor risk olduğu için karaciğerden gelen enzimler safra asitleri bir anda çıkar sa diye hic o konuları konuşmadık...büyük bir ihtimalle 34 u görürsem ondan sonra konuşur hic onları ağzına almiyor...
Benim enzimler çıkarsa bir anda dikişi açıyor bebek rahatsız olduğu için o zaman normal doğum başlıyor mecbur canım..ben daha korkuyorum valla sormaya su anda tek odaklandigim karnım in büyümesini ve bebeğinin hareketlerini takip etmek..sun gece sagolsun 3 tu uyutmadi kıpır kıpır delirdim..sekil alamadım..karında hareketli olduğu saatlerde dünyaya gelince de ayni oluyormuş..yani uykusuz her gece bu soğuk kahvede diycem herhalde biz allahım sabahlar olmasın yapacağız :)))Canim bizede demdi beb sordum zaten tup bebek ya direk sezeryan riske gerek yok diyorlar
Hangi marka canım bu bayıldım çok tarz tek tek fotoları yuklermisin bende face yok..bakayım iyice...Bunu face de gordum kizlar nasil guzel olmus dimi kader bende yaptirayim gitmeden ozman sagol kuzu
Oy yerim onu bneimkide gece uykumda hissettiriyor hatta dinunce vurunca acaba rahatsizmi oldu diyorum korkuyla geciriyoz ama dogsunda raziyim hersyeBenim enzimler çıkarsa bir anda dikişi açıyor bebek rahatsız olduğu için o zaman normal doğum başlıyor mecbur canım..ben daha korkuyorum valla sormaya su anda tek odaklandigim karnım in büyümesini ve bebeğinin hareketlerini takip etmek..sun gece sagolsun 3 tu uyutmadi kıpır kıpır delirdim..sekil alamadım..karında hareketli olduğu saatlerde dünyaya gelince de ayni oluyormuş..yani uykusuz her gece bu soğuk kahvede diycem herhalde biz allahım sabahlar olmasın yapacağız :)))
Canim ev dekerasyon sayfasinda yayinlandi bilmiyorumki markasini ama cok.hos dimi bende bilmiyom yoruma cevap yazarsa atarim markasiniHangi marka canım bu bayıldım çok tarz tek tek fotoları yuklermisin bende face yok..bakayım iyice...
Bekliyorum canım..Canim ev dekerasyon sayfasinda yayinlandi bilmiyorumki markasini ama cok.hos dimi bende bilmiyom yoruma cevap yazarsa atarim markasini
Masallah canim.Benim kız 650 gr olmuş kızlar..serviks te 4 cm..2 hafta sonra kontrol..haftaya da özel hastaneye gideceğim şeker yüklemesi için..ordaki kadın doğuma kontrol ettireceğim...
Nasılsınız kuzum..iyimisiniz...korkumdan soramıyorum sana hatrimi..kendimi hissediyorum sen hastanedeyken...nerde yatiyorsun özel mi devlet mi hastaneMasallah canim.
Cevap vermiyolarki uyuz oldum paylasiyolar detay yok yaBekliyorum canım..
Buldum ben ama düz beyazı kaç saattir eşimle arıyoruz atiyorum bak canım..Cevap vermiyolarki uyuz oldum paylasiyolar detay yok ya
Bayıldım buna ben yaa,duvar kağıdı güzel bir desen olsa muhteşem olurBuldum ben ama düz beyazı kaç saattir eşimle arıyoruz atiyorum bak canım..Eki Görüntüle 1629724
Çok zarif duruyor..ama beşikte cam veya plastik olması oranın sorun yaratabilir azcik büyüyünce bebek cik kırabilir çarpabilirBayıldım buna ben yaa,duvar kağıdı güzel bir desen olsa muhteşem olur
Bende bugun bebek odalarına baktım bşraz .bu modelin aynısını gordum. Pazar gunu yada ptesi eşimle gidecegiz.heraldee belli olur nspacagımız.yanlız su bazlı boya degilde kursunsuz boya kullanıyor cogu.oyuzden cabuk teslim edilip .odada kokusunun çıkması lazım.yani çok saglıklı degil.onun için içim rahat emedi hiç.zaten esim içmimar asıl işimiz bu ama şu an uretim yapmıyoruz.belki çizimini yapar.su bazlı boya ile yaptırırız.Çok zarif duruyor..ama beşikte cam veya plastik olması oranın sorun yaratabilir azcik büyüyünce bebek cik kırabilir çarpabilir
Sen nerde görmüştün canım benim dediğim markadan mi..Bende bugun bebek odalarına baktım bşraz .bu modelin aynısını gordum. Pazar gunu yada ptesi eşimle gidecegiz.heraldee belli olur nspacagımız.yanlız su bazlı boya degilde kursunsuz boya kullanıyor cogu.oyuzden cabuk teslim edilip .odada kokusunun çıkması lazım.yani çok saglıklı degil.onun için içim rahat emedi hiç.zaten esim içmimar asıl işimiz bu ama şu an uretim yapmıyoruz.belki çizimini yapar.su bazlı boya ile yaptırırız.
Modokodan baktım. Her yerde aynı modellerden var zaten.ismini hatırlamıyorum.Sen nerde görmüştün canım benim dediğim markadan mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?