2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Nasılsınız kuzum..iyimisiniz...korkumdan soramıyorum sana hatrimi..kendimi hissediyorum sen hastanedeyken...nerde yatiyorsun özel mi devlet mi hastane
Saol canim. Evet cok zor. Ama suan güzel gidio. Yurtdisindayim özel ayarinda bir hastane rahat yani baya. Ama 2 ay oldu nerdeyse tabi... senin yasadiklarini bir nebze de olsa anlayabiliyorum. Allah kimseye yasatmasin.

Çok zarif duruyor..ama beşikte cam veya plastik olması oranın sorun yaratabilir azcik büyüyünce bebek cik kırabilir çarpabilir
Tabi muhtemelen senin istediğin gibi yapabilirler canım bi orasını değiştirirler...Onun dışında çok güzelmiş modeli,cok açık pudra perde Fonları avizesi büyük taşlı oda pudra olsa halısı birde bir iki toz renklerde aksesuar nasıl güzel olur)

Saol canim. Evet cok zor. Ama suan güzel gidio. Yurtdisindayim özel ayarinda bir hastane rahat yani baya. Ama 2 ay oldu nerdeyse tabi... senin yasadiklarini bir nebze de olsa anlayabiliyorum. Allah kimseye yasatmasin.
Allahım yardımcımız olsun..dualarımızı boşa cevirmesin..emeklerin karşılığını inşallah alırsın arkadaşım..siz iyi olun da varsın olsun yatın..refakatçi oluyor mu yanında..en azından konuşacak insanin vardır umuyorum..yoksada sen yaz burdan ben sana bol bol konuşurum..ben hastanede yatmamak için evde yatıyorum korkumdan biliyorsun..yoksa evde yatmak ta hic iyi değil..herkes bildiğini okuyor annem başka yere koyuyor kaynanam başka yere esim zaten bir şey yapsa her yer batıyor bu sefer de sinirleniyorum eşime sarıyorum..Allahım kimseyi yatırmasın canım..sen gibi yatanlara da yardımcısı olsun..eline almayı nasip etsin inşallah..çabaların karşılıksız kalmasın..

Günaydın canım tam aynisi değil ama yaa benimki modelde değişiklik bile yaptı şöyle boyle yaptırırız diyor...sipariş vereyim diyor..anca yaparlar diyor..30 u görmeden olmaz dedim..doktor 30 dan sonra rahat dedi..en az 1 kilo olması lazim mis...dun gece ikide bir sordu yazmış mi yazmismi diye diye...hangi marka diye diye bir hal aldı...

Ben yeşil veya limon sarısı düşünüyorum..odayı ne renk boyatsam limon sarısı olurmu acaba yada portakal rengi..canlı bir renk istiyorum :)

Bayılırım limon sarısına:)) bencd cok guzel olur.
Odaya girince enerjik olsun hissediyorum limon sarısı çok sıcak bir renk ayrıca..renklerin etkisine inanırım kışın odayı da sıcak hissettirecektir..ilk evlendik yatak odası benim çok büyüktü..bütün evi kum beji yaptırdım yatak odasina aci çimen yeşili beğendim..beyaz yatak odası takımında o yeşil çok güzel duruyordu..sen boyacı bakmış yeşil çok koyu gitmiş içine beyaz atmış benim haberim yok tabiki..sonradan öğrendim allahtan çok açık yeşil yapmamış çok az atmış..eşime dedim ona ne ben bilerek bu yeşili aldım yatak odası bizim salon kadar oda küçük olsa boğar tabiki ama kızdım o zaman boyaciya :) benim çocuk odasın da rustik var rustik i iptal etsem mi acaba diye düşünüyorum..ona karar veremedim..eski evimde mutfakta idi rustik..bu evi satın alinca kıyamadım çocuk odası en müsait diye oraya gore küçülttüm..eski babanesinin evinde de mutfak armut yeşili yaptirmistim :) dolaplar filan armut yeşili perde rustik te keten oda turkuaz yaptirdim seviyordum o mutfagimi

Rustik uyuyorsa neden iptal ettıresın ki.kullan bence.sen nasıl begeniyorsan oyle yap.kimseye kulak asma zaten.

Rustik uyuyorsa neden iptal ettıresın ki.kullan bence.sen nasıl begeniyorsan oyle yap.kimseye kulak asma zaten.
Tam odaya gore küçülttüm zaten bu eve taşınınca geçen sene...zaten ayicikli çocuk perdesi almayı düşünmüyorum..ama duvar kağıdı istiyorum aslında odaya hareketlilik gelir diye..yada bordür gibi mi yaptirsam ?? Çok zor yaa..her biri insani ayrı kararsız bırakıyor..

Merhaba kizlar nasilsiniz bebekler nasil. Umarim berkes iyidir. Bizde iyiyz kizlarimla, yani iyi olmaya calisjyoruz, zor gunler gecirdik ailecek, ondan giremedim, ayrintiya girmek istemiyorum ama moralim cok bozuktu toparlanmaya calisiyorum. Ama iyiyz cok sukur. Girmesemde soranim olmaz saniyordum ama yanilmisim. Iyiki varsiniz canlarim valla. Artik yazarim insallh

Ben borduru hiç sevmem ama duvar kagıdı yaptıracagım.dün biraz baktım.çok cafcaflı degil sade duvar kagıtlarını seviyorum ben.bir duvarı düz renk diğer duvarı hareketli yaptırayım diyorum.

Eşimde bebek odasını bosaltalim duvar kagidinida yaptiralim artık diyor,şimdi limon sarisini soktun aklıma :)))zaten kararsizdim yandik desene :))))))
Erkek olsada mavi yapmazdım ben turkuaz filan yapardım zaten..çok klasik renkleri sevmiyorum..farklı dizayn lar hoşuma gidiyor cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…