2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Aslinda bende o yokta iste akinti var cok rahatsiz etmiyor simdilik
Akıntının rengi kokusu önemli canım..uydur idrar da yanma var çok akıntim var de yaptır idrar kültürü benim taktik o :)) bende enfeksiyon bakteri kan var değerlerde fakat ureme olmuyor o yüzden de ilaç vermiyor obur hafta şeker yüklemesi ile gene yaptircam idrar kültürü...önceden hep sirkeli su ile temizliyordum dikişlere iyi geliyormus diye acaba ondan üreme olmamazlik yapar mi diye bıraktım sirkeli suyu..bu ay belli olur artik :)

Canim bizede demdi beb sordum zaten tup bebek ya direk sezeryan riske gerek yok diyorlar

Bunu face de gordum kizlar nasil guzel olmus dimi kader bende yaptirayim gitmeden ozman sagol kuzu

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-11-19-24-12.webp
    24 KB · Görüntüleme: 35
Canim bizede demdi beb sordum zaten tup bebek ya direk sezeryan riske gerek yok diyorlar
Benim enzimler çıkarsa bir anda dikişi açıyor bebek rahatsız olduğu için o zaman normal doğum başlıyor mecbur canım..ben daha korkuyorum valla sormaya su anda tek odaklandigim karnım in büyümesini ve bebeğinin hareketlerini takip etmek..sun gece sagolsun 3 tu uyutmadi kıpır kıpır delirdim..sekil alamadım..karında hareketli olduğu saatlerde dünyaya gelince de ayni oluyormuş..yani uykusuz her gece bu soğuk kahvede diycem herhalde biz allahım sabahlar olmasın yapacağız :)))

Oy yerim onu bneimkide gece uykumda hissettiriyor hatta dinunce vurunca acaba rahatsizmi oldu diyorum korkuyla geciriyoz ama dogsunda raziyim hersye

Çok zarif duruyor..ama beşikte cam veya plastik olması oranın sorun yaratabilir azcik büyüyünce bebek cik kırabilir çarpabilir
Bende bugun bebek odalarına baktım bşraz .bu modelin aynısını gordum. Pazar gunu yada ptesi eşimle gidecegiz.heraldee belli olur nspacagımız.yanlız su bazlı boya degilde kursunsuz boya kullanıyor cogu.oyuzden cabuk teslim edilip .odada kokusunun çıkması lazım.yani çok saglıklı degil.onun için içim rahat emedi hiç.zaten esim içmimar asıl işimiz bu ama şu an uretim yapmıyoruz.belki çizimini yapar.su bazlı boya ile yaptırırız.

Sen nerde görmüştün canım benim dediğim markadan mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…