Adamların iside zor canım ya,cok sukur aklı başında kadinlariz ve herseyi de biliyoruz maşallah :)))onların da işi zor bir bakıma :)))Oda ayrı mesele benimkide konuşmayı ca resmen oyuyor beni konuşuncada şüzumsuz konuşup darlatıyor beni bende etraftan kolay etkileniyorum bu kişi birde kocam olunca daha çok etkileniyprum her hareketinden gerçi kocalarımızı şimdiye kadar bebişler yokken çekebildiysek bundan sonra daha kolay olur inşallah
İyi yapmışsın cnm.afiyet olsun. Vende 2-3 gunde bir turk kahvemi içiorum Normalde daha cok içerim de .aklıma gelmiyor .sigara yok ya:) ama kahvenin tadını da alıorum yani.severim kahveyiserenci Siden80 tek dayanağım bebeğim o olmasa bende içerim cekiyorum da valla bir fırt eşimden..zaten bunalımdayım evde kafayı yiyorum..zaman geçmiyor evde olmaktan..bende bayılırım türk kahvesi sigaraya...turk kahveside içmiyorum..kaç gündür soğuk kahve çekti canım..dun kurstan çıkınca esim gelemedi beni almaya..köşede kahveci vardı oturdum içtim soğuk kahve yüz defa aradı tek başına ne yapıyorsun git dinlen diye diye bir hal oldu...sigarasız pek olmasada ohhh mayam tutuldu...
Afiyet olsun canım benim :)))) ben Türk Kahvesi içiyorum arada ama abartiyorum telvesini falan yiyorum bu nasıl hasrettir :)serenci Siden80 tek dayanağım bebeğim o olmasa bende içerim cekiyorum da valla bir fırt eşimden..zaten bunalımdayım evde kafayı yiyorum..zaman geçmiyor evde olmaktan..bende bayılırım türk kahvesi sigaraya...turk kahveside içmiyorum..kaç gündür soğuk kahve çekti canım..dun kurstan çıkınca esim gelemedi beni almaya..köşede kahveci vardı oturdum içtim soğuk kahve yüz defa aradı tek başına ne yapıyorsun git dinlen diye diye bir hal oldu...sigarasız pek olmasada ohhh mayam tutuldu...
Sen içme senin ikiz olmaz bende bir fırt anlamıyorum aslında birşey..bazen de çok kötü geliyor zaten iğrenç gibi geliyor...evde kahve bile almiyorum canım çeker içerim diye..ne neskafe ne türk kahvesi yok evde :))))İyi yapmışsın cnm.afiyet olsun. Vende 2-3 gunde bir turk kahvemi içiorum Normalde daha cok içerim de .aklıma gelmiyor .sigara yok ya:) ama kahvenin tadını da alıorum yani.severim kahveyi
Ben şekerli türk kahvesi severim :)))Afiyet olsun canım benim :)))) ben Türk Kahvesi içiyorum arada ama abartiyorum telvesini falan yiyorum bu nasıl hasrettir :)
Ben yasak ve zararlı olan herseyi özledim sanırım:))), rakı,sigara,bira,gece dışarı çıkmayı vs:))))Doktorum yasak demedi tv de görmüş annemle bir komşu rahim ağzını açıyormuş diye...ayda yılda bir içmek bence zararı olmaz nefis in cekmeside çok kotu kızlar..mesela geçen arkadaşlarla sahile gittik rakı balık yaptı onlar canım çekmişti bir yudum alcaktım ama burnuma yaklaştığında midem almadı..ama sigara öyle değil obur odadan duyuyorum valla içtiğini balkonda ki adamın...hele ikizler de o hastanede deli gibi canım neler çekti..herşey iğrenç olduğu için orda..ama benim gıcık o soslu o katkılı o yağlı diye diye almadı o durumda bileodadaki kizlar yerdi kedinin ciğere baktığı gibi bakardım...ver birinin kocasına para git aldır dimi bende bir salak misim :))))
Yok içmem zaten, zaten keyfini de alamam .onu keyifle içmek lazım .Sen içme senin ikiz olmaz bende bir fırt anlamıyorum aslında birşey..bazen de çok kötü geliyor zaten iğrenç gibi geliyor...evde kahve bile almiyorum canım çeker içerim diye..ne neskafe ne türk kahvesi yok evde :))))
