2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ayrintilida 4 boyutlu gordum canim ama orda da bi gozukucem iyi bir doktora hem icim rahatlr dimi

Kizlarrr ben gobegimi unuttum mutfakta dolabı kapatirken sert kapattım ama gobegimi çizerek şimdide morardi orası birazdan esim gelcek bebekleri severken görecek yandım ben

serenci simdi sen söyleyince dikkatimi çekti eşim hiç karnımla ilgilenmiyor nadiren elini koyup iki dk durmadan çekiyor benim elimi karnımda görüncede dur ne çok elliyorsun rahatsız etme diyor. Hiç birşey anlamadım istemiyormu acaba neden böyle soğuk bilemiyorum zaten 4.5 sene olmadı hep olmazsa olmasın diyordu(

Sakın öyle saçma sapan şeyler düşünüp kendini üzme boşu boşuna,çoğu erkekler eline alınca anlarmis canım,birde herkesin yapısı ayrı benimki sokaktakileri evlat edinecek okadar çok seviyor çocuğu ondan kaynaklı biraz...
Hem rahatsız etme diyormus bak sana kiyamiyordur kızına,doğuma gör bak baba kız ilişkisini sen sana bile bakmayacaklar :)))))

serenci kuzum direk deriden mi seviyor benimki üstten elini koyuyor kıyafetin üstünden..belki farketmez korkma..ben de bazen bango da is yaparken unutup kendimi dayiyorum sonra farkediyorum..hatta birgün ayakkabicida kadının birinin kucağında çocuk vardı yanımdan geçerken tekme atmıştı..dövecektim kadını insanın dibinden geçmek zorunda değil ne meraklı insanlar sürtünmeye yürürken filan..neyse sordum doktora merak etme bebek sıvısı herşeyden koruyor onu dedi..ona gore esneyip karin sekil alabiyirmus..

Sağol canım haklısın öyle olur heralde ama şimdilik söylemleri ve tavırları çok soğuk ama şunu biliyorumki ben onun istemediğini bile bile yaptım kendim için yaptım ister ilgilensin ister ilgilenmesin inan umrumda degil. Ben alacagımı alıyorum yapacagımı yapıyorum kızım için maddi imkanlarını esirgeyecegini sanmıyorum elimden geldiğince en iyi şekilde yetiştirmeyi planlıyorum allah nasibederse allah beni yavrumun başından eksik etmesin eşimde dediğim gibi ilgilensede ilgilenmesede kendi bilir.

elsal cim benim kide çok sevmiyor canım uzaktan konuşuyor merak etme..bence onlar dışardan zarar verirmiyim korkusu var..istiyorum sürekli okşasın konuşsun hiiiç öyle şeyleri yok..çocuğu gıdıklar gibi gidikliyor karnımı kapıyor diyor o kadar..hic tekmesini atması için eli karnımda beklemiyor bile..hiçç takma bence kimi erkek korkarmış karina ellemeye..adam çeşit çeşit kıyafet bile almış..istemese alır mi hic o kadar..

serenci dikkat et kendine bana da oluyor arada allah buyuk kazalar vermesin. @elsal canim benim esimde nadir elini.koyar sever kizim nasil diye sorar bazende oyle basinda otiruo tekme atsin diye beklemiyor bazen gel bak atiyor diyorum daha cok duyacaz diyor ☺

Son düzenleme:

Aslında karnımla ilgilenmesinden çok bazı şeylerde söylemişti ya geçen hafta sizede söylemiştim söylediklerini hepsi birleşince öyle bir kanıya vardım.şimdi daha iyi anlıyorum o kıyafetleride neden aldıgını o dönemde bi tlfda kavga etmiştik ben iki gün bakmadım tlflarına konuşmaya başladığımızdada gidip kıyafetleri aldı kalbimi kazanmak içinki kazandıda ne zaman kızdam kızımı konu ediyor soruyor ilgileniyormuş gibi yapıyorki işede yarıyor kızım konu olunca akan sular duruluyor:))

o

Canım sizin ilkmi?

Aslında karnımla ilgilenmesinden çok bazı şeylerde söylemişti ya geçen hafta sizede söylemiştim söylediklerini hepsi birleşince öyle bir kanıya vardım.

o

Canım sizin ilkmi?
Eskiden söylemişti ama onları..sen niye düşünüyorsun ki bence bunları düşünüp bebeğini üzme...bak hep melankolik olur sonra ben gibi..benim annem bana hamileyken hep üzülüyormuş..noldu en çok zarar gören ben oldum..hep depresyon hep depresyon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…