Gunaydın cnm. Bnmkilerde gece hiç durmadı , kaburga agrımda azaldı .şükür daha rahat uyudum bugun.bugun senden haber bekliyoruz.Günaydın kızlar ...doktordayım sıra bekliyoruz..bir bakayım dedim..ne var ne yok..gece nöbeti ayrı sabah nöbeti ayrı...
Günaydın canimmGünaydın kızlar ...doktordayım sıra bekliyoruz..bir bakayım dedim..ne var ne yok..gece nöbeti ayrı sabah nöbeti ayrı...
İyi hadi ev isinde bitti bol bol bebeklerini besle :))darısı benim basima insallah..Bu arada gunluk tutuyormusun bebislere?Ewet basladı cnm. Şu an iyi gibi görünüyor.en azından yaptığı iş ve kendisi temiz bakalım ne olur.
Bakalım ne diyecek kaburga ağrısı ve kasiktaki ağrı için..salı günü de prof â sorcam zaten..bilgi paylaşmak için dimi :)))) tam yatıyorum yatağa başlıyor vurmaya kalkıyorum tv açıyorum uyukluyorum gene gidiyorum nasılsa durdu sakinleşti bende uyurum diyorum yatağa girince gene başlıyor birşeyler yapma ya...en sonunda gıdıklamadı denedim gıdıklarken karnımı konuştum biraz onla..o zaman sakinleşti herhalde ama saat 3 tu iste..Gunaydın cnm. Bnmkilerde gece hiç durmadı , kaburga agrımda azaldı .şükür daha rahat uyudum bugun.bugun senden haber bekliyoruz.
Aynen cnm hakettim aile guzel ymekler falan ins guzel gecer dinlenerek yapicam cnm zaten yuruyemiyirumda hemen yoruluyorum gelincede cicilerin.fotograflarini yukleyecem ilk.is insallah ☺☺Çok sevindim kzuum ohh yarın başlasın tatil:))))tadını çıkar yorma kendini çok olur mu? Alışverişi kendini yormadan dinlene dinlene yap aman canım zaten bugüne kadar calistin
Sagol canim benim kendinize iyi bakin tatildeyken yazamam donuste gorusuruz bol bol arada okurum amaCnm çok tesekkur ederim. Guzel bir tatil çok iyi gelir, bebeğine hiç birsey yormaz.çok yorma kendini o kadar.
İyi tatiller canım..ne zaman dönüş olcak..Sagol canim benim kendinize iyi bakin tatildeyken yazamam donuste gorusuruz bol bol arada okurum ama
Tamam canım iyi tatiller :))Aynen cnm hakettim aile guzel ymekler falan ins guzel gecer dinlenerek yapicam cnm zaten yuruyemiyirumda hemen yoruluyorum gelincede cicilerin.fotograflarini yukleyecem ilk.is insallah ☺☺
Hiç aklıma gelmedi calla. Tutmadım:)İyi hadi ev isinde bitti bol bol bebeklerini besle :))darısı benim basima insallah..Bu arada gunluk tutuyormusun bebislere?
Ben görev edinmedim ama ara ara yazıyorum,benim erkek ikiside malum anlamazlar günlük falan ama kızlarının hoşuna gidebilir
Hadi yaaa almadılar mi dahaÇok acıktım kuzular daha doktoru bile göremedim goya özel hastane saatinde giremiyoruz ne sinir bozucu...her yer saçmaladı resmen..açlıktan gözlerim kararıyor başıma ağrı girdi uff..ne gıcık bir durum :)))
İnşallah hiç bir sorun çıkmaz sekerde. Ben gecen hafta cok üzüldüm ama şükür bir sorun yokmuş.boşu boşuna üzdüm kendimi.şeker yuklrmesine alılar inş bir an önceÇok acıktım kuzular daha doktoru bile göremedim goya özel hastane saatinde giremiyoruz ne sinir bozucu...her yer saçmaladı resmen..açlıktan gözlerim kararıyor başıma ağrı girdi uff..ne gıcık bir durum :)))
Kız anneleri rahatsiniz tabii sonuçta kız çocuğu,benimkiler iki tane fingirdek bulunca atacaklar beni bi tarafa :)))o yüzden yazıyorum ben napim :)yok iğneler çok canımı yakıyor ama olsun siz iyi olunda vs vs Ayy bir iyi anneyim sorma :)))))hani ilerde olası bir durumda zorla okuturum diye :))))))))Hiç aklıma gelmedi calla. Tutmadım:)
Hahaha cok iyi ya.duygu sömürüsü yavrucaklara, inşallah anne ve babasına düşkün iki erkek evladın olur.eşiyle annesi arasında denge kurmayı bilen evlatlar versin Allahım sana.Kız anneleri rahatsiniz tabii sonuçta kız çocuğu,benimkiler iki tane fingirdek bulunca atacaklar beni bi tarafa :)))o yüzden yazıyorum ben napim :)yok iğneler çok canımı yakıyor ama olsun siz iyi olunda vs vs Ayy bir iyi anneyim sorma :)))))hani ilerde olası bir durumda zorla okuturum diye :))))))))
Ayin 11 inde canim 12 side is basi yapicam zor olucak ama napalimİyi tatiller canım..ne zaman dönüş olcak..
Hadi gozunaydın cnm. Ne oldugunu bilelim de sorun yok, bilmemek kafa karıstırıyor.bizde artık ona gore yatarız cnm.bende farkettim onu.yastıgım yuksek olunca daha rahat ediyorum.Kızlar çıktık simdi doktordan tamamen kaburga ağrısı bebegin büyümesi ile ilgiliymiş..bebek yukarı çıkmış diyor...oda kaburgalara baskı yapıyor gittikçe de artacak bu agri..hazır ol diyor..sıcak su torbasını kaburgalara koymada sıkıntı yok dedi..tamol içebilirsin ama alıştırma şimdiden bence o kadar dedi...dinlenirken de çift yastık ile yatcakmisiz diyafram â nefes gitsin üst taraftaki baskı azalsın diye..daha yari oturur pozisyon gibi yani..
Zaten cok saglıklı bir sonuç çıkmaz.boyle olması daga iyi olmuş.Bu arada şeker için yükleme geç oldu dedi hemşire..yarin sabah 8 veya 8.30 ta hastaneye gitcez yükleme için tekrar..bayılırsın dedi çok geç oldu dayanamazsın..çünkü doktordan çıkıncaya kadar 10.30 u geçmişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?