Ne mutlu sana doktorum da dedi iç mutlaka çok faydalı dedi..ama yok yaa ben içemiyorum ilaç niyetine iç dedi..nasıl iciyorsun bir onu bir de bozayı sevemedimKizlar kefir icen varmi ben aksamlari bir bardak iciyorum kendim mayaliyorum
Bende içsem iyi olur ,ama evde mayalanın tadı daha kötüymüş diyorlar.oylesini hiç içmedim cnm.Kizlar kefir icen varmi ben aksamlari bir bardak iciyorum kendim mayaliyorum
Yaaa sorma bende kordon da yada sahilde plaj da bira içmeyi çok özledim bu seneBen yasak ve zararlı olan herseyi özledim sanırım:))), rakı,sigara,bira,gece dışarı çıkmayı vs:))))
Ya eveett aynen öyleyim söyledin ne yasaksa deliriyorum özellikle bu bir aydır :))geçenlerde çıktık gece bizim masa yıkılıyor ben ne seviyorsam viskiler vsler:)banada kocam Çilekli süt yaptırdı :)) ama sütten kesildigim gün ilk bir şişeyi üstüme başıma dokucem diyorum:)))))anlamadım bu kadar niye canım çekiyorBen yasak ve zararlı olan herseyi özledim sanırım:))), rakı,sigara,bira,gece dışarı çıkmayı vs:))))
Tadi kotu degil cnm eksi ayran gibiNe mutlu sana doktorum da dedi iç mutlaka çok faydalı dedi..ama yok yaa ben içemiyorum ilaç niyetine iç dedi..nasıl iciyorsun bir onu bir de bozayı sevemedim
Gülmekten gözümden yas geldi kuzu alemsin valla...allah ta seni sideni herkesi güldürsün...Ya eveett aynen öyleyim söyledin ne yasaksa deliriyorum özellikle bu bir aydır :))geçenlerde çıktık gece bizim masa yıkılıyor ben ne seviyorsam viskiler vsler:)banada kocam Çilekli süt yaptırdı :)) ama sütten kesildigim gün ilk bir şişeyi üstüme başıma dokucem diyorum:)))))anlamadım bu kadar niye canım çekiyor
Bozuk ayran gibi yada kesik sut gibi geldi bana..zaten sinir oluyorum..geçen kaynanam da bozuk bu sut diyor annem de domates çorbası yapıyor at içine at pişince birşey olmaz diyor...ruh hastası bozuk sutu attircak çorbanın içine gece ailecek kocamla hastanelik olcaz..o geldi bak aklıma gece gece hey allahım :))))Tadi kotu degil cnm eksi ayran gibi
Allah cumlemizi güldürsün :)))ay napayım öyle ama alkole aseriyorum diyorum millet baka kalıyor yüzüme :))) yasak ya ondan hep bunlarGülmekten gözümden yas geldi kuzu alemsin valla...allah ta seni sideni herkesi güldürsün...
Valla kahkaha ile güldüm kuzum yaa allah ta seni hep güldürsün hep mutlu ol..heleki üstüne dökme fikrine bayıldım ben seni çok iyi anlıyorum merak etme rahat ol sen ...3 umuz ayni şehirde olsak toplanır bir yerde tıkanır ve yıkanırdik:)))))Allah cumlemizi güldürsün :)))ay napayım öyle ama alkole aseriyorum diyorum millet baka kalıyor yüzüme :))) yasak ya ondan hep bunlar
Aynen yaa ne güzel olurdu :))) yolunuz bursaya düşerse beklerim ama :)))Valla kahkaha ile güldüm kuzum yaa allah ta seni hep güldürsün hep mutlu ol..heleki üstüne dökme fikrine bayıldım ben seni çok iyi anlıyorum merak etme rahat ol sen ...3 umuz ayni şehirde olsak toplanır bir yerde tıkanır ve yıkanırdik:)))))
Histereskopi için istanbuldan dönerken tutturdum uğrayalım bir daha gidemeyiz bak diye sizin meşhur unlu yemeginizi yemek için geldik..çok seviyorum ben bursayı... setbaşı çok güzel bir yer özellikle..inşallah canım kısmet olurda gelirsek haber veririm..bir de kisin çok istedim uludağa çıkmak için gidemedik öğrenci iken bile daha çok gidiyorduk...kardeşi ışıklar da okudu geliyorduk gezmege bol bol...sizde izmire gelirseniz uğrayın haber edin tanışmış oluruz hem :))))Aynen yaa ne güzel olurdu :))) yolunuz bursaya düşerse beklerim ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?