2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Aaa ne güzel...
Ahh güzel izmir :)))bende bayılırım izmire canım,haber veririm tabiki gelirsek :)

Yok be kuzum bence bursa izmirden çok daha gelişmiş..çok daha güzel..izmir iyice koy gibi kalmaya başladı..
Kız tam tersi bursa gelisemiyor yazık :)))istanbul dan kaynaklı çok yakınız ya işte bu yüzden bursada yaşıyoruz ama hep istanbuldayiz genelde bursalilar olarak...Mesela benim isimde ist da tekstilin merkezi orasi doğal olarak toptan sattigim musterilerimde orda...Ama izmire aşığım ben çok seviyorum

serenci kuzum muhabet etmek güzeldi senle ama sabah hastane yolcuları var burda malum :)))) allah sizede tatlı huzurlu rüyalar versin...iyigeceeelllleeerr... başladı gene benimki gece davulu çalmaya yandım ki ne yandım gene uyutmayacak ((((

Hast den dönünce yaz canım...Benimkilerde ayakta :))) hadi iyi uykular

Masallah canim kizina cok sevindim

Kizlar bnm biraz yardimci bulmamib sevebi de bu aslinda, simdi olmasa 1-2 sene sonra dadiyla cocuklari anneme burakip gitmek:)))esimde o yuzden cok istiyor biri olsun yardimci, dur bakalim neler olacak:))

Kizlar bnm biraz yardimci bulmamib sevebi de bu aslinda, simdi olmasa 1-2 sene sonra dadiyla cocuklari anneme burakip gitmek:)))esimde o yuzden cok istiyor biri olsun yardimci, dur bakalim neler olacak:))
Günaydınn :))
Bende aynı amaca hizmet ediyorum :)))
Bu arada senin yardımcın baslamamismiydi ?

Kizlar gunaydin ne cok yazmissiniz sabah okuyacam diye ise gec kaldim☺☺kaynatmissinuz baya K kaderim35 insallah sorunsuz gecer Siden80 hayirli olsun odaniz icinde gulucukler dolsun ins serenci bizimkilerde hevesli almaya ben daha alamadim haftaya alisverisi bitirecem yarin tatile cikiyoruz umarim sorunsuz gecer beebgim beni yormZ bende onu

Bende izmirliyim.istanbulda yasamak çok zor geliyor bana.

Cnm çok tesekkur ederim. Guzel bir tatil çok iyi gelir, bebeğine hiç birsey yormaz.çok yorma kendini o kadar.

Dun gece gelmişti aklıma sorcaktim masa kurunca unuttum :)))

Bennnn izmiri ozledim yaas.kordon midye bira:))) gelir mi ki gunler.Allah bize lafımızı dinleye usulu çocuklar basip rtsin ğnşallah.işimiz kolaylaşsın.

Günaydın kızlar ...doktordayım sıra bekliyoruz..bir bakayım dedim..ne var ne yok..gece nöbeti ayrı sabah nöbeti ayrı...

Çok sevindim kzuum ohh yarın başlasın tatil:))))tadını çıkar yorma kendini çok olur mu? Alışverişi kendini yormadan dinlene dinlene yap aman canım zaten bugüne kadar calistin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…