2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ewet basladı cnm. Şu an iyi gibi görünüyor.en azından yaptığı iş ve kendisi temiz bakalım ne olur.
İyi hadi ev isinde bitti bol bol bebeklerini besle :))darısı benim basima insallah..Bu arada gunluk tutuyormusun bebislere?
Ben görev edinmedim ama ara ara yazıyorum,benim erkek ikiside malum anlamazlar günlük falan ama kızlarının hoşuna gidebilir

Gunaydın cnm. Bnmkilerde gece hiç durmadı , kaburga agrımda azaldı .şükür daha rahat uyudum bugun.bugun senden haber bekliyoruz.
Bakalım ne diyecek kaburga ağrısı ve kasiktaki ağrı için..salı günü de prof â sorcam zaten..bilgi paylaşmak için dimi :)))) tam yatıyorum yatağa başlıyor vurmaya kalkıyorum tv açıyorum uyukluyorum gene gidiyorum nasılsa durdu sakinleşti bende uyurum diyorum yatağa girince gene başlıyor birşeyler yapma ya...en sonunda gıdıklamadı denedim gıdıklarken karnımı konuştum biraz onla..o zaman sakinleşti herhalde ama saat 3 tu iste..

Çok sevindim kzuum ohh yarın başlasın tatil:))))tadını çıkar yorma kendini çok olur mu? Alışverişi kendini yormadan dinlene dinlene yap aman canım zaten bugüne kadar calistin
Aynen cnm hakettim aile guzel ymekler falan ins guzel gecer dinlenerek yapicam cnm zaten yuruyemiyirumda hemen yoruluyorum gelincede cicilerin.fotograflarini yukleyecem ilk.is insallah ☺☺

Çok acıktım kuzular daha doktoru bile göremedim goya özel hastane saatinde giremiyoruz ne sinir bozucu...her yer saçmaladı resmen..açlıktan gözlerim kararıyor başıma ağrı girdi uff..ne gıcık bir durum :)))

Hiç aklıma gelmedi calla. Tutmadım:)

Hadi yaaa almadılar mi daha bende fenalık geçirmiştim o gün ay birde kan verincede beklemek çok zor az sabır kuzum

İnşallah hiç bir sorun çıkmaz sekerde. Ben gecen hafta cok üzüldüm ama şükür bir sorun yokmuş.boşu boşuna üzdüm kendimi.şeker yuklrmesine alılar inş bir an önce

Hiç aklıma gelmedi calla. Tutmadım:)
Kız anneleri rahatsiniz tabii sonuçta kız çocuğu,benimkiler iki tane fingirdek bulunca atacaklar beni bi tarafa :)))o yüzden yazıyorum ben napim :)yok iğneler çok canımı yakıyor ama olsun siz iyi olunda vs vs Ayy bir iyi anneyim sorma :)))))hani ilerde olası bir durumda zorla okuturum diye :))))))))

Hahaha cok iyi ya.duygu sömürüsü yavrucaklara, inşallah anne ve babasına düşkün iki erkek evladın olur.eşiyle annesi arasında denge kurmayı bilen evlatlar versin Allahım sana.

Kızlar çıktık simdi doktordan tamamen kaburga ağrısı bebegin büyümesi ile ilgiliymiş..bebek yukarı çıkmış diyor...oda kaburgalara baskı yapıyor gittikçe de artacak bu agri..hazır ol diyor..sıcak su torbasını kaburgalara koymada sıkıntı yok dedi..tamol içebilirsin ama alıştırma şimdiden bence o kadar dedi...dinlenirken de çift yastık ile yatcakmisiz diyafram â nefes gitsin üst taraftaki baskı azalsın diye..daha yari oturur pozisyon gibi yani..

Bu arada şeker için yükleme geç oldu dedi hemşire..yarin sabah 8 veya 8.30 ta hastaneye gitcez yükleme için tekrar..bayılırsın dedi çok geç oldu dayanamazsın..çünkü doktordan çıkıncaya kadar 10.30 u geçmişti...

Hadi gozunaydın cnm. Ne oldugunu bilelim de sorun yok, bilmemek kafa karıstırıyor.bizde artık ona gore yatarız cnm.bende farkettim onu.yastıgım yuksek olunca daha rahat ediyorum.

Zaten cok saglıklı bir sonuç çıkmaz.boyle olması daga iyi olmuş.

Ya kizlar sizin tekmelrr alt karindami hala benim bebek asagidamki anlamadim ya yuakrida oluyor bazen ama genelde asagida sizin nerde oluyor korkuyorum yukari cikmadimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…