3 hafta dinlenmiş olacaksın gene de canım olsun..Ayin 11 inde canim 12 side is basi yapicam zor olucak ama napalim
Valla dinlenmek mi olur yorulmami hiv bilmiyom ☺alisveris dugunler bayram aileleri gezmece ama firsat buldukca yaticam ins cunku ozledim yatmayi ya3 hafta dinlenmiş olacaksın gene de canım olsun..
Hic sevmiyorum yuksek te yatmayi ben yaa..tabi alçak yastıkta yatınca bebek te yukarı kayıyor bu sefer hareketleri ile kaburga daha çok baskı hissediyorHadi gozunaydın cnm. Ne oldugunu bilelim de sorun yok, bilmemek kafa karıstırıyor.bizde artık ona gore yatarız cnm.bende farkettim onu.yastıgım yuksek olunca daha rahat ediyorum.
Ayy bana yarin bir daha inmek sabahtan öğlene kadar hastanede sonra 1 de yoga var..3 gibi de bir arkadaşla buluscaktim herhalde arkadaşla buluşmayı iptal etcem çok yorulcam çünkü burdan bur arkadaş la taniscaktim..evine gitcektim transferi oldu onunda evde sıkılmış çok o bana çok destek oldu transferim de..ilk defa evine gidince dikip bacağımı uzatamam..zaten kan sonucu çıkacak öğleden sonra tiroid içinde dahileye doktoruna gitcem..yarin çok isim var yaniZaten cok saglıklı bir sonuç çıkmaz.boyle olması daga iyi olmuş.
Benim de tekmeler aşağıda oluyor bazen dediğim gibi her tekmede alttan ağrı çıkıyor resmen..rahim ağzını ölçtü..sorun yok dedi..baktı kese yukarlarda daha zaten dedi..o yüzden sorun yok dedi..rahim ağzı da 3.9 alttan ölçtü ben öyle anlatınca..Ya kizlar sizin tekmelrr alt karindami hala benim bebek asagidamki anlamadim ya yuakrida oluyor bazen ama genelde asagida sizin nerde oluyor korkuyorum yukari cikmadimi diye
Arkadaşım yanlış anlama beni zaten uzun bir yolculuk yapacaksın boşver akraba gezmelerini didimin didisinin düğünü ise çok ta onemseme derim ben..bayramda urla ya annanem e gideceğim 40 km filan otobandan bayramdan 1 hafta sonra kuzenimin düğünü var ki elimde büyüdü kalp hastası idi..onun kınası gene urlada ona gidemiycem 1 hafta arayla o yolu tekrar gitmeyeceğim..düğünü burda olcak onu bile kaç saat sandalyede nasıl oturcam diye düşünüyorum kara kara...riske atamiycam bebegimi..geçen sefer hep gezdim sonra coook pişman oldum...Valla dinlenmek mi olur yorulmami hiv bilmiyom ☺alisveris dugunler bayram aileleri gezmece ama firsat buldukca yaticam ins cunku ozledim yatmayi ya
Yok canim kardesimin dugunu var mecbur yani birde kinaya katilacam oda evde zaten yani mecbur ama oynamicam tabi ki belki kocamla bi dans okadar ev gezmelerine de uzanip yatabilecegim yerlere gidecm oyle herkese deil ama bnde malum 1 snedir burdayim hic gitmedim gormekte istiyorum ins rabbiim korur kiizmiArkadaşım yanlış anlama beni zaten uzun bir yolculuk yapacaksın boşver akraba gezmelerini didimin didisinin düğünü ise çok ta onemseme derim ben..bayramda urla ya annanem e gideceğim 40 km filan otobandan bayramdan 1 hafta sonra kuzenimin düğünü var ki elimde büyüdü kalp hastası idi..onun kınası gene urlada ona gidemiycem 1 hafta arayla o yolu tekrar gitmeyeceğim..düğünü burda olcak onu bile kaç saat sandalyede nasıl oturcam diye düşünüyorum kara kara...riske atamiycam bebegimi..geçen sefer hep gezdim sonra coook pişman oldum...
İnşallah cümlemizin canım..Yok canim kardesimin dugunu var mecbur yani birde kinaya katilacam oda evde zaten yani mecbur ama oynamicam tabi ki belki kocamla bi dans okadar ev gezmelerine de uzanip yatabilecegim yerlere gidecm oyle herkese deil ama bnde malum 1 snedir burdayim hic gitmedim gormekte istiyorum ins rabbiim korur kiizmi
Amin canim cumlemize inşallah :)Hahaha cok iyi ya.duygu sömürüsü yavrucaklara, inşallah anne ve babasına düşkün iki erkek evladın olur.eşiyle annesi arasında denge kurmayı bilen evlatlar versin Allahım sana.
Hemen hemen aynı şeyler yani canım...Kızlar çıktık simdi doktordan tamamen kaburga ağrısı bebegin büyümesi ile ilgiliymiş..bebek yukarı çıkmış diyor...oda kaburgalara baskı yapıyor gittikçe de artacak bu agri..hazır ol diyor..sıcak su torbasını kaburgalara koymada sıkıntı yok dedi..tamol içebilirsin ama alıştırma şimdiden bence o kadar dedi...dinlenirken de çift yastık ile yatcakmisiz diyafram â nefes gitsin üst taraftaki baskı azalsın diye..daha yari oturur pozisyon gibi yani..
Kuzum benimki bir aşağıdan bir yukarıdan vuruyor,göğüs altindanda tekme yiyorum rahim agzindanda,o zaten donuyordur korkma ama sen tam ne yapıyorlar neredeler bilemiyoruz ki!Ya kizlar sizin tekmelrr alt karindami hala benim bebek asagidamki anlamadim ya yuakrida oluyor bazen ama genelde asagida sizin nerde oluyor korkuyorum yukari cikmadimi diye
Evet canım büyümeden kaynaklı herşey :)))Hemen hemen aynı şeyler yani canım...
Inşallah saol ilk ben Anatolia hastanesinde yaptırdım 7 haftalik öldü 2 nci tüp bebek orda yaptırmak istedim ama bana niye öldü için test yapmak istemediler tabiki kısmet nasip işi bende ocak ayında tedaviye baslayacam hastane araştırıyorumBen memorialde yaptırdım çok şükür ilk seferde oldu hastane çok önemli olabilir ama aynı derecede önemli olan birşey varki oda kısmet o bedenin o ruhun o tarihte dünya yüzünde rıskı olması ben ocakta başladım tevaviye ama transfer nisanda oldu evet ilk seferde oldu ama demekki ilkinde olacaktı ama iki üç ay daha geç gelmesi gerekiyorduki ohss oldum yumurtalar fazla gelişti ödem oluştu ve transfer ertelendi şunu söylemek istiyorum kısmetten ötesi yok 4.5 yıl boyunca tedavi bile olamadım en çok buna üzülüyordum belkide allah aralarda başarısız tedaviler düşükler vs olmasını istemediği için o dönemde bir türlü tedavi olamadım ay çok uzattım galiba allah gönlüne göre versin seninde cümlesininde yar ve yardımcısı olsun bizlerinde tamamına erdirsin inşallah.
Yok canim birincisi kiz ama ikizler erkek.Birinci si de kızdı demi canım senin..3 kız olcak yani dimi :)shopping
Ben 2 gibi uyudum 4 gibi uyandım ,gece birde uyuyup uyanmayi adet haline getirdim...eve gelmedin mi sen uyusana canım birazserenci ölüyorum kuzu uykusuzluktan yaaa..sen kaç ta uyudun gece...benim 3 te dalmışım adam akilli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?