Aaa ne güzel...Histereskopi için istanbuldan dönerken tutturdum uğrayalım bir daha gidemeyiz bak diye sizin meşhur unlu yemeginizi yemek için geldik..çok seviyorum ben bursayı... setbaşı çok güzel bir yer özellikle..inşallah canım kısmet olurda gelirsek haber veririm..bir de kisin çok istedim uludağa çıkmak için gidemedik öğrenci iken bile daha çok gidiyorduk...kardeşi ışıklar da okudu geliyorduk gezmege bol bol...sizde izmire gelirseniz uğrayın haber edin tanışmış oluruz hem :))))
Yok be kuzum bence bursa izmirden çok daha gelişmiş..çok daha güzel..izmir iyice koy gibi kalmaya başladı..Aaa ne güzel...
Ahh güzel izmir :)))bende bayılırım izmire canım,haber veririm tabiki gelirsek :)
Kız tam tersi bursa gelisemiyor yazık :)))istanbul dan kaynaklı çok yakınız ya işte bu yüzden bursada yaşıyoruz ama hep istanbuldayiz genelde bursalilar olarak...Mesela benim isimde ist da tekstilin merkezi orasi doğal olarak toptan sattigim musterilerimde orda...Ama izmire aşığım ben çok seviyorumYok be kuzum bence bursa izmirden çok daha gelişmiş..çok daha güzel..izmir iyice koy gibi kalmaya başladı..
Hast den dönünce yaz canım...Benimkilerde ayakta :))) hadi iyi uykularserenci kuzum muhabet etmek güzeldi senle ama sabah hastane yolcuları var burda malum :)))) allah sizede tatlı huzurlu rüyalar versin...iyigeceeelllleeerr... başladı gene benimki gece davulu çalmaya yandım ki ne yandım gene uyutmayacak ((((
Masallah canim kizina cok sevindimBende bugun ayrıntılı ultrasona gittim çok şükür herşeyi gayet iyi dedi kızım minnoşum 811 gr olmuş ultrason haftasına göre 24+6 yani üç gün ilerdeyiz. Tahmini dogum tarihi 31 aralık dedi ama dr 38. Haftada olabilir dedi yani aralıgın 2. Yada 3. Haftasına denk geliyor. Allahım banada sizlerede sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza alıp analı babalı büyütmeyi naibetsin.
Yaaa sorma bende kordon da yada sahilde plaj da bira içmeyi çok özledim bu senebundan sonra çocuklarla da hayatta gidilmez bir yere tepinmeye :)))) anca senede bir gece birine birakcaz oda biraz büyüyünce..mesela benim kuzenim çok anneciydi..hayatta gece kalmazdı çok isterdi biz annanemde kardeşimle kalırdık gece yarısı başlardı annnnnne diye anırmaya baya da büyüktü ilk okul filan yani..dedem rahmetli gece yarısı urla dan alır onu güzelbahçe ye götürür du yada eniştem gelir alırdı..çok bahane bulurdum inşallah benim kız ona benzemez :)))) iyice koparız gece hayati vs eğlence o zmn ayyyyy korktum birden :)))
Kizlar bnm biraz yardimci bulmamib sevebi de bu aslinda, simdi olmasa 1-2 sene sonra dadiyla cocuklari anneme burakip gitmek:)))esimde o yuzden cok istiyor biri olsun yardimci, dur bakalim neler olacak:))Ya eveett aynen öyleyim söyledin ne yasaksa deliriyorum özellikle bu bir aydır :))geçenlerde çıktık gece bizim masa yıkılıyor ben ne seviyorsam viskiler vsler:)banada kocam Çilekli süt yaptırdı :)) ama sütten kesildigim gün ilk bir şişeyi üstüme başıma dokucem diyorum:)))))anlamadım bu kadar niye canım çekiyor
Günaydınn :))Kizlar bnm biraz yardimci bulmamib sevebi de bu aslinda, simdi olmasa 1-2 sene sonra dadiyla cocuklari anneme burakip gitmek:)))esimde o yuzden cok istiyor biri olsun yardimci, dur bakalim neler olacak:))
Kızlar istanbulda banda gelin yaaaa:))bekletim her zaman.Aaa ne güzel...
