2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sağol canım bunu hatırlattığın için gerçekten hiç kimse ve hiç birşey için değmez üzülmeye ve bebişlerimizi üzmeye

Sağol canım bunu hatırlattığın için gerçekten hiç kimse ve hiç birşey için değmez üzülmeye ve bebişlerimizi üzmeye
Adamlar ayni adam takmaya değmez onları..benim boğazım yanıyor midem boğazıma vuruyor ...bizim cam ocak patladı yaaa dun kaynanamda yemek yaparken küçük tüp bitti eve götürdü yemekleri yapmak için acıyı fazla kaçırmış galiba ..maf oldum bugün yemekten..ne yiyim ben şimdi fikir ber sen bana bakim :)) ne bastırır ki doktorada unuttum gene soraydım keske bugün..kaburga ile kasık ağrısı ni sordum

Sen gerekli herseyi yapmışsın ve yapıyorsun zaten ona bi sevmesi kalıyor :))))ama ben çok duydum kuzum dogumdan sonra baba olduğunu anlayan bir çok kişiyi sabret biraz daha

Deriden seviyor canım ama maç var bugün sansliyim tv ye kitlendi manyak :)

:)))gördü valla yapacak bişey yok hala homurdaniyor ay napim sanki bilerek mi yaptım,buda bana taşıyıcı anne muamelesi yapmayaydi iyiydi
Belkide seni düşünüyor dur bee canım..aman homurdansin hamurdansın susar..susmazsa sen duygu sömürüsü yap..ben hemen o taktiği uyguluyorum..

Kizlarrr ben gobegimi unuttum mutfakta dolabı kapatirken sert kapattım ama gobegimi çizerek şimdide morardi orası birazdan esim gelcek bebekleri severken görecek yandım ben
Cnm çok geçmiş olsun.dikkat et
elsal sen çok iyi bir anne olacaksın, o da iyi bir baba olacak.babalık sonradan öğrenilen birsey oldugun iöin bizim kadar hissetmezler .

Paardon canim simdi okudum ben o hergun yemek yapan olmadiginicin aparatif takiliyorum sanada sutle kahvaltilik oneririm gec kalmadiysam

Bebis mi evet ilk bebegimiz olucak ins

Belkide seni düşünüyor dur bee canım..aman homurdansin hamurdansın susar..susmazsa sen duygu sömürüsü yap..ben hemen o taktiği uyguluyorum..
Ahah kız yemiyo bunun cinsi değişik :))) aman yüz vermeyince kendi Özür diliyo hersey içinden suan o kutsal anı bekliyorum:)))))neyse öyle işte :)

Canim yuksek degil mi doktora sorsaydn benim aclik kan sekeerim106 cikti doktor hafif yuksk dedi
Bnmde aclık kan sekeri 95 cıktı ,yuksek dedi drum.106 yuksek bir deger diyet vermedi mi?ben su an ölçüorum. 80-92 arası çıkıor.95 in altında olması lazımmış.

Bnmde aclık kan sekeri 95 cıktı ,yuksek dedi drum.106 yuksek bir deger diyet vermedi mi?ben su an ölçüorum. 80-92 arası çıkıor.95 in altında olması lazımmış.
Yok vermedi ama ben onceden diyet listem vardi zaten ama toklugumda105 cikti canim o yuzden bir sorun yok dedi daha onceki acligim da 87cikmisti yani oyle asiri bir seker cikmiyo her seferinda

Yok vermedi ama ben onceden diyet listem vardi zaten ama toklugumda105 cikti canim o yuzden bir sorun yok dedi daha onceki acligim da 87cikmisti yani oyle asiri bir seker cikmiyo her seferinda
O zaman hiç sorun yok cnm. Arada bir çıkar tabi.

Birde benim tahlil.kagidinda normal degerler 90ile114arasi diyo o yuzden doktor az birsey yuksek dedi

serenci buradan surekli yazıştığım bir arkadasım var. Onunda ikizleri olacak.bursaya taşınmışlar.iyi bir dr arayışı içinde. Senin bir tavsiyen var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…