2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hadi gozunaydın cnm. Ne oldugunu bilelim de sorun yok, bilmemek kafa karıstırıyor.bizde artık ona gore yatarız cnm.bende farkettim onu.yastıgım yuksek olunca daha rahat ediyorum.
Hic sevmiyorum yuksek te yatmayi ben yaa..tabi alçak yastıkta yatınca bebek te yukarı kayıyor bu sefer hareketleri ile kaburga daha çok baskı hissediyor
Zaten cok saglıklı bir sonuç çıkmaz.boyle olması daga iyi olmuş.
Ayy bana yarin bir daha inmek sabahtan öğlene kadar hastanede sonra 1 de yoga var..3 gibi de bir arkadaşla buluscaktim herhalde arkadaşla buluşmayı iptal etcem çok yorulcam çünkü burdan bur arkadaş la taniscaktim..evine gitcektim transferi oldu onunda evde sıkılmış çok o bana çok destek oldu transferim de..ilk defa evine gidince dikip bacağımı uzatamam..zaten kan sonucu çıkacak öğleden sonra tiroid içinde dahileye doktoruna gitcem..yarin çok isim var yani

Ya kizlar sizin tekmelrr alt karindami hala benim bebek asagidamki anlamadim ya yuakrida oluyor bazen ama genelde asagida sizin nerde oluyor korkuyorum yukari cikmadimi diye
Benim de tekmeler aşağıda oluyor bazen dediğim gibi her tekmede alttan ağrı çıkıyor resmen..rahim ağzını ölçtü..sorun yok dedi..baktı kese yukarlarda daha zaten dedi..o yüzden sorun yok dedi..rahim ağzı da 3.9 alttan ölçtü ben öyle anlatınca..

Valla dinlenmek mi olur yorulmami hiv bilmiyom ☺alisveris dugunler bayram aileleri gezmece ama firsat buldukca yaticam ins cunku ozledim yatmayi ya
Arkadaşım yanlış anlama beni zaten uzun bir yolculuk yapacaksın boşver akraba gezmelerini didimin didisinin düğünü ise çok ta onemseme derim ben..bayramda urla ya annanem e gideceğim 40 km filan otobandan bayramdan 1 hafta sonra kuzenimin düğünü var ki elimde büyüdü kalp hastası idi..onun kınası gene urlada ona gidemiycem 1 hafta arayla o yolu tekrar gitmeyeceğim..düğünü burda olcak onu bile kaç saat sandalyede nasıl oturcam diye düşünüyorum kara kara...riske atamiycam bebegimi..geçen sefer hep gezdim sonra coook pişman oldum...

Yok canim kardesimin dugunu var mecbur yani birde kinaya katilacam oda evde zaten yani mecbur ama oynamicam tabi ki belki kocamla bi dans okadar ev gezmelerine de uzanip yatabilecegim yerlere gidecm oyle herkese deil ama bnde malum 1 snedir burdayim hic gitmedim gormekte istiyorum ins rabbiim korur kiizmi

İnşallah cümlemizin canım..

Kizlar valla baya yazisma olmus zor okudum hepsini. Gülmekten catladim. Özellikle sigara bölümlerine. Ben de ilk gebeligimden önce biraktim. 3 sene oluyor. Ilkinde hic aramiyordum ama bu sefer cok fena canim istiyor. Resmen her gece rüyamda iciyorum :)))

Mobilya konusunda fikrim ben kizimin odasini komple beyaz yaptim mobilya boya hersey beyaz. Aksesuarlarla renklenio zaten. Cok memnunum. Sikilinca bi duvari renklendiririm diyorum. Simdi Allah nasip eder ikizler saglijka gelirse INSALLAH öncelikle odalarini ayirmicam hepsi bi arada büyüsün biraz.

Hemen hemen aynı şeyler yani canım...

Ya kizlar sizin tekmelrr alt karindami hala benim bebek asagidamki anlamadim ya yuakrida oluyor bazen ama genelde asagida sizin nerde oluyor korkuyorum yukari cikmadimi diye
Kuzum benimki bir aşağıdan bir yukarıdan vuruyor,göğüs altindanda tekme yiyorum rahim agzindanda,o zaten donuyordur korkma ama sen tam ne yapıyorlar neredeler bilemiyoruz ki!
Nasılsa tr ye geliyorsun rahat rahat git 4 boyutlu ultrasonu olan bi dr a gör yüzünü falan hem:)))

Kızlar merhaba tokluk şekerim dün 173 çıktı bugün 140 zararı olurmu bebislerime bana yazın ne olur

Inşallah saol ilk ben Anatolia hastanesinde yaptırdım 7 haftalik öldü 2 nci tüp bebek orda yaptırmak istedim ama bana niye öldü için test yapmak istemediler tabiki kısmet nasip işi bende ocak ayında tedaviye baslayacam hastane araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…