Ahh güzel izmir :)))bende bayılırım izmire canım,haber veririm tabiki gelirsek :)
Bende izmirliyim.istanbulda yasamak çok zor geliyor bana.Kız tam tersi bursa gelisemiyor yazık :)))istanbul dan kaynaklı çok yakınız ya işte bu yüzden bursada yaşıyoruz ama hep istanbuldayiz genelde bursalilar olarak...Mesela benim isimde ist da tekstilin merkezi orasi doğal olarak toptan sattigim musterilerimde orda...Ama izmire aşığım ben çok seviyorum
Cnm çok tesekkur ederim. Guzel bir tatil çok iyi gelir, bebeğine hiç birsey yormaz.çok yorma kendini o kadar.Kizlar gunaydin ne cok yazmissiniz sabah okuyacam diye ise gec kaldim☺☺kaynatmissinuz baya K kaderim35 insallah sorunsuz gecerSiden80 hayirli olsun odaniz icinde gulucukler dolsun ins serenci bizimkilerde hevesli almaya ben daha alamadim haftaya alisverisi bitirecem yarin tatile cikiyoruz umarim sorunsuz gecer beebgim beni yormZ bende onu
Dun gece gelmişti aklıma sorcaktim masa kurunca unuttum :)))Kizlar bnm biraz yardimci bulmamib sevebi de bu aslinda, simdi olmasa 1-2 sene sonra dadiyla cocuklari anneme burakip gitmek:)))esimde o yuzden cok istiyor biri olsun yardimci, dur bakalim neler olacak:))
Bennnn izmiri ozledim yaas.kordon midye bira:))) gelir mi ki gunler.Allah bize lafımızı dinleye usulu çocuklar basip rtsin ğnşallah.işimiz kolaylaşsın.Yaaa sorma bende kordon da yada sahilde plaj da bira içmeyi çok özledim bu senebundan sonra çocuklarla da hayatta gidilmez bir yere tepinmeye :)))) anca senede bir gece birine birakcaz oda biraz büyüyünce..mesela benim kuzenim çok anneciydi..hayatta gece kalmazdı çok isterdi biz annanemde kardeşimle kalırdık gece yarısı başlardı annnnnne diye anırmaya baya da büyüktü ilk okul filan yani..dedem rahmetli gece yarısı urla dan alır onu güzelbahçe ye götürür du yada eniştem gelir alırdı..çok bahane bulurdum inşallah benim kız ona benzemez :)))) iyice koparız gece hayati vs eğlence o zmn ayyyyy korktum birden :)))
Tamam canım inşallah gelirsem ararim..Kızlar istanbulda banda gelin yaaaa:))bekletim her zaman.
Çok sevindim kzuum ohh yarın başlasın tatil:))))tadını çıkar yorma kendini çok olur mu? Alışverişi kendini yormadan dinlene dinlene yap aman canım zaten bugüne kadar calistinKizlar gunaydin ne cok yazmissiniz sabah okuyacam diye ise gec kaldim☺☺kaynatmissinuz baya K kaderim35 insallah sorunsuz gecerSiden80 hayirli olsun odaniz icinde gulucukler dolsun ins serenci bizimkilerde hevesli almaya ben daha alamadim haftaya alisverisi bitirecem yarin tatile cikiyoruz umarim sorunsuz gecer beebgim beni yormZ bende onu
Ewet basladı cnm. Şu an iyi gibi görünüyor.en azından yaptığı iş ve kendisi temiz bakalım ne olur.Günaydınn :))
Bende aynı amaca hizmet ediyorum :)))
Bu arada senin yardımcın baslamamismiydi ?
Tamam tamam :)))sende ama bak haber ver bu taraflara gelirsen :)Kızlar istanbulda banda gelin yaaaa:))bekletim her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?