Uyursam şimdi gece gene uyuyamiycam sabah 8 de gene hastaneye gitcem..Ben 2 gibi uyudum 4 gibi uyandım ,gece birde uyuyup uyanmayi adet haline getirdim...eve gelmedin mi sen uyusana canım biraz
Aynen oda var tabiUyursam şimdi gece gene uyuyamiycam sabah 8 de gene hastaneye gitcem..
Ayrintilida 4 boyutlu gordum canim ama orda da bi gozukucem iyi bir doktora hem icim rahatlr dimiKuzum benimki bir aşağıdan bir yukarıdan vuruyor,göğüs altindanda tekme yiyorum rahim agzindanda,o zaten donuyordur korkma ama sen tam ne yapıyorlar neredeler bilemiyoruz ki!
Nasılsa tr ye geliyorsun rahat rahat git 4 boyutlu ultrasonu olan bi dr a gör yüzünü falan hem:)))
Sagol canim allah razi olsun ☺
Bi daha görürsün diye demistim :)aynen için rahatlasin diye:)))burda hem daha rahat ya drlar ondan herseyi sorarsinAyrintilida 4 boyutlu gordum canim ama orda da bi gozukucem iyi bir doktora hem icim rahatlr dimi
Bişey olmadı demi sadece deridemi?Kizlarrr ben gobegimi unuttum mutfakta dolabı kapatirken sert kapattım ama gobegimi çizerekşimdide morardi orası birazdan esim gelcek bebekleri severken görecek yandım ben
Evet deride,bebeklerde bişey yok kıpır kipirlar ondan içim rahat ama elbisem bile acıtıyor,ah salak kafam insan hamile olduğunu unutur mu yaBişey olmadı demi sadece deridemi?
Evet deride,bebeklerde bişey yok kıpır kipirlar ondan içim rahat ama elbisem bile acıtıyor,ah salak kafam insan hamile olduğunu unutur mu ya
Sakın öyle saçma sapan şeyler düşünüp kendini üzme boşu boşuna,çoğu erkekler eline alınca anlarmis canım,birde herkesin yapısı ayrı benimki sokaktakileri evlat edinecek okadar çok seviyor çocuğu ondan kaynaklı biraz...serenci simdi sen söyleyince dikkatimi çekti eşim hiç karnımla ilgilenmiyor nadiren elini koyup iki dk durmadan çekiyor benim elimi karnımda görüncede dur ne çok elliyorsun rahatsız etme diyor. Hiç birşey anlamadım istemiyormu acaba neden böyle soğuk bilemiyorum zaten 4.5 sene olmadı hep olmazsa olmasın diyordu (
Sağol canim teşekkür ederimKendini suçlama bende kaç defa unuttum neyseki bebeişler iyi deride toparlar inşalah en kısa zamanda geçmiş olsun canım
Sakın öyle saçma sapan şeyler düşünüp kendini üzme boşu boşuna,çoğu erkekler eline alınca anlarmis canım,birde herkesin yapısı ayrı benimki sokaktakileri evlat edinecek okadar çok seviyor çocuğu ondan kaynaklı biraz...
Hem rahatsız etme diyormus bak sana kiyamiyordur kızına,doğuma gör bak baba kız ilişkisini sen sana bile bakmayacaklar :)))))
Haha sagol bebisim ya ☺ ne kadar gorsekte doyamiyoruz zaten gidebilirim insallahBi daha görürsün diye demistim :)aynen için rahatlasin diye:)))burda hem daha rahat ya drlar ondan herseyi sorarsin
elsal cim benim kide çok sevmiyor canım uzaktan konuşuyor merak etme..bence onlar dışardan zarar verirmiyim korkusu var..istiyorum sürekli okşasın konuşsun hiiiç öyle şeyleri yok..çocuğu gıdıklar gibi gidikliyor karnımı kapıyor diyor o kadar..hic tekmesini atması için eli karnımda beklemiyor bile..hiçç takma bence kimi erkek korkarmış karina ellemeye..adam çeşit çeşit kıyafet bile almış..istemese alır mi hic o kadar..
o
Eskiden söylemişti ama onları..sen niye düşünüyorsun ki bence bunları düşünüp bebeğini üzme...bak hep melankolik olur sonra ben gibi..benim annem bana hamileyken hep üzülüyormuş..noldu en çok zarar gören ben oldum..hep depresyon hep depresyon..Aslında karnımla ilgilenmesinden çok bazı şeylerde söylemişti ya geçen hafta sizede söylemiştim söylediklerini hepsi birleşince öyle bir kanıya vardım.
o
Canım sizin ilkmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?